Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
north
#12701 Re: FK Sarajevo
Prvo delegat nisam plako, fino komuniciraj, nego sam rekao šta mislim o ekipi u posljednje vrijeme,ko što je i ogromna većina rekla i slično mislila, ko je god danas bio na utakmici je bo oprezan, ja nisam rekao da će nas poderati, ali jesam da me jeste pomalo strah...i dobro je što sam se prevario...
Toliko....
Toliko....
-
Ali_G
#12702 Re: FK Sarajevo
Ma ovi iz listice su definitivno najprecjenjenija ekipa koja je ikad nastupala u ligi;uz Celik:) citajuci po forumima o njihovim igracima, sve sami igracine i onda ne pogledaju na gol:)
Nasim momcima svaka cast na zalaganju. Vidi se da mogu kad hoce.
Nasim momcima svaka cast na zalaganju. Vidi se da mogu kad hoce.
- emigrazione
#12703 Re: FK Sarajevo
Sezona bez pehara je katastrofa. I tacka. Jebe mi se za evropska takmicenja u kojima ionako nemamo sta ponuditi. Nemamo love i nemamo kvalitetne igrace, Mirza jeste kriv za neke stvari, ali za ono najbitnije nije ovo je i njegov ''uspjeh'' mnogo nase djece danas igra u klubu i to je nesto sto treba podrzati 
- kokuz_sa
#12704 Re: FK Sarajevo
zadnjih 5 tekmu
4 pobjede(2gostujuce)
1 nerijesen..
od 15 osvojili 13 bodova
da im je samo prije doslo iz guzice u glavu kako da se igra..
4 pobjede(2gostujuce)
1 nerijesen..
od 15 osvojili 13 bodova
- Impavidus
#12705 Re: FK Sarajevo
Ma umor od Ćaline Europe bio.kokuz_sa wrote:zadnjih 5 tekmu
4 pobjede(2gostujuce)
1 nerijesen..
od 15 osvojili 13 bodova![]()
![]()
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#12706 Re: FK Sarajevo
Impavidus wrote:Ma umor od Ćaline Europe bio.kokuz_sa wrote:zadnjih 5 tekmu
4 pobjede(2gostujuce)
1 nerijesen..
![]()
aBd ove godine do grupne faze
- kokuz_sa
#12707 Re: FK Sarajevo
mozda je cak i Mirza procitao knjiguImpavidus wrote:Ma umor od Ćaline Europe bio.kokuz_sa wrote:zadnjih 5 tekmu
4 pobjede(2gostujuce)
1 nerijesen..
![]()
"Treniranje za pocetnike,kako postavit taktike"
pa poceo da izvlaci bisere kako da igraju..
al na pocetku drugog poluvremena stoje avdic i bane i masu rukama kako kuda akciju koju da proture..
ono je bila scena za naslovne spice
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#12708 Re: FK Sarajevo
Aj da vidimo ko ce na odmor 
- Baltazar_khan
#12709 Re: FK Sarajevo

vučina je strašan
-
Max Bunker
#12710 Re: FK Sarajevo
Sve nesta kontam, kod nas kriza pa mi treci. Kod komsija sa druge obale kriza pa se bore za opstanak, neka sredina tebele.
Kupimo utakmicu, pola nas hebe majku radi toga, neko kupi titulu pa se dici time.
Mirzica skontao kako stoje stvari ( otislo onih 100 000 navijaca ) pa zeli da nas kupi ( nema oprosta/halala pa taman osvojio LP ).
Kojasevicu, ti u raji da igras fudbala fasovao bi degenek koliko si sebican.
Novi trener, organizator igre i centarfor do ljeta ili ce i nas docekati scena, da u prvom kolu protivnicki trener u tridesetoj minuti govori igracima: " Dosta je, smirite ! "
Kupimo utakmicu, pola nas hebe majku radi toga, neko kupi titulu pa se dici time.
Mirzica skontao kako stoje stvari ( otislo onih 100 000 navijaca ) pa zeli da nas kupi ( nema oprosta/halala pa taman osvojio LP ).
Kojasevicu, ti u raji da igras fudbala fasovao bi degenek koliko si sebican.
Novi trener, organizator igre i centarfor do ljeta ili ce i nas docekati scena, da u prvom kolu protivnicki trener u tridesetoj minuti govori igracima: " Dosta je, smirite ! "
- Chisum
#12711 Re: FK Sarajevo
Draze mi sto smo ove pogane skutore izmajorizirali k'o picke, nego pare!
