Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
kakavdanakneiskustvu

#12726 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakavdanakneiskustvu »

ma u banovićima je svake sedmice
General_Jackson

#12727 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by General_Jackson »

Maharadza wrote:
semirsar wrote:
Maharadza wrote:
I ja za mojim Supermix-om! Ovdje imam Sportklub kanale u HD-u a sada ukidaju supermix, jebo ih nadležni sektor ili ko im već formira ove pakete i cijene! :P
Pa ostat' ce supermix paketi za one koji ih vec koriste, nece ih biti u ponudi za nove korisnike :mrgreen:
Pitao sam za to, ne znaju ni oni da li će ostati pošto se zvanično uklanja iz ponude sa novim paketima ali kako sam ja skontao, čim mi istekne ugovor morat' ću se opredijeliti za neki od ovih novih paketa! Mada je vjerovatnije da ću se sa istekom ugovora odjaviti i prebaciti na logosoft koji je odnedavno u zgradi! Živjela konkurencija! :mrgreen:
Blago tebi Logosoft će doći kod mene al´ kad na vrbi rodi grožđe :cry: :twisted: međutim ni ja neću ostati kod njih (telemacha) ako se nešto krupno ne promijeni, meni se čini da je novi vlasnik došao s ciljem da ih uništi, inače i ja imam sportklub HD paket i mislio sam da će se usluga šta poboljšati a ono usluga dole, cijena gore, vraćaju se dani ELOB-a.
kakavdanakneiskustvu

#12728 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

fxh5z5454zu wrote::lol: :lol: :lol: kako vam je krivo muda svoja grizete od muke, guzice bi dali da ste u švici, jebiga takvi vam grasi pali, treba okajat grijehe svojih djedova što su prešli na islam :lol: :lol: :lol: ja vam se divim kako preživite sa 300 km mjesečno a ja to prospem dnevno i 3 puta više :lol: :lol: :lol: allah je veliki

jesi li svjestan da ćeš opet u banoviće?
semirsar

#12729 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semirsar »

Edit: Otis'o korisnik u banovice, otud edit :mrgreen:
Last edited by semirsar on 23/03/2014 20:32, edited 1 time in total.
kakavdanakneiskustvu

#12730 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

semirsar wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:
fxh5z5454zu wrote::lol: :lol: :lol: kako vam je krivo muda svoja grizete od muke, guzice bi dali da ste u švici, jebiga takvi vam grasi pali, treba okajat grijehe svojih djedova što su prešli na islam :lol: :lol: :lol: ja vam se divim kako preživite sa 300 km mjesečno a ja to prospem dnevno i 3 puta više :lol: :lol: :lol: allah je veliki

jesi li svjestan da ćeš opet u banoviće?
A sto se ti opterecujes s njime? Ne zna on pokazati svicu na mapi, jok ba, on je tamo negdje u nekoj Bosanskoj vukojebini, vadi cvarke iz steka, i kutljacom sipa prepecenicu, sprema se za tekmu :mrgreen:

čini ti se,gdje god da je sprema se u banoviće
semirsar

#12731 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semirsar »

Odletio on vec... jbg, a bas mu napisah da i dalje sanja, snovi ne kostaju... :lol: :lol: :lol:
Telemach

#12732 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Poštovani korisnici,

Došlo je do prekida signala na području Kiseljaka. Kolege su na terenu i užurbano otklanjaju razlog prekida signala.

Za sve dodatne informacije budite slobodni da pozovete naš Kontakt centar na broj 033 835 555, odnosno 1360, dostupan korisnicima 24/7.

Zahvaljujemo se na strpljenju.

