Koperfild nikada ne razbija magiju iluzije...inače ne bio bio KoperfildVjecitiStudent wrote:Mogao je Dino koju prozboriti i o njihovom "sporazumu".
Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#12626 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
-
VjecitiStudent
#12627 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
A Ajnstajn kaze: "Ne slusaj njihove rijeci, obrati paznju na njihova djela"JoseMujica wrote:Koperfild nikada ne razbija magiju iluzije...inače ne bio bio KoperfildVjecitiStudent wrote:Mogao je Dino koju prozboriti i o njihovom "sporazumu".
- JoseMujica
#12628 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
u ovom slučaju ulazimo u područje metafizičkog
-
VjecitiStudent
#12629 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Ne uopste, svi smo mi ovako ili onako bolno osjetili raskorake ljudskih rijeci i djela, politicara pogotovo.JoseMujica wrote:u ovom slučaju ulazimo u područje metafizičkog
A Dino je itekako imao razloga i vremena da uklopi i sporazum svoje stranke u svoj tekst.
Ali jok, uvijek je lakse sa visine palamuditi o drugima.
- Banksy
#12630 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
... mislim da je u pitanju: don't shit where you eat ...VjecitiStudent wrote:A Ajnstajn kaze: "Ne slusaj njihove rijeci, obrati paznju na njihova djela"JoseMujica wrote:Koperfild nikada ne razbija magiju iluzije...inače ne bio bio KoperfildVjecitiStudent wrote:Mogao je Dino koju prozboriti i o njihovom "sporazumu".
ili nešto pristojnije, u tom smislu, ne grizi ruku koja te hrani, itd ...
-
mikasa
#12631 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Pedja, simpatizer sam SDP politike, iako o istoj imam mnogo toga negativnog reći (pogotovu u zadnje dvije godine). Jesu zaslužni za uspostavljanje nekih (minimalnih) promjena, ali isto tako su krivi za mnogo štošta.The BEN10 wrote:Pedja, simpatizer sam SDA politike, iako o istoj imam mnogo toga negativnog reći (da ne bude da sam još jedan od mnogobrojnih razoračanih NS fanova). Jesu zaslužni za uspostavljanje mnogih državnih institucija (koje sada vaši koalicioni partneri nemilice ruše i potkopavaju), ali isto tako su krivi za mnogo štošta.
......
No, sve to na stranu sada ide, kada ste se doveli u situaciju da lično branite i podržavate stranku čiji kadrovi su proteklih godina pokazali:
-tako otvorenu dozu nepotizma (Nera, Lipovače, Korać, Selimović,...),
-nesposobnosti (Grabovica),
-kriminala i korupcije (reketaši Hadžić-Zlaja, Rudnap, namještanja tendera u BHT-u),
-stavljanja DRŽAVNIH institucija za lični interes (FTV)
-upravljanje nevladinim organizacijama i maltene organizovanje puča, krijući se iza njih
Što reče udrch - građani su pokazali šta misle o takvom i tom SDP-u, a pokazat će aBd i šta misle o vama, za manje od dvije godine.
Svako dobro Vama lično želim.
......
No, sve to na stranu sada ide, kada ste se doveli u situaciju da lično branite i podržavate stranku čiji kadrovi su proteklih 15 (ovo namjerno zbog onih sto kazu 17) godina pokazali:
-tako otvorenu dozu nepotizma (Da li neko od prvih 200 ljudi u SDA ima nezaposlenog rodzaka tamo do 4 koljena),
-nesposobnosti (Mujezinovic, Brankovic, .....),
-kriminala i korupcije (reketaši Koldzo, Memic,... , EFT-Vuk Hamovic, namještanja tendera u BHT-u),
-upravljanje nevladinim organizacijama i maltene organizovanje puča, krijući se iza njih
Što reče udrch a i ja - građani su pokazali šta misle o takvom i tom SDP-u( Ako budu imali preko 100 hiljada, neka se nogom udare u ...), a pokazat će aBd i šta misle o vama, za manje od dvije godine.
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#12632 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Blago nama - s vama svima.mikasa wrote:Pedja, simpatizer sam SDP politike, iako o istoj imam mnogo toga negativnog reći (pogotovu u zadnje dvije godine). Jesu zaslužni za uspostavljanje nekih (minimalnih) promjena, ali isto tako su krivi za mnogo štošta.The BEN10 wrote:Pedja, simpatizer sam SDA politike, iako o istoj imam mnogo toga negativnog reći (da ne bude da sam još jedan od mnogobrojnih razoračanih NS fanova). Jesu zaslužni za uspostavljanje mnogih državnih institucija (koje sada vaši koalicioni partneri nemilice ruše i potkopavaju), ali isto tako su krivi za mnogo štošta.
