FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
sencobih

#12626 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by sencobih »

Nisam ljubitelj medija koji staju na stranu neke političke opcije , a posebno tv medija. I onda dođe do situacije da svaka politička opcija ima svoje medije i nastane trovanje naroda sa svim ostalim nuspojavama
high_volume

#12627 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by high_volume »

Entropio wrote: 20/06/2020 02:31
asker wrote: 19/06/2020 22:41 Ozbiljno pitanje, jel' istina da se Senad drogira?
Veceras nevjerovatno usporeno prica, razvlaci, pravi grimase, proizvodi neke zvukove.
Radi to uvijek, ali veceras bas ono ocigledno. Opet kontam, ovako bi izgledao na heroinu al valjda se ne puca tim smecem. Kokain bi ga valjda dizao a ne ovo sto gledamo.

Ili je samo alkohol u vecim kolicinama?

Bivao je pijan na prenosima utakmica onomad, plakao itd, to bi mnogo lakse razumio.
Ima sve klasicne simptome ovisnika o bijelom. I to dugogodisnjeg.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Možda od rođenja :lol: :lol: :lol: :lol:
Porodice Foht

#12628 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Porodice Foht »

Keynes wrote: 20/06/2020 00:05
mousstapha wrote: 19/06/2020 23:55
Keynes wrote: 19/06/2020 23:30 Konaković prije 4-5 godina skontao ko je Bogić Bogićević. :shock: :lol:

Jeboooote. :lol:
Al ne bi ni to da mu Bugari nije reko. :D
Prvo me sjebao time da je detalje o Hagadi i njenom spašavanju isčitao neki dan, kontam nije ni čudo da Zemaljski propada kad ovi ne znaju ni šta je Hagada, ali ovo s Bogićem mi je razum desetkovalo.

Pa ljudi moji, šta je ovo, ko su ovi ljudi, u kojoj paralelnoj stvarnosti oni postoje.
Stani, covjek govori o stenogramima s nekog kljucnog kongresa KPJ gdje je istupao Bogicevic. Ko je to od nas sve iscitao, znamo samo interpretacije i ono sto imas na yt ! Pa nije Elmedin toliko mlad da se ne sjeca ko je i sta je bio Bogic, po svemu markantna faca BiH iz kljucnih dana sticanja nezavisnosti.
statixx

#12629 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by statixx »

Ipak je to iskorak za nekog ko je ponikao u stranci koja njeguje lik i djelo Tayipa Erdogana. Sta mislite kakva su saznanja Devica, Celika i Samre o navedenom. :lol:
Keynes

#12630 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Keynes »

Porodice Foht wrote: 20/06/2020 10:57
mousstapha wrote: 19/06/2020 23:55

Al ne bi ni to da mu Bugari nije reko. :D
Prvo me sjebao time da je detalje o Hagadi i njenom spašavanju isčitao neki dan, kontam nije ni čudo da Zemaljski propada kad ovi ne znaju ni šta je Hagada, ali ovo s Bogićem mi je razum desetkovalo.

Pa ljudi moji, šta je ovo, ko su ovi ljudi, u kojoj paralelnoj stvarnosti oni postoje.
Stani, covjek govori o stenogramima s nekog kljucnog kongresa KPJ gdje je istupao Bogicevic. Ko je to od nas sve iscitao, znamo samo interpretacije i ono sto imas na yt ! Pa nije Elmedin toliko mlad da se ne sjeca ko je i sta je bio Bogic, po svemu markantna faca BiH iz kljucnih dana sticanja nezavisnosti.
Apsolutno nije spomenut stenogram. Ali evo tebi stenogram onoga što Konaković jeste rekao:
Moram ti reći anegdotu, i to je našim gledaocima interesantno. Ja sam znao ko je Bogić. Ali znaš ko mi je rekao da posebno obratim pažnju, i kada sam imao upalu pluća prije 4-5 godina sam sjedio kući, i kaže molim te isčitaj malo bolje o Bogiću Bogićeviću sve informacije, rekao mi je hafiz Bugari. I kad sam isčitao, na 14. kongresu, i kad sam čitao njegov kompletan životni opus, nazvao sam Bogića i zamolio ga, pitao ga da li će mu biti nezgodno da ga predložimo za ono najveće priznanje kantona.
Molim bez dezinformacija i samo činjenično. A ovo je bruka.
Škobo Habu

#12631 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Škobo Habu »

Keynes wrote: 20/06/2020 11:07
Koji kockasti mozgovi. Mora ti hafiz Bugari crtati ko je Bogić Bogićević!?

