Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Throttle wrote:Bata, prosli snijeg, stade Citroen c5 na Miselinu alpin 5, jedva izadje, za koji minut prozuja 307ica na tigru bez proslajdravanja ikakvog. Kasnije zaglavio golf na savi s3, jedva ga izgurali. S tim da je tigar model od ove sezone, ne znam koliko su ove ostale gume stare. Mene bas iznenadio. Ja na svojim skijama nisam mogao metra uzbrdo hahaha, u drugoj bi mozda i mogao da ga TC ne ugusi a ne mogu iskljucit
Sad regularno vozio po istom parkingu
Sto mi je zanimljivo kod ovih mojih guma, strasno dobro koce al kad je klizavo samo vrte. Uopste se ne aktivira abs nikako, staju pravo dobro al kad treba povuci znaju provrtit. Mislim, gume su skoro za smeca al ocekivao sam da cu imat problema i sa kocenjem, medjutim nista
Gdje je taj parking toliko uzbrdo a koje su kod tebe gume?
Generalno govoreci zaboravili smo na snjezne radosti. Malo ko ima lopatu u gepeku. O vreci soli da ne pricamo. A baterijske lampe, konzerve, sibice...to je vec naucna fantastika.
Nije neki velik nagib al svi proslajdraju malo i uklize se i poledi. Prve zenicke brigade, blizu bazena. Gore sam napisao, Vredestein neke, wintrac il tako nesto, znam da pise đuđaro 225 45 17 Došle s autom pa riješio još ovu sezonu trljat a do iduće ću morat bar dvije kupit
Sklopiva lopata na akciji u Bingu 9.90, ja platio 13KM. Bateriju imam, jednu alu tecxus i jednu kinesku led,to je u svakom autu obavezno. Kao i viska baterija za kljuc
Ja iskreno sve rjedje vidjam protekt. Valjda otkako se pojavio Tigar za 65-70KM za 15 cola ljudi se bar jos malo protegnu pa njih kupe. I protekt je 60tak koliko sam vidjao po oglasima
Throttle wrote:Nije neki velik nagib al svi proslajdraju malo i uklize se i poledi. Prve zenicke brigade, blizu bazena. Gore sam napisao, Vredestein neke, wintrac il tako nesto, znam da pise đuđaro 225 45 17 Došle s autom pa riješio još ovu sezonu trljat a do iduće ću morat bar dvije kupit
Sklopiva lopata na akciji u Bingu 9.90, ja platio 13KM. Bateriju imam, jednu alu tecxus i jednu kinesku led,to je u svakom autu obavezno. Kao i viska baterija za kljuc
Republika Crkvice my man
Imao sam i ja te Feršdajn dizajnirane od strane Djudjara ali ljetne. Top guma u tom cjenovnom rangu. Mislim da su im i zimske super.
Sto se tice dodatne opreme imam i ja tu sklopivu lopatu, vrecu soli, baterijsku lampu (imao sam onu sa dinamom tj. okreces hepek da proizvedes struju i nemas brige hoce li ti vrisnut baterija, ali djevojka je bacila u smece kaze ne radi sta hoces ) i sibice. Trebalo bi dodat svijece, konzerve i tako to....bateriju za kljuc mislis? Pa zar se ne pojebu kodovi kad je zamjenis
_BataZiv_0809 wrote:bateriju za kljuc mislis? Pa zar se ne pojebu kodovi kad je zamjenis
kod Opela sam uparis kljuc ako izgubi kodove. Okrenes na kontakt i drzis tipke na kljucu dok brave ne odrade gore dole i to je to. I na nekim drugim autima moze na slicnom principu. Tj uparis daljinsko time
gume su pojeftinile,ima dosta brendova i u jesen budu na akcijama...pa se moze ustedjeti i po 20 KM po komadu (na jeftinim gumama) ,plus ugradnja besplatna bude
ko tada ujagmi,dodje ga 100 KM jeftinije nego inace u kompletu
kod mene prednje zimske prosle zime kupio...ne proklizujem po putu i brdu na snijegu ali kada se zaustavlja auto,ako idem malo brze...ode kao na slicurama...jucer sam proletio jedno 2 metra ...ja motam ali nista,auto pravo
doduse bilo je snijega i leda
_BataZiv_0809 wrote:bateriju za kljuc mislis? Pa zar se ne pojebu kodovi kad je zamjenis
kod Opela sam uparis kljuc ako izgubi kodove. Okrenes na kontakt i drzis tipke na kljucu dok brave ne odrade gore dole i to je to. I na nekim drugim autima moze na slicnom principu. Tj uparis daljinsko time
Treba ovo javit jebenom Fiatu
Bato ja sam isto mijenjao,nisam morao uparit nista jos mitsubishi kljuc
Treba ovo javit jebenom Fiatu
Renault.
Auto radi. Ugasis ga. Pritisnes i drzis dugme unutra za centralnu bravu. Upali se kontrolna lampica na tabli, centralna brava se zakljuca/otkljuca. Pritisnes pipak na kljucu za otključavanje/zaključavanje. Prepoznali jedno drugo.
Zavrseno