Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
MyTao

#12601 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

Mediji danas pisu da Liverpool Gerrarda zeli zamjeniti sa Pjanicem :)
todd_smith

#12602 Re: Liverpool FC

Post by todd_smith »

izuzetno los bi potez to bio za Mireta
vaučer

#12603 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

todd_smith wrote:izuzetno los bi potez to bio za Mireta
Zašto?
Nema veće bine za dokazivanje od Premiershipa, taman je u idealnim godinama kad ulazi u igrački zenit.
todd_smith

#12604 Re: Liverpool FC

Post by todd_smith »

vaučer wrote:
Zašto?
Nema veće bine za dokazivanje od Premiershipa, taman je u idealnim godinama kad ulazi u igrački zenit.
zato sto ne mozes postati svjetski igrac kada igras sa krampama oko sebe

U Romi barem ima Tottija, u Lyonu je imao Juninha, koga ima u Liverpoolu da gleda i da dize svoju igru na sljedeci nivo? Markovica? Lallanu? Daj ba
MyTao

#12605 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

todd_smith wrote:
vaučer wrote:
Zašto?

U Romi barem ima Tottija, u Lyonu je imao Juninha, koga ima u Liverpoolu da gleda i da dize svoju igru na sljedeci nivo? Markovica? Lallanu? Daj ba
Totti :-)

Valjda je vrijeme da pokaze sta je naucio, nece cijeli zivot igrati sa igracima od koji ce uciti, ako do sada nije naucio nece nikad... vrijeme je da ode u dobar klub i da postane zvijezda a ne nada.
todd_smith

#12606 Re: Liverpool FC

Post by todd_smith »

ja bih ga radije gledao u recimo Unitedu, ako vec o engleskoj pricamo, gdje ima vece sanse da postane veliki igrac nego u Liverpoolu, a united mrzim tako da ti to sve kaze :mrgreen:
MyTao

#12607 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

todd_smith wrote:ja bih ga radije gledao u recimo Unitedu, ako vec o engleskoj pricamo, gdje ima vece sanse da postane veliki igrac nego u Liverpoolu, a united mrzim tako da ti to sve kaze :mrgreen:
Ja... samo sto tebe i mene ne pita niko nista. Neko treci ce reci kako treba preci u City, ili Chelsea itd. Gerrard napusta Liverpool, trazi se zamjena... ako dobije sansu da to bude on, i ako se pokaze kao pogodak moze postati puno veci nego sto bi u Chelsea gdje bi osvajao titule i svasta nesto, ali bi bio samo jos jedan igrac.
vaučer

#12608 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

todd_smith wrote:
vaučer wrote:
Zašto?

Hm, da, očekivao sam taj odgovor.
Tako je i Suarez propao kad je došao u Liverpool, a bio je okružen još gorim igračima nego su sad tamo.
Pjanić bi u Liverpoolu mogao naći savršenu platformu da se uzdigne na slijedeću igračku razinu, ako je za nju sposoban, a vjerujem da jeste. Mogao bi i Unitedu doduše, ali ne vidim zašto ne i u Liverpoolu. Ako ima znanja, motivacije i inata da se iskuša u Premiershipu - Liverpool bi mu bio solidan odabir.
todd_smith

#12609 Re: Liverpool FC

Post by todd_smith »

vaučer wrote: Hm, da, očekivao sam taj odgovor.
Tako je i Suarez propao kad je došao u Liverpool, a bio je okružen još gorim igračima nego su sad tamo.
Pjanić bi u Liverpoolu mogao naći savršenu platformu da se uzdigne na slijedeću igračku razinu, ako je za nju sposoban, a vjerujem da jeste. Mogao bi i Unitedu doduše, ali ne vidim zašto ne i u Liverpoolu. Ako ima znanja, motivacije i inata da se iskuša u Premiershipu - Liverpool bi mu bio solidan odabir.
ne kazem da ne moze nego bi mu sanse bile znatno manje

Suarez je morao imati sezonu iz snova i nositi citavu ekipu na ledjima da bi zavrsio 2.

