Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
kakavdanakneiskustvu

#12701 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakavdanakneiskustvu »

shiljak wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:
shiljak wrote:hoćeš reći da telemach namjerno blokira kanal kako bi dobio više korisnika, ili iz nekog drugog razloga? :roll: :D

@Telemach tvrdi da oni to rade po nalogu HRT,BHT,OBN i koga već ne
jasno mi je šta telemach tvrdi, ali mi nije jasno šta ti tvrdiš :D

da vrše diskriminaciju pojedinih korisnika
semirsar

#12702 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semirsar »

kakavdanakneiskustvu wrote:da vrše diskriminaciju pojedinih korisnika
Ispravak netocnog navoda, ne pojedinih, vec svih nepodobnih, sa nepodobnih teritorija. :mrgreen:
shandrprcSA

#12703 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by shandrprcSA »

semirsar wrote:
shandrprcSA wrote:jebo vas vase citiranje :skoljka:
de ba, napravi him kaki tut, pa da se ne sIkiras vise :skoljka:

:lol: :lol:
a ja sve kontam kako kod mene samo 3 citata moze a kod njih vise :lol: :lol:
bosansko more

#12704 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by bosansko more »

Tiger 033 wrote:Sarajevski i Zenicki hrvati ocigledno nisu Čovićevi hrvati i zato njih ko Hebe :izet: ma bra'oo TelemaŠe poŠijatpi te s' vrha trešnje za ovaj odgovor :evil: :bih: sad treba zatrpat RAK sa pitanjima da nam oni objasne koji su to "dobri" a koji "losi" hrvati :evil: izgleda da su u BHtelemu SVI isti i hrvati i bosnjaci pa hrt zamrace od Drine do Une od Save do mora niko NEma ali u TeleVLAHU nisu
BH Telecom ne pokriva "hrvatske krajeve" kao Telemach.

Tako da nemaju problema sa zamracivanjem.

Inace, vidim koliko se o tome prica, ko da na HRT2 ima nekog sporta. Jedna utakmica sedmicno, ako i toliko. Sportska redakcija im je na rubu propasti.. Ne razumijem toliku halabuku pojedinaca, ko da im zivot zavisi od toga hoce li HRT2 biti zatamnjen 2 sata sedmicno u Vitezu...

Besposlica tipicna.
kakavdanakneiskustvu

#12705 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

semirsar wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:da vrše diskriminaciju pojedinih korisnika
Ispravak netocnog navoda, ne pojedinih, vec svih nepodobnih, sa nepodobnih teritorija. :mrgreen:

tako nešto,da očito uzimaju sebi za pravo da određuju koji pripadnici određenog naroda imaju pravo pratiti neki program
General_Jackson

#12706 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by General_Jackson »

channel10 wrote: Pročitaj bolje šta sam napisao!
cisto sumnjam da imas bolji paket od nekog nivog korisnika koji potpise ugovor u toku neke akcije[/quote]

Da imam!
Last edited by General_Jackson on 23/03/2014 18:28, edited 2 times in total.
channel10

#12707 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by channel10 »

shandrprcSA wrote:
semirsar wrote:
shandrprcSA wrote:jebo vas vase citiranje :skoljka:
de ba, napravi him kaki tut, pa da se ne sIkiras vise :skoljka:

:lol: :lol:
a ja sve kontam kako kod mene samo 3 citata moze a kod njih vise :lol: :lol:
Ne treba tutorijal, nego se post pisao sa tableta, a forum non stop izbacuje (cim se prijavis). I onda samo otkucas brzinski i vidis sta je ispalo :)
channel10

#12708 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by channel10 »

General_Jackson wrote:
channel10 wrote: Pročitaj bolje šta sam napisao!
cisto sumnjam da imas bolji paket od nekog nivog korisnika koji potpise ugovor u toku neke akcije
Da imam![/quote]
O ebalo sebe :) . Blago tebi onda...
kakavdanakneiskustvu

#12709 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

bosansko more wrote:
Tiger 033 wrote:Sarajevski i Zenicki hrvati ocigledno nisu Čovićevi hrvati i zato njih ko Hebe :izet: ma bra'oo TelemaŠe poŠijatpi te s' vrha trešnje za ovaj odgovor :evil: :bih: sad treba zatrpat RAK sa pitanjima da nam oni objasne koji su to "dobri" a koji "losi" hrvati :evil: izgleda da su u BHtelemu SVI isti i hrvati i bosnjaci pa hrt zamrace od Drine do Une od Save do mora niko NEma ali u TeleVLAHU nisu
BH Telecom ne pokriva "hrvatske krajeve" kao Telemach.

