https://twitter.com/z_musavie?s=09
IRAN
- salik79
#12651 Re: IRAN
'ta ka'e, iskljucilo im Hinternet.
Ova, haman, telepatijom tvita.
- salik79
#12652 Re: IRAN
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Jel' ovo krenula i u Iranu "demokratizacija"?
Volili bi oni, al' nista od te ljubavi, dokle god je Iranaca.
- salik79
#12654 Re: IRAN
Kejn wrote:Ovi protesti podrške ti dođu ko kad je Mile Dodik izveo glasače SNSDA-a na kontra proteste.
Niko nije nikoga izveo, nego narod ima tu tradiciju jos od 2009., kada su na slican nacin - medijskim lazima - zelili prikazati postizborne proteste kao "budjenje naroda" u smislu antiustavnog djelovanja i rusenja I.R. .
- insomnia78
#12655 Re: IRAN
Ruptly je najjaci.Alfons Kauders wrote:Bukvalno dok sam pisao frajer ostavi Ruptly video
![]()
Matere mi, da vas nema trebalo bi vas izmisliti.
Živeo Putin!
- Drvosjeca iz Dejcica
#12656 Re: IRAN
Koliko god se ne slagao sa nekim stvarima u Iranu ja ipak mislim da je ovaj režim u Iranu bolji od recimo sirijskog scenarija ili Iračkog, zato dajem podršku vlasti ako ne krenu oružijem na vlastiti narod.salik79 wrote:Drvosjeca iz Dejcica wrote:Jel' ovo krenula i u Iranu "demokratizacija"?
- salik79
#12657 Re: IRAN
Dovoljan pokazatelj o kakvoj propagandi se radi, pored vec navedenog, su milioni i milioni ljudi koji sirom Irana, svake godine, obiljezavaju godisnjicu Islamske revolucije.
- Drvosjeca iz Dejcica
#12658 Re: IRAN
insomnia78 wrote:Dole hodzanski rezim! Dole!!!
- Alfons Kauders
#12659 Re: IRAN
Frajer na vlasti od 1989, u nedemokratskom rezimu, gdje ga se ne birasalik79 wrote:Kikibombona wrote:
Jos jedna opoziciona partija u Iranu poziva narod na ustanak i borbu za demokratski Iran.
https://anfenglish.com/kurdistan/pjak-c ... ther-23940
Da bi bio opoziciona partija moras imati i legalitet i legitimitet, stoniti jedna od te dvije "partije" nema. Pozvao je i MEK, cak i orkestrirao, ako cemo mak na konac.
Ali "opoziciona partija mora imati legalitet i legitimitet"
Jer, logika...
- Kikibombona
#12660 Re: IRAN
Sve na stranu, ostaje cinjenica da je iranski narod veoma siromasan. Kazu da je 40% mladih nezaposleno. Proteste je pokrenula perzijska bijeda, omladina koja nema perspektive. Sada se na proteste kace svi ostali, perzijski nacionalisti, separatisti itd.salik79 wrote:Da bi bio opoziciona partija moras imati i legalitet i legitimitet, stoniti jedna od te dvije "partije" nema. Pozvao je i MEK, cak i orkestrirao, ako cemo mak na konac.
Sta mislis kako se osjecaju Perzijanci dok im zivot prolazi u bijedi, dok nemaju posao, a znaju da rezim u Teheranu izdvaja milijarde za Libanon, Siriju, Irak, Jemen, Palestinu itd.!??
Kako bi mi reagovali da nasa vlada izdvaja stotine miliona za Makedoniju dok mi crkavamo u bijedi?
Evo, demonstranti uzvikuju 'necemo Libanon, necemo Siriju, necemo Gazu, hocemo Iran'. Demonstranti su bijesni zato sto novci odlaze u inostranstvo kako bi se finansirao siitski ekspanzionizam. Bijesni su jer se odvaja od njihovih usta. Kada si sirotinja i nemas posao, ne moze te nahraniti 'siitski polumjesec'.
Perzijski narod ima naglasen ego i znaju da mogu zivjeti bolje, da im je zivot trenutno mizeran i da veoma sporo napreduju.
- insomnia78
#12661 Re: IRAN
Normala. Boli te kurac. Nije preko tvojih ledjaDrvosjeca iz Dejcica wrote:Koliko god se ne slagao sa nekim stvarima u Iranu ja ipak mislim da je ovaj režim u Iranu bolji od recimo sirijskog scenarija ili Iračkog, zato dajem podršku vlasti ako ne krenu oružijem na vlastiti narod.salik79 wrote:Drvosjeca iz Dejcica wrote:Jel' ovo krenula i u Iranu "demokratizacija"?
