LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post Reply
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#1276 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by plain vanilla »

Religious Fantastic wrote:
Salah ad-Din wrote:Eno piše dobro se osjeća, jbg i Azraila je premunto :D
Znaci ipak je ono sto sam pretpostavljao...eskivaza za covjeka! Napustio "hostile environment" i jos izazvao sazaljenje velikog dijela populacije...ma maher stari. nema sta...
ma gdje je ta populacija :shock:

koliko sam uspjela vidjeti vecina se raduje i par ljudi ne zeli nikome zlo, pa ni njemu
Pasiflora

#1277 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by Pasiflora »

Religious Fantastic wrote:Znaci ipak je ono sto sam pretpostavljao...eskivaza za covjeka! Napustio "hostile environment" i jos izazvao sazaljenje velikog dijela populacije...ma maher stari. nema sta...
Tesko da je kod bilo koga izazvao sazaljenje.
Mozda kod onih koji bezrezervno vjeruju u lik i djelo velikog vođe :skoljka:
Doktor29

#1278 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by Doktor29 »

fiko halimic wrote:

:-D :-D :-D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
iPod

#1279 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by iPod »

Covjeku je pozlilo od silnih lazi i pokusaja da obmane javnost, mislim da je u pojedinim trenutcima sam u sebi govorio "majstore, svaka ti cast".
sumirprimus

#1280 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by sumirprimus »

Chemist wrote:

Zasto je on (ili bilo koji drugi politicar) bitniji od Hame Hamica iz Gluhe Bukovice, kojemu pozli kao i u ovom slucaju Lagumdziji pa Lagumdziji se rodi snimanje a Hamo naruci za 9 mjeseci?????
pa fino ti kazem,MVP,nosi osim obaveza i odgovornnosti i odredjene povlastice...svugdje u sviejtu je tako,zamisli da pozli merkelici,kamerunu,hilari,biraj koga hoces... dajte ba ljudi malo realnosti...
slazem se da nam je zdrs.sistem u k...cu,i da treba dosta stvari prmijeniti,al nije to dr.haus,pa da za 45 minuta svaki slucaj rijesis i da imas sve resurse na raspolaganju za svakog ubogog pacijenta,..neces nikad ni imat..
jos pogotov kad kod nas imas 100.000 hama hamica koji za svaku hebenu upalu nokta zakrce sve moguce klinicke centre,domove zdravlja i ambulante i sve ostlao....
osim svih ostlaih problema u ovoj hebenoj sadaka drzavi i to ti je problem...
al jok,nemoj slucajno da ministar vanjskih poslova bude pregledan odma...jok na liustu ga cekanja...do maja 2013..ja razmisljanja u pm... jebes drzvnicke poslove,jebes buducnost zemlje i ove njihove nakaradne pokusaje dogovora, u red!!!
bjelave

#1281 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by bjelave »

Pothitno ga treba prebaciti na VMA da mu urade dalje pretrage.
Salah ad-Din

#1282 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by Salah ad-Din »

Znaci ipak je ono sto sam pretpostavljao...eskivaza za covjeka! Napustio "hostile environment" i jos izazvao sazaljenje velikog dijela populacije...ma maher stari. nema sta...
Volio bih vidjeti kod koga je ova vijest izazvala sažaljenje, osim možda kod Mileta. I da kažu u Laktašima je ova vijest primljena sa žaljenjem :D
johntra

#1283 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by johntra »

veleno wrote:
Zbog koga da budemo pristojni :?

Vidiš da nas pravi budalama :x
ko je tebi kriv kad ne možeš skontati ništa...nemoj mene stavljati u isti koš... ;-)
fiko halimic

#1284 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by fiko halimic »

veleno wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Hajmo biti makar malo normalni i pristojni ljudi i ne veseliti se ničijoj bolesti i nesreći.

Ako su političari u ovoj zemlji gofna, ne moramo i mi biti.
Zbog koga da budemo pristojni :?

Vidiš da nas pravi budalama :x
oni koji 20 godina glasaju za sda su budale. stavise.. kretencine i psihopate. konformisticka bagra. oni su uvalili guzicu u kancelariju, a tri miliona ljudi nek crkne...
sad se raduju tudjoj bolesti. ccc, sram vas bilo.
nesto kontam, sta li alah misli o takvima?
nosara

#1285 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by nosara »

sumirprimus wrote:
Chemist wrote:

