Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
woodman

#12551 Re: Sarajevski derbi

Post by woodman »

Samprotivsviju wrote:
woodman wrote: vidi se da nemas pojma, cuj doticni clanovi kluba. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
koliko je kriminalaca clan tvog kluba pokazajute iz godine u godinu. po gostovanjima i na domacim utakmicama. od sirokog pa na dalje
ps
dijete idi na spavanje prosli crtani
Pa sta su onda ako nisu clanovi kluba ? :)
cuj sta su, pa navijaci. i kod vas hejbet navaijaca kriminalaca. samo ih dobro krijete
Samprotivsviju

#12552 Re: Sarajevski derbi

Post by Samprotivsviju »

woodman wrote:
Samprotivsviju wrote:
woodman wrote: vidi se da nemas pojma, cuj doticni clanovi kluba. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
koliko je kriminalaca clan tvog kluba pokazajute iz godine u godinu. po gostovanjima i na domacim utakmicama. od sirokog pa na dalje
ps
dijete idi na spavanje prosli crtani
Pa sta su onda ako nisu clanovi kluba ? :)
cuj sta su, pa navijaci. i kod vas hejbet navaijaca kriminalaca. samo ih dobro krijete
Inace direktor kluba samo nako pokupi navijaca random i odvede ga do povrijedjenog igraca u bolnicu :lol: :lol: :lol:

I bas taj random Benjamin Delalic :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Image
avetinja

#12553 Re: Sarajevski derbi

Post by avetinja »

Samprotivsviju wrote:Inace direktor kluba samo nako pokupi navijaca random i odvede ga do povrijedjenog igraca u bolnicu :lol: :lol: :lol:

I bas taj random Benjamin Delalic :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Image
Igrača? Nemoj se brukati više.
Samprotivsviju

#12554 Re: Sarajevski derbi

Post by Samprotivsviju »

avetinja wrote:
Samprotivsviju wrote:Inace direktor kluba samo nako pokupi navijaca random i odvede ga do povrijedjenog igraca u bolnicu :lol: :lol: :lol:

Image
pardon, navijaca

Ali opet cinjenica stoji :lol:
agnostic_front

#12555 Re: Sarajevski derbi

Post by agnostic_front »

E moj samprotivsviju, pa toliko trolaš da te i F&N stavio na ignore listu.
Samprotivsviju

#12556 Re: Sarajevski derbi

Post by Samprotivsviju »

agnostic_front wrote:E moj samprotivsviju, pa toliko trolaš da te i F&N stavio na ignore listu.
I ? :lol:
woodman

#12557 Re: Sarajevski derbi

Post by woodman »

Samprotivsviju wrote: Inace direktor kluba samo nako pokupi navijaca random i odvede ga do povrijedjenog igraca u bolnicu :lol: :lol: :lol:
Image
otkud ti znas da ga je pokupio. mozda je vec bio gore kad su oni dosli da posjete povrijedjenog navijaca. nastavljas da izmisljas :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Last edited by woodman on 10/05/2015 21:19, edited 1 time in total.
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#12558 Re: Sarajevski derbi

Post by F&N »

Vidi Siljka sto se usro da mu ne otmu torbicu Zulic i Delalic :mrgreen:
agnostic_front

#12559 Re: Sarajevski derbi

Post by agnostic_front »

Samprotivsviju wrote:
agnostic_front wrote:E moj samprotivsviju, pa toliko trolaš da te i F&N stavio na ignore listu.
Pa smanji malo, piši o derbiju, oguli jabuku, opusti se.
Samprotivsviju

#12560 Re: Sarajevski derbi

Post by Samprotivsviju »

woodman wrote:
Samprotivsviju wrote: Inace direktor kluba samo nako pokupi navijaca random i odvede ga do povrijedjenog igraca u bolnicu :lol: :lol: :lol:
Image
otkud ti znas da ga je pokupio. mozda je vec bio gore kad su oni dosli da posjete povrijedjenog navijaca. nastavljas da izmisljas :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pa zar je bitno kako je dosao, ovaj drugi do njega vam je zvanicni vodja navijaca.. ima vec zatvroskog staza :lol: Cak vam i na press konferencijama kluba sudjeluje :lol: :lol:

A ti meni ne odgovori, koji je to clan Sarajeva krivicno osudjivan..imenom i prezimenom :D
woodman

#12561 Re: Sarajevski derbi

Post by woodman »

Samprotivsviju wrote:
woodman wrote:
Image
Pa zar je bitno kako je dosao, ovaj drugi do njega vam je zvanicni vodja navijaca.. ima vec zatvroskog staza :lol: Cak vam i na press konferencijama kluba sudjeluje :lol: :lol:
jesi to ga ti postavio za vodju pa je zvanicno. nastavljas da lupas. ponestaje ti tanjira :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
avetinja