I ja isto mislim da je vama u BiH bolje ovako nego onomad u februaru. Sutite ne talasajte
- Alfons Kauders
#12662 Re: IRAN
Tebi haman nije jasno kako radi internet i sta je internet? Ni da se moze gasiti selektivno, recimo da se moze ugasiti MOBILNI INTERNET kako raja na ulici ne bi mogla komunicirati.salik79 wrote:'ta ka'e, iskljucilo im Hinternet.Ova, haman, telepatijom tvita.
Pored mobilnog, postoji jos par v
Ma koji kurac gubim vrijeme
Živeo Putin!
- salik79
#12663 Re: IRAN
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Koliko god se ne slagao sa nekim stvarima u Iranu ja ipak mislim da je ovaj režim u Iranu bolji od recimo sirijskog scenarija ili Iračkog, zato dajem podršku vlasti ako ne krenu oružijem na vlastiti narod.salik79 wrote:Drvosjeca iz Dejcica wrote:Jel' ovo krenula i u Iranu "demokratizacija"?
Maloprije ukazah na masmedijsku propagandu. Dovoljno je vidjeti da, u nedostatku materijala, masmediji se koriste snimcima skupova podrske "rezimu", kao toboznjim demonstracijama kontra istog...Ono, dno-dna.
- Alfons Kauders
#12664 Re: IRAN
Realno, bolje mi je nego u novembru 1993 i trebao bih biti zahvalan vlasti na tome.insomnia78 wrote:Normala. Boli te kurac. Nije preko tvojih ledjaDrvosjeca iz Dejcica wrote:Koliko god se ne slagao sa nekim stvarima u Iranu ja ipak mislim da je ovaj režim u Iranu bolji od recimo sirijskog scenarija ili Iračkog, zato dajem podršku vlasti ako ne krenu oružijem na vlastiti narod.salik79 wrote:
I ja isto mislim da je vama u BiH bolje ovako nego onomad u februaru. Sutite ne talasajte
To je ta logika.
- Drvosjeca iz Dejcica
#12665 Re: IRAN
Jebo ti demokratiju gdje će padati stotine hiljada mrtvih glava, muslimanskih naravno.Alfons Kauders wrote:Frajer na vlasti od 1989, u nedemokratskom rezimu, gdje ga se ne birasalik79 wrote:Kikibombona wrote:
Jos jedna opoziciona partija u Iranu poziva narod na ustanak i borbu za demokratski Iran.
Da bi bio opoziciona partija moras imati i legalitet i legitimitet, stoniti jedna od te dvije "partije" nema. Pozvao je i MEK, cak i orkestrirao, ako cemo mak na konac.
Jer, logika...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- salik79
#12666 Re: IRAN
Alfons Kauders wrote:Tebi haman nije jasno kako radi internet i sta je internet? Ni da se moze gasiti selektivno, recimo da se moze ugasiti MOBILNI INTERNET kako raja na ulici ne bi mogla komunicirati.salik79 wrote:'ta ka'e, iskljucilo im Hinternet.Ova, haman, telepatijom tvita.
Pored mobilnog, postoji jos par v
Ma koji kurac gubim vrijeme
Živeo Putin!
Na koji nacin da ja tebi dokazem da ima xyz raje koja fejsbuci i tvitera iz Irana, u ovome momentu?!
Nikako.
Koji k. ja gubim vrijeme....
- insomnia78
#12667 Re: IRAN
Zivio RT i nezavisno izvjestavanje
Vidis kako lijepo nepristrasno opisuju dogadjaje u Srebrenici za razliku od one kurave sa CNN-a
Vidis kako lijepo nepristrasno opisuju dogadjaje u Srebrenici za razliku od one kurave sa CNN-a
The hostilities in Bosnia and Herzegovina began in 1992 after the republic broke away from Yugoslavia because of a dispute on the future of state’s political structure between the Serbs, Croats and Bosnian-Muslims. The same year the town of Srebrenica was occupied by Bosnian Muslims – the 28th Division under the command of Naser Oric of the Army of BiH) – and used as a foothold for attacks on Serb-controlled territory.
