ovdje sam umalo suzu pustio :'(
Podolski najbolji napadač na svijetu, al' u repci
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ali Bastian bio vrsno krilopizarro wrote:ali kakav su tandem onda bili podolski i schweini, znam da je bilo price da ih obojicu zeli chelsea.
Dobar je Wagner ali nije neki čovjekBHF_Manijak wrote:A sta ono fol Wagner mangupa glumi, jebo familiju, satro on neku silu puca, oprasta se od repke nakon 7 tekmi jer nije pozvan... Kakav debil stare mi!![]()
![]()
Levata s noge na nogu nabit.
De lazes da si 96to godistenKrkan wrote:Balavac 10 godina, prvo svjetsko prvenstvo, tetka iz Njemačke, dresovi , ARD, ZDF , RTL kinder, otvaranje Kostarika, paf Lahm 1:0,skida paučinu.Poslije toga Frings s parkinga bam bam , tad je i Podolski valjao, najljepši fudbal na turniru, diesel fusball, bam bam 1/4 Argentina, Lehmann šamara na penalim i onda oni prokleti žabari pa šta je ono , 120 minuta sirove trke,neumoljivosti i onakav gol (šugav) , eh tu sam počeo da ih volim. Pack maspizarro wrote:krkane, kako si toliko zavolio njemacku reprezentaciju?
ne lažem ti fes_BataZiv_0809 wrote:
De lazes da si 96to godiste![]()
Jbt rodjen si kad su Svabe uzele zadnje Evropsko

Ovdje si dos'o da provociras, mucki provokatoru? Nece da moze...AmiĐa_Idriz wrote:
Bam bam 'đenja prijatno![]()
Azzuri '06
Nismo imali tada igrača iz Liverpoola zato se ovo i desiloAmiĐa_Idriz wrote:
Azzuri '06
Glavni krivac u tom periodu je bio kloc KlinsmannnKrkan wrote:Nismo imali tada igrača iz Liverpoola zato se ovo i desiloAmiĐa_Idriz wrote:
Azzuri '06
još Lehmann chokao u finalu iste godine protiv Barcelone
kakav crveni karton
E to finale Njemacka Češka je jedna od mojih prvih utakmica da sam gledaonKrkan wrote:
ne lažem ti fesi to rođen poslije zlatnog gola Birhoffa
![]()
Zadnje Euro , poslije toga sve fail do failaprvo Torresovo preskakanje Lahma , pa onda dva Mullerova Eura , gdje je i nebo i more i zrak , sve promašio
Za sta je on to krivac matere ti? Preuzeo je reprezentaciju u rasulu poslije ispadanja u grupi na Euru 2004, smjena generacija se uveliko desavala. Dofurao je do bronce sa nekakvim Fridrisima, Borovskim, Fringsovima, Jansenima, Hiclšpergerima...veella wrote:Glavni krivac u tom periodu je bio kloc Klinsmann
dzaba si mi bio podigao tlak, nemoj viseNadzorna_ploca wrote:Ma zivot je to.
Hodi da ti ciko da bonu.pizarro wrote:dzaba si mi bio podigao tlak, nemoj viseNadzorna_ploca wrote:Ma zivot je to.
Sretnem ga prosle godine, trci sa psom.AmiĐa_Idriz wrote:Cuj Adolf Hutter novi trener Frankurta. Fino mu ime.