Premijer liga BiH - @manijak1
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Charuga
- Globalni moderator
#12526 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Neće biti krivca, neće biti kazne, idemo dalje.
Danas taj delegat barem reagovao, a juče ona četvorica "balija" u Mostaru nisu ni reagovala. I treba nas handriti, kad smo se sageli dobrovoljno ...
Danas taj delegat barem reagovao, a juče ona četvorica "balija" u Mostaru nisu ni reagovala. I treba nas handriti, kad smo se sageli dobrovoljno ...
-
ajdamo
- Grijem se na: Sunce
- Vozim: Dvotočkaš
#12527 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
4R je promašaj , kad su Veležu oduzeti bodove ostatak ekipe iz 4R je šutio.sime_cipol wrote: ↑28/11/2021 17:57 Bodulu bih odbio cijelu platu za ovo danas. I bilo kojem drugom igracu. Ostavis ekipu na cjedilu, svadjas se sa navijacima, vjerovatno ce dobiti 2-3 utakmice kazne. Glupan.
O nama, bosnjacima, je suvišno vise pricati. Sarajevo i da je napustilo teren sutra ih niko iz "famoznih" 4R ne bi podrzao.
U 4R je ostao samo Velež.
- animus
#12528 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
4R je izgleda recept za propast.
Mladost unistena. Velež ce se boriti za opstanak sa ekipom koja je izbacila AEK. Sarajevo ce uskoro jedva sastaviti 11 igraca zbog raznih suspenzija. TC je mogla da se bori za prvo mjesto a i Evropa ce im biti upitna. Slobodu konstantno lome ali ne mogu im nista jer i nemaju visoke ciljeve. Željo im nije interesantan jer je u dubiozi a nije da nisu ranijih sezona.
Mladost unistena. Velež ce se boriti za opstanak sa ekipom koja je izbacila AEK. Sarajevo ce uskoro jedva sastaviti 11 igraca zbog raznih suspenzija. TC je mogla da se bori za prvo mjesto a i Evropa ce im biti upitna. Slobodu konstantno lome ali ne mogu im nista jer i nemaju visoke ciljeve. Željo im nije interesantan jer je u dubiozi a nije da nisu ranijih sezona.
- Grean
#12529 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Bas tako, pohvake za delegata Srbina. Vise je uradio nego onaj nazovi Bosnjo iz Travnika za kojeg doduse ne znamo je li uradio ista.
I cuj zastitarska agencija nije htjela da reguje.
- Capajebo
#12530 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
I treba nas jebati. Ništa drugo nismo ni zaslužili.
Ne znam samo sto se čudite, kao niste navikli da smo najveće pičke na dunjaluku?
Ne znam samo sto se čudite, kao niste navikli da smo najveće pičke na dunjaluku?
- Ricken
#12531 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Sramota majke mi. Bas vas handri savez.
- Ricken
#12532 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Pa zar nisu to vasi koalicioni partneri. Tri nacionalna kluba. 
Ne kontam sta vam nije jasno, kad je Sarajevo najodgovornije za trenutni omjer snaga u savezu.
Ne kontam sta vam nije jasno, kad je Sarajevo najodgovornije za trenutni omjer snaga u savezu.
- Capajebo
#12533 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Klasican primjer balinluka i balije u svom prirodnom okruzenju.
Mozda se ti i zajebajes, ali to smo mi balije, sve je za zajebanciju i podjebavanje, ali samo onog "svoga".
Sad ce doci onaj iz Zenice, nas su izbacili iz lige treba i vas. Pa se javi onaj iz Bihaca, mi nismo ni vidjeli PL godinama, treba ovo sve razjebati itd itd.
Mozemo biti ujedinjeni samo kad treba ukrasti, slagati i zajebati.
Mozda se ti i zajebajes, ali to smo mi balije, sve je za zajebanciju i podjebavanje, ali samo onog "svoga".
Sad ce doci onaj iz Zenice, nas su izbacili iz lige treba i vas. Pa se javi onaj iz Bihaca, mi nismo ni vidjeli PL godinama, treba ovo sve razjebati itd itd.
- GandalfSivi
#12534 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Praljak nije vise pitanje NFSBiH-a nego pravosudnih institucija. Koliko znam, velicanje ratnih zlocinaca je protiv zakona. Pa da vidimo hoce li svi ruke opet prati od toga, kao sto koriste Vicu za izgovor…
- Ricken
#12535 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Ah da zajednistvo. Ali samo kad je vama u interesu. To je baliluk.Capajebo wrote: ↑28/11/2021 22:12 Klasican primjer balinluka i balije u svom prirodnom okruzenju.