Evo, Evropa je tu (ako bude sve ok s UEFA-om), ali sa ovom ekipom ja ne vidim da mozemo uraditi bilo sta... ali jebe nas se... s ovakvim majmunima koje moras da bijes i pljujes da bi igrali, dobro smo prosli... a i bice dobra zajebancija ako bude kakvo atraktivno gostovanje.
Evo, Evropa je tu (ako bude sve ok s UEFA-om), ali sa ovom ekipom ja ne vidim da mozemo uraditi bilo sta... ali jebe nas se... s ovakvim majmunima koje moras da bijes i pljujes da bi igrali, dobro smo prosli... a i bice dobra zajebancija ako bude kakvo atraktivno gostovanje.
- Topla voda
#12712 Re: FK Sarajevo
presretan
definitivno mirzu trebamo tjerati do evropske tekme,sad smo se provukli...al na 1-0 smo visili,a on apsolutno rezultat i igru prepusta slucaju,vile su nas pronosale...i to je dobro
mirza odlazi,alen ce ti glave doci...bolan ne bio,igras na kontre na 1-0 i avdic ti u spicu isturen,ti nisi normalan lik,a necu idiota na klupi u evropi
stvarno se plasim da mirza ima neko mentalno oboljenje,ostalo je sve ok
i da dodam,glede nasih klinaca......ogromna je razlika bila u ovoj tekmi,dupovac je bio predobar,sjajan.....a comor katastrofa i izgubljen,pogledajte snimak ako imate gdje,da ne bude da ja pametujem
btw,ja bih volio madjarsku,neki zalaegerseg ili mtk,pa malo na balaton na vikend
definitivno mirzu trebamo tjerati do evropske tekme,sad smo se provukli...al na 1-0 smo visili,a on apsolutno rezultat i igru prepusta slucaju,vile su nas pronosale...i to je dobro
mirza odlazi,alen ce ti glave doci...bolan ne bio,igras na kontre na 1-0 i avdic ti u spicu isturen,ti nisi normalan lik,a necu idiota na klupi u evropi
stvarno se plasim da mirza ima neko mentalno oboljenje,ostalo je sve ok
i da dodam,glede nasih klinaca......ogromna je razlika bila u ovoj tekmi,dupovac je bio predobar,sjajan.....a comor katastrofa i izgubljen,pogledajte snimak ako imate gdje,da ne bude da ja pametujem
btw,ja bih volio madjarsku,neki zalaegerseg ili mtk,pa malo na balaton na vikend
-
Dialer
#12713 Re: FK Sarajevo
Ja ne znam sta si ti gledo, al Comor je odigro odlicno
presjeko je bruku lopti 
- van Basten
#12714 Re: FK Sarajevo
konačno jedna utakmica odigrana kako dolikuje imenu FK Sarajevo. Naravno, bilo je propusta, ali borbenost je to sve pokrila pa onda to sve mnogo bolje izgleda. Da su ovako igrali cijhelu sezonu mnogo vedrije bi nam i u klubu bilo. A zna se što nije, valja znati i taktiku postaviti, a ne u 28.kolu prvi put posložiti ekipu kako je najbolje. Ipak, čestitke igračima što su baš ovu utakmicu odgrali pošteno
MIRZA ODLAZI
MIRZA ODLAZI
- Pitarrr82
#12715 Re: FK Sarajevo
kokuz_sa wrote:mozda je cak i Mirza procitao knjiguImpavidus wrote:Ma umor od Ćaline Europe bio.kokuz_sa wrote:zadnjih 5 tekmu
4 pobjede(2gostujuce)
1 nerijesen..
![]()
"Treniranje za pocetnike,kako postavit taktike"
pa poceo da izvlaci bisere kako da igraju..
al na pocetku drugog poluvremena stoje avdic i bane i masu rukama kako kuda akciju koju da proture..
ono je bila scena za naslovne spice
I mene je iznenadio s povremenim pokusajima presinga, nisam znao da to ima u svojoj teci
- Pitarrr82
#12716 Re: FK Sarajevo
Chisum wrote:Draze mi sto smo ove pogane skutore izmajorizirali k'o picke, nego pare!
Zadrzati Arsenijevica i Scepanovica, Kojasevica i ne moramo... Dupovac je tu, Comoru ono sto igra zadnje dvije, tri utakmice nije pozicija tako da ako bude igrao po boku mozda i ne bude lose...
Uz 3, 4 nova igraca i REDOVNE PLATE itd ekipi, drugim trenerom moze se i za titulu boriti...