Zasto je on (ili bilo koji drugi politicar) bitniji od Hame Hamica iz Gluhe Bukovice, kojemu pozli kao i u ovom slucaju Lagumdziji pa Lagumdziji se rodi snimanje a Hamo naruci za 9 mjeseci?????
pa fino ti kazem,MVP,nosi osim obaveza i odgovornnosti i odredjene povlastice...svugdje u sviejtu je tako,zamisli da pozli merkelici,kamerunu,hilari,biraj koga hoces... dajte ba ljudi malo realnosti...
slazem se da nam je zdrs.sistem u k...cu,i da treba dosta stvari prmijeniti,al nije to dr.haus,pa da za 45 minuta svaki slucaj rijesis i da imas sve resurse na raspolaganju za svakog ubogog pacijenta,..neces nikad ni imat..
jos pogotov kad kod nas imas 100.000 hama hamica koji za svaku hebenu upalu nokta zakrce sve moguce klinicke centre,domove zdravlja i ambulante i sve ostlao....
osim svih ostlaih problema u ovoj hebenoj sadaka drzavi i to ti je problem...
al jok,nemoj slucajno da ministar vanjskih poslova bude pregledan odma...jok na liustu ga cekanja...do maja 2013..ja razmisljanja u pm... jebes drzvnicke poslove,jebes buducnost zemlje i ove njihove nakaradne pokusaje dogovora, u red!!!
:lol:

Sto se toga tice, nije hica... :D
Alfons Kauders

#1286 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by Alfons Kauders »

palermo wrote:
Alfons Kauders wrote: Pa to je velika razlika kolega...

Meni vise smeta prijedlog za brojanje glasova. Zatvorene liste manje vise - imaju i pozitivne i negativne strane, barem po mom misljenju.

Masa stvari koje su se pricale za Elektroprenos, CB i sl. su haman mrtva lafina.

A iskreno, za VSTV i imenovanje tuzilaca me zaboli. Svi su ionako imenovani po partijskoj liniji, sa VSTV ili bez njeg.
Samo rekoh da Zlaja ništa nije demantovao.

A njegova objašnjenja ko hoće prihvatiti nek prihvati, meni su nesuvisla.
Dobro, nije nista demantovao... Osim sto je Antoniju prosuo haman na svakom pitanju koje se odnosilo na tvrdnje SDA.

Ti si rekao da je nesto potvrdio? Sta?

Ni ja ga ne gotivim, ali to ne znaci da cu uzimati sranja iz SDA kuhinje zdravo za gotovo.

Od cijele price o prebacivanju ovlasti i veleizdaji, ispade najveci problem sto ce vratiti zatvorene izborne liste.
StupskaBitanga

#1287 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by StupskaBitanga »

I oskar dobijaaaaaaaa
kamen spoticanja

#1288 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by kamen spoticanja »

Alfons Kauders wrote: Samo ne kontam sto SDP ne objavi jebeni sporazum.
ah da je sporazum imalo drzavotvoran i da ga zlatko objavi onda bi mile dodik morao odgovarati na odredjena pitanja
tako da cemo imati samo interpretacije ovoga sto imamo vec
a vala nije dobro
veleno

#1289 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by veleno »

Na sve je spreman!Uopšte ne sumnjam da je ovo bila gluma samo da bi izbjegao neugodna pitanja.
motorola01

#1290 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by motorola01 »

Alfons Kauders wrote:
motorola01 wrote:
Alfons Kauders wrote: Pa jebiga ispada da u sporazumu nema mase stvari o kojim svijet kuka... I sporazum nije dostupan skoro nikome, a ko fol svi vec znaju sta je u njemu.

Ili je SDA odradila majstorsku kampanju dezinformacije, ili Lagumdzija laze - a s obzirom da mase sporazumom u studiju, tipujem na prvu opciju. Samo ne kontam sto SDP ne objavi jebeni sporazum.
kako bolan nema ? Pa kao da smo slušali različite intervjue.....sve što je ovdje na forumu navođeno,ima u sporazumu,Lagumdžija potvrdio, jedina razlika je u tumačenju tačaka ugovora.
ja recimo mislim da uvođenje zatvorenih listi znači dodatano jačanje autkratske vlasti unutar samih partija i da je to razlog....a Zlaja kaže da je to zbog manjka.....mislim gendera :D
Nije red da se biraju pitanja Alfons :D

Pa sta je potvrdio? Konkretno? Da ce se dijeliti elektroprenos? Da ce se ukidati CB? Da ce se raspustiti vojska...

Ja nisam primjetio da je potvrdio ni 5% od svega sto je SDA tvrdila.
Pa podijelit ce ga kad ga skrsi. Sad ce mu uzeti pare, pa ce ga zaduziti, pa ce onda propasti zbog "nesavjesnog poslovanja". Sve korak po korak.