#12562 Re: Sarajevski derbi

Post by avetinja »

Samprotivsviju wrote:
avetinja wrote:

Image
pardon, navijaca

Ali opet cinjenica stoji :lol:
Kriminala ima svugdje, pa tako i kod vas. Normalno da će otići sa Benjom i Zulićem kada su oni vođe, a baš prije toga se uspostavila veza između kluba i navijača.
Samprotivsviju

#12563 Re: Sarajevski derbi

Post by Samprotivsviju »

agnostic_front wrote:
Samprotivsviju wrote:
Pa smanji malo, piši o derbiju, oguli jabuku, opusti se.
Ja sam opusten :)

Pa evo coek' tvrdi da smo mi kriminalci..ja ga pitam da mi jednog navede koji je krivicno gonjen..on suti :D
woodman

#12564 Re: Sarajevski derbi

Post by woodman »

Samprotivsviju wrote: Ja sam opusten :)
Pa evo coek' tvrdi da smo mi kriminalci..ja ga pitam da mi jednog navede koji je krivicno gonjen..on suti :D
evo ih osudjeni
http://www.vijesti.ba/vijesti/bih/60309 ... ljica.html
Samprotivsviju

#12565 Re: Sarajevski derbi

Post by Samprotivsviju »

woodman wrote:
evo ih osudjeni
Ti poredis navijacki nered, sa djelima Benjamina Delalica koji je barem 2 puta mjesecno u crnoj hronici ucestvovao u pucnjavi ili ranio nekog :lol:
woodman

#12566 Re: Sarajevski derbi

Post by woodman »

Samprotivsviju wrote:
woodman wrote:
evo ih osudjeni
Ti poredis navijacki nered, sa djelima Benjamina Delalica koji je barem 2 puta mjesecno u crnoj hronici ucestvovao u pucnjavi ili ranio nekog :lol:
ti navijacki nered smatras laksim djelom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
i u navijackim neredima bude povrijedjenih
Samprotivsviju

#12567 Re: Sarajevski derbi

Post by Samprotivsviju »

woodman wrote:
Samprotivsviju wrote:
ti navijacki nered smatras laksim djelom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
i u navijackim neredima bude povrijedjenih
kako god :-) :lol:

Evo onda vracamo se na tvoj prvi post, po cemu smo mi onda kriminalci a vi niste ? :lol:
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#12568 Re: Sarajevski derbi

Post by mali_milojica »

Na sta ce ova tema liciti za par dana :-)
Ja bih onako,par banova podijelio ovim dezurnim trolovima (sa obje strane) eto onako,jer se cesljaju pogresno :D
avetinja

#12569 Re: Sarajevski derbi

Post by avetinja »

agnostic_front

#12570 Re: Sarajevski derbi

Post by agnostic_front »

Samprotivsviju wrote:

Mislio je na suđenje, na što si ti u svojstvu trola (što i jesi), okrenuo na neku drugu stranu, iznio tvrdnje koje nisi dokazao i očigledno je da želiš glupu raspravu koju (nadam se) nećeš dobiti.
Samprotivsviju

#12571 Re: Sarajevski derbi

Post by Samprotivsviju »

agnostic_front wrote:
Samprotivsviju wrote:

Mislio je na suđenje, na što si ti u svojstvu trola (što i jesi), okrenuo na neku drugu stranu, iznio tvrdnje koje nisi dokazao i očigledno je da želiš glupu raspravu koju (nadam se) nećeš dobiti.
:lol: :lol:

Pa eto sudjenje, na osnovu cega smo mi kriminalci? :D
Samprotivsviju

#12572 Re: Sarajevski derbi

Post by Samprotivsviju »

leškarenje wrote:
avetinja wrote:http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /110921051

Ni on nije kriminalac?
Jeste i lezi za svoje dok ova dvojica sjede na presicama do trenera,predsjednika i tako to....
:thumbup:
woodman

#12573 Re: Sarajevski derbi

Post by woodman »

leškarenje wrote:
Ni on nije kriminalac?
Jeste i lezi za svoje dok ova dvojica sjede na presicama do trenera,predsjednika i tako to....
pa valjda je sud kriv sto oni setaju gradom umjesto da su u zatvoru :-)
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#12574 Re: Sarajevski derbi

Post by mali_milojica »

Svi su nevini dok se krivnja ne dokaze :oops:
avetinja

#12575 Re: Sarajevski derbi

Post by avetinja »

leškarenje wrote:

Ni on nije kriminalac?
Misliš samo Zulić? Benjo je u zatvoru. Nemam ja ništa protiv da policija radi svoj posao, ali kažem imate i vi kriminalaca na tribini.
Post Reply