Mozda je to nova strategija?Objektivni navijac wrote: Mada od ove Natalije Voronine bih pristao dobiti i ja po picCi![]()
Prvo na Krimu, sad u Donjecku, sve sexi dominatrix zene. Putin je KGB-ovac, valjda razradio psiholoski profil lokalnog stanovnistva
Mozda je to nova strategija?Objektivni navijac wrote: Mada od ove Natalije Voronine bih pristao dobiti i ja po picCi![]()
Nisu tu cista poslaAleksoMKD wrote:Mozda je to nova strategija?Objektivni navijac wrote: Mada od ove Natalije Voronine bih pristao dobiti i ja po picCi![]()
Prvo na Krimu, sad u Donjecku, sve sexi dominatrix zene. Putin je KGB-ovac, valjda razradio psiholoski profil lokalnog stanovnistva
Objektivni navijac wrote: Nisu tu cista poslaTo je vjerovatno smisljeno,svako je slab na lijepo zensko
Nikad Mujo nije isao u Ukrajinu na odmor...putokaz1 wrote:Došo Mujo u Hotel u Ukrajnu na odmor,legao u Ukrajni a probudio se u Rusiji!
Uh sto ga skide.
Challenger__ wrote:Pobuna, ponovo: pripadnici vojske neće da ratuju:
Jah, eto na balkanu nije bilo dezerterstva ili bilo gdje u svijetu gdje je rat...opet challengera prenosiRenta wrote:Challenger__ wrote:Pobuna, ponovo: pripadnici vojske neće da ratuju:
Nisam za rat, to bi uvijek trebala biti zadnja opcija.
Ali, kad neće ratovati onda će služiti......Rusima!
Renta wrote: Nisam za rat, to bi uvijek trebala biti zadnja opcija.

Kakva ti je ovo paralela?...ne treba se boriti protiv okupatora?Martinez_ wrote:Renta wrote: Nisam za rat, to bi uvijek trebala biti zadnja opcija.
Što će reći - protiv Rusa ipak treba ratovati?
Jadan ne bio, u pamet se, nije Staljingrad tako davno bio.
Na koga misliš, Iračane, Avganistance...?General War wrote:Kakva ti je ovo paralela?...ne treba se boriti protiv okupatora?Martinez_ wrote:Renta wrote: Nisam za rat, to bi uvijek trebala biti zadnja opcija.
Što će reći - protiv Rusa ipak treba ratovati?
Jadan ne bio, u pamet se, nije Staljingrad tako davno bio.
Challenger__ wrote:Trenutak kad je raketiran centar Luganjska:
zauvijek. na njima svijet pocivaRenta wrote: Pa dokad dvostruka mjerila???