Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post Reply
DonieBrasco

#12576 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by DonieBrasco »

Za kada je zakazano glasanje za izborini zakon tj. ovaj HDZ-ov prijedlog ?

Bas me zanima kako ce reagovati kada im ne prođe, hoce li tada nastavi gajiti europske vrijednost i put BiH ka EU i NATO. 8-)

A ne mogu se sjetiti neki se napravio pametan i najavio rehabilitaciju Herceg Bosne ako se ne prihvati ili je to rekao u slucaju da se osude ovi u Hagu.

Isrkeno me strah kako ce reagovati Covic i kompanija a pogotovo Zagreb.
Last edited by DonieBrasco on 07/09/2017 19:55, edited 1 time in total.
General War

#12577 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by General War »

Hafis wrote:
General War wrote: Nisam mislio na tebe per se, ali dobar dio hrvatske odbranbene strategije se bazirao na uvlacenju muslimana u rat sa srbima po svaku cijenu, bilo tebi ili nebilo pravo.
Pa logično.
Samo, to su stvari koje se više ne mogu promijeniti.
U normalnim društvima, sve te gluposti iz onih olovnih vremena bi već bile relativno daleka prošlost, ali ovdje je to živo tkivo koje ne samo da se održava, već i raste.
Ja opet tvrdim da nije država za nas sviju ovdje. Predugo vremena smo ovdje svi bili nečije sluge i jednostavno čekamo i dan danas da nam netko riješi naše probleme.
Klasični podanički mentalitet koji se brižljivo njeguje s koljena na koljeno.
Ima vec godina i godina kada sam ja to tvrdio da niko ovdje nije zasluzio drzavu...ma ni opstinu...i sto se tice BiH da postane puni protektorat.
balks

#12578 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by balks »

bh.tornjak wrote:
Hafis wrote:De malo pojačajte ritam.
Sad idemo na Domovinski rat u Hrvatskoj. Hajdemo za početak tablice s etničkom strukturom poginulih
u svakom slucaju ércegovaca bi ponajmanje nasli....bili zauzeti....izucavanjem elektro i bijele tehnike...masinstva...i tako to
Jest u pravu si
Samo ne znam od kud su heroji Vukovara Blago Zadro, Marko Babic i drugi bili
U to vrijeme današnji Bošnjački velikini služe Ratku Mladicu i ruše Dalmaciju
Svaka čast svim Muslimanima koji su stali u obranu Hrvatske, ali pricati o stvarima iz 91 godine iz današnje perspektive je ne smješno nego glupo
A sad nastavite dalje

Nego nesto mi ne gotovine Hasana vidite kako Hrvati poštuju odane Muslimane koji su na braniku Domovine
Hafis

#12579 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

balks wrote:
bh.tornjak wrote:
Hafis wrote:De malo pojačajte ritam.
Sad idemo na Domovinski rat u Hrvatskoj. Hajdemo za početak tablice s etničkom strukturom poginulih
u svakom slucaju ércegovaca bi ponajmanje nasli....bili zauzeti....izucavanjem elektro i bijele tehnike...masinstva...i tako to
Jest u pravu si
Svaka čast svim Muslimanima koji su stali u obranu Hrvatske, ali pricati o stvarima iz 91 godine iz današnje perspektive je ne smješno nego glupo
A sad nastavite dalje

Nego nesto mi ne gotovine Hasana vidite kako Hrvati poštuju odane Muslimane koji su na braniku Domovine
Ovo je izniman forum, jedinstven. Većina članstva su ratni veterani iz HV-a ili im je pola familije krvarilo za Hr.
To je valjda argumentacija kako smo nezahvalni i zašto se bunimo kad nam izglasavaju predstavnike, a oni krvarili za nas.
bh.tornjak

