Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post Reply
spreca

#12551 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

Ovo je parada ponosa
CSKA

#12552 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by CSKA »

mO k3 wrote:
CSKA wrote:Ja bi prije rekao tri bosanca i jedan srbijanac :D
ne brojis hercegovca??
Neka mi oprosti hercegovac Covic ja ga stavi medju ostale bosance Vucka i Ivanica :D

Pogledao sam do kraja konferenciju za novinare,kakvo uvlacenje Vucicu.Poceli mu se i izvinjavati na kraju.Ne vrijedi ovaj lik je zasticen kao bjeli medvjed od strane Njemacke.Dok baba ne pade sa vlasti trpicemo ovoga.
Obi Wan Bosnian

#12553 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Obi Wan Bosnian »

koja se škola završi da se dobije posao onih vojnika iza njih sa bajonetima? Interesantan sam znati?
mO k3

#12554 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

CSKA wrote:
mO k3 wrote:
CSKA wrote:Ja bi prije rekao tri bosanca i jedan srbijanac :D
ne brojis hercegovca??
Neka mi oprosti hercegovac Covic ja ga stavi medju ostale bosance Vucka i Ivanica :D

Pogledao sam do kraja konferenciju za novinare,kakvo uvlacenje Vucicu.Poceli mu se i izvinjavati na kraju.Ne vrijedi ovaj lik je zasticen kao bjeli medvjed od strane Njemacke.Dok baba ne pade sa vlasti trpicemo ovoga.
dobra je baba :) ne diraj je
mO k3

#12555 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

Obi Wan Bosnian wrote:koja se škola završi da se dobije posao onih vojnika iza njih sa bajonetima? Interesantan sam znati?
pekar ... sto pitas?
Hafis

#12556 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

The 51st State wrote:
Hafis wrote:
The 51st State wrote:smrdim/vijest/dan-sjecanja-na ... ile-263775

jos jedan isilovac i potencijalni terorista. :(
E moj militantni dijasporaš. Ništa ti ne znači ovo ubijeno dijete, pa se zajebaš i s tim.
Stidi se kljusino jedna.
kljusino, ne zajebavam se ja s tim nego nam tudjmanovi isprdci ne silaze sa grbace, sto ti hinjski dokazujes iz dana u dan, a vidim da te je pogodilo jer si valjda na trenutak skonto supkaluk hrvatske politike prema bosni i bosnjacima.
Džaba se vadiš jado.
Htio si se po svom običaju glupo našaliti i onda si uzeo to jadno ubijeno dijete i htio ispasti smješan.
Kakve veze imaju tuđmanovi isprdci s ovim djetetom? Nije te stid.
Hajd sad odjebi. S tobom sam ovdje definitivno završio.
Filter+definitivni odjeb
155_mm

#12557 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by 155_mm »

spreca wrote:
The 51st State wrote:smrdim/vijest/dan-sjecanja-na ... ile-263775

jos jedan isilovac i potencijalni terorista. :(
Neka mu je Rahmet dushi :(
Mevludine neka ti je rahmet dusi a meni neka je sramota do neba sto sam tek sad saznao za ovaj slucaj.

nadam se da nicije djete vise nece da dozivi sudbinu Mevludina heroja humanosti.
155_mm

#12558 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by 155_mm »

@The 51st State

psi laju a karavani prolaze.

da nije bilo tebe mnogi ne bi saznali za ovaj slucaj. a to sto nekima taj slucaj ne pase u ovom procesu satanizacije i dehumanizacije Mevludinovog naroda to je njihov problem.
The 51st State

#12559 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by The 51st State »

155_mm wrote:@The 51st State

psi laju a karavani prolaze.

da nije bilo tebe mnogi ne bi saznali za ovaj slucaj. a to sto nekima taj slucaj ne pase u ovom procesu satanizacije i dehumanizacije Mevludinovog naroda to je njihov problem.
ma kenjcina se satro iznerviro, valjda ipak ono zrno ljudskosti mu proradilo, no kratko ce to potrajati pa ce nastaviti sa hinjarenjem.
bh.tornjak

#12560 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by bh.tornjak »

155_mm wrote:
Mevludine neka ti je rahmet dusi a meni neka je sramota do neba sto sam tek sad saznao za ovaj slucaj.

nadam se da nicije djete vise nece da dozivi sudbinu Mevludina heroja humanosti.
Rahmetli Mevludin je jedan od onih koji je odbio za puca na Hrvate i to platio zivotom....
preko 1100 njegovih sunarodnjaka je polozilo zzivot braneci Hrvate i Hrvatsku...

https://ubddr.jimdo.com/

a precjednica drzave u cije temelje ugradise svoje zivote pljuje po njihovim sunaordnicima...
155_mm

#12561 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by 155_mm »

bh.tornjak wrote:
155_mm wrote:

Rahmetli Mevludin je jedan od onih koji je odbio za puca na Hrvate i to platio zivotom....
preko 1100 njegovih sunarodnjaka je polozilo zzivot braneci Hrvate i Hrvatsku...

a precjednica drzave u cije temelje ugradise svoje zivote pljuje po njihovim sunaordnicima...
pa valjda ce se nauciti sta za buducnost.

sad naletih na podatak da je HV imala oko 8000 poginuli. ako je to tacno onda je udio "isilovaca" skoro 15%.
:shock:
Hafis

