Pade k'o pokošen.todd_smith wrote:kako se balotelli okliznu taman za 1 na 1![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Logovan
#12651 Re: Liverpool FC
-
Lucas Leiva
#12652 Re: Liverpool FC
Zar je moguce da iko od vas moze da gleda i komentarise utakmice poslije saznanja da se Brendan Rodgers na kraju sezone rijesava usluga najboljeg igraca Liverpoola svih vremena Stivija Džija! Brendan Rodgers ovim potezom ostaje najcrnjim slovima zapisan u istoriji Liverpoola i ne mogu ga ni stotine otkaza oprati poslije ove pogibeljne odluke.
Sa hrpom mušica koje je ostavio u ekipi, a bez Stivija Džija, ova ekipa ce dogodine ispasti u Championship jer obezglavljene mušice od igrača nisu u stanju zajedno ni izaci na teren, a ne jos u takvom sastavu nekoga pobijediti.
Ne moze im sada pomoci ni Rafael Benitez!
Sa hrpom mušica koje je ostavio u ekipi, a bez Stivija Džija, ova ekipa ce dogodine ispasti u Championship jer obezglavljene mušice od igrača nisu u stanju zajedno ni izaci na teren, a ne jos u takvom sastavu nekoga pobijediti.
-
todd_smith
#12653 Re: Liverpool FC
ne rijesavaLucas Leiva wrote:Zar je moguce da iko od vas moze da gleda i komentarise utakmice poslije saznanja da se Brendan Rodgers na kraju sezone rijesava usluga najboljeg igraca Liverpoola svih vremena Stivija Džija! Brendan Rodgers ovim potezom ostaje najcrnjim slovima zapisan u istoriji Liverpoola i ne mogu ga ni stotine otkaza oprati poslije ove pogibeljne odluke.
nego mu je rekao da ce igrati manje, zbog godina i jer zeli mladjim da pruzi priliku, ovome se to nije svidjelo jer zeli da igra svaku utakmicu bez obzira sto nije u stanju to vise uraditi, nego ego ne moze da mu podnese tako da je on sam odlucio da napusti
- MyTao
#12654 Re: Liverpool FC
Ma ima tu sigurno milion faktora... BR ga ne goni iz kluba, ugovor mu je ponudjen jos u Novembru.
Ali istina da trebaju dovoditi igrace sa iskustvom, i sa Gerrardom u timu prosjek godina Liverpoolove ekipe je negdje oko 23. Na ljeto kad ode Gerrard i ako ne produze ugovor Toureu onda samo ce Skrtel biti preko 30.
Ali istina da trebaju dovoditi igrace sa iskustvom, i sa Gerrardom u timu prosjek godina Liverpoolove ekipe je negdje oko 23. Na ljeto kad ode Gerrard i ako ne produze ugovor Toureu onda samo ce Skrtel biti preko 30.
- Gandalf
#12655 Re: Liverpool FC
Dobro je ispalo ovo kolo po nas - još da se malo spametuju i dovedu kakvog napadača i golmana.....
- AmiĐa_Idriz
#12656 Re: Liverpool FC
Onaj Perin iz Genoe je zmaj! ZMAJ! Mada iskreno najviše se nadam dolasku Asmira, i mislim da bi to bilo i za njega najbolje.
-
Mustang1
#12657 Re: Liverpool FC
Ja bih volio Begovica ali i ne zbog prosjecnog bosnje koji bi nagrnuli da pljuju sve osim Begovica .. Ja bih radije Ochou ili onog iz Valencie mada tesko da ce ijedan od njih ali eto .. A ako moze i bez komentarisanja mogucih pojacanja dok ne bude zvanicno .. Mislim ono da se spomene neki igrac i da se onda raspravlja kakav je i sta ce promjeniti ako nije zvanicno .. Moze se pomenuti potencijalno pojacanje ali bez besjede .. 
- MyTao
#12658 Re: Liverpool FC
Zakuhava se oko Pjanica... Roma priznala da je Liverpool pitao za njega, ali su dodali i da oni ne planiraju prodavat
Ali ako ponude dovoljno novca vjerovatno da ce pristati, jer nebi oni pricali o ovom da je odgovor definitivno NE.
