Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
-
shandrprcSA
#12576 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
de postavi ss

- saraf_osmica
#12577 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
46' prekršaj. Upravo viđen sa HRT2 u Mostaru!
@ Telemach
Kako to da je Mostar pogranični grad u kojem se "preljeva" signal? Koliko znam, do jučer je bio u samom centru Hercegovine
@ Telemach
Kako to da je Mostar pogranični grad u kojem se "preljeva" signal? Koliko znam, do jučer je bio u samom centru Hercegovine
- Maharadza
#12578 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
A u Sarajevu zatamnjen HRT2...'bemti državu u kojoj samo za glavni grad vrijede 'pravila' dok ostali rade šta hoće, nekažnjeno.van helsing wrote:Losa mreza.
A nema ulaganja.
A i ljudima koji rade na odrzavanju iste smanjuju plate,tako da i razumijem ovo donekle.
Elem,hocete li biti ljubazni pa mi objasniti kako ja sada u Kiseljaku gledam Man.United - Olympiacos preko HRT2 kanala?
Zasto nije zatamnjen?
OBN ima pravo na emitovanje ove utakmice za teritorij BiH.
Sada cu poslati i Tv OBN isto pitanje,zasto mi nije zatamnjen HRT2.
Sent from my GT-I9300
-
shandrprcSA
#12579 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
dok ne vidim sliku nista ne vjerujem

- seoBIH
#12580 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ja ti mogu dati ss za d3go http://prntscr.com/32b97p
- Telemach
#12581 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Poštovani korisnici,
Došlo je do prekida signala na području Travnika. Tehničari su na terenu i užurbano otklanjaju razlog prekida signala.
Hvala vam na strpljenju,
Srdačan pozdrav,
Došlo je do prekida signala na području Travnika. Tehničari su na terenu i užurbano otklanjaju razlog prekida signala.
Hvala vam na strpljenju,
Srdačan pozdrav,
- van helsing
#12582 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Telemachvan helsing wrote:Losa mreza.
A nema ulaganja.
A i ljudima koji rade na odrzavanju iste smanjuju plate,tako da i razumijem ovo donekle.
Elem,hocete li biti ljubazni pa mi objasniti kako ja sada u Kiseljaku gledam Man.United - Olympiacos preko HRT2 kanala?
Zasto nije zatamnjen?
Ima li odgovora od nadleznog sektora,da li se ocitovao glede ovoga?
Ili mozda mozete vi mi objasniti kako na vikendici u Kiseljaku preko kablovske imam HRT 2 koji nije zatamnjen , a kuci u kantonu SA preko mmds-a mi je zatamnjen?
Da ne bude zabune,ja dijelim ljude samo na dobre i lose,sve ostale podjele za mene su glupost.
Nadam se da ce se naci neko tko ce se ocitovati glede ovog mog pitanja,ako ne,moglo bi se poceti polako razmisljati o prekidu nase suradnje.
Usput,sinoc sam zvao kuci da provjere,HRT 2 na usluzi Moja tv je bio zatamnjen.
-
kakavdanakneiskustvu
#12583 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
van helsing wrote:@Telemachvan helsing wrote:Losa mreza.
A nema ulaganja.
Zasto nije zatamnjen?
Ima li odgovora od nadleznog sektora,da li se ocitovao glede ovoga?
Ili mozda mozete vi mi objasniti kako na vikendici u Kiseljaku preko kablovske imam HRT 2 koji nije zatamnjen , a kuci u kantonu SA preko mmds-a mi je zatamnjen?
Da ne bude zabune,ja dijelim ljude samo na dobre i lose,sve ostale podjele za mene su glupost.
Nadam se da ce se naci neko tko ce se ocitovati glede ovog mog pitanja,ako ne,moglo bi se poceti polako razmisljati o prekidu nase suradnje.
Usput,sinoc sam zvao kuci da provjere,HRT 2 na usluzi Moja tv je bio zatamnjen.
a nisi pripadnik naroda zbog kojeg se Telemach poziva na evropske regulative?