Gdje vece sanse imas? tamo gdje ces igrati sa vrhunskim igracima odnosno protiv vrhunskih igraca i boriti se za titule u engleskoj i evropi ili boriti se za 4. mjesto? To je o cemu pricam, ali kao sto rece iznad ovaj ne pitamo se mi, a ni Mire izgleda nije nesto nastrojen da igra u samom vrhu, cim je zadovoljan da igra u Romi narednih par godina
Tito_i_Partija

#12610 Re: Liverpool FC

Post by Tito_i_Partija »

todd_smith wrote:

E da mi je ko rek'o da ce doc' dan kad cu se slozit' s todd-om... :D

Ali stvarno, gledajuci po kvalitetu igraca, Liverpool zasluzuje da bude tu gdje jeste, na 8. mjestu. Sve neki nedokazani ili polu-dokazani "talenti". Gerrard, koji je pravi svjetski igrac, je prestar. Sterling, koji je pravi talenat, je premlad. Sturridge povrijedjen. Mire bi tu fakat morao nosit' tim kao Suarez prosle sezone, sto ja licno mislim da nije u njegovoj mogucnosti, jer jednostavno nije takav igrac. A uostalom mi se ne cini da mu se ide iz Rome.
Logovan

#12611 Re: Liverpool FC

Post by Logovan »

todd_smith wrote: U Romi barem ima Tottija, u Lyonu je imao Juninha, koga ima u Liverpoolu da gleda i da dize svoju igru na sljedeci nivo? Markovica? Lallanu? Daj ba
Ima Lucasa Leivu i Hendersona. :D
MyTao

#12612 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

Pjanic ima 24 godine, ima dosta iskustva iza sebe i u ligama i u LP... Nece cijeli zivot uciti od drugih, dovoljno je star da napravi nesto od sebe, pa da od njega uce drugi kao sto je on ucio od Juninha i Totija.

A sredina sa njim, Hendersonom iz prosle sezone i Canom/ili nekim pojacanjem na CMD-u bi bila definitivno jedna od najjacih u Engleskoj.Plus ispred ima Sterlinga, Sturridga, Lallanu i Coutinha a vjerovatno da ce doci jos jedan dobar napadac. Mlad tim, ali bi za sezonu dvije dominirali, naravno kada bi svi nastavili da se razvijaju kao do sada.
todd_smith

#12613 Re: Liverpool FC

Post by todd_smith »

MyTao wrote:Pjanic ima 24 godine, ima dosta iskustva iza sebe i u ligama i u LP... Nece cijeli zivot uciti od drugih, dovoljno je star da napravi nesto od sebe, pa da od njega uce drugi kao sto je on ucio od Juninha i Totija.

A sredina sa njim, Hendersonom iz prosle sezone i Canom/ili nekim pojacanjem na CMD-u bi bila definitivno jedna od najjacih u Engleskoj.Plus ispred ima Sterlinga, Sturridga, Lallanu i Coutinha a vjerovatno da ce doci jos jedan dobar napadac. Mlad tim, ali bi za sezonu dvije dominirali, naravno kada bi svi nastavili da se razvijaju kao do sada.
Ti da si miralem s kim bi radije igrao i mislio da bi mogao postati jos jaci igrac:

Matic
Cesc
Hazard
Oscar
-----------

Rooney
Di Maria
Mata
Herrera

-----------

Ozil
Ramsey
Whilsere
Sanchez
Cazorla

-----------

Yaya
Silva
Fernandinho
Aguero
Dzeko

-----------

Can
Henderson
Lallana
Lucas
Coutinho

Ali iskreno odgovori
Tito_i_Partija

#12614 Re: Liverpool FC

Post by Tito_i_Partija »

Nevalja ovo, zaboravio si glavnog igraca EPL-a.
todd_smith wrote:

