Varate li?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
dusa_raskopuša

#1276 Re: Varate li?

Post by dusa_raskopuša »

Ma hajde Bgt, nadji mi ga ko nece prevarit' :razz:

doduse, dosta zavisi od toga sta ko podvlaci pod prevara :D
Poison_Ivy

#1277 Re: Varate li?

Post by Poison_Ivy »

WildRedRose wrote:
Poison_Ivy wrote:
WildRedRose wrote:otrovko, koliko sam ja upratila muski varaju vise, i pojedina djevojka :D

ili bar jedino oni priznaju :-) :-)
Znači ti se stavljaš pare na mušku hrabrost? Ma kakvi to, vole se pohvaliti neg se hljeba najest (a čime se samo hvale to je tek tema za sebe...) :-)
ma kojem je to pohvala, nek' nadje sebi ravnu, pa nek' se hvale jedno drugom :-) :D

a statistike tako govore :D
Zamisli tu jutarnju kaficu:

ONA: Da znaš s kim sam bila sinoć?
ON:Ma to ti je ništa, ja sam bio onom dobrom plavkom, znaš kak'a je...
:D :D :D
WildRedRose

#1278 Re: Varate li?

Post by WildRedRose »

meni je prevara sve! :lol: jos malo i odmjeravanje drugih cu svrstati u spomenutu kategoriju :D
a ne varam kada sam u vezi, i ne bih nikada.. :P :skoljka:
dusa_raskopuša

#1279 Re: Varate li?

Post by dusa_raskopuša »

'naci covjek pored ociju mora biti corav dok je s tobom u vezi? :D :lol:
nameless666

#1280 Re: Varate li?

Post by nameless666 »

Poison_Ivy wrote:
WildRedRose wrote:otrovko, koliko sam ja upratila muski varaju vise, i pojedina djevojka :D

Znači ti se stavljaš pare na mušku hrabrost? Ma kakvi to, vole se pohvaliti neg se hljeba najest (a čime se samo hvale to je tek tema za sebe...) :-)
Ma sada nešta vintam i skontah...
Pa nije prevara ako se dvoje ljudi ne voli istom ili bar sličnom ''jačinom''. Može da vara samo onaj/ona ko ne voli. Ono nešta, strast, pogled, to ti mačku o rep. Ako ne voliš onda nisi prevario dragu nego si jednostavno tenakre. Ja, sa par prijatelja više nemam kontakt zbog slične situacije. Ono, mi pred granapom i pive rastočili, zvoni mi mob i ja na ženino pitanje gdje sam odgovorim, pred granapom. Prijatelj se odvali smijati i kaže mi da sam papučar. A ja mu rekoh, brate možda jesam ali bar imam damu da kažem ženi gdje sam a ne kao ti koji pokrivaš telefon ako smo u ženskom društvu da ti draga ne bi čula ženski glas...
Jah, da ne zaboravim. Od 10 muškaraca koji pričaju da varaju 1 i po to radi a ostali prepričavaju svoje snove.
Poison_Ivy

#1281 Re: Varate li?

Post by Poison_Ivy »

Ružice: E prećera ga đevojko!!! Pa gdje nećeš odmjeravati? To je barem dozvoljeno vazda 8-)
dedovic.almir

#1282 Re: Varate li?

Post by dedovic.almir »

Tko ne bi prevario svoju ljepsu polovinu sa ovom: http://www.klix.ba/magazin/ljepotice/ru ... 21126116#2

he he he
Poison_Ivy

#1283 Re: Varate li?

Post by Poison_Ivy »

nameless666 wrote:
Poison_Ivy wrote:

Pa nije prevara ako se dvoje ljudi ne voli istom ili bar sličnom ''jačinom''. Može da vara samo onaj/ona ko ne voli. Ono nešta, strast, pogled, to ti mačku o rep. Ako ne voliš onda nisi prevario dragu nego si jednostavno tenakre. Ja, sa par prijatelja više nemam kontakt zbog slične situacije. Ono, mi pred granapom i pive rastočili, zvoni mi mob i ja na ženino pitanje gdje sam odgovorim, pred granapom. Prijatelj se odvali smijati i kaže mi da sam papučar. A ja mu rekoh, brate možda jesam ali bar imam damu da kažem ženi gdje sam a ne kao ti koji pokrivaš telefon ako smo u ženskom društvu da ti draga ne bi čula ženski glas...
Jah, da ne zaboravim. Od 10 muškaraca koji pričaju da varaju 1 i po to radi a ostali prepričavaju svoje snove.
Eto, pade teorija da muški više varaju, 'ajmo sad opet brojati
dusa_raskopuša

#1284 Re: Varate li?

Post by dusa_raskopuša »

od ovolike Bosne ti nas'o Ruskinju, pa haj' da valja, nego ni to. :roll: :lol:

name-svaka ti cas'...ja stvarno ne znam da l' bih te nazvala papucom il' ne, ni'e bitno, msm da je to vise postovanje prema osobi koju volis i koja ti znaci nesto...samo gledaj da ona tebe ne za*ebe, ako vec neces ti nju :D
Last edited by dusa_raskopuša on 26/11/2012 23:33, edited 2 times in total.
Poison_Ivy

#1285 Re: Varate li?

Post by Poison_Ivy »

dedovic.almir wrote:Tko ne bi prevario svoju ljepsu polovinu sa ovom: http://www.klix.ba/magazin/ljepotice/ru ... 21126116#2

he he he
male joj (.)(.)
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1286 Re: Varate li?

Post by Velkoski »

dusa_raskopuša wrote:Ma hajde Bgt, nadji mi ga ko nece prevarit' :razz:
Evo moji starci prvo :-)
WildRedRose

#1287 Re: Varate li?

