Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- spreca
#12551 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ovo je parada ponosa
- CSKA
#12552 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Neka mi oprosti hercegovac Covic ja ga stavi medju ostale bosance Vucka i IvanicamO k3 wrote:ne brojis hercegovca??CSKA wrote:Ja bi prije rekao tri bosanca i jedan srbijanac
Pogledao sam do kraja konferenciju za novinare,kakvo uvlacenje Vucicu.Poceli mu se i izvinjavati na kraju.Ne vrijedi ovaj lik je zasticen kao bjeli medvjed od strane Njemacke.Dok baba ne pade sa vlasti trpicemo ovoga.
-
Obi Wan Bosnian
#12553 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
koja se škola završi da se dobije posao onih vojnika iza njih sa bajonetima? Interesantan sam znati?
- mO k3
#12554 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
dobra je babaCSKA wrote:Neka mi oprosti hercegovac Covic ja ga stavi medju ostale bosance Vucka i IvanicamO k3 wrote:ne brojis hercegovca??CSKA wrote:Ja bi prije rekao tri bosanca i jedan srbijanac![]()
Pogledao sam do kraja konferenciju za novinare,kakvo uvlacenje Vucicu.Poceli mu se i izvinjavati na kraju.Ne vrijedi ovaj lik je zasticen kao bjeli medvjed od strane Njemacke.Dok baba ne pade sa vlasti trpicemo ovoga.
- mO k3
#12555 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
pekar ... sto pitas?Obi Wan Bosnian wrote:koja se škola završi da se dobije posao onih vojnika iza njih sa bajonetima? Interesantan sam znati?
-
Hafis
#12556 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Džaba se vadiš jado.The 51st State wrote:kljusino, ne zajebavam se ja s tim nego nam tudjmanovi isprdci ne silaze sa grbace, sto ti hinjski dokazujes iz dana u dan, a vidim da te je pogodilo jer si valjda na trenutak skonto supkaluk hrvatske politike prema bosni i bosnjacima.Hafis wrote:E moj militantni dijasporaš. Ništa ti ne znači ovo ubijeno dijete, pa se zajebaš i s tim.The 51st State wrote:smrdim/vijest/dan-sjecanja-na ... ile-263775
jos jedan isilovac i potencijalni terorista.
Stidi se kljusino jedna.
Htio si se po svom običaju glupo našaliti i onda si uzeo to jadno ubijeno dijete i htio ispasti smješan.
Kakve veze imaju tuđmanovi isprdci s ovim djetetom? Nije te stid.
Hajd sad odjebi. S tobom sam ovdje definitivno završio.
Filter+definitivni odjeb
-
155_mm
#12557 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Mevludine neka ti je rahmet dusi a meni neka je sramota do neba sto sam tek sad saznao za ovaj slucaj.spreca wrote:Neka mu je Rahmet dushiThe 51st State wrote:smrdim/vijest/dan-sjecanja-na ... ile-263775
jos jedan isilovac i potencijalni terorista.
nadam se da nicije djete vise nece da dozivi sudbinu Mevludina heroja humanosti.
-
155_mm
#12558 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
@The 51st State
psi laju a karavani prolaze.
da nije bilo tebe mnogi ne bi saznali za ovaj slucaj. a to sto nekima taj slucaj ne pase u ovom procesu satanizacije i dehumanizacije Mevludinovog naroda to je njihov problem.
da nije bilo tebe mnogi ne bi saznali za ovaj slucaj. a to sto nekima taj slucaj ne pase u ovom procesu satanizacije i dehumanizacije Mevludinovog naroda to je njihov problem.
-
The 51st State
#12559 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
ma kenjcina se satro iznerviro, valjda ipak ono zrno ljudskosti mu proradilo, no kratko ce to potrajati pa ce nastaviti sa hinjarenjem.155_mm wrote:@The 51st State
- bh.tornjak
#12560 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Rahmetli Mevludin je jedan od onih koji je odbio za puca na Hrvate i to platio zivotom....155_mm wrote:
Mevludine neka ti je rahmet dusi a meni neka je sramota do neba sto sam tek sad saznao za ovaj slucaj.
nadam se da nicije djete vise nece da dozivi sudbinu Mevludina heroja humanosti.
preko 1100 njegovih sunarodnjaka je polozilo zzivot braneci Hrvate i Hrvatsku...
https://ubddr.jimdo.com/
a precjednica drzave u cije temelje ugradise svoje zivote pljuje po njihovim sunaordnicima...
-
155_mm
#12561 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
pa valjda ce se nauciti sta za buducnost.bh.tornjak wrote:Rahmetli Mevludin je jedan od onih koji je odbio za puca na Hrvate i to platio zivotom....155_mm wrote:
Mevludine neka ti je rahmet dusi a meni neka je sramota do neba sto sam tek sad saznao za ovaj slucaj.
preko 1100 njegovih sunarodnjaka je polozilo zzivot braneci Hrvate i Hrvatsku...
a precjednica drzave u cije temelje ugradise svoje zivote pljuje po njihovim sunaordnicima...
sad naletih na podatak da je HV imala oko 8000 poginuli. ako je to tacno onda je udio "isilovaca" skoro 15%.
-
Hafis
#12562 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
De malo pojačajte ritam.
Sad idemo na Domovinski rat u Hrvatskoj. Hajdemo za početak tablice s etničkom strukturom poginulih
Sad idemo na Domovinski rat u Hrvatskoj. Hajdemo za početak tablice s etničkom strukturom poginulih
-
The 51st State
#12563 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
od hrvatske se ocekuje da displinuje ove juzne balvane sa pristupom ala mesic, sve ostalo je neprijateljsko djelovanje i rovararenje prema narodu koji je u temelje hrvatske polozio toliko zivota i dao im time out da oslobode svoju drzavu.
