xoklix wrote:Sad do revanša milion misli u glavi, kad bi izdržali pola sata,kad bi ga sa centra na početku dali,kad bi ovako, kad bi onako
FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- xoklix
#12601 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
- Leopard_SA
#12602 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Nadam se da ovaj rezultat nece uticati na nase nastupe u ligi i da cemo nastaviti sa partijama kao protiv Mladosti.
- Logovan
#12603 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Ovo je najbitnije. Bude li ovo ostavilo utjecaja pa se počnu redati kiksevi to je onda veći poraz od ovog od 8:0.Leopard_SA wrote:Nadam se da ovaj rezultat nece uticati na nase nastupe u ligi i da cemo nastaviti sa partijama kao protiv Mladosti.
- Leopard_SA
#12604 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Nadam se da ce se protiv Slobode potruditi da pobijede i da sto bolji utisak ostave.Logovan wrote:Ovo je najbitnije. Bude li ovo ostavilo utjecaja pa se počnu redati kiksevi to je onda veći poraz od ovog od 8:0.Leopard_SA wrote:Nadam se da ovaj rezultat nece uticati na nase nastupe u ligi i da cemo nastaviti sa partijama kao protiv Mladosti.
Nadam se da ce ove godine titula doci na Kosevo
- Leopard_SA
#12605 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Koliko je bilo ljudi na Kosevu danas?
- Raigor Stonehoof
#12606 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Na klixu pise 17000. Ne znam koliko je karata pusteno u prodaju, ali sat prije utakmice nije se mogao kupiti ni istok ni zapad.Leopard_SA wrote:Koliko je bilo ljudi na Kosevu danas?
-
klosar pravi
#12607 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Raigor Stonehoof wrote:Na klixu pise 17000. Ne znam koliko je karata pusteno u prodaju, ali sat prije utakmice nije se mogao kupiti ni istok ni zapad.Leopard_SA wrote:Koliko je bilo ljudi na Kosevu danas?
Pušteno je najmanje 20 hiljada.
- haubica_i_to_teshka
#12608 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
da im je trener taktizir'o i da nije doveo 8 najboljih igraca...ko zna kako bi se zavrshilo
Husrefe,ako volish Saraj'vo, daj otkaz vec danas!
Husrefe,ako volish Saraj'vo, daj otkaz vec danas!
- Raigor Stonehoof
#12609 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
nece husref nigdje, na tvoju veliku zalost.
- Logovan
#12610 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Hahah 17000, nek' se jebu toliko puta, idioti jedni.Raigor Stonehoof wrote:Na klixu pise 17000. Ne znam koliko je karata pusteno u prodaju, ali sat prije utakmice nije se mogao kupiti ni istok ni zapad.Leopard_SA wrote:Koliko je bilo ljudi na Kosevu danas?
Kapacitet je oko 32 hiljade. Neka mi objasne kako će 15 hiljada dodatnih ljudi strpati u onako dobrom popunjenom stadionu.
-
klosar pravi
#12611 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Pusti ove levate, Husref je bog koji treba ostati dok ne preseli na drugi svijet.Raigor Stonehoof wrote:nece husref nigdje, na tvoju veliku zalost.
- Capajebo
#12612 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Daj Boze da bude rezultat kao protiv Mladosti, al' nemoj Bogati igru. Jer je i ono karina od igre, samo su oni bili hadalji za nas, k'o mi veceras za AtalantuLeopard_SA wrote:Nadam se da ovaj rezultat nece uticati na nase nastupe u ligi i da cemo nastaviti sa partijama kao protiv Mladosti.
- haubica_i_to_teshka
#12613 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
ne na moju, nego na zalost svih navijaca/simpatizera FK SARAJEVO (tu sam negdje i ja)Raigor Stonehoof wrote:nece husref nigdje, na tvoju veliku zalost.
vidim da nisi "upratio" pred kraj prvenstva bio sam da ostane na klupu, ali sve ima svoj limit.
Ne samo zbog nas, nego i zbog njeg samog
Nije meni Sarajv'o Husref (mozda je tebi?)
- Leopard_SA
#12614 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Moze i to. Nesto razmisljam, ove godine imamo dosta dobru situaciju. Ekipa koja je igrala protiv Mladosti moze se nositi sa vecinom elipa koje ce igrati u kupu tako da dvije dosta razlicite ekipe mogu igrati ligu i kup.Capajebo wrote:Daj Boze da bude rezultat kao protiv Mladosti, al' nemoj Bogati igru. Jer je i ono karina od igre, samo su oni bili hadalji za nas, k'o mi veceras za AtalantuLeopard_SA wrote:Nadam se da ovaj rezultat nece uticati na nase nastupe u ligi i da cemo nastaviti sa partijama kao protiv Mladosti.
- Raigor Stonehoof
#12615 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Bas svih?haubica_i_to_teshka wrote:ne na moju, nego na zalost svih navijaca/simpatizera FK SARAJEVO (tu sam negdje i ja)Raigor Stonehoof wrote:nece husref nigdje, na tvoju veliku zalost.
vidim da nisi "upratio" pred kraj prvenstva bio sam da ostane na klupu, ali sve ima svoj limit.
- Dinostula
#12616 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Sta reci hajde da smo zijanili 4:0 ili 5:0 ali je ovo je samo dno.
