Ili cak ovo: za pretvaranje tokena u vrijednosti 160$ (koje bi upotrijebio kao fee za prethodnu transakciju)

Pa jbm mu mater, jel ja ovo ne znam koristiti ili se ovo ne isplati ako neces bas stakeovati i cekati 10x 100x itd? Prosvjetlite me.
Moderator: anex

Bitcoin pao u tom trenutku, a doge jeste u procentu više, ali će se sigurno vratiti za sat barem na 0.60
E ne znam fkt, moram pogledati ponovo više sam gledao kako doge pada
Ček ček kontam treba povezati zapravo čitav “predstavu” od nje a i matere mu ... 500 dolara , igrica , banka i ne sjećam se vise šta je se sve spomenulo
pa upravo tako kako si i napisao skecevi.
Kako cu reci zeni da od dzipa nea nista .... a tel od claLatte wrote: ↑09/05/2021 12:06pa upravo tako kako si i napisao skecevi.
Ne mozes ozbiljnu investiciju zasnivati na tvitovima Elona Muska. Zahvalis mu se na tome sto je do sada uradio sa coinom i ides dalje.
Ljudi su napravili po 1000% profita i dalje im nije dosta.Zavisi koliko si uplatio,ostavis 1000 2000 unutra ostalo ulozis u 5 10 drugih coinova,dionica.
Mislim da ces prije dragoj uzeti auto ako izadjes sa finom cifrom iz toga i izaberes sebi 3 4 fina altcoina,malo mid caps malo small caps nego cekat sta ce on i hoce li on tvitati.mO k3 wrote: ↑09/05/2021 12:09Kako cu reci zeni da od dzipa nea nista .... a tel od claLatte wrote: ↑09/05/2021 12:06pa upravo tako kako si i napisao skecevi.
Ne mozes ozbiljnu investiciju zasnivati na tvitovima Elona Muska. Zahvalis mu se na tome sto je do sada uradio sa coinom i ides dalje.
Ljudi su napravili po 1000% profita i dalje im nije dosta.Zavisi koliko si uplatio,ostavis 1000 2000 unutra ostalo ulozis u 5 10 drugih coinova,dionica.![]()
Hajd bolan, ionako su sad moderni oni romobili, ocuvanje zivotne sredine, ekologija i tako to...just sayinmO k3 wrote: ↑09/05/2021 12:09Kako cu reci zeni da od dzipa nea nista .... a tel od claLatte wrote: ↑09/05/2021 12:06pa upravo tako kako si i napisao skecevi.
Ljudi su napravili po 1000% profita i dalje im nije dosta.Zavisi koliko si uplatio,ostavis 1000 2000 unutra ostalo ulozis u 5 10 drugih coinova,dionica.![]()