Pa nećete klub, nego sudije da vam sviraju penaltik ili tako neštonKrkan wrote:Šta mislite koliko bi morali € iskeširat plavima da puste koji gol, pošto je opšte poznata činjenica da mi sve živo premiramo ?
Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- agnostic_front
#12601 Re: Sarajevski derbi
- ganjeta
#12602 Re: Sarajevski derbi
Čitav post ti je debilan i glup, ali ovo se izdvaja.hrasno38 wrote:Stoooo da nisi mozda ti???!!:) Naravno kad kazem jug ili sjever mislim na onaj dio najbucnijih navijaca u sta sasvim sigurno recimo ne spada na jugu onaj cosak kod semafora.ganjeta wrote:Koja je glupost ovaj bold, jesi ti svjestan koje gluposti valjaš? Stidi se svojih godina, ovo ti najozbiljnije kažem.hrasno38 wrote:
Ama tesko da sam ikada cuo ili vidio nekog magistra ili doktora nauka na jugu
Pojma ti nemaš a tolike godine sprco u guzicu, stidi se
- avetinja
#12603 Re: Sarajevski derbi
Mislio sam poslije onog Zapada. Ne možeš poreći da nije kriminalac. Ubio čovjeka, a vi mu još dižete parolu. Normalno da osuđuje, ali teško se nositi sa tom garniturom ljudi.omega369 wrote:Cega poslije?? Zasto pises ako pojma nemas. Vuk je bio u toj generaciji koja je napravila prevrat na sjeveru. doduse, ne od pocetka, ukljucio se medju zadnjima ali je bio i tada nije bio ni kriminalac ni ubica. Benjo je krimos haman pa od rodjenja, ovaj zuluc takodjer. vi ste bas majstori za povezivanje i opravdavanje nepovezivog i onoga sto se ne moze opravdatiavetinja wrote: Znao sam. Ponosite se sa generacijom koja je došla poslije njega. Jbg sjever ga je podržao i nakon ubistva. Stavio sam ovo, jer ni Benjo nije napunio dosje kao vođa, nego je počeo prije toga.
parola na sjeveru je bila, ali osudjena od vecine. vidim vaseg zulica niko ne osudjuje, naprotiv
-
LSD
#12604 Re: Sarajevski derbi
Na jugu ima više intelektualaca i visoko obrazovanih osoba, nego u svim upravama klubova PLBiH zajedno
A ima i na sjeveru
mislim na sjever Grbavice....nikako na sjever lavora
A ima i na sjeveru
- Kaligrafija
#12605 Re: Sarajevski derbi
Evo malo neutralnog zagrijavanja pred derbi, ULTRAS HELALA BOYS - CHANT 'MA NSMA7 FIK'
[youtube]https://youtu.be/6NkCZ8mu-28[/youtube]
https://youtu.be/6NkCZ8mu-28
[youtube]https://youtu.be/6NkCZ8mu-28[/youtube]
https://youtu.be/6NkCZ8mu-28
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#12606 Re: Sarajevski derbi
OOoooo nisam te prepoznao guru sa juga!!!!**************** sa takvim zvanjima bi mogao sebi dozvoliti da ga vode neki Karkelje, Delalici, Zulici i slicni!!!!ganjeta wrote:Čitav post ti je debilan i glup, ali ovo se izdvaja.
Pojma ti nemaš a tolike godine sprco u guzicu, stidi se.
Last edited by hrasno38 on 10/05/2015 22:24, edited 3 times in total.
- nKrkan
#12607 Re: Sarajevski derbi
Najbolje bi bilo i sudije i vaše najlabilnije igrače .agnostic_front wrote:Pa nećete klub, nego sudije da vam sviraju penaltik ili tako neštonKrkan wrote:Šta mislite koliko bi morali € iskeširat plavima da puste koji gol, pošto je opšte poznata činjenica da mi sve živo premiramo ?![]()
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#12608 Re: Sarajevski derbi
Smanjite sa tom pricom o vaganju oko kriminalca na tribinama. Sta vam je, ko djeca ste.
@ganjeta. Sa manje nervoze, i uvreda, prema kolegi forumasu @hrasno38.
