Toplane iskljucuju grijanje neplatisama
-
VjecitiStudent
#1276 Re: Toplane iskljucuju grijanje neplatisama
Referentna istraživanja itekako postoje i poslije budem postavio nalaze, no prvo da saslušamo ovaj domaći ovdje prisutni uzorak.
Za sada imamo 21-23 po danu. Treba li više, niže?
Noć?
Noć?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1277 Re: Toplane iskljucuju grijanje neplatisama
moj nos kaže jel ok
ako ujutro curi niska je temperatura
ne trebaju mi istraživanja
20 noću i 23 danju je sasvim ok
ako ujutro curi niska je temperatura
ne trebaju mi istraživanja
20 noću i 23 danju je sasvim ok
-
quarterback
#1278 Re: Toplane iskljucuju grijanje neplatisama
pa rekao sam ti da je kod mene oko 28, meni je to u redu, noc recimo 23VjecitiStudent wrote:Referentna istraživanja itekako postoje i poslije budem postavio nalaze, no prvo da saslušamo ovaj domaći ovdje prisutni uzorak.
Noć?
- pepeljara
#1279 Re: Toplane iskljucuju grijanje neplatisama
Mene nema preko dana, ali bi volio ugodno da mi bude kad dodjem kuci, kad legnem, kad ustanem, sve ostalo moze biti nize.VjecitiStudent wrote:Referentna istraživanja itekako postoje i poslije budem postavio nalaze, no prvo da saslušamo ovaj domaći ovdje prisutni uzorak.
Noć?
sta je relevantno, volim 22-25max al ne nize.
Sad ustanem smrzaja, legnem smrzaja. U carapama spavam eeee
-
hizo ramidovic
#1280 Re: Toplane iskljucuju grijanje neplatisama
ne bitnoje kolkaje temperatura ustanu vecje bitno darade radiatori jerima cebe pase cojk prigrne a dobro rekne umenemi ahbab sukro koima grianje oncese jos malo prigrnuit i ugriat konema onse more prehladit itoje tacno
- cLo
#1281 Re: Toplane iskljucuju grijanje neplatisama
hizo ramidovic wrote:ne bitnoje kolkaje temperatura ustanu vecje bitno darade radiatori jerima cebe pase cojk prigrne a dobro rekne umenemi ahbab sukro koima grianje oncese jos malo prigrnuit i ugriat konema onse more prehladit itoje tacno
Ma Šukro je genijalac!
- Capajebo
#1282 Re: Toplane iskljucuju grijanje neplatisama
Do nedjelje placemo sto nema nikako, od nedjelje sto nema uvijek 
- Nisrin
#1283 Re: Toplane iskljucuju grijanje neplatisama
Mora da je i danas 16 stepeni pa nisu ljudima pustili grijanje!!!

-
nikimostar
#1284 Re: Toplane iskljucuju grijanje neplatisama
Nisrin wrote:Mora da je i danas 16 stepeni pa nisu ljudima pustili grijanje!!!![]()
![]()
![]()
ali jeste trenutno 13 kazu iznad 10 nema potrebe
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1285 Re: Toplane iskljucuju grijanje neplatisama
kuhajte i koristite rerne
-
elk
#1286 Re: Toplane iskljucuju grijanje neplatisama
mora biti 3 dana zaredom ispod 12 dnevna da uključe. ako nije bajram ili par dana pred izbore. onda može, ko malo...pleme im.
- mayab
#1287 Re: Toplane iskljucuju grijanje neplatisama
Jutros u 5 i 20 me probudise uključivanjem "grijanja", sjebase mi nedeljno spavanje, evo proslo je 7 sati, ja tek maloprije primjecujem razliku u toploti radijatora, eto kao neznatno su se umlačili, mislim nije vrijedno pomena mamu im lopovsku, tako se niko neće ugrijati.
Da se razumijemo, takvo "grijanje" mi ne treba, pogotovo ne za skoro 200 KM koliko placam po mjesecu kad "griju"
Pišem im e-mail da im se naserem, djubrad prokleta
Da se razumijemo, takvo "grijanje" mi ne treba, pogotovo ne za skoro 200 KM koliko placam po mjesecu kad "griju"
- Pasiflora
#1288 Re: Toplane iskljucuju grijanje neplatisama
Ja placam cijelu godinu pa imam isto što i ti: NISTA!!!!!mayab wrote:Jutros u 5 i 20 me probudise uključivanjem "grijanja", sjebase mi nedeljno spavanje, evo proslo je 7 sati, ja tek maloprije primjecujem razliku u toploti radijatora, eto kao neznatno su se umlačili, mislim nije vrijedno pomena mamu im lopovsku, tako se niko neće ugrijati.
Nedaj Boze da bi nas ugrijali prije 15.10., ali zato pozure iskljuciti u martu ako sunce samo proviri iza oblaka...
- mayab
#1289 Re: Toplane iskljucuju grijanje neplatisama
Nisi me shvatio, i ja placam cijelu godinu toplanama, ali iznad napisah to drugačije, kontaš, "griju" te ko fol, dakle max 6 mjeseci, a ti plaćaš 12, ja to shvatam kao "nazovi pogodnost" da nam razgode na cijelu godinuPasiflora wrote:Ja placam cijelu godinu pa imam isto što i ti: NISTA!!!!!mayab wrote:Jutros u 5 i 20 me probudise uključivanjem "grijanja", sjebase mi nedeljno spavanje, evo proslo je 7 sati, ja tek maloprije primjecujem razliku u toploti radijatora, eto kao neznatno su se umlačili, mislim nije vrijedno pomena mamu im lopovsku, tako se niko neće ugrijati.
