sve za hranuJanuaryJones wrote:Hahahahahaha jesi ti neka laHka robaquarterback wrote:na ovo si mogla i mene uhvatitivješalica wrote:glupo mi je bilo da uzmam mišolovku i gledam raspolovljenog miša kad ga odalami ona žica,pa sam to riješila ljepilom s tim da sam stavila na komad veće plastike a4 format otprilike (tvrđa) a unutra sam stavila malo suhovine i sira,dohakala sam mu brzo,završio je u kontejneru
pogledaj u poljoprivrednoj apoteci kod željezničkog školskog centra(preko puta) kad se ide merkatoru hipermarket socijalno bilo je raznih veličina
Gdje u Sa......
-
quarterback
#12651 Re: Gdje u Sa......
- dobar osjecaj
#12652 Re: Gdje u Sa......
Moj tata kupuje u poljoprivrednoj apoteci neke pogacice za miseve. Nakon svega sto je probao to je ispalo najefikasnije rjesenje.The Realist wrote:Ne funkcioniše. Dugo se nije uhvatio, već danima. Ljepilo sada upijeno u karton i ništa ne vrijedi. Moram ponovo, tako da kontam mišolovkom to završiti.vješalica wrote:uzmi ljepilo efikasnije je a nije skupoThe Realist wrote:Gdje se mogu mišolovke nabaviti i koliko koštaju? Hvala.
- Michun
#12653 Re: Gdje u Sa......
Gdje u SCC ima Geox robe?
Jakne?
Jakne?
-
dpjokala26
#12654 Re: Gdje u Sa......
uzmi otrov,plave kocke. misonja je pojede,kad se napije vode crkne. tako smo se rijesili miseva u vikendici.uvijek ostavim po koju kocku ako navrate da se pocaste.The Realist wrote:Ne funkcioniše. Dugo se nije uhvatio, već danima. Ljepilo sada upijeno u karton i ništa ne vrijedi. Moram ponovo, tako da kontam mišolovkom to završiti.vješalica wrote:uzmi ljepilo efikasnije je a nije skupoThe Realist wrote:Gdje se mogu mišolovke nabaviti i koliko koštaju? Hvala.
- otherside
#12655 Re: Gdje u Sa......
ne znam za SCC ali ima u BBI Geox radnja, ima i jakni.Michun wrote:Gdje u SCC ima Geox robe?
Jakne?
-
quarterback
#12656 Re: Gdje u Sa......
koja je oznaka, pise sa gornje strane baterijepoticaj wrote:Gdje je najbolji izbor baterija za digitrone (male sitne baterije)?
- dzemaludin007
#12657 Re: Gdje u Sa......
Gdje ima blizu I.Sarajeva (okolina Dobrinje) kupiti rozetne za ventilacione otvore (precnik cijevi 10cm), da mi ne udje nesto krupno da stavim..

- holowey
#12658 Re: Gdje u Sa......
ja "dugme" baterije kupujem na grbavickoj pijaci... nijedna me dosad nije izdala... ponesem uzorak i ciko mi probere onu koja mi odgovarapoticaj wrote:Na baterijama piše (dvije baterije trebaju za jedan digitron): GPA76, a sa strana: Alkaline cell i / 4 Y /quarterback wrote:koja je oznaka, pise sa gornje strane baterijepoticaj wrote:Gdje je najbolji izbor baterija za digitrone (male sitne baterije)?
Drugi digitron: G10-A CNB + Micro Cell
Hvala
-
quarterback
#12659 Re: Gdje u Sa......
mislio sam da imam kod sebe pa da ti dam ali vidim da nemam iako ih imam kamaru razlicitih
vidi, vjerovatno ih mozes naci na pijacama, kod onih koji prodaju satove medjutim idealno bi bilo ako te put nanese u penny, ako si u sarajevu, da pogledas tamo, oni ih drze pored kasa i imaju nice price, misilm da je desetak komada 2/3 marke sto je posena cijena, kao na internetu, svi drugi ih prodaju nesto skuplje, tipa komad par maraka
ova prva GPA76 mislim da ces je lakse naci ako trazis LR 44, to je isti model

vidi, vjerovatno ih mozes naci na pijacama, kod onih koji prodaju satove medjutim idealno bi bilo ako te put nanese u penny, ako si u sarajevu, da pogledas tamo, oni ih drze pored kasa i imaju nice price, misilm da je desetak komada 2/3 marke sto je posena cijena, kao na internetu, svi drugi ih prodaju nesto skuplje, tipa komad par maraka
ova prva GPA76 mislim da ces je lakse naci ako trazis LR 44, to je isti model

