doduse, dosta zavisi od toga sta ko podvlaci pod prevara
Varate li?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- dusa_raskopuša
#1276 Re: Varate li?
Ma hajde Bgt, nadji mi ga ko nece prevarit'
- Poison_Ivy
#1277 Re: Varate li?
Zamisli tu jutarnju kaficu:WildRedRose wrote:ma kojem je to pohvala, nek' nadje sebi ravnu, pa nek' se hvale jedno drugomPoison_Ivy wrote:Znači ti se stavljaš pare na mušku hrabrost? Ma kakvi to, vole se pohvaliti neg se hljeba najest (a čime se samo hvale to je tek tema za sebe...)WildRedRose wrote:otrovko, koliko sam ja upratila muski varaju vise, i pojedina djevojka
ili bar jedino oni priznaju![]()
![]()
![]()
a statistike tako govore
ONA: Da znaš s kim sam bila sinoć?
ON:Ma to ti je ništa, ja sam bio onom dobrom plavkom, znaš kak'a je...
- WildRedRose
#1278 Re: Varate li?
meni je prevara sve!
jos malo i odmjeravanje drugih cu svrstati u spomenutu kategoriju
a ne varam kada sam u vezi, i ne bih nikada..

a ne varam kada sam u vezi, i ne bih nikada..
- dusa_raskopuša
#1279 Re: Varate li?
'naci covjek pored ociju mora biti corav dok je s tobom u vezi?

- nameless666
#1280 Re: Varate li?
Ma sada nešta vintam i skontah...Poison_Ivy wrote:Znači ti se stavljaš pare na mušku hrabrost? Ma kakvi to, vole se pohvaliti neg se hljeba najest (a čime se samo hvale to je tek tema za sebe...)WildRedRose wrote:otrovko, koliko sam ja upratila muski varaju vise, i pojedina djevojka
Pa nije prevara ako se dvoje ljudi ne voli istom ili bar sličnom ''jačinom''. Može da vara samo onaj/ona ko ne voli. Ono nešta, strast, pogled, to ti mačku o rep. Ako ne voliš onda nisi prevario dragu nego si jednostavno tenakre. Ja, sa par prijatelja više nemam kontakt zbog slične situacije. Ono, mi pred granapom i pive rastočili, zvoni mi mob i ja na ženino pitanje gdje sam odgovorim, pred granapom. Prijatelj se odvali smijati i kaže mi da sam papučar. A ja mu rekoh, brate možda jesam ali bar imam damu da kažem ženi gdje sam a ne kao ti koji pokrivaš telefon ako smo u ženskom društvu da ti draga ne bi čula ženski glas...
Jah, da ne zaboravim. Od 10 muškaraca koji pričaju da varaju 1 i po to radi a ostali prepričavaju svoje snove.
- Poison_Ivy
#1281 Re: Varate li?
Ružice: E prećera ga đevojko!!! Pa gdje nećeš odmjeravati? To je barem dozvoljeno vazda 
- dedovic.almir
#1282 Re: Varate li?
Tko ne bi prevario svoju ljepsu polovinu sa ovom: http://www.klix.ba/magazin/ljepotice/ru ... 21126116#2
he he he
he he he
- Poison_Ivy
#1283 Re: Varate li?
Eto, pade teorija da muški više varaju, 'ajmo sad opet brojatinameless666 wrote:Ma sada nešta vintam i skontah...Poison_Ivy wrote:Znači ti se stavljaš pare na mušku hrabrost? Ma kakvi to, vole se pohvaliti neg se hljeba najest (a čime se samo hvale to je tek tema za sebe...)WildRedRose wrote:otrovko, koliko sam ja upratila muski varaju vise, i pojedina djevojka
Pa nije prevara ako se dvoje ljudi ne voli istom ili bar sličnom ''jačinom''. Može da vara samo onaj/ona ko ne voli. Ono nešta, strast, pogled, to ti mačku o rep. Ako ne voliš onda nisi prevario dragu nego si jednostavno tenakre. Ja, sa par prijatelja više nemam kontakt zbog slične situacije. Ono, mi pred granapom i pive rastočili, zvoni mi mob i ja na ženino pitanje gdje sam odgovorim, pred granapom. Prijatelj se odvali smijati i kaže mi da sam papučar. A ja mu rekoh, brate možda jesam ali bar imam damu da kažem ženi gdje sam a ne kao ti koji pokrivaš telefon ako smo u ženskom društvu da ti draga ne bi čula ženski glas...
Jah, da ne zaboravim. Od 10 muškaraca koji pričaju da varaju 1 i po to radi a ostali prepričavaju svoje snove.
- dusa_raskopuša
#1284 Re: Varate li?
od ovolike Bosne ti nas'o Ruskinju, pa haj' da valja, nego ni to.