Post by WildRedRose »

dusa_raskopuša wrote:'naci covjek pored ociju mora biti corav dok je s tobom u vezi? :D :lol:
samo ja i niko vise :lol:
nameless666 wrote:
Poison_Ivy wrote:

svaka ti cast, rijetkost danas !!! :dance:
@otrovko ma to je vise sala sada, komentarisala sam i ja sa momcima, ako je bas dobra, ali ima sve granice :D i da, nema potrebe da brojimo ponovo, ovaj fin, pa misli svi su kao on...vise muski varaju :D
dusa_raskopuša

#1288 Re: Varate li?

Post by dusa_raskopuša »

leet wrote:

poselami ih. :D

Ja msm da je to nekako 50:50 sto se tice varanja i kod muskaraca i kod zena. Samo sto su muskarci otvoreniji po tom pitanju. :D Sto ne znaci da mora da bude, ovo je samo moje misljenje. :D
fatamorgana

#1289 Re: Varate li?

Post by fatamorgana »

dusa_raskopuša wrote:
Ja msm da je to nekako 50:50 sto se tice varanja i kod muskaraca i kod zena. Samo sto su muskarci otvoreniji po tom pitanju. :D Sto ne znaci da mora da bude, ovo je samo moje misljenje. :D
Otvoreniji u kom smislu* Prevare se pa priznaju? :D
dusa_raskopuša

#1290 Re: Varate li?

Post by dusa_raskopuša »

i to, a i vise se zalijetaju od zena :roll: :D
lajk

#1291 Re: Varate li?

Post by lajk »

leet wrote:
Druze sve je to super,bajno i krasno ,al danas se slabo ko moze zaklet u tako nesto! Ja prva ne bi nikad ,volim starce i sve ,al vidi bila jedna porodica imali dvoje djece ...bajno i krasno skolovani oboje,a zena prelijapa. Puf odjednom on vec spava s nekom tamo zenskom i rodila mu djete :shock: ! Koja je ruznija od ove :lol: ,kaze u mene strari kad vidis kako je on proso nikad ti ne naumpadne da prevaris :lol: (razveo se s tom prvom zenom,ostavio djecu i sad zivi s tom :-) )
htcxone

#1292 Re: Varate li?

Post by htcxone »

sve je to od slucaja do slucaja a ponajvise do toga kakva je ko osoba, tj da li ima savjest ili je nema...
evo i ja imam priimjer svojih roditelja kao takav, ali isto tako na poslu vidim neke stvari koje nikom ne želim...
i nema tu više varaju muškarci ili žene, sve je to do kucnog odgoja, poštovanja ljudi, pa i poštovanja samog sebe, jer jednom kad izgubiš obraz teško ga je vratiti.... mislim da jedna noć nije vrijedna nečijih suza i tvog obraza, mogu ja tu noć i prespavati kod kuće
lajk

#1293 Re: Varate li?

Post by lajk »

htcxone wrote:sve je to od slucaja do slucaja a ponajvise do toga kakva je ko osoba, tj da li ima savjest ili je nema...
evo i ja imam priimjer svojih roditelja kao takav, ali isto tako na poslu vidim neke stvari koje nikom ne želim...
i nema tu više varaju muškarci ili žene, sve je to do kucnog odgoja, poštovanja ljudi, pa i poštovanja samog sebe, jer jednom kad izgubiš obraz teško ga je vratiti.... mislim da jedna noć nije vrijedna nečijih suza i tvog obraza (i 30 minuta uzitka ), mogu ja tu noć i prespavati kod kuće
to je to :thumbup: zakljuca ne treba nista vise,a sta se desi i promjeni u ljudima jos nisam dokucila
WildRedRose

#1294 Re: Varate li?

Post by WildRedRose »

@htcxone mene nema jedan dan, i ti se odmah opustis i filozofiras ? :D
samo cu reci da se slazem sa onim 'to je od osobe do osobe, ili imas savjest ili je nemas' :thumbup: :thumbup:
OtrovnaAjvi

#1295 Re: Varate li?

Post by OtrovnaAjvi »

nemojmo palamooditi i moralisati molim vas...svi varaju na ovaj ili onaj nacin samo treba definisati sta je kome prevara..nekom je i flertovanje ovde prevara itd...
MedenoSrce

#1296 Re: Varate li?

Post by MedenoSrce »

Otrovna Ajvi a imas li ti kakvih problema ovo - ono, ljubavnih, seksualnih, ... da otvoris temu?
spreca

#1297 Re: Varate li?

Post by spreca »

MedenoSrce wrote:Otrovna Ajvi a imas li ti kakvih problema ovo - ono, ljubavnih, seksualnih, ... da otvoris temu?
Ja bas hocu da otvorim servis za razne usluge :lol: :lol: :lol: :lol:
OtrovnaAjvi

#1298 Re: Varate li?

Post by OtrovnaAjvi »

MedenoSrce wrote:Otrovna Ajvi a imas li ti kakvih problema ovo - ono, ljubavnih, seksualnih, ... da otvoris temu?
lepo od tebe sto se brines za mene.... :roll:
Kinaski

#1299 Re: Varate li?

Post by Kinaski »

Ja bih hebo i staro i mlado samo da je zeMsko . Jel ima neka debela ???
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1300 Re: Varate li?

Post by Velkoski »

Kinaski wrote:Ja bih hebo i staro i mlado samo da je zeMsko . Jel ima neka debela ???
Ti baš bukvalno shvatio onu "od birača nema jebača" :mrgreen:
Post Reply