Sto se tice Evrope mislim da se ne moze nesto mnogo ocekivati ali red bi bio barem jedno kolo da se prodje, mozda i da se proda koja tekma pa zaradi na kladionici
-
s3d4m
#12717 Re: FK Sarajevo
Stvarno nevjerovatno ! Hajd sto Vam covjek nevalja kad se izgubi koja utakmica, al da Vam covjek i dalje nevalja, a u posljednjih pet kola ekipa je bez poraza i kod kuce i na STRANI. Cekam samo da pocnu ovi ultra-mega-giga vatreni navijaci da krive Mirzu V. sto nemaju za hrenovki i struje. SRAMOTA !
- van Basten
#12718 Re: FK Sarajevo
1,5 godina hebavanja u mozak i vrijeđanja navijača i verbalno i atacima na našu inteligenciju i zakuhavanja sa upravom i igračima a sve u cilju sačuvanja svoje nesposobne trenerske guzice na klupi Sarajeva ne mogu saprati 2 sumnjive pobjede protiv nezainteresovanih protivnika i SAMO remi protiv komšija i treće mjesto u jadnoj ligi.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#12719 Re: FK Sarajevo
Ma ovo mu je zena...ili Mirza sam....neam trece 
- Obuca9
#12720 Re: FK Sarajevo
Vala baš "sedaš", ali... Nećemo dalje, ne ide mi se u Banoviće, pred Evropus3d4m wrote:Stvarno nevjerovatno ! Hajd sto Vam covjek nevalja kad se izgubi koja utakmica, al da Vam covjek i dalje nevalja, a u posljednjih pet kola ekipa je bez poraza i kod kuce i na STRANI. Cekam samo da pocnu ovi ultra-mega-giga vatreni navijaci da krive Mirzu V. sto nemaju za hrenovki i struje. SRAMOTA !
- Pitarrr82
#12721 Re: FK Sarajevo
s3d4m wrote:Stvarno nevjerovatno ! Hajd sto Vam covjek nevalja kad se izgubi koja utakmica, al da Vam covjek i dalje nevalja, a u posljednjih pet kola ekipa je bez poraza i kod kuce i na STRANI. Cekam samo da pocnu ovi ultra-mega-giga vatreni navijaci da krive Mirzu V. sto nemaju za hrenovki i struje. SRAMOTA !
Bas sam se pitao gdje si ti
- cappy_tempo
#12722 Re: FK Sarajevo
zalizani idiot je kriv sto narednih 5 dana kisa padati.sta cemo sad? mjesto listice trebali smo pjevati jebemo te mirza pa bi mozda odma otkaz dao ovako mi ostaje nada da ce poslje veleza se ufatiti noge. a ti delegat pamenti istetoviraj mirzu pa se fali kako je on kul trener al za 5 likova koji ispred 3. gimnazije igrajus3d4m wrote:Stvarno nevjerovatno ! Hajd sto Vam covjek nevalja kad se izgubi koja utakmica, al da Vam covjek i dalje nevalja, a u posljednjih pet kola ekipa je bez poraza i kod kuce i na STRANI. Cekam samo da pocnu ovi ultra-mega-giga vatreni navijaci da krive Mirzu V. sto nemaju za hrenovki i struje. SRAMOTA !
-
tcz
#12723 Re: FK Sarajevo
http://www.bordoprijatelji.ba/v2/index. ... s&Itemid=1
prica se nastavlja, tu noc se pjevalo do rani jutarni sati.
ja volim samo tebe...
prica se nastavlja, tu noc se pjevalo do rani jutarni sati.
ja volim samo tebe...
-
Bordolini
#12724 Re: FK Sarajevo
s3d4m wrote:Stvarno nevjerovatno ! Hajd sto Vam covjek nevalja kad se izgubi koja utakmica, al da Vam covjek i dalje nevalja, a u posljednjih pet kola ekipa je bez poraza i kod kuce i na STRANI. Cekam samo da pocnu ovi ultra-mega-giga vatreni navijaci da krive Mirzu V. sto nemaju za hrenovki i struje. SRAMOTA !
Mirna, hajd priznaj- ni ti vise ne vjerujes u ovog tvog zalizanka?! Pa sto nas onda zajebajes?
- Impavidus
#12725 Re: FK Sarajevo
Čuj Čomor juče loše odigrao
Prvo poluvrijeme među najboljim, kasnije za nijansu "lošiji" ali svejedno sasvim korektno odrađena utakmica. U šta gledate i šta mjerite?!