Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Veno, hvala ti! Nisam ni ja odavno nista od MF kupovala, pogledacu sutra ima li ovaj bronzer...
Kosa mi je tamno smedja...nadam se da cu uspjeti u ovom poduhvatu...
nejra2007 wrote:Već iznad 25 opada količina kolagena u koži za početak neka laganija varijanta tipa gel-krema...
radenska wrote:kad se trebaju poceti koristiti kremice protiv bora (preventivno). Bojim se da ne Okasnim
za to ti je najbolje da kupis tablete Q10 , imas ih kupiti u Kaliviti , pij preventivno jednu ili dvije na dan , jest da bocica od 90 kapsula kosta 47 KM ali zaista se isplate . I jako je efikasno stavljati jednom sedmicno masku od bjelanaca,ili kvasca, to su provjereni recepti baka ; kreme protiv bora su najobicnija marketinska prevara, kupovinom tih krema samo se placaju troskovi kampanja tim istim kozmetickim kucama. a sve zavisi i od genetike , u mojoj porodici svi smo bas mladoliki .
Last edited by bluerapsody on 28/10/2012 10:01, edited 2 times in total.
Miss D wrote:Meni dosao iz Avona ovaj novi puder,
LUXE,
bas me zanima kakav ce se pokazati (mada ja i nisam neki zestok kriticar za pudere i sminku opcenito )
Evo to je ta nova LUXE kolekcija, moj puder na samom kraju
Ne koristim puno šminke, ali maskara mi je obvezna Bez nje ne mogu, kao ni bez crne olovke za oči.
Više novaca potrošim na kvalitetne kreme i sredstva za njegu lica i tijela. Ovisna sam o tome.
Woman wrote:ako koja od vas bude naručivala sa elfa, sjetite me se pliiiiz. ja bih par stvarčica. provjerena sam, već sam prije s nekim curama ovdje uzimala
Hej žene i meni treba četkicai tih djidja sa ELF-a, pa i mene zovite kad bude naručivanje
WildRedRose wrote:djevojke drage, da ne listam sada, aliii da li neko ima provjereno rjesenje za tamne podocnjake ispod ociju ?
godinama imam te podocnjake, ima dana kada su jedva primjerni, ali ima i dana kada su bas ociti, i jaaako mi smeta. neki korektori, puderi nisu pomogli
neko je napisao da je artdeco kamuflazna krema najbolja..
WildRedRose wrote:djevojke drage, da ne listam sada, aliii da li neko ima provjereno rjesenje za tamne podocnjake ispod ociju ?
godinama imam te podocnjake, ima dana kada su jedva primjerni, ali ima i dana kada su bas ociti, i jaaako mi smeta. neki korektori, puderi nisu pomogli
ja sam koristila baleinu kremu za to podrucje sa ureom i pomagala je... sada sam otkrila neka teta u hrvatskoj pravi prirodnu kozmetiku i mozes samo postom naruciti ali je ono ne odvajam se od ovoga vec godinu prezadovoljna sam.
ja sam koristila baleinu kremu za to podrucje sa ureom i pomagala je... sada sam otkrila neka teta u hrvatskoj pravi prirodnu kozmetiku i mozes samo postom naruciti ali je ono ne odvajam se od ovoga vec godinu prezadovoljna sam.
Meni za podocnjake ne treba ali vidim ima ovdje svasta nesto zanimljivo, a i komentari su pozitivni, mislim da cu nesto naruciti