Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja vala preko onih vibra traka vazda lakše idem, usporim, pa nek se forumaši naklate.
Šta znam, meni lafeta od 90 KM koju moram zbog kugle mijenjat skupa
liaar wrote:Ja vala preko onih vibra traka vazda lakše idem, usporim, pa nek se forumaši naklate.
Gdje ces to napisati, pa sramota je usporavati?! hebo lafete, kugle, krajnice, stabilizatore, amortizere, napravices guzvu iza sebe?!
Ali nisi napísao koliko usporis, nije isto kad predjes trake sa 40 km/h i 12 km/h.
Kod treće osnovne na ilidži onaj veliki zajedno sa ležećim, reklo bi se ovaj odvali i gevinde i točak i diskove. A u trećoj preko njega prelaziš. Bez problema. Pojeben je onaj kod pješačkog mosta prema VB.
liaar wrote:Ja vala preko onih vibra traka vazda lakše idem, usporim, pa nek se forumaši naklate.
Gdje ces to napisati, pa sramota je usporavati?! hebo lafete, kugle, krajnice, stabilizatore, amortizere, napravices guzvu iza sebe?!
Ali nisi napísao koliko usporis, nije isto kad predjes trake sa 40 km/h i 12 km/h.
Hahahaha, ja ba, ne daj Bože usporiti raju iza sebe.
Vala zavisi koliko su istrošene one trake po cesti, imaš one na Skenderiji nakon mosta Olge i Suade, njih kao i da nema.
Al' zato one nakon platoa Skenderija, kod EU delegacije, odvali ti plombu iz zuba kad naletiš preko 30 km/h na njeg.
bersK wrote:Kod treće osnovne na ilidži onaj veliki zajedno sa ležećim, reklo bi se ovaj odvali i gevinde i točak i diskove. A u trećoj preko njega prelaziš. Bez problema. Pojeben je onaj kod pješačkog mosta prema VB.
Neki dan prvi put prolazio tim putem nakon 100 godina (tamo isao u osnovnu) i nisam ni znao za lezeci. U trecoj mi odvali bubrege. Kasnije jos jednom morao proci, ovaj put druga i lagano.
bersK wrote:Kod treće osnovne na ilidži onaj veliki zajedno sa ležećim, reklo bi se ovaj odvali i gevinde i točak i diskove. A u trećoj preko njega prelaziš. Bez problema. Pojeben je onaj kod pješačkog mosta prema VB.
Neki dan prvi put prolazio tim putem nakon 100 godina (tamo isao u osnovnu) i nisam ni znao za lezeci. U trecoj mi odvali bubrege. Kasnije jos jednom morao proci, ovaj put druga i lagano.
Al od malih bijelih nema gorih od Vlakova.
Onaj ležeći nema smisla sekunde (osim da bi nastavnici mogli uletit na blic na put). Tamo negdje 2008. napravljen. Svi se pitali koji kurac ovo ovdje
A valjda jer je skola.. mada, ako se sta nije promijenilo, mi nikad nismo ni bili na toj cesti. Ulaz za ucenike je iz dvorista sa suprotne strane i tu nikad nema ucenika.. al haj', samo nek se gradi
Jucer sam vozao Fabiju istu kao kod mene sa razlikom sto ova ima veliku oznaku P na A4 formatu.
Koji je to mamac za debile lele...
Zato sam jutros i sebi isprintao P i danas vazdan gledao idiote kako pjene
Dvojicu na kameru navukao
kad gotovo 49 miliona 'doslja' iz LA krenu kuci za praznike
Treba ovde ubaciti ove nase neurozne anti-guslare, ne bi se iskobeljali za 3 dana. Ovde u SA se okrecu nazad /i naprave jos vcecu guzvu svojim okretanjem na malom prostoru/ ako zaglave u kolini 30m, to nema strpljenja 5 minuta
Ovaqko ce biti kada naprave autoput BG-SA preko istocne Bosne i kad krenu preko vikenda kuci
nagibSA wrote:
Treba ovde ubaciti ove nase neurozne anti-guslare, ne bi se iskobeljali za 3 dana. Ovde u SA se okrecu nazad /i naprave jos vcecu guzvu svojim okretanjem na malom prostoru/ ako zaglave u kolini 30m, to nema strpljenja 5 minuta
Ovaqko ce biti kada naprave autoput BG-SA preko istocne Bosne i kad krenu preko vikenda kuci
Dobro za nas, barm ces moci normalno voziti kroz grad