Nedaj Boze da bi nas ugrijali prije 15.10., ali zato pozure iskljuciti u martu ako sunce samo proviri iza oblaka...
- Warhead
#1290 Re: Toplane iskljucuju grijanje neplatisama
I mene su jutros ranom zorom probudili. Nenormalno lupanje u radijatorima, kao da po cijevima neko udara čekićem. To je gore od ovih mlakih radijatora. Prije par godina je bila ista stvar. Svako jutro buđenje u režiji Toplana. Dolazile dvije ekipe da vide šta je i normalno "stručnjaci" nisu mogli skontati uzrok. I onda, nakon dvije godine jutarnjeg lupkanja i kuckanja, problem je prestao kako je i počeo - iznenada i bez nekog posebno vidljivog razloga. Samo se nadam da ovo od jutros ne znači ponovno prolaženje kroz istu troturu.mayab wrote:Jutros u 5 i 20 me probudise uključivanjem "grijanja", sjebase mi nedeljno spavanje..."
- problemnatravunu
#1291 Re: Toplane iskljucuju grijanje neplatisama
Ja sam juče zbog kriminalaca iz toplana morao investirati u klima uredjaj, za zagrijavanje stana u ovom "prelaznom periodu", a dobro će doći i u ljeto ako opet upekne.
U svakom slučaju hebem i mamicu lopovsku, mogao sam tih 700 KM i ljepše potrositi , koliko me je ta zabava izašla
U svakom slučaju hebem i mamicu lopovsku, mogao sam tih 700 KM i ljepše potrositi , koliko me je ta zabava izašla
-
neki
#1292 Re: Toplane iskljucuju grijanje neplatisama
Ne valja kad ne grije - hladno, ne valja kad grije - lupa u radijatorima 
- muha_sa
#1293 Re: Toplane iskljucuju grijanje neplatisama
ja boMMe zadovoljan--jutros grijanje 
- nosara
#1294 Re: Toplane iskljucuju grijanje neplatisama
Warhead wrote:I mene su jutros ranom zorom probudili. Nenormalno lupanje u radijatorima, kao da po cijevima neko udara čekićem. To je gore od ovih mlakih radijatora. Prije par godina je bila ista stvar. Svako jutro buđenje u režiji Toplana. Dolazile dvije ekipe da vide šta je i normalno "stručnjaci" nisu mogli skontati uzrok. I onda, nakon dvije godine jutarnjeg lupkanja i kuckanja, problem je prestao kako je i počeo - iznenada i bez nekog posebno vidljivog razloga. Samo se nadam da ovo od jutros ne znači ponovno prolaženje kroz istu troturu.mayab wrote:Jutros u 5 i 20 me probudise uključivanjem "grijanja", sjebase mi nedeljno spavanje..."
Naravno da lupa, konjine gase postrojenja potpuno, da ustede koji fening na nasim ledjima, pa svako jutro nabiju inicijalnu temperaturu da sto prije "prigriju" i onda opet ugase... Smokljani... Cijevi se hlade - zagrijavaju naglo, zato lupa... Znaju krimosi, samo se prave blesavi...
Kod partizana nikad nije lupalo, jer se nikad nije gasilo na nulu...
-
dezurni_ucenik
#1295 Re: Toplane iskljucuju grijanje neplatisama
Evo sad iskljucise grijanje. Jebem vam sve, nek zato racun uvijek na vrijeme dolazi ...
- oldtajmer
#1296 Re: Toplane iskljucuju grijanje neplatisama
krovne kotlovnice nisu skoro ni grijale,smijurija obicna,puno bi bilo da kazem da su radijatori bili mlaki
- pepeljara
#1297 Re: Toplane iskljucuju grijanje neplatisama
Fuj Matzija smrznut se imala fajde se zalit. Dokle trpit ovo sranje od njihdezurni_ucenik wrote:Evo sad iskljucise grijanje. Jebem vam sve, nek zato racun uvijek na vrijeme dolazi ...
- nosara
#1298 Re: Toplane iskljucuju grijanje neplatisama
Poskupljuje grijanje kojeg nema... Cestitam drzavotvorci... 
-
channel10
#1299 Re: Toplane iskljucuju grijanje neplatisama
Grijanje je poskupilo onog trena kad su uveli paljenje/gasenje u toku dana. Gdje to ima da ti u toku dana pale/gase grijanje, a da racun uredno dolazi kao da ti grije 0-24h?!
- pepeljara
#1300 Re: Toplane iskljucuju grijanje neplatisama
channel10 wrote:Grijanje je poskupilo onog trena kad su uveli paljenje/gasenje u toku dana. Gdje to ima da ti u toku dana pale/gase grijanje, a da racun uredno dolazi kao da ti grije 0-24h?!
fuj drzava
fuj
fuj fuj
sve drzavne ustanove su postale lezihljebovici, otimacina para, i masne plate.
Sinonim za pokrast narod i zaradit dobro a usluga fuj.