Izbor tuzilaca ce se toliko otezati da ce Dodik u tu sve razjebati jer cemo imati ovo sto sad imamo sa vlasti, odnosno nemamo je.Tako ce biti i sa tuziocima. Rastavljaju sve polako na tenane, korak po korak do svog cilja, a ubleha nasjeda li nasjeda...Jadni mi sa njim. Nadam se samo da nece imati potrebnu vecinu u parlamentu i da ima jos postenog svijeta u SDP-u..
plain vanilla

#1291 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by plain vanilla »

StupskaBitanga wrote:I oskar dobijaaaaaaaa
a ako umre?

bezveze se time razbacivati :wink:
StupskaBitanga

#1292 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by StupskaBitanga »

plain vanilla wrote:
a ako umre?

prije će Turska u EU nego on u grob
sumirprimus

#1293 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by sumirprimus »

nosara wrote:
:lol:

Sto se toga tice, nije hica... :D
pazi nosara ja tebe savrseno kontam,zato sam i stavio na kraju NJIHOVE NAKARADNE pokusahje dogovora...ni meni se milion stvari kod sviju njih ne svidja...
al ako bar vi koji se ko zalzete za ovu hebenu sadaka napacenu zemlju ne postujete njene zvanicne institucije,titule,i ostalla sranja nazov kako hos...pa kako onda da privolimo dodika i ostale rusitlje..nema ovo veze sa slucajnim prolaznikom on je tu nebitan lik,ime i prezime,broj...kontas...
dok god je ministar vanjskih poslova ove hebene zemlje,BIH,naravno da ima privilegiju da ga ko titu sprovedu do nase najace ustanove, i najboljih doktora...jebiga tako ja to vidim...
Pasiflora

#1294 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by Pasiflora »

motorola01 wrote:...Jadni mi sa njim. Nadam se samo da nece imati potrebnu vecinu u parlamentu i da ima jos postenog svijeta u SDP-u..
Naravno da ima, ali glave ne mogu dici od raznih kojima samo nogice vire iz zlajinog du#eta.
vrbas1979

#1295 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by vrbas1979 »

Evo i Fahrini mu daju podršku:

Lideru SDP-a BiH Zlatku Lagumdžiji pozlilo je tokom gostovanja u "Dnevniku D" gdje je tokom emisije bio podvrgnut agresivnom nastupu urednice emisije Antonije Avram.

Ovo je posljednji u nizu neprofesionalnog ispada novinarke Informativnog programa FTV-a kojeg uređuje Avdo Avdić, odranije poznat po nekorektnom odnosu prema svojim sugovornicima.

Lagumdžijino gostovanje je proteklo u krajnje neprofesionalnom pristupu od strane novinarke Avram koja je tokom cijelog programa pokušala isprovocirati lidera SDP-a ukazujući na "štetnost" sporazuma sa SNSD-om.

:run:
brzica

#1296 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by brzica »

Gluma, po svemu što sam čuo.
Hajde, makar nije ništa ozbiljno u zdravstvenom
smislu. Ali je bilo sigurno nešto ozbiljno u političkom.
:D
Alfons Kauders

#1297 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by Alfons Kauders »

motorola01 wrote:
Pa podijelit ce ga kad ga skrsi. Sad ce mu uzeti pare, pa ce ga zaduziti, pa ce onda propasti zbog "nesavjesnog poslovanja". Sve korak po korak.

Izbor tuzilaca ce se toliko otezati da ce Dodik u tu sve razjebati jer cemo imati ovo sto sad imamo sa vlasti, odnosno nemamo je.Tako ce biti i sa tuziocima. Rastavljaju sve polako na tenane, korak po korak do svog cilja, a ubleha nasjeda li nasjeda...Jadni mi sa njim. Nadam se samo da nece imati potrebnu vecinu u parlamentu i da ima jos postenog svijeta u SDP-u..
Zasto bi ga skrsili ako ce ga dijeliti? To je isto kao da kazes da ce tri sina spaliti ocevo imanje, da ga podijele kad umre. Sto se tice para koje idu u budzet, radi se o dividendama koje pripadaju dionicarima i koje su deponovane na tekucem, bez kamate. Dakle ne isisavaju se pare iz firme.

A za izbor tuzilaca... Znaci Dodik ce sve razjebati... Zato jer ce npr. kantonalna skupstina imenovati tuzioca u Sarajevu. Koliko to SNSD ima poslanika u skupstini SK, pa da to razjebe?
plain vanilla

#1298 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by plain vanilla »

StupskaBitanga wrote:
plain vanilla wrote:
a ako umre?

prije će Turska u EU nego on u grob
to se sad kao Zlaja igramo Boga?

mensecini da bi neki bili mnogo gori od Zlaje, samo nemaju priliku
SvojTiPos'o

#1299 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru