cuj sta su, pa navijaci. i kod vas hejbet navaijaca kriminalaca. samo ih dobro krijeteSamprotivsviju wrote:Pa sta su onda ako nisu clanovi kluba ?woodman wrote: vidi se da nemas pojma, cuj doticni clanovi kluba.![]()
![]()
![]()
![]()
koliko je kriminalaca clan tvog kluba pokazajute iz godine u godinu. po gostovanjima i na domacim utakmicama. od sirokog pa na dalje
ps
dijete idi na spavanje prosli crtani
Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- woodman
#12551 Re: Sarajevski derbi
-
Samprotivsviju
#12552 Re: Sarajevski derbi
Inace direktor kluba samo nako pokupi navijaca random i odvede ga do povrijedjenog igraca u bolnicuwoodman wrote:cuj sta su, pa navijaci. i kod vas hejbet navaijaca kriminalaca. samo ih dobro krijeteSamprotivsviju wrote:Pa sta su onda ako nisu clanovi kluba ?woodman wrote: vidi se da nemas pojma, cuj doticni clanovi kluba.![]()
![]()
![]()
![]()
koliko je kriminalaca clan tvog kluba pokazajute iz godine u godinu. po gostovanjima i na domacim utakmicama. od sirokog pa na dalje
ps
dijete idi na spavanje prosli crtani
I bas taj random Benjamin Delalic

- avetinja
#12553 Re: Sarajevski derbi
Igrača? Nemoj se brukati više.Samprotivsviju wrote:Inace direktor kluba samo nako pokupi navijaca random i odvede ga do povrijedjenog igraca u bolnicu![]()
![]()
![]()
I bas taj random Benjamin Delalic![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Samprotivsviju
#12554 Re: Sarajevski derbi
pardon, navijacaavetinja wrote:Igrača? Nemoj se brukati više.Samprotivsviju wrote:Inace direktor kluba samo nako pokupi navijaca random i odvede ga do povrijedjenog igraca u bolnicu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ali opet cinjenica stoji
- agnostic_front
#12555 Re: Sarajevski derbi
E moj samprotivsviju, pa toliko trolaš da te i F&N stavio na ignore listu.
-
Samprotivsviju
#12556 Re: Sarajevski derbi
I ?agnostic_front wrote:E moj samprotivsviju, pa toliko trolaš da te i F&N stavio na ignore listu.
- woodman
#12557 Re: Sarajevski derbi
otkud ti znas da ga je pokupio. mozda je vec bio gore kad su oni dosli da posjete povrijedjenog navijaca. nastavljas da izmisljasSamprotivsviju wrote: Inace direktor kluba samo nako pokupi navijaca random i odvede ga do povrijedjenog igraca u bolnicu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Last edited by woodman on 10/05/2015 21:19, edited 1 time in total.
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#12558 Re: Sarajevski derbi
Vidi Siljka sto se usro da mu ne otmu torbicu Zulic i Delalic 
- agnostic_front
#12559 Re: Sarajevski derbi
Pa smanji malo, piši o derbiju, oguli jabuku, opusti se.Samprotivsviju wrote:I ?agnostic_front wrote:E moj samprotivsviju, pa toliko trolaš da te i F&N stavio na ignore listu.
-
Samprotivsviju
#12560 Re: Sarajevski derbi
Pa zar je bitno kako je dosao, ovaj drugi do njega vam je zvanicni vodja navijaca.. ima vec zatvroskog stazawoodman wrote:otkud ti znas da ga je pokupio. mozda je vec bio gore kad su oni dosli da posjete povrijedjenog navijaca. nastavljas da izmisljasSamprotivsviju wrote: Inace direktor kluba samo nako pokupi navijaca random i odvede ga do povrijedjenog igraca u bolnicu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A ti meni ne odgovori, koji je to clan Sarajeva krivicno osudjivan..imenom i prezimenom
- woodman
#12561 Re: Sarajevski derbi
jesi to ga ti postavio za vodju pa je zvanicno. nastavljas da lupas. ponestaje ti tanjiraSamprotivsviju wrote:Pa zar je bitno kako je dosao, ovaj drugi do njega vam je zvanicni vodja navijaca.. ima vec zatvroskog stazawoodman wrote:otkud ti znas da ga je pokupio. mozda je vec bio gore kad su oni dosli da posjete povrijedjenog navijaca. nastavljas da izmisljasSamprotivsviju wrote: Inace direktor kluba samo nako pokupi navijaca random i odvede ga do povrijedjenog igraca u bolnicu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cak vam i na press konferencijama kluba sudjeluje
![]()
- avetinja
#12562 Re: Sarajevski derbi
Kriminala ima svugdje, pa tako i kod vas. Normalno da će otići sa Benjom i Zulićem kada su oni vođe, a baš prije toga se uspostavila veza između kluba i navijača.Samprotivsviju wrote:pardon, navijacaavetinja wrote:Igrača? Nemoj se brukati više.Samprotivsviju wrote:Inace direktor kluba samo nako pokupi navijaca random i odvede ga do povrijedjenog igraca u bolnicu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ali opet cinjenica stoji
-
Samprotivsviju
#12563 Re: Sarajevski derbi
Ja sam opustenagnostic_front wrote:Pa smanji malo, piši o derbiju, oguli jabuku, opusti se.Samprotivsviju wrote:I ?agnostic_front wrote:E moj samprotivsviju, pa toliko trolaš da te i F&N stavio na ignore listu.
Pa evo coek' tvrdi da smo mi kriminalci..ja ga pitam da mi jednog navede koji je krivicno gonjen..on suti
- woodman
#12564 Re: Sarajevski derbi
evo ih osudjeniSamprotivsviju wrote: Ja sam opusten
Pa evo coek' tvrdi da smo mi kriminalci..ja ga pitam da mi jednog navede koji je krivicno gonjen..on suti
http://www.vijesti.ba/vijesti/bih/60309 ... ljica.html
-
Samprotivsviju
#12565 Re: Sarajevski derbi
Ti poredis navijacki nered, sa djelima Benjamina Delalica koji je barem 2 puta mjesecno u crnoj hronici ucestvovao u pucnjavi ili ranio nekogwoodman wrote:evo ih osudjeniSamprotivsviju wrote: Ja sam opusten
- woodman
#12566 Re: Sarajevski derbi
ti navijacki nered smatras laksim djelomSamprotivsviju wrote:Ti poredis navijacki nered, sa djelima Benjamina Delalica koji je barem 2 puta mjesecno u crnoj hronici ucestvovao u pucnjavi ili ranio nekogwoodman wrote:evo ih osudjeniSamprotivsviju wrote: Ja sam opusten
i u navijackim neredima bude povrijedjenih
-
Samprotivsviju
#12567 Re: Sarajevski derbi
kako godwoodman wrote:ti navijacki nered smatras laksim djelomSamprotivsviju wrote:Ti poredis navijacki nered, sa djelima Benjamina Delalica koji je barem 2 puta mjesecno u crnoj hronici ucestvovao u pucnjavi ili ranio nekogwoodman wrote: evo ih osudjeni
http://www.vijesti.ba/vijesti/bih/60309 ... ljica.html![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i u navijackim neredima bude povrijedjenih
Evo onda vracamo se na tvoj prvi post, po cemu smo mi onda kriminalci a vi niste ?
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#12568 Re: Sarajevski derbi
Na sta ce ova tema liciti za par dana
Ja bih onako,par banova podijelio ovim dezurnim trolovima (sa obje strane) eto onako,jer se cesljaju pogresno
Ja bih onako,par banova podijelio ovim dezurnim trolovima (sa obje strane) eto onako,jer se cesljaju pogresno
- avetinja
- agnostic_front
#12570 Re: Sarajevski derbi
Mislio je na suđenje, na što si ti u svojstvu trola (što i jesi), okrenuo na neku drugu stranu, iznio tvrdnje koje nisi dokazao i očigledno je da želiš glupu raspravu koju (nadam se) nećeš dobiti.Samprotivsviju wrote:
Ja sam opusten
-
Samprotivsviju
#12571 Re: Sarajevski derbi
agnostic_front wrote:Mislio je na suđenje, na što si ti u svojstvu trola (što i jesi), okrenuo na neku drugu stranu, iznio tvrdnje koje nisi dokazao i očigledno je da želiš glupu raspravu koju (nadam se) nećeš dobiti.Samprotivsviju wrote:
Ja sam opusten
Pa eto sudjenje, na osnovu cega smo mi kriminalci?
-
Samprotivsviju
#12572 Re: Sarajevski derbi
leškarenje wrote:Jeste i lezi za svoje dok ova dvojica sjede na presicama do trenera,predsjednika i tako to....
- woodman
#12573 Re: Sarajevski derbi
pa valjda je sud kriv sto oni setaju gradom umjesto da su u zatvoruleškarenje wrote:Jeste i lezi za svoje dok ova dvojica sjede na presicama do trenera,predsjednika i tako to....avetinja wrote:http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /110921051
Ni on nije kriminalac?
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#12574 Re: Sarajevski derbi
Svi su nevini dok se krivnja ne dokaze 
- avetinja
#12575 Re: Sarajevski derbi
Misliš samo Zulić? Benjo je u zatvoru. Nemam ja ništa protiv da policija radi svoj posao, ali kažem imate i vi kriminalaca na tribini.leškarenje wrote:Jeste i lezi za svoje dok ova dvojica sjede na presicama do trenera,predsjednika i tako to....