Srdačan pozdrav,
kakavdanakneiskustvu

#12733 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

@Telemach

pitanje,oko tih evropskih regulativa i prekogranične televizije i zatamnjenja i nezatamnjenja HRT 2,je li u tim regulativama piše u kojim gradovima ti programi moraju a u kojim ne moraju biti zatamnjeni,tačnije,je li piše ako već treba ispoštovati interes nekog naroda pa mu omogućiti gledanje tih programa da to treba omogućiti svim pripadnicima tog naroda ili kabl. operatori mogu odlučivati o tome?

hvala na odgovoru,nadam se da neće biti ignorisanja
saraf_osmica

#12734 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by saraf_osmica »

kakavdanakneiskustvu wrote:@Telemach

pitanje,oko tih evropskih regulativa i prekogranične televizije i zatamnjenja i nezatamnjenja HRT 2,je li u tim regulativama piše u kojim gradovima ti programi moraju a u kojim ne moraju biti zatamnjeni,tačnije,je li piše ako već treba ispoštovati interes nekog naroda pa mu omogućiti gledanje tih programa da to treba omogućiti svim pripadnicima tog naroda ili kabl. operatori mogu odlučivati o tome?

Sent from my Nokia Lumia 620 using Tapatalk
afannedim

#12735 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by afannedim »

Zamalo ti odgovoriše, bogda je falila.
kakavdanakneiskustvu

#12736 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

afannedim wrote:

Zamalo ti odgovoriše, bogda je falila.

:mrgreen:
seoBIH

#12737 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by seoBIH »

Hajd sve mogu i shvatti, ali da se neki medij ne pozabavi ovim pitanjem, posebno online i dobije klikova i komentara, eh to mi je misterija.

Npr, doznajemo, ** No links **, radiosarajevo ne objavljuju nista o podjeli na ove i one od strane telekom operatera sto je gore nego sto politicari rade?
kakavdanakneiskustvu

#12738 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

123456789 wrote:Hajd sve mogu i shvatti, ali da se neki medij ne pozabavi ovim pitanjem, posebno online i dobije klikova i komentara, eh to mi je misterija.

Npr, doznajemo, ** No links **, radiosarajevo ne objavljuju nista o podjeli na ove i one od strane telekom operatera sto je gore nego sto politicari rade?

novinar avaza iz zenice je mislio nešto o tome pisati ali ne bi ništa od toga,bar koliko ja znam
Telemach

#12739 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Poštovani korisnici,

Došlo je do prekida signala na području ulica Trg Zavnobiha i Semira Frašte. Kolege su na terenu i užurbano otklanjaju razlog prekida signala.

Za sve dodatne informacije budite slobodni da pozovete naš Kontakt centar na broj 033 835 555, odnosno 1360, dostupan korisnicima 24/7.

Zahvaljujemo se na strpljenju.

Srdačan pozdrav,
dowydyenya

#12740 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dowydyenya »

Postovani @Telemach

Od zadnjeg apdejta softvera sam imao problema sa nekim kanalima koji su bili na madjarskom jeziku, sto ste rijesili iz centrale jer ja nikako nisam bio mogao memorisati engleski audio na opciji OPT .
Unazada zadnju sedmicu imam problem da mi konekcija puca u satu cetri do pet pa cak i vise puta dnevno i to tako traje 24h.

Stoga Vas molim da provjerite moju liniju.

Hvala
saraf_osmica

#12741 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by saraf_osmica »

Kako nas kulturno ignoriše ;D

Sent from my Nokia Lumia 620 using Tapatalk
Telemach

#12742 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

dowydyenya wrote:Postovani @Telemach

Od zadnjeg apdejta softvera sam imao problema sa nekim kanalima koji su bili na madjarskom jeziku, sto ste rijesili iz centrale jer ja nikako nisam bio mogao memorisati engleski audio na opciji OPT .
Unazada zadnju sedmicu imam problem da mi konekcija puca u satu cetri do pet pa cak i vise puta dnevno i to tako traje 24h.

Stoga Vas molim da provjerite moju liniju.

Hvala
@dowydyenya

Molimo Vas da pošaljete korisničke podatke i kontakt telefona na PP.

Srdačan pozdrav,
doff

#12743 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by doff »

@Telemach

Ajd provjerite kakvi su problemi u Zenici, većina se žali, net štopa samo tako :twisted:
Telemach

#12744 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

doff wrote:@Telemach

Ajd provjerite kakvi su problemi u Zenici, većina se žali, net štopa samo tako :twisted:
@doff

Molimo Vas da pošaljete Vaše korisničke podatke i kontakt telefon na PP radi preciznije provjere.