#12580 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by bh.tornjak »

balks wrote:
bh.tornjak wrote:
Jest u pravu si
Penzionisani brigadir Hrvatske vojske Mesud Šabanović u Domovinskom ratu ostao je bez obje noge.
Rođen je u Derventi 1946. godine. U junu 1991. raspoređen je u 3. samostalnu bojnu u Slavonskom Brodu, na mjesto pomoćnika komandanta za IPD (informativno-propagandna djelatnost). Nakon toga obavljao je razne funkcije: od vođe izviđačko-diverzantske grupe, zamjenika komandanta Taktičke pješadijsko-tenkovske grupe i, na kraju, naredbom predsjednika Republike Hrvatske Franje Tuđmana, raspoređen je u Taktičku grupu Istočna Posavina, koja je djelovala u Slavonskom Brodu.
Teško je ranjen u Bogdanovcima kod Vukovara prilikom bombardiranja aviona JNA pokušavajući da sa svojom jedinicom uđe u uzavreli Vukovar.

Pedeset posto ukupne odbrane Dubrovnika činili su Bošnjaci, a njihov je udio u broju dubrovačkog stanovništva samo četiri posto. U odbrani Dubrovnika 23 Bošnjaka položila su život. Hasib Alibegović Ale bio je ratni zamjenik komandanta Specijalne policije “Grof” Dubrovačko-neretvanske županije. U bitkama za Dubrovnik ostao je stopostotni invalid. Rahmetli Hamdija Kovač je nesumnjivo bio najveći heroj odbrane Dubrovnika. Poginuo je s još šestoricom svojih saboraca 1. novembra 1991. u oslobađanju sela Bosanka na sjeveroistočnoj padini brda Srđa kao pripadnik 163. brigade HV-a. Prilikom posmrtne dodjele ordenja u Dubrovniku porodici Hamdije Kovača deset minuta prolamao se aplauz nezaboravnom heroju. Hamdijin snajper se danas čuva kao eksponat u Muzeju suvremene povijesti Dubrovačkih muzeja. Uskoro bi se, navodno, jedna dubrovačka ulica trebala nazvati po rahmetli Hamdiji. U Dubrovniku se, također, još priča i o nezapamćenoj hrabrosti komandanta minobacačlija Aziza Hasanovića. Aziz je uvijek bio tamo gdje je bilo najteže. Danas, iako invalid, ponosan je na svoje učešće u odbrani Dubrovnika. I hrabru pogibiju mladog Admira Kulenovića u mjestu Kelino Osoje 7. septembra 1992. pamte branioci Dubrovnika, kao i pogibiju pripadnika elitne 4. gardijske brigade “Pauci”, 22-godišnjeg Ermina Velića u mjestu Vladnica (Osojnik)
A sad nastavite dalje

Last edited by bh.tornjak on 07/09/2017 20:22, edited 1 time in total.
155_mm

#12581 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by 155_mm »

zna li se zbog ceg pelenkovic nije posjetio lasvansku dolinu? bio je tri dana u BiH obisao sve a nije otisao u vitez, n. travnik, busovacu, jajce, fojnicu, travnik, bugojno.
:?
bh.tornjak

#12582 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by bh.tornjak »

155_mm wrote:zna li se zbog ceg pelenkovic nije posjetio lasvansku dolinu? bio je tri dana u BiH obisao sve a nije otisao u vitez, n. travnik, busovacu, jajce, fojnicu, travnik, bugojno.
konto da ce ako ode tamo morati svratiti i u Ahmice.....
balks

#12583 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by balks »

u svakom slucaju ércegovaca bi ponajmanje nasli....bili zauzeti....izucavanjem elektro i bijele tehnike...masinstva...i tako to[/quote]

Jest u pravu si
A sad nastavite dalje

Nego nesto mi ne gotovine Hasana vidite kako Hrvati poštuju odane Muslimane koji su na braniku Domovine[/quote]
Ovo je izniman forum, jedinstven. Većina članstva su ratni veterani iz HV-a ili im je pola familije krvarilo za Hr.
To je valjda argumentacija kako smo nezahvalni i zašto se bunimo kad nam izglasavaju predstavnike, a oni krvarili za nas.[/quote]

Ma smješno
Izgleda da su ovdje svi 91 bili general Dajidza osobno a pišu kao da su Mladićevi kapetani u Škabrnji i Zadru
Samo zaboravio sam kako se zvao onaj general armije zapovjednik 5 korpusa sad čuveni hadzija sto nece da kaže gdje su kosti generala Santica...