Liverpool Pjanica vidi kao "veliko" pojacanje, koje ce zamjeniti Gerrarda... druga opcija je Barkley iz Evertona, ali on se ne uklapa u pricu jer je BR rekao da ima dovoljno mladih talentovanih igraca sada je vrijeme da dovedu dokazane igrace, sto Pjanic jeste.
Liverpool Pjanica vidi kao "veliko" pojacanje, koje ce zamjeniti Gerrarda... druga opcija je Barkley iz Evertona, ali on se ne uklapa u pricu jer je BR rekao da ima dovoljno mladih talentovanih igraca sada je vrijeme da dovedu dokazane igrace, sto Pjanic jeste.
-
todd_smith
#12659 Re: Liverpool FC
ne mozete dovesti jebenog sacirija, kamoli nekoga poput Miralema Pjanica, sta vam je ba
-
Mustang1
#12660 Re: Liverpool FC
Shacir nije ni bio opcija na zimu .. I sam je rekao da je htio u Liverpool ali je Inter bio konkretniji .. Ako zagrizu da dovedu Pjanica i dovest ce ga mada ga ja ne bih volio zbog padobranaca na temi koji se pale na samu pomisao da bi mogao doci
- Tito_i_Partija
#12661 Re: Liverpool FC
Ne znam, prvo sam mislio da Mire ne bi trebao da ide jer je Liverpool u velikim problemima, ali i to mora da prodje nekad, ekipa sa takvom tradicijom i parama ce se uigrat' kad-tad. I biti tada srce takve jedne ekipe u najjacoj ligi svijeta bi bilo nesto posebno.
A kad gledam onu mrtvu Serie A, fakat mi se smuci. Liga je toliko propala da je postalo smijesno. Niko lafo nema para, pa se dovode igraci od 30+ godina dzabe. Igraci se vuku po terenu ko prebijene macke, i italijani u CL-u sluze uglavnom drugim timovima kao kante za nabijanje gol razlike. Koja karina je ta liga postala pa to je nevidjeno, a nekad bila (bar meni) najbolja na svijetu.
A kad gledam onu mrtvu Serie A, fakat mi se smuci. Liga je toliko propala da je postalo smijesno. Niko lafo nema para, pa se dovode igraci od 30+ godina dzabe. Igraci se vuku po terenu ko prebijene macke, i italijani u CL-u sluze uglavnom drugim timovima kao kante za nabijanje gol razlike. Koja karina je ta liga postala pa to je nevidjeno, a nekad bila (bar meni) najbolja na svijetu.
- MyTao
#12662 Re: Liverpool FC
Mi forumasi?todd_smith wrote:ne mozete dovesti jebenog sacirija, kamoli nekoga poput Miralema Pjanica, sta vam je ba
-
todd_smith
#12663 Re: Liverpool FC
Vi, skauzeriMyTao wrote:Mi forumasi?todd_smith wrote:ne mozete dovesti jebenog sacirija, kamoli nekoga poput Miralema Pjanica, sta vam je ba
- MyTao
#12664 Re: Liverpool FC
Mnogi ovdje Liverpool ocima nisu vidjeli, i ja sam jedan od njihtodd_smith wrote:Vi, skauzeriMyTao wrote:Mi forumasi?todd_smith wrote:ne mozete dovesti jebenog sacirija, kamoli nekoga poput Miralema Pjanica, sta vam je ba
A Sacirija Liverpool nije zelio, to se samo pricalo jer su ga trazili na ljeto, ali nije dosao i na njegovo mjesto su docsli Lalana i Markovic, tako da nema smisla da se i on dovodi sada. Nikada za njega nije poslana ponuda, niti ga je neko kontaktirao.
Ovo oko Pjanica bi moglo biti na ljeto, Liverpool je vec u problemima sa onim Fair Play sranjem, tako da nece moci trositi lovu ove zime, jedino sto se moze desiti je povratak onog malog Origia sa posudbe i to je to. Tako da su i htjeli Sacirija i da su bili spremni da ga plate nebi mogli.