Srdačan pozdrav,
kakavdanakneiskustvu

#12745 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

@Telemach,pitanje,oko tih evropskih regulativa i prekogranične televizije i zatamnjenja i nezatamnjenja HRT 2,je li u tim regulativama piše u kojim gradovima ti programi moraju a u kojim ne moraju biti zatamnjeni,tačnije,je li piše ako već treba ispoštovati interes nekog naroda pa mu omogućiti gledanje tih programa da to treba omogućiti svim pripadnicima tog naroda ili kabl. operatori mogu odlučivati o tome?
NediM17

#12746 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by NediM17 »

@Telemach

A sto dolazi do tih stalnih prekida signala? Svakih sat vremena objavite post doslo tu i tu do prekida signala. Nesto ne vjerujem da mreza puca svakih sat vremena, ili da radite na nekim unapredjivanjima. Da vam Elektroprivreda ne sjece kablove, pa vi krpite?
Thug...

#12747 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Thug... »

General_Jackson wrote:
semirsar wrote:
General_Jackson wrote:
U pravu si ovo je zločin, nisam pogledao konačnu cijenu, promaklo mi je tih 15 KM za održavanje.
Zeznu ti mene, taman to "scedoh" napisat :lol:
:-? Plakat ću za mojim trio mix paketom, ovo je stvarno bezobrazluk.

Jebiga ja nekontam ali meni ispade bolje :lol:

Imam Trio +10 km za prosireni sto placam 60Km, sad da uzmem Trio Mix 2 imao bih sve isto +5Mbs veci internet +100 minuta telefona prema inostranstvu, i to bi me doslo par maraka jeftinije, sta je problem :D
General_Jackson

#12748 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Thug... wrote: Imam Trio +10 km za prosireni sto placam 60Km, sad da uzmem Trio Mix 2 imao bih sve isto +5Mbs veci internet +100 minuta telefona prema inostranstvu, i to bi me doslo par maraka jeftinije, sta je problem :D
Pa problem je možda što je nekome puno 60 KM mjesečno :bih:
Thug...

#12749 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Thug... »

General_Jackson wrote:
Thug... wrote: Imam Trio +10 km za prosireni sto placam 60Km, sad da uzmem Trio Mix 2 imao bih sve isto +5Mbs veci internet +100 minuta telefona prema inostranstvu, i to bi me doslo par maraka jeftinije, sta je problem :D
Ok to stoji, ali ste zakukali kao da su digli cijene bruku para nesto a sve je u 5 deka, evo primjer da dobijas vise i za manje para samo treba sjesti i skontati sta ti treba ali jebo to najlakse vazda kukati da nam sve nevalja i da je sve odron i moze li sta za cenera :run:
General_Jackson

#12750 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Thug... wrote:
General_Jackson wrote:
Ok to stoji, ali ste zakukali kao da su digli cijene bruku para nesto a sve je u 5 deka, evo primjer da dobijas vise i za manje para samo treba sjesti i skontati sta ti treba ali jebo to najlakse vazda kukati da nam sve nevalja i da je sve odron i moze li sta za cenera :run:
Druže živiš u Bosni ne u Njemačkoj ili kao onaj gore banovani :D u Švicarskoj, ovdje je svako dizanje cijena katastrofa. Ja sam prešao na njihov trio paket prije 2 godine jer mi je omogućavao da smanjim troškove za nekih 8-10 KM mjesečno, nakon što sam otkazao BH telekom fiksni i uz to još dobijem bolju ponudu, sada se to sve mijenja. Moja primanja su za zadnjih 6 godina spala za skoro 200 KM, a ja sam još super stao kako su drugi. Sada mi reci gdje si to ti vidio da se može dobiti više za manje para u ovim paketima? ili si isto kao i ja na prvu pogledao cijene bez onih 15 KM dole ispod teksta.
Locked