name-svaka ti cas'...ja stvarno ne znam da l' bih te nazvala papucom il' ne, ni'e bitno, msm da je to vise postovanje prema osobi koju volis i koja ti znaci nesto...samo gledaj da ona tebe ne za*ebe, ako vec neces ti nju
name-svaka ti cas'...ja stvarno ne znam da l' bih te nazvala papucom il' ne, ni'e bitno, msm da je to vise postovanje prema osobi koju volis i koja ti znaci nesto...samo gledaj da ona tebe ne za*ebe, ako vec neces ti nju
Last edited by dusa_raskopuša on 26/11/2012 23:33, edited 2 times in total.
- Poison_Ivy
#1285 Re: Varate li?
male joj (.)(.)dedovic.almir wrote:Tko ne bi prevario svoju ljepsu polovinu sa ovom: http://www.klix.ba/magazin/ljepotice/ru ... 21126116#2
he he he
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1286 Re: Varate li?
Evo moji starci prvodusa_raskopuša wrote:Ma hajde Bgt, nadji mi ga ko nece prevarit'![]()
- WildRedRose
#1287 Re: Varate li?
samo ja i niko visedusa_raskopuša wrote:'naci covjek pored ociju mora biti corav dok je s tobom u vezi?![]()
svaka ti cast, rijetkost danas !!!nameless666 wrote:Ma sada nešta vintam i skontah...Poison_Ivy wrote:Znači ti se stavljaš pare na mušku hrabrost? Ma kakvi to, vole se pohvaliti neg se hljeba najest (a čime se samo hvale to je tek tema za sebe...)WildRedRose wrote:otrovko, koliko sam ja upratila muski varaju vise, i pojedina djevojka
@otrovko ma to je vise sala sada, komentarisala sam i ja sa momcima, ako je bas dobra, ali ima sve granice
- dusa_raskopuša
#1288 Re: Varate li?
leet wrote:Evo moji starci prvodusa_raskopuša wrote:Ma hajde Bgt, nadji mi ga ko nece prevarit'![]()
poselami ih.
Ja msm da je to nekako 50:50 sto se tice varanja i kod muskaraca i kod zena. Samo sto su muskarci otvoreniji po tom pitanju.
- fatamorgana
#1289 Re: Varate li?
Otvoreniji u kom smislu* Prevare se pa priznaju?dusa_raskopuša wrote:
Ja msm da je to nekako 50:50 sto se tice varanja i kod muskaraca i kod zena. Samo sto su muskarci otvoreniji po tom pitanju.Sto ne znaci da mora da bude, ovo je samo moje misljenje.
- dusa_raskopuša
#1290 Re: Varate li?
i to, a i vise se zalijetaju od zena

-
lajk
#1291 Re: Varate li?
Druze sve je to super,bajno i krasno ,al danas se slabo ko moze zaklet u tako nesto! Ja prva ne bi nikad ,volim starce i sve ,al vidi bila jedna porodica imali dvoje djece ...bajno i krasno skolovani oboje,a zena prelijapa. Puf odjednom on vec spava s nekom tamo zenskom i rodila mu djeteleet wrote:Evo moji starci prvodusa_raskopuša wrote:Ma hajde Bgt, nadji mi ga ko nece prevarit'![]()
- htcxone
#1292 Re: Varate li?
sve je to od slucaja do slucaja a ponajvise do toga kakva je ko osoba, tj da li ima savjest ili je nema...
evo i ja imam priimjer svojih roditelja kao takav, ali isto tako na poslu vidim neke stvari koje nikom ne želim...
i nema tu više varaju muškarci ili žene, sve je to do kucnog odgoja, poštovanja ljudi, pa i poštovanja samog sebe, jer jednom kad izgubiš obraz teško ga je vratiti.... mislim da jedna noć nije vrijedna nečijih suza i tvog obraza, mogu ja tu noć i prespavati kod kuće
evo i ja imam priimjer svojih roditelja kao takav, ali isto tako na poslu vidim neke stvari koje nikom ne želim...
i nema tu više varaju muškarci ili žene, sve je to do kucnog odgoja, poštovanja ljudi, pa i poštovanja samog sebe, jer jednom kad izgubiš obraz teško ga je vratiti.... mislim da jedna noć nije vrijedna nečijih suza i tvog obraza, mogu ja tu noć i prespavati kod kuće
-
lajk
#1293 Re: Varate li?
to je tohtcxone wrote:sve je to od slucaja do slucaja a ponajvise do toga kakva je ko osoba, tj da li ima savjest ili je nema...
i nema tu više varaju muškarci ili žene, sve je to do kucnog odgoja, poštovanja ljudi, pa i poštovanja samog sebe, jer jednom kad izgubiš obraz teško ga je vratiti.... mislim da jedna noć nije vrijedna nečijih suza i tvog obraza (i 30 minuta uzitka ), mogu ja tu noć i prespavati kod kuće
- WildRedRose
#1294 Re: Varate li?
@htcxone mene nema jedan dan, i ti se odmah opustis i filozofiras ?
samo cu reci da se slazem sa onim 'to je od osobe do osobe, ili imas savjest ili je nemas'

samo cu reci da se slazem sa onim 'to je od osobe do osobe, ili imas savjest ili je nemas'
- OtrovnaAjvi
#1295 Re: Varate li?
nemojmo palamooditi i moralisati molim vas...svi varaju na ovaj ili onaj nacin samo treba definisati sta je kome prevara..nekom je i flertovanje ovde prevara itd...
- MedenoSrce
#1296 Re: Varate li?
Otrovna Ajvi a imas li ti kakvih problema ovo - ono, ljubavnih, seksualnih, ... da otvoris temu?
- spreca
#1297 Re: Varate li?
Ja bas hocu da otvorim servis za razne uslugeMedenoSrce wrote:Otrovna Ajvi a imas li ti kakvih problema ovo - ono, ljubavnih, seksualnih, ... da otvoris temu?
- OtrovnaAjvi
#1298 Re: Varate li?
lepo od tebe sto se brines za mene....MedenoSrce wrote:Otrovna Ajvi a imas li ti kakvih problema ovo - ono, ljubavnih, seksualnih, ... da otvoris temu?
- Kinaski
#1299 Re: Varate li?
Ja bih hebo i staro i mlado samo da je zeMsko . Jel ima neka debela ???
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1300 Re: Varate li?
Ti baš bukvalno shvatio onu "od birača nema jebača"Kinaski wrote:Ja bih hebo i staro i mlado samo da je zeMsko . Jel ima neka debela ???