......
No, sve to na stranu sada ide, kada ste se doveli u situaciju da lično branite i podržavate stranku čiji kadrovi su proteklih godina pokazali:
-kriminala i korupcije (reketaši Hadžić-Zlaja, Rudnap, namještanja tendera u BHT-u),
Što reče udrch - građani su pokazali šta misle o takvom i tom SDP-u, a pokazat će aBd i šta misle o vama, za manje od dvije godine.
......
No, sve to na stranu sada ide, kada ste se doveli u situaciju da lično branite i podržavate stranku čiji kadrovi su proteklih 15 (ovo namjerno zbog onih sto kazu 17) godina pokazali:
-tako otvorenu dozu nepotizma (Da li neko od prvih 200 ljudi u SDA ima nezaposlenog rodzaka tamo do 4 koljena),
-kriminala i korupcije (reketaši Koldzo, Memic,... , EFT-Vuk Hamovic, namještanja tendera u BHT-u),
Što reče udrch a i ja - građani su pokazali šta misle o takvom i tom SDP-u( Ako budu imali preko 100 hiljada, neka se nogom udare u ...), a pokazat će aBd i šta misle o vama, za manje od dvije godine.
- luckylaka
#12633 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Uvijek je bilo ,,kad covjek nema sta pametno da napise onda misli da je iglupost dobo dosla,,mikasa wrote:Pedja, simpatizer sam SDP politike, iako o istoj imam mnogo toga negativnog reći (pogotovu u zadnje dvije godine). Jesu zaslužni za uspostavljanje nekih (minimalnih) promjena, ali isto tako su krivi za mnogo štošta.The BEN10 wrote:Pedja, simpatizer sam SDA politike, iako o istoj imam mnogo toga negativnog reći (da ne bude da sam još jedan od mnogobrojnih razoračanih NS fanova). Jesu zaslužni za uspostavljanje mnogih državnih institucija (koje sada vaši koalicioni partneri nemilice ruše i potkopavaju), ali isto tako su krivi za mnogo štošta.
......
......
-
The BEN10
#12634 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Nema nam Pedje...
-
Pedja Kojovic
- antimobbing
- Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.
#12636 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Vidimo ali koja korist od tebe ako nemaš konkretnih rezultata na uspostavljanju normalne ekonomije i politike koje trenutno nema i povećanju životnog standarda ove fukare i sirotinje što vegetira od prvog do prvog u mjesecu? Demagogije, šuplje i ubleha sa isticanjem velikog prefiksa ''ja'', a rezultatom nula bodova svima je dosta!Pedja Kojovic wrote:Tu sam.
p.k.
- veljaca
#12637 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Neka si nam ziv i zdrav ....Pedja Kojovic wrote:Tu sam.
p.k.
Veljaca,
s.r.
-
El_comadante
#12638 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
interesuje me koga če te podržati za gradonačelnika Sarajeva mislim na ime i na stanku dakle iz koje partije? i kao što sam pročitao dobit če te mjesto zamjeniak gradonačelnika i predsjenik OV. dakle šta če te uraditi sa tih pozicija? koji je vaš plan i zašto ste tražili ta dva mjesta? ovo naravno ako nije neka tajna.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#12639 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Sa dva poslanika u Kantonu Sarajevo, i sa jednim poslanikom u Domu naroda, ti spocitavas nesto NS zbog situacije u kojoj je nasa ekonomija, a i sve ostalo u ovoj zemlji, jos ih kao i pozivas na neku odgovornost i sl.antimobbing wrote:Vidimo ali koja korist od tebe ako nemaš konkretnih rezultata na uspostavljanju normalne ekonomije i politike koje trenutno nema i povećanju životnog standarda ove fukare i sirotinje što vegetira od prvog do prvog u mjesecu? Demagogije, šuplje i ubleha sa isticanjem velikog prefiksa ''ja'', a rezultatom nula bodova svima je dosta!Pedja Kojovic wrote:Tu sam.
p.k.
Daj molim te...frustracije, opravdane, ima na kome treba da iskalis i na koju adresu uputis. To svakako nije NS.
Last edited by -LIBERO- on 13/11/2012 14:14, edited 1 time in total.
-
Pedja Kojovic
#12640 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
el comandante
Pregovori su jos u toku.
Nista jos nije potpuno izvjesno.
Ja se nadam da cemo ubrzo znati imena.
O tome koje cemo projekte pokusati realizovati preko tih pozicija vrijedi pricati tek onda kada
budemo znali da smo ih dobili.
p.k.