-
155_mm
#12564 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
ova citava ujdurma iz HR ima i pozitivnih stvari. kroz raspravi isplivaju interesantne i vazne cinjenice za koje vecina do sada nije ni cula.
- bh.tornjak
#12565 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
u svakom slucaju ércegovaca bi ponajmanje nasli....bili zauzeti....izucavanjem elektro i bijele tehnike...masinstva...i tako toHafis wrote:De malo pojačajte ritam.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#12566 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
a glavni domoljub bija cata u aluminijumu... pardoM u sokolu 
-
Hafis
#12567 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Šta ti znaš o ratu u Hrvatskoj. Nije ti ovo tema o mevludu u Blagaju, gdje bi možda i mogao koju pametnu ubaciti.bh.tornjak wrote:u svakom slucaju ércegovaca bi ponajmanje nasli....bili zauzeti....izucavanjem elektro i bijele tehnike...masinstva...i tako toHafis wrote:De malo pojačajte ritam.
- bh.tornjak
#12568 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
puno vise nego ti...i takvi...pola familije je krvarilo za HR...Hafis wrote:Šta ti znaš o ratu u Hrvatskoj. Nije ti ovo tema o mevludu u Blagaju, gdje bi možda i mogao koju pametnu ubaciti.bh.tornjak wrote:u svakom slucaju ércegovaca bi ponajmanje nasli....bili zauzeti....izucavanjem elektro i bijele tehnike...masinstva...i tako toHafis wrote:De malo pojačajte ritam.
nego....dje ste vi bili....???
ah da.....vi ste pjevali "zovi,samo zovi..."
- General War
#12569 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
bh.tornjak wrote:Rahmetli Mevludin je jedan od onih koji je odbio za puca na Hrvate i to platio zivotom....155_mm wrote:
-
Hafis
#12570 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hau jes no.bh.tornjak wrote:puno vise nego ti...i takvi...pola familije je krvarilo za HR...Hafis wrote:Šta ti znaš o ratu u Hrvatskoj. Nije ti ovo tema o mevludu u Blagaju, gdje bi možda i mogao koju pametnu ubaciti.bh.tornjak wrote:
u svakom slucaju ércegovaca bi ponajmanje nasli....bili zauzeti....izucavanjem elektro i bijele tehnike...masinstva...i tako to![]()
nego....dje ste vi bili....???
ah da.....vi ste pjevali "zovi,samo zovi..."
Inače čudan neki forum, s još čudnijim članstvom. .
Jel' se potegne domovinski rat, gotovo svaki od Bošnjaka na ovom forumu il' se borio u HV-u, ili mu je pola obitelji poginulo boreći se po Hrvatskoj pod šahovnicom.
Vjerojatno, zato i jesu u BiH morali pristizati arapski dobrovoljci da popune nastalu prazninu.
- General War
#12571 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Haj nemoj zajebavat...devedesdruge a i prve ti bilo milo oko srca kad ste vezivali zastaveHafis wrote: Hau jes no.
Jel' se potegne domovinski rat, gotovo svaki od Bošnjaka na ovom forumu il' se borio u HV-u, ili mu je pola obitelji poginulo boreći se po Hrvatskoj pod šahovnicom.
Vjerojatno, zato i jesu u BiH morali pristizati arapski dobrovoljci da popune nastalu prazninu.
-
The 51st State
#12572 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Eo vratio se hinjarenju, kao da bi ijedan arapin stigao da ga hrvati nisu tranzitirali, a I ne bi ni morali da ustase iz hercegovine ne pukose blokadu jos 92.
-
Hafis
#12573 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nagađaš.General War wrote:Haj nemoj zajebavat...devedesdruge a i prve ti bilo milo oko srca kad ste vezivali zastaveHafis wrote: Hau jes no.
Ja sam bio u skupini onih koji su u startu bili sumnjičavi prema tom vezanju. Nešto baš nisam mirisao one taze otpuštene robijaše, obzirom da nisu robijali zbog privrednog kriminala.
- General War
#12574 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nisam mislio na tebe per se, ali dobar dio hrvatske odbranbene strategije se bazirao na uvlacenju muslimana u rat sa srbima po svaku cijenu, bilo tebi ili nebilo pravo.Hafis wrote:Nagađaš.General War wrote:Haj nemoj zajebavat...devedesdruge a i prve ti bilo milo oko srca kad ste vezivali zastaveHafis wrote: Hau jes no.
Ja sam bio u skupini onih koji su u startu bili sumnjičavi prema tom vezanju. Nešto baš nisam mirisao one taze otpuštene robijaše, obzirom da nisu robijali zbog privrednog kriminala.
-
Hafis
#12575 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pa logično.General War wrote: Nisam mislio na tebe per se, ali dobar dio hrvatske odbranbene strategije se bazirao na uvlacenju muslimana u rat sa srbima po svaku cijenu, bilo tebi ili nebilo pravo.
Samo, to su stvari koje se više ne mogu promijeniti.
U normalnim društvima, sve te gluposti iz onih olovnih vremena bi već bile relativno daleka prošlost, ali ovdje je to živo tkivo koje ne samo da se održava, već i raste.
Ja opet tvrdim da nije država za nas sviju ovdje. Predugo vremena smo ovdje svi bili nečije sluge i jednostavno čekamo i dan danas da nam netko riješi naše probleme.
Klasični podanički mentalitet koji se brižljivo njeguje s koljena na koljeno.