Licemjerje teško, mi se makar ne prodajemo da smo svi Zelja Komsic, ali eto kad pase onda se svi poistovjećuju sa nesretnim mladićem koji je nedužan stradao od neke JNA oficirske ruke koja je te 91 godine mogla biti i od ovog nesretnog zapovjednika 5 korpusa
155_mm

#12584 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by 155_mm »

bh.tornjak wrote:
155_mm wrote:zna li se zbog ceg pelenkovic nije posjetio lasvansku dolinu? bio je tri dana u BiH obisao sve a nije otisao u vitez, n. travnik, busovacu, jajce, fojnicu, travnik, bugojno.
konto da ce ako ode tamo morati svratiti i u Ahmice.....
ili nije bilo sredstava za dvije javne kuhinje.
:D
balks

#12585 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by balks »

bh.tornjak wrote:
balks wrote:
bh.tornjak wrote:
Jest u pravu si
Penzionisani brigadir Hrvatske vojske Mesud Šabanović u Domovinskom ratu ostao je bez obje noge.
Rođen je u Derventi 1946. godine. U junu 1991. raspoređen je u 3. samostalnu bojnu u Slavonskom Brodu, na mjesto pomoćnika komandanta za IPD (informativno-propagandna djelatnost). Nakon toga obavljao je razne funkcije: od vođe izviđačko-diverzantske grupe, zamjenika komandanta Taktičke pješadijsko-tenkovske grupe i, na kraju, naredbom predsjednika Republike Hrvatske Franje Tuđmana, raspoređen je u Taktičku grupu Istočna Posavina, koja je djelovala u Slavonskom Brodu.
Teško je ranjen u Bogdanovcima kod Vukovara prilikom bombardiranja aviona JNA pokušavajući da sa svojom jedinicom uđe u uzavreli Vukovar.

Pedeset posto ukupne odbrane Dubrovnika činili su Bošnjaci, a njihov je udio u broju dubrovačkog stanovništva samo četiri posto. U odbrani Dubrovnika 23 Bošnjaka položila su život. Hasib Alibegović Ale bio je ratni zamjenik komandanta Specijalne policije “Grof” Dubrovačko-neretvanske županije. U bitkama za Dubrovnik ostao je stopostotni invalid. Rahmetli Hamdija Kovač je nesumnjivo bio najveći heroj odbrane Dubrovnika. Poginuo je s još šestoricom svojih saboraca 1. novembra 1991. u oslobađanju sela Bosanka na sjeveroistočnoj padini brda Srđa kao pripadnik 163. brigade HV-a. Prilikom posmrtne dodjele ordenja u Dubrovniku porodici Hamdije Kovača deset minuta prolamao se aplauz nezaboravnom heroju. Hamdijin snajper se danas čuva kao eksponat u Muzeju suvremene povijesti Dubrovačkih muzeja. Uskoro bi se, navodno, jedna dubrovačka ulica trebala nazvati po rahmetli Hamdiji. U Dubrovniku se, također, još priča i o nezapamćenoj hrabrosti komandanta minobacačlija Aziza Hasanovića. Aziz je uvijek bio tamo gdje je bilo najteže. Danas, iako invalid, ponosan je na svoje učešće u odbrani Dubrovnika. I hrabru pogibiju mladog Admira Kulenovića u mjestu Kelino Osoje 7. septembra 1992. pamte branioci Dubrovnika, kao i pogibiju pripadnika elitne 4. gardijske brigade “Pauci”, 22-godišnjeg Ermina Velića u mjestu Vladnica (Osojnik)
A sad nastavite dalje

