OOOO pasa moj, sta ima jesmi dobar?kako famalija?cuvajte mi ovog ljudinu momak dobar ko hljebKemal Malovčić wrote:ti si genijelimeni wrote:posjeta ce biti izmedju 13-24.000 navijaca po mojoj procjeni..13 ako bude lose vrijeme, slabo medijske pratnje u gradu i visokih cijena ulaznica...
24 bi moglo biti ako bude dobro vrijeme, ako fks i zeljo dobiju u srijedu, ako budu povoljne cijene i ako se 4-5 dana prije meca u gradu bude samo pricalo o derbiju.
nadam se da ce biti i dobra utakmica i pravi spektakl.
Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- limeni
#12526 Re: Sarajevski derbi
- woodman
#12527 Re: Sarajevski derbi
i mene cudi sto dino fening nije izbacio kakvo saopstenje, al i nema potrebe za istim. uplatio amidza bonuse za sudije pa je ta stvar pokrivenaSamprotivsviju wrote:Cudo me pa Uprava Zelje nije dala Saopstenje o nakaradnom sudjenju
- agnostic_front
#12528 Re: Sarajevski derbi
Edit-Libero-. Polako....
- and
#12529 Re: Sarajevski derbi
vidjećemo kako će ocijeniti sudiju iz mostara.Mea_parvitas wrote:Nisu glupe, ofsajd Sarajeva je postojao, ruka Kokota ili nekakvo namjerno iskljucenje igraca Veleza NISU, jako bitna razlika...and wrote:zato su i glupe ove priče oko sudija i mjerenja,crtanja.....mali_milojica wrote:![]()
I Savija je cestitao na pobjedi,pa pojeo vuk magarca.
podržali ste saviju,pa sada možete i veležovce
ofsajd sarajeva sudija nije svirao,a je li bio ili nije je nebitno.
to vi analizirajte
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#12531 Re: Sarajevski derbi
1., 7., 13., 36., 42., 73., i 77. ! 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#12532 Re: Sarajevski derbi
Dan sedmi: bio je ofsajd.... 
-
Samprotivsviju
#12533 Re: Sarajevski derbi
Ne znam vi ste zadnji plakali oko sudjenja, od tada vam i kornere nepostojece svirajuwoodman wrote:i mene cudi sto dino fening nije izbacio kakvo saopstenje, al i nema potrebe za istim. uplatio amidza bonuse za sudije pa je ta stvar pokrivenaSamprotivsviju wrote:Cudo me pa Uprava Zelje nije dala Saopstenje o nakaradnom sudjenju
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#12534 Re: Sarajevski derbi
Jasta radi ko i prosli put na gurbetnjakuagnostic_front wrote:Jebaćemo udbaše na lavoru!
De mi reci kad ste nas zadnji put pobijedili, i kad ste nas zadnji put pobjedili na Kosevu?
Last edited by F&N on 10/05/2015 20:53, edited 1 time in total.
- agnostic_front
#12535 Re: Sarajevski derbi
Jesam li ja pisao o prošlom derbiju ili nadolazećem?F&N wrote:Jasta radi ko i proali put na gurbetnjakuagnostic_front wrote:Jebaćemo udbaše na lavoru!
De mi reci kad ste nas tadnji put pobijedili, i kad ste nas uopate zadnji put pobjedili na Kosevu?
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#12536 Re: Sarajevski derbi
Nisu glupe. I Velez i Slavija pricali ne pricali,voz je prosao,radio i dalje svira.and wrote:zato su i glupe ove priče oko sudija i mjerenja,crtanja.....mali_milojica wrote:![]()
I Savija je cestitao na pobjedi,pa pojeo vuk magarca.
podržali ste saviju,pa sada možete i veležovce
Ti si se uhvatio Velezove strane medalje i ono sto su oni vidjeli i osjecaju,a nikako da nađes i izbacis gdje je ruka Kokota,gdje su dva starta za koje je igrac Veleza dobio zuti karton itd itd.
Ako si se uhvatio Velezove,red je da vidis i Zeljinu stranu. Pregazili smo ih,prosli smo kroz Vrapcice ko TGV kroz FRA Alpe.
-
Samprotivsviju
#12537 Re: Sarajevski derbi
pa i prosli put ste rekli jebat nasagnostic_front wrote:Jesam li ja pisao o prošlom derbiju ili nadolazećem?F&N wrote:Jasta radi ko i proali put na gurbetnjakuagnostic_front wrote:Jebaćemo udbaše na lavoru!
De mi reci kad ste nas tadnji put pobijedili, i kad ste nas uopate zadnji put pobjedili na Kosevu?
Ista prica bila
-
F&N
#12538 Re: Sarajevski derbi
Pa dijelom sam ti replicirao na to...agnostic_front wrote:
Jesam li ja pisao o prošlom derbiju ili nadolazećem?
Zasto mi ne odgovoris na konkretno pitanje?
- woodman
#12539 Re: Sarajevski derbi
i penale i crvene nam sviraju. ugledali se na mafijasko sarajevo pa moramo i mi sudije potplacivati da budemo ravnopravni sa mafijomSamprotivsviju wrote:Ne znam vi ste zadnji plakali oko sudjenja, od tada vam i kornere nepostojece svirajuwoodman wrote:i mene cudi sto dino fening nije izbacio kakvo saopstenje, al i nema potrebe za istim. uplatio amidza bonuse za sudije pa je ta stvar pokrivenaSamprotivsviju wrote:Cudo me pa Uprava Zelje nije dala Saopstenje o nakaradnom sudjenju![]()
Last edited by woodman on 10/05/2015 20:57, edited 1 time in total.
