Gdje u Sa......

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Muuky

#12626 Re: Gdje u Sa......

Post by Muuky »

holowey wrote:
holowey wrote:Servis za Philips tablet?
da se ponovim...iko?
Asbis ti se nalazi kod Makbel gume u Halilovicima .. Znaci kad udjes tamo ides pravo do kraja pa levo i do kraja i desno onda ulaz je tu ..
ambition

#12627 Re: Gdje u Sa......

Post by ambition »

Raja,znal iko gdje bi se moglo nešto isprintat na maske za telefone,one gumene? :-D
Nisrin

#12628 Re: Gdje u Sa......

Post by Nisrin »

Gdje ima dobra hemijska cistionica ?
hrusta

#12629 Re: Gdje u Sa......

Post by hrusta »

Better Man wrote:
Michun wrote:
oldtajmer wrote:u cemu je fol kod tih cetkica,jel popravljaju karijes :D
hahaha. nemam karijes sva sreca odn. Fala zubarima.
malo me desni zezaju i osjetljivi mi zubi.
puno bolje se pritisak i pravilno pranje odradi sa el. cetkicom.
Električna četkica za pranje zuba je odlična stvar. Kod mene je Braun Oral B Professional Care. Ne znam broj. Platio sam je na sniženju 40 funti, a cijena joj je bila 70 i nešto funti. Moja sestra ima Philipsovu soničnu i bila je pravo skupa.
Kolega Englez, puno ba £40 trebo si u Boots-u uzeti na Christmas Sale-u ili na Amazonu :D
Hakuna Matata

#12630 Re: Gdje u Sa......

Post by Hakuna Matata »

Puko display na Iphone 5 gdje u Sarajevu zamjenit a da ne stavljaju neko smece ?
Pasha.car.aga

#12631 Re: Gdje u Sa......

Post by Pasha.car.aga »

Pozdrav,

Moze li mi neko pomoci, gdje se nalazi ul. Kamenolom 11, Blazuj, Ilidza, predstavnistvo Gorenje firme?

Jel ima nesto u blizini toga da bih mogao prepoznati, jer mi navigacija ne moze da pronadje ulicu, takodje google maps ne pomaze, bio bih vam zahvalan ako neko moze objasniti, gdje je to tacno, gdje skrenem kad dodjem na stupsku petlju od strane Rajlovca?

Unaprijed zahvaljujem!
JanuaryJones

#12632 Re: Gdje u Sa......

Post by JanuaryJones »

Pasha.car.aga wrote:Pozdrav,

Moze li mi neko pomoci, gdje se nalazi ul. Kamenolom 11, Blazuj, Ilidza, predstavnistvo Gorenje firme?

Jel ima nesto u blizini toga da bih mogao prepoznati, jer mi navigacija ne moze da pronadje ulicu, takodje google maps ne pomaze, bio bih vam zahvalan ako neko moze objasniti, gdje je to tacno, gdje skrenem kad dodjem na stupsku petlju od strane Rajlovca?

Unaprijed zahvaljujem!
Ukucaj u navigator.ba ulicu, imaš opciju sa strane lijevo za predstavništvo Gorenja. U desnom donjem ćošku imaš satelitski prikaz za lakše snalaženje.
Last edited by JanuaryJones on 03/02/2015 15:00, edited 1 time in total.
holowey

#12633 Re: Gdje u Sa......

Post by holowey »

Pasha.car.aga wrote:Pozdrav,

Unaprijed zahvaljujem!
ides starom cestom sa ilidze prema blazuju, prodjes crkvu i malo prije nadvoznjaka imas sa desne strane skretanje, neku putarsku sluzbu, tu skrenes i prodjes ispod nadvoznjaka i doci ces do gorenje predstavnistva
supercali

#12634 Re: Gdje u Sa......

Post by supercali »

Hakuna Matata wrote:Puko display na Iphone 5 gdje u Sarajevu zamjenit a da ne stavljaju neko smece ?
u bilo kojoj prodavnici kupis drugi telefon :D
The Realist

#12635 Re: Gdje u Sa......

Post by The Realist »

Gdje se mogu mišolovke nabaviti i koliko koštaju? Hvala.
DaffyDuck

#12636 Re: Gdje u Sa......

Post by DaffyDuck »

Nisrin wrote:Gdje ima dobra hemijska cistionica ?
Na malt, kad krenes prema merkatoru, zgrada s lijeve strane.
Nisrin

#12637 Re: Gdje u Sa......

Post by Nisrin »

Hvala na odgovorima, ipak sam odabrala najstariju hemijski cistionicu u gradu, Torlakovic na Bascarsiji :D
vješalica

#12638 Re: Gdje u Sa......

Post by vješalica »

The Realist wrote:Gdje se mogu mišolovke nabaviti i koliko koštaju? Hvala.
uzmi ljepilo efikasnije je a nije skupo
The Realist

#12639 Re: Gdje u Sa......