Je l' taj čovjek ikada pogledao dokumentarac "Smrt Jugoslavije"!? Ako nije, treba pod hitno.
Keynes

#12632 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Keynes »

Škobo Habu wrote: 20/06/2020 11:11
Koji kockasti mozgovi. Mora ti hafiz Bugari crtati ko je Bogić Bogićević!?

Je l' taj čovjek ikada pogledao dokumentarac "Smrt Jugoslavije"!? Ako nije, treba pod hitno.
Zamisli tek da je pročitao istoimenu knjigu po kojoj je dokumentarac napravljen.
Škobo Habu

#12633 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Škobo Habu »

Keynes wrote: 20/06/2020 11:12
Zamisli tek da je pročitao istoimenu knjigu po kojoj je dokumentarac napravljen.
Ući u politiku sa takvom rupom u znanju je kao preskočiti četiri razreda osnovne škole.
Keynes

#12634 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Keynes »

Škobo Habu wrote: 20/06/2020 11:14
Keynes wrote: 20/06/2020 11:12
Ući u politiku sa takvom rupom u znanju je kao preskočiti četiri razreda osnovne škole.
Taj čovjek je postao premijer kantona, a u magli mu je bilo ko je Bogić.

Sunce ti hebem.
Porodice Foht

#12635 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Porodice Foht »

Porodice Foht wrote: 20/06/2020 10:57

Apsolutno nije spomenut stenogram. Ali evo tebi stenogram onoga što Konaković jeste rekao:
Moram ti reći anegdotu, i to je našim gledaocima interesantno. Ja sam znao ko je Bogić. Ali znaš ko mi je rekao da posebno obratim pažnju, i kada sam imao upalu pluća prije 4-5 godina sam sjedio kući, i kaže molim te isčitaj malo bolje o Bogiću Bogićeviću sve informacije, rekao mi je hafiz Bugari. I kad sam isčitao, na 14. kongresu, i kad sam čitao njegov kompletan životni opus, nazvao sam Bogića i zamolio ga, pitao ga da li će mu biti nezgodno da ga predložimo za ono najveće priznanje kantona.
Ma ne pada mi na pamet da ga branim, da je Pedja mozda bih, :wink: , ali ne treba imputirati covjeku da ga je otkrio prije par godina kada to nije istina ni iz prilozenoga. Koliko ljudi ovdje zna o Bogicevoj roli na 14 kongresu SKJ sve (a da nije BBC dokumentarac Smrt Jugoslavije), okolnosti glasanja za vojni udar gdje je glasao protiv, a njemu je na to obracena paznja? Ne bih rekao da bas ima puno ljudi koji sve znaju. Nemoj se ba rugati covjeku kad ne stoji ta prica.
Last edited by Porodice Foht on 20/06/2020 11:17, edited 1 time in total.
Keynes

#12636 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Keynes »

Ne govorim ja u njegovo ime, sam je sve rekao.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#12637 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by _BataZiv_0809 »

I meni je Senci bolji i artikulisaniji zadnjih nekoliko dnevnika. Jos samo da nije tinejdzerski sujetan kad ga gost potkaci, ali dobro to je stvar karaktera.
Škobo Habu

#12638 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Škobo Habu »

Klasični polaznik SDA ideološke škole.

Oni šire od Alije i "Mladih muslimana" ne vide.
Keynes

#12639 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Keynes »

Škobo Habu wrote: 20/06/2020 11:17 Klasični polaznik SDA ideološke škole.

Oni šire od Alije i "Mladih muslimana" ne vide.
Ali zato zna sve o Busuladžiću. Od šta je pisao do zašto je strijeljan. Na njega mu Bugari nije morao ukazati.
studiorum_tuzlaensis

#12640 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by studiorum_tuzlaensis »

Hajd ba više o Bogiću Bogićeviću, kladim se da Zahyragiči i ova nova sda ergela ne znaju za nikog osim za Baketa.
Škobo Habu

#12641 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Škobo Habu »

Porodice Foht wrote: 20/06/2020 11:15
Ma ne pada mi na pamet da ga branim, da je Pedja mozda bih, :wink: , ali ne treba imputirati covjeku da ga je otkrio prije par godina kada to nije istina ni iz prilozenoga. Koliko ljudi ovdje zna o Bogicevoj roli na 14 kongresu SKJ sve (a da nije BBC dokumentarac Smrt Jugoslavije), okolnosti glasanja za vojni udar gdje je glasao protiv, a njemu je na to obracena paznja? Ne bih rekao da bas ima puno ljudi koji sve znaju. Nemoj se ba rugati covjeku kad ne stoji ta prica.
Halo, to je moderna historija ove države. Za ozbiljnog političara od kalibra podrazumjeva se da zna najbitnije detalje iz historije zadnjih trideset godina.