Vi se sjetili zajednistva nakon korona titule pretposle i gubitka titule prosle sezone. Ne sjecam se te politike dok ste dominantno kreirali politiku saveza, pisali po sirotinji I upravljali raznim procesima u savezu.. Ne zezam se ja, nakon korona titule i ustupka borcu, sve ovo vam je bilo najavljeno, da ste sa djavolom zastave vezali. Kljucna stvar za zajednistvo je povjerenje. Dugo se gradi. Brzo se gubi. Vrijeme ce pokazati.
- Ricken
#12536 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Pitanje je I saveza I pravosudnih organa.GandalfSivi wrote: ↑28/11/2021 22:36 Praljak nije vise pitanje NFSBiH-a nego pravosudnih institucija. Koliko znam, velicanje ratnih zlocinaca je protiv zakona. Pa da vidimo hoce li svi ruke opet prati od toga, kao sto koriste Vicu za izgovor…
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#12537 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Zaradjujes 10 milja mjesecno i smeta ti kad ti neko opsuje majku
Koji idiot i mentalni patuliak je Bodul. Ovo je za protjerati iz kluba.
Koji idiot i mentalni patuliak je Bodul. Ovo je za protjerati iz kluba.
- Didier
#12538 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Kad vratite titule iz 1999. i 2020., možda vas neko u nečemu i podrži.
Dotad nema razlike između vas i četalja iz Banjaluke, štaviše, navijam uvijek protiv vas.
Dotad nema razlike između vas i četalja iz Banjaluke, štaviše, navijam uvijek protiv vas.
- GandalfSivi
#12539 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Normalno da jeste, ali hajmo uzeti da Bosnjo ima izgovor za nerad saveza (sto je jednako smijesno, ne pita se bas jedan lik za sve). Ali da vidimo sta ce biti izgovor za nerad pravosudnih organa…Ricken wrote: ↑29/11/2021 00:12Pitanje je I saveza I pravosudnih organa.GandalfSivi wrote: ↑28/11/2021 22:36 Praljak nije vise pitanje NFSBiH-a nego pravosudnih institucija. Koliko znam, velicanje ratnih zlocinaca je protiv zakona. Pa da vidimo hoce li svi ruke opet prati od toga, kao sto koriste Vicu za izgovor…
- Ricken
#12540 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Tuzla City i Vi imate najveći uticaj u savezu od strane naših klubova. Nije to neki imaginarni bošnjo. Tačno se zna i ko i koga predstavlja.GandalfSivi wrote: ↑29/11/2021 00:56Normalno da jeste, ali hajmo uzeti da Bosnjo ima izgovor za nerad saveza (sto je jednako smijesno, ne pita se bas jedan lik za sve). Ali da vidimo sta ce biti izgovor za nerad pravosudnih organa…
Ne zaboravi podnijeti prijavu pravosudnim oragnima.
Last edited by Ricken on 29/11/2021 01:09, edited 1 time in total.
-
Adobeg
- GandalfSivi
#12542 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Trebalo se poceti sa napustanjen terena, ali mozemo mi ovdje palamuditi do prekosutra…Ricken wrote: ↑29/11/2021 01:08Tuzla City i Vi imate najveći uticaj u savezu od strane naših klubova. Nije to neki imaginarni bošnjo. Tačno se zna i ko i koga predstavlja.GandalfSivi wrote: ↑29/11/2021 00:56
Normalno da jeste, ali hajmo uzeti da Bosnjo ima izgovor za nerad saveza (sto je jednako smijesno, ne pita se bas jedan lik za sve). Ali da vidimo sta ce biti izgovor za nerad pravosudnih organa…
Ne zaboravi podnijeti prijavu pravosudnim oragnima.
A i normalno da je imaginarni Bosnjo. Pogledaj (opet) clanove disciplinske komisije, nego sta nego su imaginarni…
- Raigor Stonehoof
#12543 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Kurva o poštenju, željo o suđenju.
Pokrali ste što se pokrast dalo, sad ćete se udunut inšalah. Karma je kurva, vi to najbolje znate.