Post by The Realist »

vješalica wrote:
Ne funkcioniše. Dugo se nije uhvatio, već danima. Ljepilo sada upijeno u karton i ništa ne vrijedi. Moram ponovo, tako da kontam mišolovkom to završiti.
holowey

#12640 Re: Gdje u Sa......

Post by holowey »

The Realist wrote:
vješalica wrote:
Ne funkcioniše. Dugo se nije uhvatio, već danima. Ljepilo sada upijeno u karton i ništa ne vrijedi. Moram ponovo, tako da kontam mišolovkom to završiti.
Moje iskustvo sa misem koji voli sapun i ljepilom: namazao komad kartona - ujutro karton zalijepljen na zid, sljedece vece namazem komad daske - ujutro lom u kupatilu, sve isprevrtano, razbijeno, daska u cosku zalijepljena naopako na plocice. Kupio misolovku i rijesio stvar - nekakav smedji poljski mis ulazio kroz ventilaciju u kupatilo i jeo sapun, zahvaljujuci misolovci ostao bez glave, bukvalno
The Realist

#12641 Re: Gdje u Sa......

Post by The Realist »

Jednom smo u stubištu uhvatili sa ljepilom i to na kartonskoj podlozi. Zalijepio se i ostao ležati, tako da vjerujem da bi i ovaj da se zalijepio, ali nije.

Nego, gdje si ti kupio tu mišolovku :D?
holowey

#12642 Re: Gdje u Sa......

Post by holowey »

The Realist wrote:Jednom smo u stubištu uhvatili sa ljepilom i to na kartonskoj podlozi. Zalijepio se i ostao ležati, tako da vjerujem da bi i ovaj da se zalijepio, ali nije.

Nego, gdje si ti kupio tu mišolovku :D?
ljepilo i karton mogu pomoci kod onih malecnih sivih kucnih miseva, za vece nema sanse...

misolovku sam kupio na pijaci, mislim da sam ih vidjao i u poljoopremi ili kako se vec zove ona prodavnica u zgradi stometarka...imaju malu prodavnicu i u ulici koja vodi od socijalnog prema merkatoru, i veliku prodavnicu na ulazu u hadzice
CherryLips

#12643 Re: Gdje u Sa......

Post by CherryLips »

Znate li da li neko sije stvari od umjetne koze,krzna?
vješalica

#12644 Re: Gdje u Sa......

Post by vješalica »

The Realist wrote:
vješalica wrote:

mislila sam da nije mali poljski što ulete u kuće s vremena na vrijeme
glupo mi je bilo da uzmam mišolovku i gledam raspolovljenog miša kad ga odalami ona žica,pa sam to riješila ljepilom s tim da sam stavila na komad veće plastike a4 format otprilike (tvrđa) a unutra sam stavila malo suhovine i sira,dohakala sam mu brzo,završio je u kontejneru :mrgreen:
pogledaj u poljoprivrednoj apoteci kod željezničkog školskog centra(preko puta) kad se ide merkatoru hipermarket socijalno bilo je raznih veličina
__Phoenix__

#12645 Re: Gdje u Sa......

Post by __Phoenix__ »

Prijavljeni ste MouseTrust-u.
holowey

#12646 Re: Gdje u Sa......

Post by holowey »

__Phoenix__ wrote:Prijavljeni ste MouseTrust-u.
:lol: :thumbup:
quarterback

#12647 Re: Gdje u Sa......

Post by quarterback »

vješalica wrote:glupo mi je bilo da uzmam mišolovku i gledam raspolovljenog miša kad ga odalami ona žica,pa sam to riješila ljepilom s tim da sam stavila na komad veće plastike a4 format otprilike (tvrđa) a unutra sam stavila malo suhovine i sira,dohakala sam mu brzo,završio je u kontejneru :mrgreen:
pogledaj u poljoprivrednoj apoteci kod željezničkog školskog centra(preko puta) kad se ide merkatoru hipermarket socijalno bilo je raznih veličina
na ovo si mogla i mene uhvatiti :D
JanuaryJones

#12648 Re: Gdje u Sa......

Post by JanuaryJones »

quarterback wrote:
vješalica wrote:glupo mi je bilo da uzmam mišolovku i gledam raspolovljenog miša kad ga odalami ona žica,pa sam to riješila ljepilom s tim da sam stavila na komad veće plastike a4 format otprilike (tvrđa) a unutra sam stavila malo suhovine i sira,dohakala sam mu brzo,završio je u kontejneru :mrgreen:
na ovo si mogla i mene uhvatiti :D
Hahahahahaha jesi ti neka laHka roba :lol:
Hakuna Matata

#12649 Re: Gdje u Sa......

Post by Hakuna Matata »

Hakuna Matata wrote:Puko display na Iphone 5 gdje u Sarajevu zamjenit a da ne stavljaju neko smece ?
:zoka:
The Realist

#12650 Re: Gdje u Sa......

Post by The Realist »

Hvala na odgovorima, pogledam sutra, a.B.d.!
Post Reply