Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tito_i_Partija wrote:E pa svasta. Znaci tip je od osme godine u LFC-u, igra gotov 17 godina na profesionalnom nivou u jednom te istom klubu u kojem je postao ziva legenda, i umjesto da se sa svojih 35 godina na kraju sezone dostojanstveno povuce i zauvijek ostane unikat i simbol tog kluba, ode frajer da igra jos godinu-dvije negdje u nekoj saban-ligi.
Zadnja utakmica mu nece bit' za klub i navijace koji ga vise od jedne decenije obozavaju, nego za neki klub u picki materini koji mu je ponudio dovoljno dobar ugovor da se skine i naguzi.
Velahavle.
jeste jer on mora da stavi tvoje zadovoljstvo ispred svoje porodice, bravo mozak
Ode lik da uzme pare gdje nigdje drugo za svoje godine ne moze, odigra preko kurca, zajebaje se, u US zivi, a pare lopatom uzima.
Ma njih je najviše sjebala povreda Sturidga, Suarezov neminovni odlazak je tražio normalnog napadača u formi a ne Balu, jbg, bez dva odlična napadača ekipa je izgubila oštrinu prema naprijed i logično bez strašnog napada protivnici su prodisali a LFC postao super ranjiv ispred svog gola - Baš me interesuje koliko bi Real bio jak i dominantan Bez Ronalda i Benzeme u napadu ili Barca bez Mesija i Neymara.
todd_smith wrote:
jeste jer on mora da stavi tvoje zadovoljstvo ispred svoje porodice, bravo mozak
Ode lik da uzme pare gdje nigdje drugo za svoje godine ne moze, odigra preko kurca, zajebaje se, u US zivi, a pare lopatom uzima.
Cuj "moje zadovoljsto". Jedan od najplacenijih igraca Engleske napusta klub u kojem je citav zivot igr'o i grad u kojem je citav zivot zivio zbog...para?
Joj ko mi govori za mozak. Ali nista neobicno od tebe, postao si mi najdraza provala na ovom forumu jos od Welbecka.
todd_smith wrote:
Cuj "moje zadovoljsto". Jedan od najplacenijih igraca Engleske napusta klub u kojem je citav zivot igr'o i grad u kojem je citav zivot zivio zbog...para?
Joj ko mi govori za mozak. Ali nista neobicno od tebe, postao si mi najdraza provala na ovom forumu jos od Welbecka.
gerrard moze samo u snovima biti bolji igrac od welbecka, pojedi se sav sad vala
Neće dovoditi Lavezzia što mi je drago jer je lik precijenjen i budalast, takvih imamo za bacanje, sada pokazuju interes za Alcacerea iz Valencije i Šaćirija, mada mi nije jasno zašto ne zaganjaju Depaya ili Vietta iz Villareala. Raiola spominje mogući transfer Bale u Grčku, što bi bilo fantastično i spasonosno rješenje za mudre glavuše koje su tog lika i dovele na Anfield.
Liverpool agree deal for Divock Origi to arrive this month
After weeks of speculation it finally looks like Liverpool WILL bring forward Divock Origi to Anfield in January. But now, finally, The Liverpool Echo report that Liverpool are prepared to pay the £3m need to bring the Belgian striker from Lille.
Nisu pare u pitanju. Iz intervjua se dalo vidjeti da mu je Brendan rekao da ce manje igrati i da ce ga rotirati u buducnosti. I on se sa tim nije mogao pomiriti. Covjek hoce da igra, ali nije fizicki spreman da igra u Engleskoj vise. Zato ide u Ameriku.
Mogao je ko Totti ostati ali Totti je morao nauciti drugi jezik da je negdje otisao. Ovaj nemora nista. A i familija ce mu malo vidjeti Kaliforniju.
Jedna pozitivna stvar iz ovog je sto je BR rekao da na ljeto zeli za pojacanja SAMO dokazane igrace, nikako mlade sa potencijalom kao sto su do sada radili.
missko wrote:Cavani i Lavezzi u paketu bi bila idealna kombinacija i za Liverpul i za njih.
Sad su velike sanse da Sterli g produzi i preuzme Gerardova primanja
Tu idealnu kombinaciju mogu vidjeti samo u snovima, ustvari ne mogu ni tamo. Za Liverpool je misaona imenica dovesti tako dobra dva fudbalera.
Koliko se samo boji za posao da je morao izvesti skoro sve najbolje sto ima.. Pa jebem mu majku odmori ih .. Onaj Oyo sjedi na klupi u ligi i sad kad treba sansu dobiti nigdje ga Probaj nesto novo miksaj u pm igras protiv 20. lige idealna prilika da se vidi ko treba dobiti nogu a za sansu nek se dokazu protiv boljih ekipa