Ti da si miralem s kim bi radije igrao i mislio da bi mogao postati jos jaci igrac:

Matic
Cesc
Hazard
Oscar
-----------

Rooney
Di Maria
Mata
Herrera

-----------

Ozil
Ramsey
Whilsere
Sanchez
Cazorla
Welbeck
-----------

Yaya
Silva
Fernandinho
Aguero
Dzeko

-----------

Can
Henderson
Lallana
Lucas
Coutinho

Ali iskreno odgovori
Haj' sad iskreno odgovori. :D
todd_smith

#12615 Re: Liverpool FC

Post by todd_smith »

joj jbte kud njega zaboravi, pa samo to od sebe bi prevagnulo na arsenal :mrgreen:
MyTao

#12616 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

todd_smith wrote:
MyTao wrote:Pjanic ima 24 godine, ima dosta iskustva iza sebe i u ligama i u LP... Nece cijeli zivot uciti od drugih, dovoljno je star da napravi nesto od sebe, pa da od njega uce drugi kao sto je on ucio od Juninha i Totija.

Matic
Cesc
Hazard
Oscar
-----------

Rooney
Di Maria
Mata
Herrera

-----------

Ozil
Ramsey
Whilsere
Sanchez
Cazorla

-----------

Yaya
Silva
Fernandinho
Aguero
Dzeko

-----------

Can
Henderson
Lallana
Lucas
Coutinho

Ali iskreno odgovori
Nemoj mene pitati, ja sam simpatisem Liverpool :)

Prvo izostavio si Sterlinga i Sturridga a ubacio si Lucasa koji ide iz kluba, i jedni razlog zasto igra je da se proda. Drugo, nije mala stvar biti igrac koji je dosao da bude zamjena Gerrardu, jos ako uzme broj 8, pa ga krene dobra igra :-D zabije nekoliko slobodnjaka, nekoliko golova iz daljine uhh... Ne moze mu to nijedan drugi klub ponuditi, osim mozda United. Navijaci, mediji i klub bi ga drzali kao malo vode na dlanu... U drugim klubovima bi bio samo jos jedan igrac, imao bi titule, ali nije to to... vjerujem da bi i Torres mjenjao sve one titule samo da ga navijaci gledaju onako kako su ga gledali dok je igra u Liverpoolu.
todd_smith

#12617 Re: Liverpool FC

Post by todd_smith »

MyTao wrote:
todd_smith wrote:

Matic
Cesc
Hazard
Oscar
-----------

Rooney
Di Maria
Mata
Herrera

-----------

Ozil
Ramsey
Whilsere
Sanchez
Cazorla

-----------

Yaya
Silva
Fernandinho
Aguero
Dzeko

-----------

Can
Henderson
Lallana
Lucas
Coutinho

Ali iskreno odgovori
Nemoj mene pitati, ja sam simpatisem Liverpool :)

Prvo izostavio si Sterlinga i Sturridga a ubacio si Lucasa koji ide iz kluba, i jedni razlog zasto igra je da se proda. Drugo, nije mala stvar biti igrac koji je dosao da bude zamjena Gerrardu, jos ako uzme broj 8, pa ga krene dobra igra :-D zabije nekoliko slobodnjaka, nekoliko golova iz daljine uhh... Ne moze mu to nijedan drugi klub ponuditi, osim mozda United. Navijaci, mediji i klub bi ga drzali kao malo vode na dlanu... U drugim klubovima bi bio samo jos jedan igrac, imao bi titule, ali nije to to... vjerujem da bi i Torres mjenjao sve one titule samo da ga navijaci gledaju onako kako su ga gledali dok je igra u Liverpoolu.
pa eto ubaci ih, a onda ubaci Costu, Tiboa i ostale iz Chelsea. Kompanija i ostale iz Citija, RVPa i De Geau za United itd