- van helsing
#12584 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
O naciji,narodnosti i sl ne zelim da komentarisem,kao sto rekoh,za mene postoje samo dobri i losi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
kakavdanakneiskustvu
#12585 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
van helsing wrote:O naciji,narodnosti i sl ne zelim da komentarisem,kao sto rekoh,za mene postoje samo dobri i losi.
ma slažem se
- Tiger 033
#12586 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jel' de prema Telemachovim pravilima "preljevanje signala" nisu im trebali iskljuciti ni Novu TV, jer se u Mostar preljeva signal iz 'rvatskesaraf_osmica wrote:46' prekršaj. Upravo viđen sa HRT2 u Mostaru!
@ Telemach
- fortaleza
#12587 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ja s antenom s pojačalom u Mostaru bez problema pratim digitalno mux a (HRT1, HRT2, Nova i RTL) i mux b (HRT3, HRT4, RTL2 i Domu tv) s odašiljača Biokovo. Mux d mi nije dostupan, to su lokalne stanice.saraf_osmica wrote:46' prekršaj. Upravo viđen sa HRT2 u Mostaru!
@ Telemach
-
dowydyenya
#12588 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Da li imate problema sa History kanalom na opciji fav do neki dan mi je bio na engleskom jezik zvuka a sada se sam prebacuje na madjarski cim promijenim kanal .
- Telemach
#12589 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@dowydyenyadowydyenya wrote:Da li imate problema sa History kanalom na opciji fav do neki dan mi je bio na engleskom jezik zvuka a sada se sam prebacuje na madjarski cim promijenim kanal .
Molimo Vas da pošaljete korisničke podatke i kontakt telefon na PP.
Srdačan pozdrav,
- Telemach
#12590 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Poštovani korisnici,
Došlo je do prekida signala na području ulica Tešanjska i Kranjčevićeva. Tehničari su na terenu i užurbano otklanjaju razlog prekida signala.
Hvala vam na strpljenju,
Srdačan pozdrav,
Došlo je do prekida signala na području ulica Tešanjska i Kranjčevićeva. Tehničari su na terenu i užurbano otklanjaju razlog prekida signala.
Hvala vam na strpljenju,
Srdačan pozdrav,
- Telemach
#12591 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Poštovani korisnici,
Radi izvođenja neophodnih tehničkih radova, doći će do jednosatnog prekida signala na području ulica Feiza Merzuke i Vogošćanskih odreda – Sarajevo.
Hvala vam na strpljenju,
Srdačan pozdrav,
Radi izvođenja neophodnih tehničkih radova, doći će do jednosatnog prekida signala na području ulica Feiza Merzuke i Vogošćanskih odreda – Sarajevo.
Hvala vam na strpljenju,
Srdačan pozdrav,
Last edited by Telemach on 20/03/2014 12:54, edited 1 time in total.
- Telemach
#12592 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Poštovani korisnici,
Došlo je do prekida signala na području Konjica. Tehničari su na terenu i užurbano otklanjaju razlog prekida signala.
Hvala vam na strpljenju,
Srdačan pozdrav,
Došlo je do prekida signala na području Konjica. Tehničari su na terenu i užurbano otklanjaju razlog prekida signala.
Hvala vam na strpljenju,
Srdačan pozdrav,
-
Sa Rajlich
#12593 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ej ne znam da li je neko ranije pitao, ali ima li sanse da ubacite Arenu Sport u ponudu... Mislim da bi vam bruka raje preslo kod vas (ukljucujuci i mene)... Imali biste punu sportsku ponudu ukljucujuci Ligu Prvaka, Ligu Evrope, Italiju, Francusku...
Pomeli biste konurenciju...
- Telemach
#12594 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Sa RajlichSa Rajlich wrote:Ej ne znam da li je neko ranije pitao, ali ima li sanse da ubacite Arenu Sport u ponudu... Mislim da bi vam bruka raje preslo kod vas (ukljucujuci i mene)... Imali biste punu sportsku ponudu ukljucujuci Ligu Prvaka, Ligu Evrope, Italiju, Francusku...
