Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
@ phillie
ponudu obično stavlja neko iz Saveza, osim ako su svi domaćini ili gosti, ne sjećam se kako to ide, onda se ponuda proslijedi nekom drugom na PP i on je postavi
anonimnaosoba wrote:
@ phillie
ponudu obično stavlja neko iz Saveza, osim ako su svi domaćini ili gosti, ne sjećam se kako to ide, onda se ponuda proslijedi nekom drugom na PP i on je postavi
to praviloo je bilo 1 sezonu i onda je ukinuto jer je sve spalo na 1-2 čovjeka. Sada može postaviti bilo koji gosto držeći se nekih ograničenja (top 15 liga + ovaj naš premijer čemer, minimum 3 para izvan liga 5, bonusi sa koeficijentima min2,0 ...)
p.s. nemam pojma s kim igram treće kolo, ja pretpostavio da sam gost jer sam sad bio domaćin
anonimnaosoba wrote:
@ phillie
to praviloo je bilo 1 sezonu i onda je ukinuto jer je sve spalo na 1-2 čovjeka. Sada može postaviti bilo koji gosto držeći se nekih ograničenja (top 15 liga + ovaj naš premijer čemer, minimum 3 para izvan liga 5, bonusi sa koeficijentima min2,0 ...)
p.s. nemam pojma s kim igram treće kolo, ja pretpostavio da sam gost jer sam sad bio domaćin
Hajde molim te edituj svoj post od ponude i u vrh postavi parove 3.kola 1 i 2 lige.Da se zna ko sa kim igra.Parovi se nalaze dvije stranice iza na ovoj temi.Tako bi zamolio sve sto postavljaju ponudu ubuduce da prvo postave parove za to kolo pa tek onda ponudu.
Povedem 1-0 u 3. minuti, povećam na 2-0 rano, i tako ostane do 80. minute, a onda mi hantraga složi 2 komada (nabijem žabare na neku stvar) i još sad samo treba da Švabe zabiju i da ostanem i bez jednog boda. A i treba mi tako kad sam stavio 1 na Janeze
malik i josip nisu postavili, i u tabelu im je uračunat bod manje obzirom da ni njihovi protivnici nisu ništa pogodili. -dante-, kao gostu u ovom kolu ti nisam računao odigrani bonus