- Drvosjeca iz Dejcica
#12668 Re: IRAN
Ja mislim da ti iz Francuske i ja iz BiH nismo relevantni da kažemo šta je bolje za Iran. Eto ti imaš tu dozu arogantnosti i pišanja po ljudima pa govoriš št aje bolje za Iran. Vidimo kakav haos u svijetu je proizvela upravo takva licemjerna politika.insomnia78 wrote: Normala. Boli te kurac. Nije preko tvojih ledja
- Drvosjeca iz Dejcica
#12669 Re: IRAN
Bolje rahat patnja danas nego opet novembar 1993, gdje treba da potpišem? Znamo o čemu govorimo zar ne?Alfons Kauders wrote: Realno, bolje mi je nego u novembru 1993 i trebao bih biti zahvalan vlasti na tome.
To je ta logika.
- Alfons Kauders
#12670 Re: IRAN
A mi to znamo, jel? Sigurni smo 100% da ce poginuti stotine hiljada ljudi ako padne vlast u Iranu?Drvosjeca iz Dejcica wrote: Jebo ti demokratiju gdje će padati stotine hiljada mrtvih glava, muslimanskih naravno.![]()
Ne kontam.Nije Iran jedini gdje nema izbora, ima i gorih režima, ali zapadu (demokratiji) to savršeno ne smeta da taj isti režim bude glavni oslonac na Bliskom istoku i u navodnoj borbi protiv terorizma. Govorim o Saudiji naravno.
Dakle, smeta ti sto su u Saudiji na vlasti klerikalne budale... Ali ti smeta sto bi Iranci da sruse svoju klerikalnu vlast?
Pa sta je onda rjesenje? I jare i pare?
- vatrogasac
#12671 Re: IRAN
Slično su vikali u Libiji, Iraku, Siriji...vikali su istina i u Turskoj, ali nije uspjelo.Kikibombona wrote: Evo, demonstranti uzvikuju 'necemo Libanon, necemo Siriju, necemo Gazu, hocemo Iran'. Demonstranti su bijesni zato sto novci odlaze u inostranstvo kako bi se finansirao siitski ekspanzionizam. Bijesni su jer se odvaja od njihovih usta. Kada si sirotinja i nemas posao, ne moze te nahraniti 'siitski polumjesec'.
- Alfons Kauders
#12672 Re: IRAN
Ako znas da je alternativa povratak u novembar 1993, ili ako si potpuno siguran da ce promjena vlasti u Iranu rezultirati u stotinama hiljada mrtvih, onda svakako nije.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Bolje rahat patnja danas nego opet novembar 1993, gdje treba da potpišem? Znamo o čemu govorimo zar ne?Alfons Kauders wrote: Realno, bolje mi je nego u novembru 1993 i trebao bih biti zahvalan vlasti na tome.
To je ta logika.
Medjutim, posto ja nisam vidovit, ne mogu davati takve ocjene.
- salik79
#12673 Re: IRAN
Alfons Kauders wrote:Frajer na vlasti od 1989, u nedemokratskom rezimu, gdje ga se ne birasalik79 wrote:Kikibombona wrote:
Jer, logika...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sta ti znas o izbornom sistemu u Iranu?! Apsolutno nista. Ili ono sto i Trump zna. Znas li ko je predsjednik a ko vodja Revolucije?
Koliko dugo je Kraljica, a prije nje Kraljica majka, na vlasti?
Jer logika.....Zato ti i mogu podvaljivati snimke i slike podrske "rezimu" kao "dokaz ustanka" protiv "rezima".
U glavi samo: "America, fuck yeah!".
- Alfons Kauders
#12674 Re: IRAN
Meni se nekako cini da Iranci najbolje znaju sta je dobro za IranDrvosjeca iz Dejcica wrote:Ja mislim da ti iz Francuske i ja iz BiH nismo relevantni da kažemo šta je bolje za Iran. Eto ti imaš tu dozu arogantnosti i pišanja po ljudima pa govoriš št aje bolje za Iran. Vidimo kakav haos u svijetu je proizvela upravo takva licemjerna politika.insomnia78 wrote: Normala. Boli te kurac. Nije preko tvojih ledja
I evo, kako Saik kaze, pune ih ulice, svi podrzavaju vlast. Nema potrebe da se mijesamo, njihova stvar.
- Alfons Kauders
#12675 Re: IRAN
Jarane, jel to places?salik79 wrote:
Sta ti znas o izbornom sistemu u Iranu?! Apsolutno nista. Ili ono sto i Trump zna. Znas li ko je predsjednik a ko vodja Revolucije?
Koliko dugo je Kraljica, a prije nje Kraljica majka, na vlasti?
Jer logika.....Zato ti i mogu podvaljivati snimke i slike podrske "rezimu" kao "dokaz ustanka" protiv "rezima".
U glavi samo: "America, fuck yeah!".
Hos maramice?