Pobogu, nije ga niko pitao da nabroji vjećnike iz Mrkonjića '43. godine.
Porodice Foht

#12642 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Porodice Foht »

Škobo Habu wrote: 20/06/2020 11:20
Porodice Foht wrote: 20/06/2020 11:15
Halo, to je moderna historija ove države. Za ozbiljnog političara od kalibra podrazumjeva se da zna najbitnije detalje iz historije zadnjih trideset godina.

Pobogu, nije ga niko pitao da nabroji vjećnike iz Mrkonjića '43. godine.
@Bosko, pretjerujes, majke mi. Dzaba se rugate covjeku kad to nije zasluzio.
ultima_palabra

#12643 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by ultima_palabra »

A koju je rolu imao Bogic na 14. kongresu? Ja iskreno ne znam. Znam da je na Predsjednistvu bio cetvrti glas protiv uvodjenja vanrednog stanja.
laga-nini

#12644 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by laga-nini »

..preko neta sam pogleda par emisija od senada..šarmatan al reka bi totalno nepripremljen dolazi u emisije...zadnje sam gleda s komšićem preko neta naravno jer ne lovim face u hr...tipična balkanska priča nonšalancija al većinom bez pokrića..
Škobo Habu

#12645 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Škobo Habu »

ultima_palabra wrote: 20/06/2020 14:41 A koju je rolu imao Bogic na 14. kongresu? Ja iskreno ne znam. Znam da je na Predsjednistvu bio cetvrti glas protiv uvodjenja vanrednog stanja.
Nije dao podršku Miloševiću, iako je to Slobo očekivao.
Kadijeviću da bih ih ja najradije isterao silom iz Jugoslavije, jednostavnim povlačenjem granice i proglašavanjem da su se svojim odlukama sami doveli u tu situaciju, ali ne znam šta da radimo sa Srbima u Hrvatskoj. Nisam za primenu sile, nego da ih stavimo pred svršen čin. Predložio sam da se razradi akcija u tom smeru, sa varijantom da se pre konačnog isterivanja održi referendum na osnovu koga bi se odlučilo gde izvršiti razgraničenje. Kadijević se složio sa mnom. Međutim, bili smo zabrinuti kako da obezbedimo većinu u Predsedništvu SFRJ za takvu odluku jer će nas Makedonac i Albanac bojkotovati. Smatrali smo da je predstavnik Bosne u Predsedništvu SFRJ Bogić Bogićević ključni čovek i da njega treba ‘obraditi’. (Dnevnik – 27. jun 1990.)
laga-nini

#12646 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by laga-nini »

Bogičević je heroj.. :thumbup:
Lakat Jebić

#12647 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Lakat Jebić »

Škobo Habu wrote: 20/06/2020 15:15
ultima_palabra wrote: 20/06/2020 14:41 A koju je rolu imao Bogic na 14. kongresu? Ja iskreno ne znam. Znam da je na Predsjednistvu bio cetvrti glas protiv uvodjenja vanrednog stanja.
Nije dao podršku Miloševiću, iako je to Slobo očekivao.
Kadijeviću da bih ih ja najradije isterao silom iz Jugoslavije, jednostavnim povlačenjem granice i proglašavanjem da su se svojim odlukama sami doveli u tu situaciju, ali ne znam šta da radimo sa Srbima u Hrvatskoj. Nisam za primenu sile, nego da ih stavimo pred svršen čin. Predložio sam da se razradi akcija u tom smeru, sa varijantom da se pre konačnog isterivanja održi referendum na osnovu koga bi se odlučilo gde izvršiti razgraničenje. Kadijević se složio sa mnom. Međutim, bili smo zabrinuti kako da obezbedimo većinu u Predsedništvu SFRJ za takvu odluku jer će nas Makedonac i Albanac bojkotovati. Smatrali smo da je predstavnik Bosne u Predsedništvu SFRJ Bogić Bogićević ključni čovek i da njega treba ‘obraditi’. (Dnevnik – 27. jun 1990.)
to je na predsjednistvu, ovo sto ultima kaze da je znao... nije 14. kongres...
Diwan

#12648 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Diwan »

Senći je kralj, pa makar bio na svim drogama i šta god mu se može pripisati.

Barem na gusla priču kao svi ostali, posebice oko korone. Samo kontru deri
chelo

#12649 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by chelo »

Trolate, jel dosta o XIV kongresu
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#12650 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Entropio »

Ko je Bogic Bogicevic?
Locked