Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tesko pitanje... Na A6 ima nekih zamjerki, a TS860 je fantastican ali se trosi momacki...
A5 u trecoj sezoni i dalje fantastican, ali kako se trosi tako je u dubljem snijegu sve veca rinaka. Ali zato, mokro, suho, pa i led koliko guma moze biti dobra na ledu.
da vidis glupana od Dolova do Sarajeva,udare po gasu pa koce prije krivina(uspore na 30),morao sam ih preticat niz brdo,sisao dole nigdje nikog i lagano do Semizovca 80-90 vozio ,jebala im kocnica sve i ko ih nauci
adodbr wrote:
amar1994 wrote:ne znaju vozit ili su im lose gume,trece nema
Svaki peti se okrene u kruznom , dole kod televizije trojica se nakucala na sine otisli
pa kad ulceu u kruzni i boli ih qrc,da ne bi slucajno vozio drugom ili prvom,nas ti kolko se goriva potrosi na ubrzanje...
To im najvise zamjeram , ne znam sta u tim situacijam ciniti , 2-3 kamiona i ako bi mogao jednog po jednog prestici ne mozes jer nema mjesta da se ponovo ubacis
Sodom1 wrote:To im najvise zamjeram , ne znam sta u tim situacijam ciniti , 2-3 kamiona i ako bi mogao jednog po jednog prestici ne mozes jer nema mjesta da se ponovo ubacis
+ što se hrabro usude preko prevoja krenut bez da prethodno montiraju lance, pa stanu 100m pred vrh i zajebu sve redom. Uostalom, tu i policija grijesi sto u podnozju ne kontrolise iste...
Sodom1 wrote:To im najvise zamjeram , ne znam sta u tim situacijam ciniti , 2-3 kamiona i ako bi mogao jednog po jednog prestici ne mozes jer nema mjesta da se ponovo ubacis
najvise zamjeram pickicama sa jakim autima sto se naredaju iza
najvise zamjeram pickicama sa jakim autima sto se naredaju iza
i onda moras sisati kolonu i onda ne daj boze napravis belaj a sto jeste jeste vozi guj i gusla za petim devetim a moze ga mlatnuti u dvadeset metara i preko pune