Tako da nemaju problema sa zamracivanjem.

Inace, vidim koliko se o tome prica, ko da na HRT2 ima nekog sporta. Jedna utakmica sedmicno, ako i toliko. Sportska redakcija im je na rubu propasti.. Ne razumijem toliku halabuku pojedinaca, ko da im zivot zavisi od toga hoce li HRT2 biti zatamnjen 2 sata sedmicno u Vitezu...

Besposlica tipicna.

pokrivaju "bošnjačke krajeve",travnik i dio viteza i dio busovače gdje postoji zemaljski signal hrt ali ipak zatamnjuju sport na hrt 2

meni smeta diskriminacija,nek nama kojima zatamne smanje račun,ništa više ja ne tražim,ali oni to neće,u tome je problem
shandrprcSA

#12710 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by shandrprcSA »

Image

e hebi ga :D
General_Jackson

#12711 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

semirsar wrote:Za one koji su u dilemi kostagdjekako i ono najvaznije kol'ko tu je novi cjenovnik, ako ga vec nisu vidjeli.
http://www.telemach.ba/upload/document/ ... dine__.pdf

Skupo? Ne znam, ja mislim da nije skupo, vec preskupo, al' hajd' ko mene pita :mrgreen:
U pravu si ovo je zločin, nisam pogledao konačnu cijenu, promaklo mi je tih 15 KM za održavanje.
semirsar

#12712 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semirsar »

General_Jackson wrote:
semirsar wrote:Za one koji su u dilemi kostagdjekako i ono najvaznije kol'ko tu je novi cjenovnik, ako ga vec nisu vidjeli.

Skupo? Ne znam, ja mislim da nije skupo, vec preskupo, al' hajd' ko mene pita :mrgreen:
U pravu si ovo je zločin, nisam pogledao konačnu cijenu, promaklo mi je tih 15 KM za održavanje.
Zeznu ti mene sa edit, taman to "scedoh" napisat :lol:
General_Jackson

#12713 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

semirsar wrote:
General_Jackson wrote:

Zeznu ti mene, taman to "scedoh" napisat :lol:
:-? Plakat ću za mojim trio mix paketom, ovo je stvarno bezobrazluk.
Maharadza

#12714 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Maharadza »

General_Jackson wrote:
semirsar wrote:
General_Jackson wrote:
Zeznu ti mene, taman to "scedoh" napisat :lol:
:-? Plakat ću za mojim trio mix paketom, ovo je stvarno bezobrazluk.
I ja za mojim Supermix-om! Ovdje imam Sportklub kanale u HD-u a sada ukidaju supermix, jebo ih nadležni sektor ili ko im već formira ove pakete i cijene! :P
General_Jackson

#12715 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

GOSPODO TELEMACHOVCI!!!!

Molim vas da nam se obratite u povodu ovog cjenovnika i kažete jeli to konačno !?
semirsar

#12716 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semirsar »

Maharadza wrote:
I ja za mojim Supermix-om! Ovdje imam Sportklub kanale u HD-u a sada ukidaju supermix, jebo ih nadležni sektor ili ko im već formira ove pakete i cijene! :P
Pa ostat' ce supermix paketi za one koji ih vec koriste, nece ih biti u ponudi za nove korisnike :mrgreen:

General_Jackson wrote:GOSPODO TELEMACHOVCI!!!!

Molim vas da nam se obratite u povodu ovog cjenovnika i kažete jeli to konačno !?

Konacno da konacnije ne mre bit :skoljka:
Last edited by semirsar on 23/03/2014 20:25, edited 1 time in total.
typeOnegative

#12717 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by typeOnegative »

malwarebyte wrote:ja mislim preci na trio paket, pa me zanima jel ima ko iz Travnika da ima ovaj paket.. zanima me jel konekcija stabilna, odnosno jel cesto pada, za TV jel signal uredu bez stekanja i ostalih gluposti i za telefon, posto je ukljucen ovaj flat BiH i uspostava se naplacuje 0.03KM jel prekida nakon 2-3-5 min, pa ponovo moras zvati ?
Imam ja , i mogu ti reći da sve uglavnom radi OK .

