Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kumberlator wrote:Tu sam, samo nemam kad da se javim.
O sta da pisem.
BIli smo skupa 2 put od kad sam zadnji put pisao. Lijepo nam je bilo, uzivali smo, smijali se, slikali td. Jos smo na distanci, cujemo se svaku noc. Volimo se, zaista se volimo. Dogovorili smo se da moramo pustiti jedno drugo da bi se vratili skupa. Pa sta bude. Nekad mislim da je ovo neka igra, ako je igra onda ona pobjedjuje, jednostavno do sad je bila jaca, a nekad mislim da je iskrena zaista. Znam da me voli, znam i ja da volim nju. Pa sta bude.
U jednoj recenici covjek sebe demantira. Ti jaro ili si pijan,nadrogiran ili imas bipolarni poremecaj, ili psihicki terorises tu djevojku, ili si srndac. Nadam se da je ovo zadnje.
Ghost_Rider_XXX wrote:
On bi ga metno, ona nije dala, ona dala on nije htio, on htio ona dala, ona ne da on hoće, ona da on je otjera, i hajmo ispočetka.
Ghost_Rider_XXX wrote:
On bi ga metno, ona nije dala, ona dala on nije htio, on htio ona dala, ona ne da on hoće, ona da on je otjera, i hajmo ispočetka.
Ovo je otprilike srz citave komedije
kukulele
kao da sam znala zasto mi se ne da citat cijela prica
slavonka.bosanka wrote:kao zanima me al fakat nemam snage sad se skoncentrirat i citat to sve.
ko koga voli, ne voli, ostavlja, uzima?
1.Prijateljstvo
2.Veza
3.Brak radi sevapa
4.Propo a nije ni poco
5.Ona dala on nije htio
6.Direktor
7.On htio nije ona dala
8.Oboje htjeli ona nije dala
9.Sad on vise ne bi nikako,a ona bi
slavonka.bosanka wrote:kao zanima me al fakat nemam snage sad se skoncentrirat i citat to sve.
1.Prijateljstvo
2.Veza
3.Brak radi sevapa
4.Propo a nije ni poco
5.Ona dala on nije htio 6.Direktor
7.On htio nije ona dala
1.Prijateljstvo
2.Veza
3.Brak radi sevapa
4.Propo a nije ni poco
5.Ona dala on nije htio 6.Direktor
7.On htio nije ona dala
a Đe hodza
uff nisam mogao da se sjetim izmedju kojeg je umakanja bio hodza
1.Prijateljstvo
2.Veza
3.Brak radi sevapa
4.Propo a nije ni poco
5.Ona dala on nije htio
6.Direktor
7.On htio nije ona dala
oni bi al da im ne udje, ko meksicka sapunica ili cija god
1.Prijateljstvo
2.Veza
3.Brak radi sevapa
4.Propo a nije ni poco
5.Ona dala on nije htio
6.Direktor
7.On htio nije ona dala
ma da,vise turska sa primjesom meksicke jer nema u tih meksicki hodza i komunjara
oni bi al da im ne udje, ko meksicka sapunica ili cija god[/quote]
ma da,vise turska sa primjesom meksicke jer nema u tih meksicki hodza i komunjara[/quote]
slavonka.bosanka wrote:
ma da,vise turska sa primjesom meksicke jer nema u tih meksicki hodza i komunjara[/quote]
hoce li se na kraju uzet?[/quote]
to ne zna ni sam protogonist ove serije,sad i ti sa nama svima cekaj nastavak na prosloj stranici imas zadnju epizodu