karanana wrote:Aha diskutujemo.
Evo ja cu poceti zapaljivo i trollski:
Jebite mi mater, ali sama je kriva za 80-90% stvari.
mogla je sto stvari bolje odradit', a na neke je ono overreacting do maksimuma
Moderator: _BataZiv_0809
karanana wrote:Aha diskutujemo.
Evo ja cu poceti zapaljivo i trollski:
Jebite mi mater, ali sama je kriva za 80-90% stvari.
Izvini, u trecem srednje me nisu zene zanimaleKPNCTNJAH wrote:
Ne kontam sto uvijek u ovakvim serijama glavni lik mora biti mutav, shatro pokupi sve trebe, ne zna pricati... ona crnkinja, inace vjerovatno najbolja u serijimu se nudi, on fol nece, kao pogodilo ga nesto, uvrijedio se... prvo je opalis, pa onda pricate
ne vjerujem da ce biti druga sezona, bar ne s ovom ekipicom, a bez ove male to nema smisla...

Nisam gledao gospodina Robota, tako da ne mogu da upoređujem. Ali je ova serija sasvim vjernaVelkoski wrote:ma bježi, pregled'o dvije i ne da mi se dalje, mr. robot v2
not really something you should be proud ofVelkoski wrote:ja bih bio na kasetama, i to gori od ovih silovatelja, da sam iš'o u školu s njom jelte![]()
imali smo mi jednog u srednjoj, im'o je crnu listu, ja sam bio na drugom mjestu
Pa realno ljudi kad se izgube, izgube vjeru u sebe ili osjete samocu onda se za slamkice fataju.karanana wrote:Toliko je izblamiraju i izvaraju i ona opet ode njima na party
Velkoski wrote:ma bježi, pregled'o dvije i ne da mi se dalje, mr. robot v2
iz današnje perspektive nije za biti proud of, ali tada... zadnja klupa, zajebancija 24/7maida95 wrote:not really something you should be proud ofVelkoski wrote:ja bih bio na kasetama, i to gori od ovih silovatelja, da sam iš'o u školu s njom jelte![]()
imali smo mi jednog u srednjoj, im'o je crnu listu, ja sam bio na drugom mjestu![]()
![]()
ma dobro glumačka ekipa je poprilično neiskusna, dosta njih nije nigdje prije glumilo pa možda izgleda 'fejk' nekad, možda ona i pretjeruje al' stvarno ima ljudi koji na ovaj način sve posmatraju..
mene fakat interesuje šta je sa Alexom, hoće li se Bryce izvući jer jbg he's a rich asshole, što Justin reče onom na kraju ono, šta će mu pištolj, što onaj Tyler ima onoliko oružja, šta planira.. baš me dosta stvari zanima, hoću drugu sezonu
dale cooper wrote: Eh...Legion. Šta reći.Kakav prekrasan mindfuck od serije. Nedavno sam spominjući film Split rekao
kako ruši neke konvencije filmova o osobama sa nadprirodnim moćima. Kako sam se samo zajebao.
Jer Legion ne samo da ruši te konvencije. On ih rastura, mrvi, izjebe i napumpa ih raznolikim asortimanom
halucinogenih sredstava.I serija bi bila super da je samo o ovome. Ali nije, čak što više, mutanti su
samo jedan djelić onoga čime se Legion bavi. Jer pitanja identiteta (ličnog i rodnog), prirode sjećanja, mentalne
bolesti, kao i tanke i krhke linije između stvarnosti i iluzije (šta je uopšte stvarnost i kako je definisati?)
su samo neke od kompleksnih tema koje serija obrađuje sa lakom rukom i sjajnim humorom koje seriji daju dobar
balans i zaraznost gledanja.
Hvala Titi i Partiji na još jednoj sjajnoj preporuci.![]()
Svi ostali...navalite.
Idi ba matere ti gledaj one svoje tinejdzerske safunjare, i pusti odrasle ljude da pricaju o serijama za odrasle.Velkoski wrote:ma bježi, pregled'o dvije i ne da mi se dalje, mr. robot v2

Ako je imalo na fazon Splita onda je odlična serija, a ako je ko Mr. Robot onda je užasnadale cooper wrote:Nisam gledao gospodina Robota, tako da ne mogu da upoređujem. Ali je ova serija sasvim vjernaVelkoski wrote:ma bježi, pregled'o dvije i ne da mi se dalje, mr. robot v2
nekoj svojoj unutarnjoj logici koja postaje potpuno jasna do kraja sezone.