- agnostic_front
#12540 Re: Sarajevski derbi
Pa sad je opet ista.Samprotivsviju wrote: pa i prosli put ste rekli jebat nas![]()
![]()
Ista prica bila
Šta god ti kažeš, ja ti vjerujemF&N wrote:Pa dijelom sam ti replicirao na to...agnostic_front wrote:
Jesam li ja pisao o prošlom derbiju ili nadolazećem?
Zasto mi ne odgovoris na konkretno pitanje?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#12541 Re: Sarajevski derbi
Presla prica sa teme o PL na temu o derbiju
Da covjek ne prati ligu i gleda sa strane, skontao bi da niko nije dobio svojom zaslugom, nego iskljucivo zaslugama sudija.
Treba komplet ligu suspendovati!
Da covjek ne prati ligu i gleda sa strane, skontao bi da niko nije dobio svojom zaslugom, nego iskljucivo zaslugama sudija.
Treba komplet ligu suspendovati!
-
Samprotivsviju
#12542 Re: Sarajevski derbi
woodman wrote:i penale i crvene nam sviraju. ugledali se na mafijasko sarajevo pa moramo i mi sudije potplacivati da budemo ravnopravni sa mafijomSamprotivsviju wrote:Ne znam vi ste zadnji plakali oko sudjenja, od tada vam i kornere nepostojece svirajuwoodman wrote: i mene cudi sto dino fening nije izbacio kakvo saopstenje, al i nema potrebe za istim. uplatio amidza bonuse za sudije pa je ta stvar pokrivena![]()
Ovo je provala godine
Pa vama je pola ljudi u klubu krivicno osudjeno i nas prozivas kriminalcima
Pojedini clanovi kluba vam se mogu svakodnevno pratiti putem Crne hronike u novinama, ta ce im twitter
- woodman
#12543 Re: Sarajevski derbi
nama pola vama cijeli klub krivicno gonjen i osudjivan. na celu sa amizdom The Boss-omSamprotivsviju wrote: Ovo je provala godine![]()
Pa vama je pola ljudi u klubu krivicno osudjeno i nas prozivas kriminalcima![]()
Pojedini clanovi kluba vam se mogu svakodnevno pratiti putem Crne hronike u novinama, ta ce im twitter![]()
-
Samprotivsviju
#12544 Re: Sarajevski derbi
Ovo neki maloljetnikwoodman wrote:nama pola vama cijeli klub krivicno gonjen i osudjivan. na celu sa amizdom The Boss-omSamprotivsviju wrote: Ovo je provala godine![]()
Pa vama je pola ljudi u klubu krivicno osudjeno i nas prozivas kriminalcima![]()
Pojedini clanovi kluba vam se mogu svakodnevno pratiti putem Crne hronike u novinama, ta ce im twitter![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa hajd mi navedi eto jednog koji je krivicno osudjen i proveo u zatvoru?
Evo ja cu tibi Zeljin udarni trio..
Nisko Karkelja
Benjamin Delalic
Amar Zulic...
Svi su lezali u zatvoru
Sine idi se igraj klikera
- agnostic_front
#12545 Re: Sarajevski derbi
I šta su oni u klubu, koje funkcije imaju?
- woodman
#12546 Re: Sarajevski derbi
vidi se da nemas pojma, cuj doticni clanovi kluba.Samprotivsviju wrote:Ovo neki maloljetnikwoodman wrote:nama pola vama cijeli klub krivicno gonjen i osudjivan. na celu sa amizdom The Boss-omSamprotivsviju wrote: Ovo je provala godine![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa hajd mi navedi eto jednog koji je krivicno osudjen i proveo u zatvoru?
Evo ja cu tibi Zeljin udarni trio..
Nisko Karkelja
Benjamin Delalic
Amar Zulic...
Svi su lezali u zatvoru
Sine idi se igraj klikera
koliko je kriminalaca clan tvog kluba pokazajute iz godine u godinu. po gostovanjima i na domacim utakmicama. od sirokog pa na dalje
ps
dijete idi na spavanje prosli crtani
-
Samprotivsviju
#12547 Re: Sarajevski derbi
Karkelja (clan Uprave) se vise pitao nego Direktoragnostic_front wrote:I šta su oni u klubu, koje funkcije imaju?
-
F&N
#12548 Re: Sarajevski derbi
Jos jedan bot na ignore listi... da vidimo who is next. 
Kad zagrmi s juga na Kosevu
"PJEVAJTE MANIJACI, JA NE ZNAM TEKSTOVE ALI VI PJEVAJTE" by AZ
ili je mozda i naucio koju pjesmu
Kad zagrmi s juga na Kosevu
"PJEVAJTE MANIJACI, JA NE ZNAM TEKSTOVE ALI VI PJEVAJTE" by AZ
ili je mozda i naucio koju pjesmu
-
Samprotivsviju
#12549 Re: Sarajevski derbi
Pa sta su onda ako nisu clanovi kluba ?woodman wrote: vidi se da nemas pojma, cuj doticni clanovi kluba.![]()
![]()
![]()
![]()
koliko je kriminalaca clan tvog kluba pokazajute iz godine u godinu. po gostovanjima i na domacim utakmicama. od sirokog pa na dalje
ps
dijete idi na spavanje prosli crtani
- Mea_parvitas
#12550 Re: Sarajevski derbi
Navijaci kojima niko nista ne smije? Krimosi, kao i vasi koji vode tribinu?