Ja iskreno, najiskrenije, uzivam i likujem radi bratimljenja Putina i Erdogana. Cak sam sebi djelujem malo pokvareno zbog toga. Nisu to bas osjecaji za pohvaliti se.Fudo Bosna wrote:Kiki druže mnogo mi se sekiraš zbog Turske?![]()
Može te, na daj Bože, hercika strefiti, a vidim , (po tvome avataru i licemjernim komentarima) , da si "pravo" poklonik demokratije i da si "protiv" da se smjenjuju demokratski izabrani lideri, i da , (kao sav demokratski svijet, barem bi trebalo), vojne pučeve i pučiste smatraš ilegalnim?
Vidim tebe i ostale pravo sekira edventualno približavanje Rusije i Turske ili, " ne daj Bože", Turske i Irana?
Vidiš ,mene ne sekira, i mislim da Turska politika, najzad čini prave korake, i nadam se da će Bošnjaci iz ovoga i sami, na ,(mikro bosanskom planu), izvući pouku i sljedbenike HZHB, shvatiti kao "saveznike al u žutu" i da će početi malo više voditi politiku u svoju korist, a ne uvijek u korist tih licemjera, koji nam uvijek na kraju zabodu nož u "đale"...
Dotle, i ti i ostali se "pušite od muke", kofrčite se, sekirajte se, apsolutno uživam u vašem "pljuvanju" po Turskoj, "sekiranju" , za demokatiju u Rusiji, a čitanje vaših komentara, (tebe i ostalih sličnih tebi), uoči i početkom onog jadnog pokušaja vojnog puča u nama Bošnjacima prijateljskoj Turskoj, ( kako ste pokazali svoju licemjerje i pravo lice), i kako ste se poslije "kofrčili poput pubertetlija", (naročito neki psihički bolesnici sa index hr portala i sličnih portala), kada je to Sultan "išamarao" uz ogromnu podršku naroda i gladati kao se sada kofrčite jer se Turska miri sa Rusima, a Bogami , najzad se i sa Iranom poboljšavaju odnosi, e u tome baš uživam![]()
![]()
!
Al' eto, drago mi nesto. Sve se nadam da ce sultan muslimana i car pravoslavaca pozvati svoje bosnjacke i srpske sluge, iz SDA i SNSD, da se po hitnom postupku zblize i objave proglas da je za ratove i nesrecu devedesetih kriv 'Vatikan, CIA, Mosad i dr. sluzbe'. Veselim se druzenjima na Romaniji, vezanju trobojke i zastave sa ljiljanima... tefericima uz sevdalinke i gusle...
Samo se vi uvlacite tursko-ruskim gazdama, meni je sve to milo sa strane posmatrati. Malo mi se gadi, ali opet mi smijesno!