Svaka čast tim ljudima
Imaju svo poštovanje
Samo upitno je koliko su se oni osjećali Bošnjacima a koliko Hrvatima Muslimanima i tad kad su branili nije Bosnjaka bilo ni u BiH tek nekih 1950 na popisu 9/ u čitavoj bih
Kažem ti i Dajidza je bio general sto njega ne napišete kao Bosnjaka koji se borio za Hrvatsku, jest onu do Drine ali ipak Hrvatsku
The 51st State

#12586 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by The 51st State »

ne znamo, pitaj covketa, on je jugoslovon bio.
bolje je pitanje koliko bi ih 93 stalo u odbranu hrvatske.
bh.tornjak

#12587 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by bh.tornjak »

balks wrote: Svaka čast tim ljudima
Imaju svo poštovanje
Samo upitno je koliko su se oni osjećali Bošnjacima a koliko Hrvatima Muslimanima i tad kad su branili nije Bosnjaka bilo ni u BiH tek nekih 1950 na popisu 9/ u čitavoj bih
Kažem ti i Dajidza je bio general sto njega ne napišete kao Bosnjaka koji se borio za Hrvatsku, jest onu do Drine ali ipak Hrvatsku
znamo i ti i ja jako dobro zasto je to bilo tako

Prema podacima Udruženja Bošnjaka branitelja Domovinskog rata Hrvatske, oko 25.000 Bošnjaka učestvovalo je u odbrani Hrvatske od agresije bivše JNA i Vojske Srpske Krajine.
Oko 9.000 Bošnjaka branilo je Hrvatsku, a da nikada do tada nisu boravili niti prebivali u Hrvatskoj.
Last edited by bh.tornjak on 07/09/2017 20:36, edited 1 time in total.
Hafis

#12588 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

balks wrote: Svaka čast tim ljudima
Imaju svo poštovanje
Jesi našao struĆnjake da ih pitaš.
Nemqaju ti oni pojma s tim, i ni to odmah prebace na Ćovića ili na neku glupu fotografiju koja nema veze s onim što si napisao, i tako u krug.
Evo ti ga gore. Ode na Ćovića. Šta ti rekoh :-D
Maraschino

#12589 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Maraschino »

balks wrote:
Ma smješno
Izgleda da su ovdje svi 91 bili general Dajidza osobno a pišu kao da su Mladićevi kapetani u Škabrnji i Zadru
Samo zaboravio sam kako se zvao onaj general armije zapovjednik 5 korpusa sad čuveni hadzija sto nece da kaže gdje su kosti generala Santica...

Licemjerje teško, mi se makar ne prodajemo da smo svi Zelja Komsic, ali eto kad pase onda se svi poistovjećuju sa nesretnim mladićem koji je nedužan stradao od neke JNA oficirske ruke koja je te 91 godine mogla biti i od ovog nesretnog zapovjednika 5 korpusa
Mislis na Dudakovica :D pa fino mu je govorio da ne ide za Zagreb preko autonomije a prije toga ga fino molili da ne ucjenjuje i cak su nazdravljali Tudjmanu ali je Santic nesto zapeo kod Alije...lose drustvo, alkohol i oruzje.
The 51st State

#12590 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by The 51st State »

pa naravno, kad balvan sere o bosnjacima i sto su ovo i sto su ono, a covic rvatina jugosloven, e pa ne mere.
ave vas kurcem u celo treba lupati kad kod pocnete hasati, lagati i to, pa makar i covketovom.
balks

#12591 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by balks »

znamo i ti i ja jako dobro zasto je to bilo tako

Bio sam napisao dug post a posto pišem s mobitela imao sam pozive pa sm izbrisao.
Uglavnom pitao sam koliko je tad ukupno Bosnjaka bilo u HR?
Dal su svi muslimani uključujući i Albance i Rome ušli u broj poginulih?
Kako bi sad računali Zlatka Hasanbegovica da je on bio onaj nesretni mladić u Osijeku? Ili da je Fikret Avdić Babo poginuo u obrani HR kako bi se on vodio
Itd Itd
Puno je pitanja na kojih možete teško dati odgovore a da niste u kontradikciji
A ajmo sad o Jugoslavenu Covicu Ganicu...
bh.tornjak

