Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Da li nekoga mogu da zamolim da prokomentarise stanje linije na mojaTV FULL paketa, da li bi bilo moguce imati HD kanale i dodatni STB !? Od svih uredjaja jedino telefon zeza...
Download speed prosjek 600kb/s...
Da li nekoga mogu da zamolim da prokomentarise stanje linije na mojaTV FULL paketa, da li bi bilo moguce imati HD kanale i dodatni STB !? Od svih uredjaja jedino telefon zeza...
Download speed prosjek 600kb/s...
Tu je vec ukljuceno nesto od to dvoje. Ili 2 STB-a ili HD kanali. Barem je takav profil dodjeljen. Trebalo bi da moze oboje po ovim parametrima na liniji mada je to vec za VDSL-a. Ukoliko trazis HD kanale i dva STB-a u BHT-u se podrazumjeva da ih zelis na oba STB-a u isto vrijeme. To podrazumjeva dodatnih 8 Mbps. Pitanje je kakav bi SNR margin bio u tom slucaju.
un1ted wrote:Hvala ti na odgovoru. Nemam HD kanale pustene kao ni dodatni STB, vec imam samo internet, telefon i TV
Jesi li podnosi zahtjev za nesto od to dvoje? Neko je stavio veci profil od onog koji ti je potreban. Ovo ti je ujedno i test da drugi STB ili HD kanali mogu raditi bez problema. Tebi je vec pustena takva brzina da se nista ne bi promjenilo ni kada bi ukljucio drugi STB. Kvaliteta usluge bi bila ista kao i sada.
un1ted wrote:Nisam podnosio zahtjev Znam da sam i prije povecanja brzine imao upload oko 0.90 mps pa su se ljudi cudili kako toliki
Neko me pripazi u telekomu !?
Normalno je da imas toliki upload zbog telefona. Trebalo bi svima da ide do 1mbit
un1ted wrote:Nisam podnosio zahtjev Znam da sam i prije povecanja brzine imao upload oko 0.90 mps pa su se ljudi cudili kako toliki
Neko me pripazi u telekomu !?
Normalno je da imas toliki upload zbog telefona. Trebalo bi svima da ide do 1mbit
Apsolutno netacno. Neko je jos jednom prije napisao slicnu dezinformaciju.
zna li iko postoji li jebena mogucnost da se covjek preko njihovog portala registruje za moja webtv uslugu i da ti to oni nakace na raun od mobilnog???
cHarsHija_aT_nigTH wrote:zna li iko postoji li jebena mogucnost da se covjek preko njihovog portala registruje za moja webtv uslugu i da ti to oni nakace na raun od mobilnog???
Naravno da ne.
Ona cijena 1KM, je samo za korisnike mojaTV. Za ostale kad bude, bice sigurno skuplje od toga.
cHarsHija_aT_nigTH wrote:zna li iko postoji li jebena mogucnost da se covjek preko njihovog portala registruje za moja webtv uslugu i da ti to oni nakace na raun od mobilnog???
Naravno da ne.
Ona cijena 1KM, je samo za korisnike mojaTV. Za ostale kad bude, bice sigurno skuplje od toga.
Nije tako.
@cHarsHija_aT_nigTH
Uloguj se ako imaš ADSL internet sa username i pass na portalu telekoma i dolje sa lijeve strane imaš MojaWebTv. Cijena 1KM+PDV.
Evo peglam se sa njima vec gotovo 2 sedmice. Do sad sam imao NetFlat4 i sve je bilo ok, do 10.03.2013. Onda su oni vjerovatno nesto pokusavali i od tad ne samo da mi nisu podigli brzinu na NetFlat10 nego su je cak smanjili. Kako god ih kontaktiram oni se prave glupi.
Evo koja slika od problema. Ima li iko neki prijedlog. Unaprijed hvala.
Jos jedna: https://www.dropbox.com/s/3q120qs1cfb2qns/ADSL0.png
Last edited by GoldCube on 22/03/2013 20:46, edited 1 time in total.
Naravno da ne.
Nije tako.
@cHarsHija_aT_nigTH
Uloguj se ako imaš ADSL internet sa username i pass na portalu telekoma i dolje sa lijeve strane imaš MojaWebTv. Cijena 1KM+PDV.
Ma zaboravio sam ne ove sto imaju samo adsl, ali on je pitao da li moze preko mobilnog.
1.Ako kupim neki smartphone van BiH, da li mogu koristit BHmobile karticu na njemu a i ostale BH operatere? Il ga moram registrovat? Npr. ako se kupi mobitel van Turske mora se platit 100 km za registraciju telefona i to moze samo jednom u 2 godine....
2. Ako kupim neki od ovih telefona sto BHtelecom prodaje jel samo karticu BHtelecoma mogu koristit?
Bosanac sa dna kace wrote:1.Ako kupim neki smartphone van BiH, da li mogu koristit BHmobile karticu na njemu a i ostale BH operatere? Il ga moram registrovat? Npr. ako se kupi mobitel van Turske mora se platit 100 km za registraciju telefona i to moze samo jednom u 2 godine....
2. Ako kupim neki od ovih telefona sto BHtelecom prodaje jel samo karticu BHtelecoma mogu koristit?
1) Pod uvjetom da je odkodiran možeš koristiti sve bh kartice bez naknade.
2) Samo BH kartica ukoliko ti je stalo do jamstva, u suprotnom možes sve
Da li neko koristi uslugu "BHLine Box" preko portala BHT-a i da li vam radi ova usluga?
Ja kada pokušam da pošaljem SMS dobijem obavještenje "Poruku nije moguće poslati, provjerite da li vam je aktivirana usluga SMS centra".
SMS uredno mogu poslati sa fiksnog aparata pa ne znam kako onda dobijem ovakvu poruku na portalu da mi nije aktiviran SMS centar.
Da li je potrebno aktivirati nešto dodatno?
GoldCube wrote:Evo peglam se sa njima vec gotovo 2 sedmice. Do sad sam imao NetFlat4 i sve je bilo ok, do 10.03.2013. Onda su oni vjerovatno nesto pokusavali i od tad ne samo da mi nisu podigli brzinu na NetFlat10 nego su je cak smanjili. Kako god ih kontaktiram oni se prave glupi.
Evo koja slika od problema. Ima li iko neki prijedlog. Unaprijed hvala.
Jos jedna: https://www.dropbox.com/s/3q120qs1cfb2qns/ADSL0.png
ista stvar mi se desila, prvu noć mi povećali sa 2 na 4,5 i za tri dana vratili na 3,5 Mbps, međutim to je bila samo kap koja je prelila čašu, u ponedjeljak odjavljujem...