-
quarterback
#12660 Re: Gdje u Sa......
ne znam da li ima penny na alipasinom, najblizi alipasinom je mislim onaj u nedzaricima, aleja bosne srebrene
sto se tice pijaca, ne mora to biti pijaca grbavica, ima na svakoj gdje neko prodaje satove i narukvice, dakle otoka (ona otvorena pijaca), grbavica, vjerovatno markale takodje...
puno srece
sto se tice pijaca, ne mora to biti pijaca grbavica, ima na svakoj gdje neko prodaje satove i narukvice, dakle otoka (ona otvorena pijaca), grbavica, vjerovatno markale takodje...
puno srece
- Nisrin
#12662 Re: Gdje u Sa......
Gdje u Sa pronaci DOBROG, KVALITETNOG ginekologa koji radi subotom?!!!
Zar je moguce da ne rade ni ovi na cijim stranicama pise da rade?!
- vješalica
#12663 Re: Gdje u Sa......
radnja kad se uđe u hepok sa lijeve strane,imaju svašta nešta pa i sitne baterije,doduše ja kupovala za aparat što mjeri šećer
- JohnyWalker
#12664 Re: Gdje u Sa......
Gdje nabaviti papirne (ne plasticne) tanjire za jednokratnu upotrebu i slicno?
- CherryLips
#12665 Re: Gdje u Sa......
U Bingu,doduše ja uzimala sarene rodjendanske, ako ti to ne smeta.
- sheilak
#12666 Re: Gdje u Sa......
Mogu pogledati (r)Nisrin wrote:Gdje u Sa pronaci DOBROG, KVALITETNOG ginekologa koji radi subotom?!!!
-
The Realist
#12667 Re: Gdje u Sa......
Uzeo sam mišolovku, te dva ona ljepila u Bingu (ona zelena, što je neko gore spominjao, jer isto smo uzimali ona u tubi i ovaj puta nije pomoglo).
Hvala svima, javim kako je prošlo, ako je još uopšte tu
.
Hvala svima, javim kako je prošlo, ako je još uopšte tu
- South Blue Mama
#12668 Re: Gdje u Sa......
Radio je nekada Hadziomerovic subotom, imas ga na netu (da ne reklamiram), nazovi i provjeriNisrin wrote:Gdje u Sa pronaci DOBROG, KVALITETNOG ginekologa koji radi subotom?!!!
- Nisrin
#12669 Re: Gdje u Sa......
South Blue Mama wrote:Radio je nekada Hadziomerovic subotom, imas ga na netu (da ne reklamiram), nazovi i provjeriNisrin wrote:Gdje u Sa pronaci DOBROG, KVALITETNOG ginekologa koji radi subotom?!!!
Zvala, kaze radi samo PONEKU SUBOTU i na moje insistiranje da radi i ovu- NECE (iako bih mu dobro platila)...profesionalno, nema sta! A na stranici pise da radi subotom od 9h do 13h...
- oldtajmer
#12670 Re: Gdje u Sa......
http://www.newlife.ba/Nisrin wrote:Gdje u Sa pronaci DOBROG, KVALITETNOG ginekologa koji radi subotom?!!!
vidi ovdje,mada ne znam rade li subotom
- hape
#12671 Re: Gdje u Sa......
Ako ti ista pomaze, na engleskom "split pin" ili "cotter pin" a na njemackom (drzi se sadKemal Malovčić wrote:A mislim da to nisu pribadače.manekenka u penziji wrote:Kemal Malovčić wrote:Zna li iko gdje ovo ima kupiti i kako se uopće zove na našem jeziku, da mogu tražiti u knjižarama
Moze li ti pomoci naziv PRIBADACE?
Malo jeste smijesan, ali mislim da je to upravo to.
Jer ovo se ne pribada.
Ali hvala. ^_^
Sada ganjaj prijevod i eto ti naziva.
- hrusta
#12672 Re: Gdje u Sa......
eee raja, gdje u SA nabaviti Gusciju mast, ali da je prava prirrodna, jeli iko kupovo pa da zna iz iskustva, tj. preporuka. i koliko kosta. hvala
-
quarterback
#12673 Re: Gdje u Sa......
poticaj wrote:Samo da javim, baterija za digitrone u Penny-ju nema, samo par komada većih od onih koje meni trebaju. Obzirom da je bilo poslijepodne, na pijace nisam stigla otići, ali sam pronašla baterije u radnji u tržnom centru Merkur-Otoka u prizemlju (gdje su kafići) i ove baterije su bile po 1 KM što je meni super cijena. Hvala svima.
- Bansuri
#12674 Re: Gdje u Sa......
nema nigdje pa da pitam i tu
gdje dvogled da kupim, kao malu igračku?
- avetinja
#12675 Re: Gdje u Sa......
Na pijaci. Ja uzeo veliki od 20km, jako dobar, ali ima i tih igračkica.Bansuri wrote:nema nigdje pa da pitam i tu