#12592 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by bh.tornjak »

balks wrote:znamo i ti i ja jako dobro zasto je to bilo tako

Bio sam napisao dug post a posto pišem s mobitela imao sam pozive pa sm izbrisao.
Uglavnom pitao sam koliko je tad ukupno Bosnjaka bilo u HR?
Dal su svi muslimani uključujući i Albance i Rome ušli u broj poginulih?
Kako bi sad računali Zlatka Hasanbegovica da je on bio onaj nesretni mladić u Osijeku? Ili da je Fikret Avdić Babo poginuo u obrani HR kako bi se on vodio
Itd Itd
Puno je pitanja na kojih možete teško dati odgovore a da niste u kontradikciji
A ajmo sad o Jugoslavenu Covicu Ganicu...
za Albance postoje drugi podatci....
broj o 1180 poginulih Bosnjaka govori o Bosnjacima.....
Sanjarko

#12593 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Sanjarko »

Jel Santic onaj iz Bihaca. Ako jest bila je prica da je koknut po nalogu Hrvatske i tadasnjeg rukovodstva jer je navodno se izbrbljao u vezi saradnje JNA, ustvari VRS i HVO tadasnjeg. Ima na internetu o tome, citao sam. Nemam te podatke o tome, ne spremam ja to jer me to puno ne zanima ali kazem da ima na internetu. Ima jos sto sta. Kako su se kote koje je HVO cuvao predavale VRS itd., i da su pricali Srbi i Hrvati po internetu o svemu tome.
spreca

#12594 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

Vizionar 1985 wrote:Jel Santic onaj iz Bihaca. Ako jest bila je prica da je koknut po nalogu Hrvatske i tadasnjeg rukovodstva jer je navodno se izbrbljao u vezi saradnje JNA, ustvari VRS i HVO tadasnjeg. Ima na internetu o tome, citao sam. Nemam te podatke o tome, ne spremam ja to jer me to puno ne zanima ali kazem da ima na internetu. Ima jos sto sta. Kako su se kote koje je HVO cuvao predavale VRS itd., i da su pricali Srbi i Hrvati po internetu o svemu tome.
Naravno......svaki izdajica zasluzuje metak u tintaru.....ma steta metka....macolu
Sanjarko

#12595 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Sanjarko »

spreca wrote:
Vizionar 1985 wrote:Jel Santic onaj iz Bihaca. Ako jest bila je prica da je koknut po nalogu Hrvatske i tadasnjeg rukovodstva jer je navodno se izbrbljao u vezi saradnje JNA, ustvari VRS i HVO tadasnjeg. Ima na internetu o tome, citao sam. Nemam te podatke o tome, ne spremam ja to jer me to puno ne zanima ali kazem da ima na internetu. Ima jos sto sta. Kako su se kote koje je HVO cuvao predavale VRS itd., i da su pricali Srbi i Hrvati po internetu o svemu tome.
Naravno......svaki izdajica zasluzuje metak u tintaru.....ma steta metka....macolu
Ma ne kazem ja da je ovo sve istina, samo da se sve ovo pricalo po internetu. Da je onaj u Bihacu koknut kada se saznalo sta je radzeno iza ledza ARBiH itd.
spreca

#12596 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

Vizionar 1985 wrote:
spreca wrote:
Ma ne kazem ja da je ovo sve istina, samo da se sve ovo pricalo po internetu. Da je onaj u Bihacu koknut kada se saznalo sta je radzeno iza ledza ARBiH itd.
predavali linije cetaljima a da to armija nije znala , sto je najgore predavali nez borbe...jednostavno se pokupe i odu
Maraschino

#12597 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Maraschino »

spreca wrote: predavali linije cetaljima a da to armija nije znala , sto je najgore predavali nez borbe...jednostavno se pokupe i odu
Nije ljubav paradajz. :D