Mislim i meni je Liverpool drag ali Miralem mi je drazi, zato ne bih da ga vidim kako propada tu, kada vec ima priliku da bude bolji igrac u drugim klubovima

Kao sto rekoh, United mrzim, bas ih ne volim ali opet bih ga radije tamo gledao da se razvija nego u Liverpoolu. Nije to bez razloga.

i to sto ti pricas to se nikada nece desiti jer Miralem nije Englez, u Premiershipu navijaci i mediji najvise guraju Engleze i najvise brane Engleze. Prije ce Henderson postati taj o kojem pricas nego Miralem kada bi bio tu, neovisno o tome koliko Mire bio bolji od Hendersona.
MyTao

#12618 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

Ma pusti tu pricu o Englezima... Alonso je legenda kluba, i navijaci ce ga uvijek vise voliti od nekog prosjecnog Engleza... Drugo je kada se neko kao Gerrard rodi u gradu, igra za klub od 9. godine i postane legenda, takvih je malo... Aquero je legenda u Cityu, jer je igracina... a za jednog Milnera sutra niko nece ni znati. Cantona u Unitedu, Ronaldo u Unitedu... imas milion primjera gdje su stranci dosli, pokazali se i postali legende klubova za koji su igrali.

Liverpool ima mlad tim, sa puno puno potencijala, Pjanic bi se odlicno uklopio. Uz jos nekoliko pojacanja naravno. Zamjena za Suareza jos nije dosla, i jos se trazi, tako da ce doci i neko dobar u napadu.
Mustang1

#12619 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Realno Pjanic bi bio najbolji u Barci ali ako ga oni nece njegovo je da igra najbolje sto zna makr u Zelju da predje :D Da se mene pita ne treba im uopste igrac na CM jer ih ima dovoljno ali eto svakako sam smanjio dozivljaj jer nikada nece dovesti prave igrace ko ih jebe
House

#12620 Re: Liverpool FC

Post by House »

Čuj Pjanke i Liverpool :lol: nije dečko budala
todd_smith

#12621 Re: Liverpool FC

Post by todd_smith »

MyTao wrote:Ma pusti tu pricu o Englezima... Alonso je legenda kluba, i navijaci ce ga uvijek vise voliti od nekog prosjecnog Engleza... Drugo je kada se neko kao Gerrard rodi u gradu, igra za klub od 9. godine i postane legenda, takvih je malo... Aquero je legenda u Cityu, jer je igracina... a za jednog Milnera sutra niko nece ni znati. Cantona u Unitedu, Ronaldo u Unitedu... imas milion primjera gdje su stranci dosli, pokazali se i postali legende klubova za koji su igrali.

Liverpool ima mlad tim, sa puno puno potencijala, Pjanic bi se odlicno uklopio. Uz jos nekoliko pojacanja naravno. Zamjena za Suareza jos nije dosla, i jos se trazi, tako da ce doci i neko dobar u napadu.
Zato Terry za rasizam dobije par utakmica, a Suarez par mjeseci. :mrgreen:
Jack Be Nimble

#12622 Re: Liverpool FC

Post by Jack Be Nimble »

Zadnjih dana razmisljam o Pjanicu i Engleskoj. Nije mi bitno u koji klub ode, samo se brinem da mozda nije fizicki spreman za takvu ligu. Njega vidim ko slamku u EPL.
todd_smith

#12623 Re: Liverpool FC

Post by todd_smith »

Sacir u interu za 18m, zvanicno
missko

#12624 Re: Liverpool FC

Post by missko »

Zamjena za Gerarda treba biti igrac vodje igrac s mudima a realno Pjanke nit ih ima nit je vodja nit je igrac za EPLa. Ako ga budu htjeli Bayern ili BvB bilo bi mu extra
Mustang1

#12625 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Ma sve i da znam da ce oostati najbolji igrac svijeta ovdje ja ga ne bih volio jos ako i Begovic dodje kakav bi to cirkus Bosanaca sa Liverpoolom bio :-)
Post Reply