Na pitanje o tome šta je mislio o podršci koju su mu na kraju dali navijači, Musemić je rekao: "Time mi je više krivo. Sigurno da nije Atalanta baš toliko kvalitetnija od nas, mada sigurno jeste kvalitetnija. Žao mi je navijača, ovo stvarno nisu zaslužili".
Moj Husrefe ljudi igraju svemirski fudbal u odnosu na nas.
Ako nista poslije ove utakmice smo vidjeli gdje nam je mjesto u odnosu na jace evropske ekipe.
Uhvatiti se ove amaterske lige pa ako nisita bar to pokusati osvojiti.
Na pitanje o tome šta je mislio o podršci koju su mu na kraju dali navijači, Musemić je rekao: "Time mi je više krivo. Sigurno da nije Atalanta baš toliko kvalitetnija od nas, mada sigurno jeste kvalitetnija. Žao mi je navijača, ovo stvarno nisu zaslužili".
Moj Husrefe ljudi igraju svemirski fudbal u odnosu na nas.
Ako nista poslije ove utakmice smo vidjeli gdje nam je mjesto u odnosu na jace evropske ekipe.
Uhvatiti se ove amaterske lige pa ako nisita bar to pokusati osvojiti.
- haubica_i_to_teshka
#12617 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
ako cesh detaljno:Raigor Stonehoof wrote:Bas svih?haubica_i_to_teshka wrote:ne na moju, nego na zalost svih navijaca/simpatizera FK SARAJEVO (tu sam negdje i ja)Raigor Stonehoof wrote:nece husref nigdje, na tvoju veliku zalost.
svih onih kojima je klub ispred pojedinca, uspijeh kluba drazi od uspijeha pojedinca...
nemam nishta licno protiv njega,cak shta vishe drag mi je znam da voli Sarajevo,ali vrijeme je ucinilo svoje, on je josh uvijek u 80-tim (koje li ironije) kad su igrali Pape,Paja i on. Nazalost ,vremena su se promijenila,pristup igri,pristup igracu..taktika...psihologija...
- Logovan
-
klosar pravi
-
casanova123
#12620 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
ovaj lik je fakat debil.. nije mu nimalo lose, zao ili tesko sto je primio 8 komada i sto je pokazao punm stadionu srednji prst, odnosno ljudima koji mu placaju i zbog kojih ima uopste da jede.. da je ista dobar igrao bi u nekom klubu na kipru ili malti, a ne u sarajevu..Logovan wrote:
- Kaligrafija
#12621 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Sve na stranu, bruka, pa bruka, izgubili smo, neka smo, znamo sad gdje nam je mjesto i vozdra, kukuruz liga...igraci su se vukli po terenu, a Husref je mislio da moze braniti rezultat...takticki, svaka njemu cast, mozda sam ja duduk za fudbal, ali ja bi startno otvorio utakmicu, pa sta Bog da, bolje bi po meni prosli, Handzic je trebao igrati od pocetka po meni...!Logovan wrote:
Da ne pametujem previse, sve i bruka na stranu, ali doticnom gospodinu gore, kako god branio, jesu li njegove greske ili nisu, nema halala, srednji prst pokazati navijacima, publici, za takve stvari nema oprosta, pogotovo od jednog sportiste! Da sam ja na Husrefovom mjestu bio, odmah bi on meni letio vani, potrosio bi zamjenu, pa neka gori...! ABd sutra da napusti grad, to govno nam vise ne treba!
-
TheMule
#12622 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Covjek je kriv za jedan gol. Normalno da je bio isfrustriran, sve na njega svaljuju. Nisam odvano vidio nesposobniju odbranuLogovan wrote:
- Raigor Stonehoof
- emigrazione
#12624 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Kao sto niko nije mogao Srbe pripremiti za NATO tako ni Husref nije mogao nista protiv ovih, mozes pricat kurcu danima ni on ne bi u najboljim igrackim danima bolje prosao nego Mersudin sinoc....
-
Nadzorna_ploca
#12625 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Rezultat je posljedica vise faktora koji su nas pogodili sinoc.
Jedan je kvalitet. To je halal.
Drugi je neiskustvo i pritisak. I to je halal.
Treci je takticki promasaj i nesnalazenje igraca FKS u vremenu i prostoru. I to je halal.
Ali da ne trce, da se ne bore, da nisu grizli i ginuli i da se nije vidjelo da im je stalo. E za to nije valjda halal.
I sasvim je jasno da ce vecina tih igraca zavrsiti tu gdje jesu i neka ce.
FK Sarajevo je prezivio i gore i ovo ce. Ali ostaje mrlja da su nas ljudi fakat osramotili.
Jedan je kvalitet. To je halal.
Drugi je neiskustvo i pritisak. I to je halal.
Treci je takticki promasaj i nesnalazenje igraca FKS u vremenu i prostoru. I to je halal.
Ali da ne trce, da se ne bore, da nisu grizli i ginuli i da se nije vidjelo da im je stalo. E za to nije valjda halal.
I sasvim je jasno da ce vecina tih igraca zavrsiti tu gdje jesu i neka ce.
FK Sarajevo je prezivio i gore i ovo ce. Ali ostaje mrlja da su nas ljudi fakat osramotili.