Banned user for reason “kršenje pravila foruma”karakters wrote:...
» karakters
2 mjeseca
ako išta ne volim, ne volim kad me neko budalom pravi.
Banned user for reason “kršenje pravila foruma”karakters wrote:...
opomena pred ban!Challenger_ wrote:
Kakve veze, mučki provokatoru, ovo ima sa navodnim antisemitizmom??
Jes jes ... ovo tamam sa natjecanja u Iranu "holokaust" gdje se bore za "istinu" kako tvrde da istog nije bilo..Challanger wrote: A Pinokiov nos je, po pitanju Sirije, izrastao majmunima širom svijeta, ne samo Izraelu.

De, neka ti Jevreji objasne razliku izmedju cionizma i judaizma (molim da ne komentarises prije nego sto poslusas) :славянин wrote:Jes jes ... ovo tamam sa natjecanja u Iranu "holokaust" gdje se bore za "istinu" kako tvrde da istog nije bilo..Challanger wrote: A Pinokiov nos je, po pitanju Sirije, izrastao majmunima širom svijeta, ne samo Izraelu.
Zasto ? Jer se presli sa licnih uvreda prema predsjednicima itd na uvrede prema cijelom narodu?Challenger_ wrote:Petljaš.
_______
p.s.
Onom gore, ne Saliku, naravno.

Ko to "mi"? Gdje sam JA ikada vrijeđao bilo koji čitav narod? Ide ti prijava za bezočnu, podmuklu, provokatorksu laž. Za provociranje.славянин wrote:Zasto ? Jer se presli sa licnih uvreda prema predsjednicima itd na uvrede prema cijelom narodu?
“Vi” stoji za tebe,nadzornika i salika (ekipa Iran svijetli zapad urota)a sada vidim pokusavas da izmanefistujes meni ban jer si uzbudjen sto ne mogu se antisemitske propagande lijepiti po forumu.Challenger_ wrote:Ko to "mi"? Gdje sam JA ikada vrijeđao bilo koji čitav narod? Ide ti prijava za bezočnu, podmuklu, provokatorksu laž. Za provociranje.славянин wrote:Zasto ? Jer se presli sa licnih uvreda prema predsjednicima itd na uvrede prema cijelom narodu?
Pocinjes da buncas.Challenger_ wrote:Ono našlo potomku galerije antifašista koji imaju jugoslovenska, američka, izraelska i sovjetska priznanja da imputira laž. Da na osnovu ideološkog spina izdejstvuje ban neistomišljenika.
Hajd' me prijavi Izraelcima, ako imaš muda.
Iskulirao. Prijavi ga. Rokni mu prijavu zbog provociranja. Vozdra.tetejac wrote:Ma iskuliraj ga Čeli, vidiš da provocira.
E neka vala..i jeste se ko' zizak upalili.. kada je bolan drugacije bilo..a vi ko' djeca..Challenger_ wrote:Iskulirao. Prijavi ga. Rokni mu prijavu zbog provociranja. Vozdra.tetejac wrote:Ma iskuliraj ga Čeli, vidiš da provocira.
Ja i..?Novosti wrote:Zato je vrijedno i dobio ban
lijepog idola si nadjeNovosti wrote:Nisam ja nikad dobio ban a mislim ni Savo
Jesam ja jednom, mislim prije 15 ili 16 godina. Postavljao sam linkove i nakon upozorenja, mislim da sam tada bio banovan.Novosti wrote:Nisam ja nikad dobio ban a mislim ni Savo
Nisam polagao nade u Isil, od početka govorim da iza nasilja u Siriji stoji režim sa svojim pomagačima, šijama u Iranu i Rusima, sada što to neko tumači ovako ili onako njegova stvar.Kikibombona wrote:
E moj Saxxx, u sta si ti polagao nade, hilafet se sve na 50 satora... Hiljade mudzhidna je u kurdskim, sirijskim i irackim zatvorima. Ogroman broj sirocica i udovica. Jebeni uzas.