Polako malo ljudi
Polako malo ljudi
- ganjeta
#12609 Re: Sarajevski derbi
Mene matori niko ne vodi, i nisam ja nikakav guru, samo plićak može imati tako razmišljanje. Pošto si ti pametnica i lijepiš ljudima etikete znaš li ko je juče u Mostaru vodio navijanje? Čim se bavi, koliko ima škole i ta priča?hrasno38 wrote:OOoooo nisam te prepoznao guru sa juga!!!! ********** sa takvim zvanjima bi mogao sebi dozvoliti da ga vode neki Karkelje, Delalici, Zulici i slicni!!!!ganjeta wrote:Čitav post ti je debilan i glup, ali ovo se izdvaja.
Pojma ti nemaš a tolike godine sprco u guzicu, stidi se.
- agnostic_front
#12610 Re: Sarajevski derbi
samprotivsviju je počeo ovu glupu raspravu i nažalost dobio je ono što je htio.
- hrasno38
#12611 Re: Sarajevski derbi
LSD wrote:Na jugu ima više intelektualaca i visoko obrazovanih osoba, nego u svim upravama klubova PLBiH zajedno![]()
A ima i na sjeverumislim na sjever Grbavice....nikako na sjever lavora
ma ubilo se od VSS, inteletualaca i prosjeka od 17 godina......kome ste vi nasli da pricate o sastavu juga, sjevera i zapada...nekome ko je 50 godina svog zivota proveo 50m od stadiona i pola svoga zivota proveo na njemu kad juga nije bilo ni na mapi, snimio ga kad je gorio, borio se na njemu.....vi cete meni pricati o Zelji i navijacima.
-
nema me tamo
#12612 Re: Sarajevski derbi
Sad bi se on tebi kao trebao pokazat poštovanje jer si se borio u ratu?
-
LSD
#12613 Re: Sarajevski derbi
Pa ne cini Jug samo sektor C i ultrasihrasno38 wrote:LSD wrote:Na jugu ima više intelektualaca i visoko obrazovanih osoba, nego u svim upravama klubova PLBiH zajedno![]()
ma ubilo se od VSS, inteletualaca i prosjeka od 17 godina......kome ste vi nasli da pricate o sastavu juga, sjevera i zapada...nekome ko je 50 godina svog zivota proveo 50m od stadiona i pola svoga zivota proveo na njemu kad juga nije bilo ni na mapi, snimio ga kad je gorio, borio se na njemu.....vi cete meni pricati o Zelji i navijacima.
Ima na Jugu itekako visoko obrazovane raje, starijih likova sa privatnim firmama itd
I ne kontam zašto ofiraš Ticu sa tom slikom
- hrasno38
#12614 Re: Sarajevski derbi
Nije Ganjeta tip koji mene moze uvrijediti jer je vrlo korektan forumas ali ocito da nije shvatio sta sam htio reci!!!-LIBERO- wrote:Smanjite sa tom pricom o vaganju oko kriminalca na tribinama. Sta vam je, ko djeca ste.
Polako malo ljudi![]()
Ovo sto je bilo napisano a sto si obrisao u mom postu nije bilo upuceno @Ganjeti niti bilo kome na forumu nego opcenito sam napisao da samo kreten sa takvim akademskim zvanjima bio mogao dozvoliti da ga vodi nekakv olos i da mu govori kako da navija za svoj klub.
-
nema me tamo
#12615 Re: Sarajevski derbi
Inace ova slika je prije 2010 jel' tako?
- hrasno38
#12616 Re: Sarajevski derbi
hahahha pa nevjerovatno i ne mogu da vjerujem....kazes normala momak bas onako bez ikakvih problema u zivotu samo navija...LSD wrote:Pa ne cini Jug samo sektor C i ultrasihrasno38 wrote:LSD wrote:Na jugu ima više intelektualaca i visoko obrazovanih osoba, nego u svim upravama klubova PLBiH zajedno![]()
ma ubilo se od VSS, inteletualaca i prosjeka od 17 godina......kome ste vi nasli da pricate o sastavu juga, sjevera i zapada...nekome ko je 50 godina svog zivota proveo 50m od stadiona i pola svoga zivota proveo na njemu kad juga nije bilo ni na mapi, snimio ga kad je gorio, borio se na njemu.....vi cete meni pricati o Zelji i navijacima.![]()
Ima na Jugu itekako visoko obrazovane raje, starijih likova sa privatnim firmama itd
I ne kontam zašto ofiraš Ticu sa tom slikomnormala momak, vazda bio
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /110425036
http://--- NO LINKS ---/clanak/915414641379/
i bolje da dalje ne trazim.... e to su vama normalni momci a u svakoj normalnoj zemlji oni su zovu jal sitnim jal krupnim kriminlacima!!!