- luckylaka
#12544 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Upravo to.Vidis samo ovdje da bordo navijaci uzivaju sto je Zeljo pred rasulom,mislim isto bi to radili i plavi da je Sa u slicnoj situaciji,Velezu prizeljkuju federalnu,Sloboda je u qrcu,Celik su sjebali sta je dalje.Ovdje se slave pobjede zrinjsko,orca,sirokog protiv Zelje i Sarajeva,ovdje se prizeljkuje ispadanje nasih klubova u europi,ovdje se slavi bugarin petev ali su zato Dudic,Sablic,Musemic teski klocovi,ovdje se slavi pkbjeda Barse,Reala,Liverpoola...a raduje se nasim porazima.Ovdje se vidi od ovo malo forumasa taj balinluk da se ne ide dalje.Neka komsiji crkne krava ko ga jebe,meni je dobro.E nece jos malo biti nikome dobro jer su mafijasi vidjeli da mogu raditi sta hoce i treba tako.SaburCapajebo wrote: ↑28/11/2021 22:12 Klasican primjer balinluka i balije u svom prirodnom okruzenju.
- Didier
#12545 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Ali pazi "koferima titule", a nikakvog dokaza o tome.
Ovamo im izglasaju dvije titule, od čega jednu mnogo godina kasnije, i oni će o nekakvog bosanskom jedinstvu. Pa draži mi je Široki Brijeg od vas četrdeset osam puta, oni nam nikada nisu zavukli kao vi 2020. godine svojim glasanjem i pravdanjem da je "Borac morao u Evropu", dok ste šest bošnjačkih glasova prešutjeli.
A to da ćemo se ugasiti možete samo sanjati i mokre snove imati jer taj film nećete gledati.
Ovamo im izglasaju dvije titule, od čega jednu mnogo godina kasnije, i oni će o nekakvog bosanskom jedinstvu. Pa draži mi je Široki Brijeg od vas četrdeset osam puta, oni nam nikada nisu zavukli kao vi 2020. godine svojim glasanjem i pravdanjem da je "Borac morao u Evropu", dok ste šest bošnjačkih glasova prešutjeli.
A to da ćemo se ugasiti možete samo sanjati i mokre snove imati jer taj film nećete gledati.
- Raigor Stonehoof
#12546 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Ugasicete se vi prije kraja ove sezone, koliko god zivio u poricanju
onda ce na onom grobu od stadiona i okolice da nikne lijepa Tibra, a prica o radnickom kriminalnom klubu i njegovim mafijaskim "legendama" lagano ide na smetljiste historije
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#12547 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Čudne scene vidjeli smo na samom kraju prvog poluvremena utakmice Radnik – Borac u Bijeljini.
Naime, u posljednjim sekundama sudijske nadoknade Donald Molls je nakon dodavanja, bez lopte udario igrača Radnika Mileta Todorova, te ga bacio na pod, na kojem je ovaj ostao još dugo ležati.
Umjesto da Mollsa sankcioniše javnom opomenom, arbitar iz Cazina Mirza Kazlagić nekoliko sekundi nakon toga svirao je kraj prvog poluvremena.
Vrijedi napomenuti da je samo minut prije toga Dragan Došlo dobio žuti karton zbog slične situacije i duela s Mollsom.
Okružili su igrači Radnika Kazlagića nakon što je svirao kraj poluvremena, ali naravno – uzalud
![]()
- Impressum
- Location: njih je zivot razocarao dok skakucu jer ne mrze Bosnu koja je sampion oooo oooo oooo
- Impressum
- Location: njih je zivot razocarao dok skakucu jer ne mrze Bosnu koja je sampion oooo oooo oooo
#12549 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
do prije 15 dana plac i kuknjava
cvile po drustvenim mrezama
"alispahic nas gasi"
"zar je dotlo doslo da nemamo 34.000 KM"
placu i mole po savezu, da im se odgodi
da im se dozvoli igranje posljednja 3 kola
vico im izadje u susret i stavi rok za uplatu 05.12 (a posljednja tekme jesenjeg dijela se igra 04.12.)
jadni mesa nece marke vidjeti od bijednika
Last edited by Impressum on 29/11/2021 09:54, edited 1 time in total.
- Didier
#12550 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Jesi li pišnuo u gaće dok si ovo pisao?Raigor Stonehoof wrote: ↑29/11/2021 09:14 Ugasicete se vi prije kraja ove sezone, koliko god zivio u poricanjuonda ce na onom grobu od stadiona i okolice da nikne lijepa Tibra, a prica o radnickom kriminalnom klubu i njegovim mafijaskim "legendama" lagano ide na smetljiste historije