Oni su predali svoja sela Medjudrazje, Zavalje, V.Polje, Zegar samo da i Bihac padne. Znali su da njima ne bi ni dlaka falila ali bi bila jos jedna Srebrenica.
512MB

#12598 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by 512MB »

Hafis wrote: Hau jes no.
Inače čudan neki forum, s još čudnijim članstvom. .
Jel' se potegne domovinski rat, gotovo svaki od Bošnjaka na ovom forumu il' se borio u HV-u, ili mu je pola obitelji poginulo boreći se po Hrvatskoj pod šahovnicom.
Vjerojatno, zato i jesu u BiH morali pristizati arapski dobrovoljci da popune nastalu prazninu.
Evo jos jednog, moj caca, dvocifren redni broj HVe, po zaslugama nakon domovinskog rata dobi na poklon kucarak i crkavicu od 300 kvadrata i vinogradom na jednom od ekskluzivnijih otoka :D pripadalo valjda nekoj JNA mangi iz Beograda. Valjalo je to malo izpeglat ali sta je tu je, poklonu se negleda u zube, il kako se ono kae :thumbup:
seln

#12599 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by seln »

512MB wrote:
Hafis wrote: Hau jes no.
Inače čudan neki forum, s još čudnijim članstvom. .
Jel' se potegne domovinski rat, gotovo svaki od Bošnjaka na ovom forumu il' se borio u HV-u, ili mu je pola obitelji poginulo boreći se po Hrvatskoj pod šahovnicom.
Vjerojatno, zato i jesu u BiH morali pristizati arapski dobrovoljci da popune nastalu prazninu.
Evo jos jednog, moj caca, dvocifren redni broj HVe, po zaslugama nakon domovinskog rata dobi na poklon kucarak i crkavicu od 300 kvadrata i vinogradom na jednom od ekskluzivnijih otoka :D pripadalo valjda nekoj JNA mangi iz Beograda. Valjalo je to malo izpeglat ali sta je tu je, poklonu se negleda u zube, il kako se ono kae :thumbup:
Hafis se vaktile sklonio u sanitet :D
Sad se trudi da ocrni one koji su se borili.
kockakockica

#12600 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by kockakockica »

Da rezimiramo.

Hrvata je po provjerenim informacijama u BiH trenutno 9%, jedan od razloga za masovno kmecanje.
Kolinda se tesko osramotila, ali posto dolazi iz naroda koji nema obraza, nije to nista narocito.
Covic u novcaniku nosi petokraku, dvoglavog orla, i srebrno slovo U, te ih koristi po potrebi.
Hrvatska je klekla, duzni Bogu i narodu. Svakodnevno se iseljava stotine mladih Hrvata razocaranih, utucenih i depresivnih zbog stanja u drzavi, rastuceg sovinizma i fasisma koji razara ionako slabo i nejako drustvo.
Ameri u soku, Hrvati stjegonose ruske politike na Balkanu!!
Dalmacija, Istra i Slavonija kuju planove za odcjepljenje. Velim, nista sporno, nikad nisu ni bili Hrvatska.
Ukinuse Titu, a on im dao drzavu. Nezahvalnici
Od Agrokora ostali samo dugmici, e, tako je kad je macku malo teleca glava
Kazu da Hrvatice masovno prelaze na islam. Ne znam, informacija nije provjerena, pa se ne bih usudio tvrditi.
Pukla prica da citavom Slavonijom nema zive duse, tako vele oni koji znaju.
Upuceni tvrde da ce od Hrvatske ostati samo Hr, najsiromasnija clanica EU. Nema veze, vazno je da mi znamo kako i sta treba da se radi u Bosni, a kod nas kako bude.
Plocu "za dom spremni" ce razbiti u male plocice, pa ce onda svako od istaknutih clanova HDZ-a dobiti po jednu malu plocicu ZDS

Kazu da je autor ovog teksta Hrvat :mrgreen:
Post Reply