- simonese
#12617 Re: Sarajevski derbi
svakom borcu treba pokazati postovanje,bez njih bi sad Grbavica bila na cirilicinema me tamo wrote:Sad bi se on tebi kao trebao pokazat poštovanje jer si se borio u ratu?
- Mea_parvitas
#12618 Re: Sarajevski derbi
Zaista si smijesan lik, totalno pristrasan i nekompetentan...hrasno38 wrote: Nije Ganjeta tip koji mene moze uvrijediti jer je vrlo korektan forumas ali ocito da nije shvatio sta sam htio reci!!!
Ovo sto je bilo napisano a sto si obrisao u mom postu nije bilo upuceno @Ganjeti niti bilo kome na forumu nego opcenito sam napisao da samo kreten sa takvim akademskim zvanjima bio mogao dozvoliti da ga vodi nekakv olos i da mu govori kako da navija za svoj klub.
Ovo si izjavio: "Tesko da sam ikada cuo ili vidio nekog magistra ili doktora nauka na jugu". Moje cijelo drustvo, i navijamo, svi smo zavrsili fakultete i imamo poslove i porodice...
- agnostic_front
#12619 Re: Sarajevski derbi
A jeste li magistri ili doktori? 
-
nema me tamo
#12620 Re: Sarajevski derbi
Znaci ja bi sad trebao napisati da mi je stari poginuo na prvoj liniji?simonese wrote:svakom borcu treba pokazati postovanje,bez njih bi sad Grbavica bila na cirilicinema me tamo wrote:Sad bi se on tebi kao trebao pokazat poštovanje jer si se borio u ratu?
Catch my drift?
- insaneinthebrain
#12621 Re: Sarajevski derbi
Mea_parvitas wrote:Zaista si smijesan lik, totalno pristrasan i nekompetentan...hrasno38 wrote: Nije Ganjeta tip koji mene moze uvrijediti jer je vrlo korektan forumas ali ocito da nije shvatio sta sam htio reci!!!
Ovo si izjavio: "Tesko da sam ikada cuo ili vidio nekog magistra ili doktora nauka na jugu". Moje cijelo drustvo, i navijamo, svi smo zavrsili fakultete i imamo poslove i porodice...
-
Samprotivsviju
#12622 Re: Sarajevski derbi
Jest pola klubaagnostic_front wrote:Kad?Samprotivsviju wrote:agnostic_front wrote:
Ne treba dokaz pored video snimka![]()
Sta si ti rekao ovdje![]()
To sto sudija nije svirao nesto cini nas kriminalcima ?![]()
![]()
Naveo si da je pola kluba FK Željezničar krivično osuđeno, a naveo si jedno ime (koje ja ne mogu da pronađem da je član FKŽ).
Dakle, ili se klub sastoji od dvije osobe, ili si ti slagao![]()
Sta cemo sad
- agnostic_front
#12623 Re: Sarajevski derbi
Ne znam za tebe, ja odoh na pivuSamprotivsviju wrote: Jest pola kluba![]()
Sta cemo sad
- Maharadza
#12624 Re: Sarajevski derbi
Mea_parvitas wrote:Zaista si smijesan lik, totalno pristrasan i nekompetentan...hrasno38 wrote: Nije Ganjeta tip koji mene moze uvrijediti jer je vrlo korektan forumas ali ocito da nije shvatio sta sam htio reci!!!

Morao sam jbg!
-
Samprotivsviju
#12625 Re: Sarajevski derbi
Maharadza wrote:
Morao sam jbg!![]()
Mojne se ba ti petljat, ovo su "oni" njihovi stalni sukobi na jugu..malo malo pa se pobiju, zbog ko je gdje i sta zavrsio