#12562 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

De malo pojačajte ritam.
Sad idemo na Domovinski rat u Hrvatskoj. Hajdemo za početak tablice s etničkom strukturom poginulih
The 51st State

#12563 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by The 51st State »

od hrvatske se ocekuje da displinuje ove juzne balvane sa pristupom ala mesic, sve ostalo je neprijateljsko djelovanje i rovararenje prema narodu koji je u temelje hrvatske polozio toliko zivota i dao im time out da oslobode svoju drzavu.
155_mm

#12564 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by 155_mm »

ova citava ujdurma iz HR ima i pozitivnih stvari. kroz raspravi isplivaju interesantne i vazne cinjenice za koje vecina do sada nije ni cula.
bh.tornjak

#12565 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by bh.tornjak »

Hafis wrote:De malo pojačajte ritam.
Sad idemo na Domovinski rat u Hrvatskoj. Hajdemo za početak tablice s etničkom strukturom poginulih
u svakom slucaju ércegovaca bi ponajmanje nasli....bili zauzeti....izucavanjem elektro i bijele tehnike...masinstva...i tako to
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#12566 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pici »

a glavni domoljub bija cata u aluminijumu... pardoM u sokolu :mrgreen:
Hafis

#12567 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

bh.tornjak wrote:
u svakom slucaju ércegovaca bi ponajmanje nasli....bili zauzeti....izucavanjem elektro i bijele tehnike...masinstva...i tako to
Šta ti znaš o ratu u Hrvatskoj. Nije ti ovo tema o mevludu u Blagaju, gdje bi možda i mogao koju pametnu ubaciti.
bh.tornjak

#12568 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by bh.tornjak »

Hafis wrote:
bh.tornjak wrote:
Šta ti znaš o ratu u Hrvatskoj. Nije ti ovo tema o mevludu u Blagaju, gdje bi možda i mogao koju pametnu ubaciti.
puno vise nego ti...i takvi...pola familije je krvarilo za HR... :wink:

nego....dje ste vi bili....???
ah da.....vi ste pjevali "zovi,samo zovi..."
General War

#12569 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by General War »

bh.tornjak wrote:
155_mm wrote:

:mastakazes:
Hafis

#12570 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

bh.tornjak wrote:
Hafis wrote:
bh.tornjak wrote:
puno vise nego ti...i takvi...pola familije je krvarilo za HR... :wink:

nego....dje ste vi bili....???
ah da.....vi ste pjevali "zovi,samo zovi..."
Hau jes no.
Inače čudan neki forum, s još čudnijim članstvom. .
Jel' se potegne domovinski rat, gotovo svaki od Bošnjaka na ovom forumu il' se borio u HV-u, ili mu je pola obitelji poginulo boreći se po Hrvatskoj pod šahovnicom.
Vjerojatno, zato i jesu u BiH morali pristizati arapski dobrovoljci da popune nastalu prazninu.
General War

#12571 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by General War »

Hafis wrote: Hau jes no.
Jel' se potegne domovinski rat, gotovo svaki od Bošnjaka na ovom forumu il' se borio u HV-u, ili mu je pola obitelji poginulo boreći se po Hrvatskoj pod šahovnicom.
Vjerojatno, zato i jesu u BiH morali pristizati arapski dobrovoljci da popune nastalu prazninu.
Haj nemoj zajebavat...devedesdruge a i prve ti bilo milo oko srca kad ste vezivali zastave :D
The 51st State

#12572 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by The 51st State »

Eo vratio se hinjarenju, kao da bi ijedan arapin stigao da ga hrvati nisu tranzitirali, a I ne bi ni morali da ustase iz hercegovine ne pukose blokadu jos 92.
Hafis

#12573 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

General War wrote:
Haj nemoj zajebavat...devedesdruge a i prve ti bilo milo oko srca kad ste vezivali zastave :D
Nagađaš.
Ja sam bio u skupini onih koji su u startu bili sumnjičavi prema tom vezanju. Nešto baš nisam mirisao one taze otpuštene robijaše, obzirom da nisu robijali zbog privrednog kriminala.
General War

#12574 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by General War »

Hafis wrote:
General War wrote:
Nagađaš.
Ja sam bio u skupini onih koji su u startu bili sumnjičavi prema tom vezanju. Nešto baš nisam mirisao one taze otpuštene robijaše, obzirom da nisu robijali zbog privrednog kriminala.
Nisam mislio na tebe per se, ali dobar dio hrvatske odbranbene strategije se bazirao na uvlacenju muslimana u rat sa srbima po svaku cijenu, bilo tebi ili nebilo pravo.
Hafis

#12575 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

General War wrote: Nisam mislio na tebe per se, ali dobar dio hrvatske odbranbene strategije se bazirao na uvlacenju muslimana u rat sa srbima po svaku cijenu, bilo tebi ili nebilo pravo.
Pa logično.
Samo, to su stvari koje se više ne mogu promijeniti.
U normalnim društvima, sve te gluposti iz onih olovnih vremena bi već bile relativno daleka prošlost, ali ovdje je to živo tkivo koje ne samo da se održava, već i raste.
Ja opet tvrdim da nije država za nas sviju ovdje. Predugo vremena smo ovdje svi bili nečije sluge i jednostavno čekamo i dan danas da nam netko riješi naše probleme.
Klasični podanički mentalitet koji se brižljivo njeguje s koljena na koljeno.
Post Reply