-
todd_smith
#12665 Re: Liverpool FC
kako niste kada onaj Karl Ruhe iz Bajerna rece odbio mali vas jer je zelio u InterMyTao wrote: Mnogi ovdje Liverpool ocima nisu vidjeli, i ja sam jedan od njih
A Sacirija Liverpool nije zelio, to se samo pricalo jer su ga trazili na ljeto, ali nije dosao i na njegovo mjesto su docsli Lalana i Markovic, tako da nema smisla da se i on dovodi sada. Nikada za njega nije poslana ponuda, niti ga je neko kontaktirao.
Ovo oko Pjanica bi moglo biti na ljeto, Liverpool je vec u problemima sa onim Fair Play sranjem, tako da nece moci trositi lovu ove zime, jedino sto se moze desiti je povratak onog malog Origia sa posudbe i to je to. Tako da su i htjeli Sacirija i da su bili spremni da ga plate nebi mogli.
- MyTao
#12666 Re: Liverpool FC
Svi novinari blizu Liverpoola su potvrdili da Liverpool nije poslao ponudu, i da nisu zainteresovani za njega, to sam pisao ovdje jos prije nego sto je on "izabrao" Inter.todd_smith wrote:kako niste kada onaj Karl Ruhe iz Bajerna rece odbio mali vas jer je zelio u InterMyTao wrote: Mnogi ovdje Liverpool ocima nisu vidjeli, i ja sam jedan od njih
Liverpool ima problema sa Fair Playom, ako vec moraju da trose onda to sigurno nece biti za jos jedno krilo, jer imaju Lalanu, Coutinha, Sterlinga, i Markovica, sve prvotimci... a treba im napadac i golman, pricao o albancu se vuce od proslog ljeta kada su ga trazili ali Bayern nije zelio prodati. Zbog toga je doveden Markovic.
-
Mustang1
#12667 Re: Liverpool FC
http://www.dailystar.co.uk/sport/footba ... -Liverpooltodd_smith wrote:kako niste kada onaj Karl Ruhe iz Bajerna rece odbio mali vas jer je zelio u InterMyTao wrote: Mnogi ovdje Liverpool ocima nisu vidjeli, i ja sam jedan od njih
-
todd_smith
#12668 Re: Liverpool FC
pa avaz je new york times za daily starMustang1 wrote:http://www.dailystar.co.uk/sport/footba ... -Liverpooltodd_smith wrote:kako niste kada onaj Karl Ruhe iz Bajerna rece odbio mali vas jer je zelio u InterMyTao wrote: Mnogi ovdje Liverpool ocima nisu vidjeli, i ja sam jedan od njih
-
Mustang1
#12669 Re: Liverpool FC
Ma nebitno ne znam samo sto dolazis na ovu temu 
-
todd_smith
#12670 Re: Liverpool FC
tebe da zajebajemMustang1 wrote:Ma nebitno ne znam samo sto dolazis na ovu temu
-
Mustang1
#12671 Re: Liverpool FC
Mene vala ne zajebajes mozes samo sebe zajebavati 
-
todd_smith
#12672 Re: Liverpool FC
nemoj se ti meni samo nerviratiMustang1 wrote:Mene vala ne zajebajes mozes samo sebe zajebavati
-
Mustang1
#12673 Re: Liverpool FC
Ma ni najmanje vala ali mi nije jasno sta imatae od toga sto dolazite i pljujete sve zivo 
-
Mustang1
#12674 Re: Liverpool FC
Eno povlace IbeTa sa posudbe
-
todd_smith
#12675 Re: Liverpool FC
nemam nista, niti pljujem, kada ima sta pozitivno pohvalim, liverpool mi je drag klub zato mi glupo vidjeti kakve gluposti radeMustang1 wrote:Ma ni najmanje vala ali mi nije jasno sta imatae od toga sto dolazite i pljujete sve zivo
origi bi dobro dosao, ali napadac nije liverpoolov problem, mislim jeste ali najmanji im je to problem