Pregovori su jos u toku.
Nista jos nije potpuno izvjesno.
Ja se nadam da cemo ubrzo znati imena.
O tome koje cemo projekte pokusati realizovati preko tih pozicija vrijedi pricati tek onda kada
budemo znali da smo ih dobili.
p.k.
-
udrch
#12641 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
kako možete podržati stranke za koje tvrdite da olahko krše Ustav i Zakone ove zemlje?
molio bih da mi odgovorite na ovo pitanje..kao što vidite te dvije vrlo jake riječi ja sam napisao gramatički ispravno, da se vidi njihova težina..vi ste ih napisali malim slovom kao da je Ustav nešto beznačajno..
molio bih da mi odgovorite na ovo pitanje..kao što vidite te dvije vrlo jake riječi ja sam napisao gramatički ispravno, da se vidi njihova težina..vi ste ih napisali malim slovom kao da je Ustav nešto beznačajno..
-
convict
#12642 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Dođe utorak veče. Znamo li išta novo?Pedja Kojovic wrote:ultima palabra
Nije bilo preferirane strane na pocetku pregovora.
Jos jednom ponavljam da dogovor o kojem govori SDP-ovo saosptenje nije zavrsen.
Pitanja koja su ostala nerjesena nisu "detalji", nego su od sustinskog znacaja za postizanja dogovora.
U utorak navece cemo znati.
p.k.
-
Pedja Kojovic
#12643 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
convict
Jos uvijek ne.
Kazu, razgovori sa kandidatom u toku.
Neozbiljno.
p.k.
Jos uvijek ne.
Neozbiljno.
p.k.
-
The BEN10
#12644 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Pa ima nas koje isto to zanima, no međutim zarad viših ciljeva na to pitanje se vjerovatno može odgovoriti sa maksimalno privatnom porukom, ako i toliko...udrch wrote:kako možete podržati stranke za koje tvrdite da olahko krše Ustav i Zakone ove zemlje?
- JoseMujica
#12645 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
nadam se da imate odstupnicu (ili kako je sad popularno strategiju kako da džaba odete na Exit) spremnu jer ko se jednom o mlijeko opeče i u kefir pušePedja Kojovic wrote:convict
Jos uvijek ne.
Neozbiljno.
p.k.
- PapakizSarajeva
#12646 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
gospodine P.K.Pedja Kojovic wrote: .
..
...
Medjutim, ja zaista vjerujem da ne postoji tako los narod koji zasluzuje ovakvu nemoralnu i losu vlast i zivot kakav je bio u posljednjih 20 godina.
p.k.
Da li postoji narod koji je prezivio tih 20 godina i nakon tih 20 godina zasluzio ovakvu vlast koju je dobio "promjenama" na proslim izborima ??? Ili nam je narod takav, da zaista "vrijedi" jedne ministarske fotelje ???
Podvlacim narod, a ne narodi, jer se samo jedan narod odlucio na "promjene" i sa tim promjenama definitivno nije dobio nista (osim narcisoidnog ministra VP, ministra prometa i komunikacija i prilike da jednu antipaticnu Lidiju Korac gleda stalno na FTV) ...
-
Pedja Kojovic
#12647 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
JoseMujica
Imamo.
Uhh.
p.k.
Imamo.
Uhh.
p.k.
- cyprus
#12648 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Nije valjda da narod misli da je zaslužio boljePapakizSarajeva wrote:gospodine P.K.
Da li postoji narod koji je prezivio tih 20 godina i nakon tih 20 godina zasluzio ovakvu vlast koju je dobio "promjenama" na proslim izborima ??? Ili nam je narod takav, da zaista "vrijedi" jedne ministarske fotelje ???
Podvlacim narod, a ne narodi, jer se samo jedan narod odlucio na "promjene" i sa tim promjenama definitivno nije dobio nista (osim narcisoidnog ministra VP, ministra prometa i komunikacija i prilike da jednu antipaticnu Lidiju Korac gleda stalno na FTV) ...
- Banksy
#12649 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
http://www.klix.ba/vijesti/bih/nasa-str ... /121114165
samo iskazivanje spremnosti da ovakvima budete privjesak, žestoko vas je iskompromitovala ...
sasvim nepotrebno ..
samo iskazivanje spremnosti da ovakvima budete privjesak, žestoko vas je iskompromitovala ...
sasvim nepotrebno ..
- Skijaš
#12650 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Ma nije, neka su pokušali. Bolje i to nego da im se poslije moglo nabijati na nos kako samo kritikuju. Ovako su mirni.Banksy wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/nasa-str ... /121114165
sasvim nepotrebno ..