1. Konekcija je stabilna ko beton , ne pada ni u bilo kojem dijelu dana ili noći ( uvijek je deklariranih 15 Mbita , cak i malo više )
2. TV radi dobro , uglavnom nema problema , ( primjetio sam samo povremene probleme s EPG - om , nekad se zna desiti da ne radi , ali problem se rjesava restartom STB -a )
3 .Telefonija isto OK ( ne koristim često , stara ga koristi ,ali dok ništa ne govori znači da radi ) , i ne prekidaju pozive nakon par minuta da moraš ponovo zvati .
Last edited by typeOnegative on 23/03/2014 19:31, edited 1 time in total.
semirsar

#12718 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semirsar »

Edit: Otis'o korisnik u banovice, otud edit :mrgreen:
Last edited by semirsar on 23/03/2014 20:27, edited 1 time in total.
semirsar

#12719 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semirsar »

Last edited by semirsar on 23/03/2014 20:27, edited 1 time in total.
Maharadza

#12720 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Maharadza »

semirsar wrote:
Maharadza wrote:
Pa ostat' ce supermix paketi za one koji ih vec koriste, nece ih biti u ponudi za nove korisnike :mrgreen:
Pitao sam za to, ne znaju ni oni da li će ostati pošto se zvanično uklanja iz ponude sa novim paketima ali kako sam ja skontao, čim mi istekne ugovor morat' ću se opredijeliti za neki od ovih novih paketa! Mada je vjerovatnije da ću se sa istekom ugovora odjaviti i prebaciti na logosoft koji je odnedavno u zgradi! Živjela konkurencija! :mrgreen:
kakavdanakneiskustvu

#12721 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

fxh5z5454zu wrote:
semirsar wrote:
fxh5z5454zu wrote:možete i vi sve ovo imat ali ne znate jebiga nemate ideja ni pameti :lol: :lol: :lol:
A sta 's, utekla pamet, nek' si se ti usrecio. Al' te nostalgija drma, jbg... :lol:
:lol: :lol: :lol: može me samo nostalgija hvatat za švicom kada dođem u BiH i vidim sav jad i bijedu, izdržim nekako 10-15 dana i bjež nazad, ja rahatluka u švici allahu dragi :lol: :lol: :lol:

još ti je veći rahatluk u banovićima gdje si svako malo
semirsar

#12722 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semirsar »

Maharadza wrote:
semirsar wrote:
Maharadza wrote:
Pitao sam za to, ne znaju ni oni da li će ostati pošto se zvanično uklanja iz ponude sa novim paketima ali kako sam ja skontao, čim mi istekne ugovor morat' ću se opredijeliti za neki od ovih novih paketa! Mada je vjerovatnije da ću se sa istekom ugovora odjaviti i prebaciti na logosoft koji je odnedavno u zgradi! Živjela konkurencija! :mrgreen:
Upravo je @Telemach u nekom svom postu pojasnio da svi supermix paketi ostaju onima koji ih vec koriste, mada, mogu oni traziti da se opredjelis na neki drugi. Ja bih ti pak preporucio da probas i LOL, kod njih nema vezivanja ugovorom na odredjeni period, tako da ako ti se ne svidi mo's se odma odjavit'. :thumbup:
kakavdanakneiskustvu

#12723 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

fxh5z5454zu wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:

još ti je veći rahatluk u banovićima gdje si svako malo
:lol: :lol: :lol: s obzirom da si drot(glup, krezav, nepismen i seljak) I ČMOLJINA PODGUZNA MUHA a moram ti i pozdravit ćerku koja svako malo postavlja golišave fotke na fejsbuk, na mamu je :lol: :lol: :lol: protiv tebe i takvih se borim molitvom allah je veliki :lol: :lol: :lol:

volim i ja tebe :kiss: :kiss:
semirsar

#12724 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semirsar »

Last edited by semirsar on 23/03/2014 20:30, edited 1 time in total.
semirsar

#12725 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semirsar »

Last edited by semirsar on 23/03/2014 20:31, edited 1 time in total.
Locked