Sve zahtjeve i prijedloge korisnika sa izmjenama programske sheme pažljivo prikupljamo i razmatramo. Trudimo se da uvijek, kada za to postoje mogućnosti i dovoljno interesovanje, izađemo u susret željama korisnika.Za sada nisu u planu nove izmjene programske sheme, ali ćemo sve postojeće i potencijalne korisnike, uvijek kao i do sada, blagovremeno obavještavati o novostima.
Zahvaljujemo Vam se na sugestiji.
Srdačan pozdrav,
-
kakaljin
#12595 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Telemach wrote:@Sa RajlichSa Rajlich wrote:Ej ne znam da li je neko ranije pitao, ali ima li sanse da ubacite Arenu Sport u ponudu... Mislim da bi vam bruka raje preslo kod vas (ukljucujuci i mene)... Imali biste punu sportsku ponudu ukljucujuci Ligu Prvaka, Ligu Evrope, Italiju, Francusku...
Sve zahtjeve i prijedloge korisnika sa izmjenama programske sheme pažljivo prikupljamo i razmatramo. Trudimo se da uvijek, kada za to postoje mogućnosti i dovoljno interesovanje, izađemo u susret željama korisnika.Za sada nisu u planu nove izmjene programske sheme, ali ćemo sve postojeće i potencijalne korisnike, uvijek kao i do sada, blagovremeno obavještavati o novostima.
Srdačan pozdrav,
Kada odgovarate korisnicima na njihovo prvi post na forumu, molimo Vas da na konkretna pitanja i ostalih korinika odgovorite, a ne da preskacete pitanja.
Pozdrav
- Telemach
#12596 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Poštovani korisnici,
Došlo je do prekida signala na području Lepenice. Tehničari su na terenu i užurbano otklanjaju razlog prekida signala.
Hvala vam na strpljenju,
Srdačan pozdrav,
Došlo je do prekida signala na području Lepenice. Tehničari su na terenu i užurbano otklanjaju razlog prekida signala.
Hvala vam na strpljenju,
Srdačan pozdrav,
- holowey
#12597 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
jbg, valjda ima neku kvotu odgovora, na prvih dva-tri pitanja dobijes odgovor, a za sve ostalo moras doplatitikakaljin wrote:Telemach wrote:@Sa RajlichSa Rajlich wrote:Ej ne znam da li je neko ranije pitao, ali ima li sanse da ubacite Arenu Sport u ponudu... Mislim da bi vam bruka raje preslo kod vas (ukljucujuci i mene)... Imali biste punu sportsku ponudu ukljucujuci Ligu Prvaka, Ligu Evrope, Italiju, Francusku...
Srdačan pozdrav,
Kada odgovarate korisnicima na njihovo prvi post na forumu, molimo Vas da na konkretna pitanja i ostalih korinika odgovorite, a ne da preskacete pitanja.
Pozdrav
-
kakavdanakneiskustvu
#12598 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
jbg, valjda ima neku kvotu odgovora, na prvih dva-tri pitanja dobijes odgovor, a za sve ostalo moras doplatiti[/quote]holowey wrote:Telemach wrote:@Sa RajlichSa Rajlich wrote:Ej ne znam da li je neko ranije pitao, ali ima li sanse da ubacite Arenu Sport u ponudu... Mislim da bi vam bruka raje preslo kod vas (ukljucujuci i mene)... Imali biste punu sportsku ponudu ukljucujuci Ligu Prvaka, Ligu Evrope, Italiju, Francusku...
Srdačan pozdrav,
Pozdrav
- Magarece_godine
#12599 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Titlovi nisu sinhronizovani na Discovery Science HD
- fortaleza
#12600 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
I nestaje dvotočka na satu na receiveru u stand by-ju. Bagira, bagira..