SDP
- JThomas
#12501 Re: SDP
ovo je početak kraja za zlaju.
- jon_jovi
#12502 Re: SDP
Za mene Komšićeva odluka nije neočekivana. Odmah nakon izbora sam rekao negdje da se Željku ne piše dobro u SDP-u. Željko Komšić je osvojio više od 330.000 glasova a to je više nego svo bošnjački kandidati zajedno, recimo. Samim tim Željko je osvoji duplo više od samoga SDP, i samim tim postao je meta zavisti, ogovaranja, mržnje i intrige u SDP vrhuški a ponajviše je time Željko zasmetao Zlatku Lagumdžiji jer ga je tako dobrim uspjehom na izborima zasjenio. Time je Željko postao prijetnja Zlatku Lagumdžiji i u samom SDP-u. Dakle ovakav rasplet je potpuno očekivan.
-
detroit-mercy
#12503 Re: SDP
Ne nego je interesanton da sve moze da se promijeni sam Lagumdzija ostaje. Ako je vec toliki mangup zasto onda nikako da stavi svoje mjesto predsjednika na provjeru clanstvu. Mada sada to vise nije ni vazno, suvise je kasno za bilo kakvu promjenu u SDPu.quasar wrote:Ljudi moji ovo je forum. Sve sto se napise ostaje.
Do neki dan je i Zeljko bio nula, ikebana, poltron, glupan, nesposoban, kraijerista, evo danas postaje sve suprotno najednom.
Pametnom sasvim dovoljno da vidi u kom grmu lezi zec.
Inace, podrzavam Zeljkovu odluku, hrabra je, ali licno mislim da je pogrijesio. Istina jesta da mu fali takta, a i da cesto precjenjuje svoje kapacitete. Ipak mu zelim uspjeh sta god odluci da radi. Mozda privuce i moje glasove.
- nellington
#12504 Re: SDP
Znaš ono "Moj Milane, gurnem ti ga strini, kog si ***** tražio po Drini"? Eh, tu pjesmu ja kod Cige naručujem za detroitskog maturanta dr. Zlatka. Na to se svodi.Murisno1 wrote:ma ovo će ga zakuhat sad skroz i proći će godina začas ...nellington wrote:Što, da nećemo praviti vanredne izbore?Murisno1 wrote:bem ti državu ..
sad će nas i ovo koštat i para i poreza i zajebancije ...
pa koji je klinac više sa ovom državom??
onda opet uvedi porez da se namiri jedno sranje, pa drugi za drugo ...
nema nama napretka još dugo, dugo ...
-
K1ng30
#12505 Re: SDP
Prenjela TV u vlasništvu Harisa S.
Sačekajte barem da Željko kaže nešto o tome,zašto uvijek gluposti pišete......
- emigrazione
#12506 Re: SDP
Amin Ilahi JarabiJThomas wrote:ovo je početak kraja za zlaju.
-
detroit-mercy
#12507 Re: SDP
Jel ti to imas nesto protiv detroitskih svrshenikanellington wrote:Znaš ono "Moj Milane, gurnem ti ga strini, kog si ***** tražio po Drini"? Eh, tu pjesmu ja kod Cige naručujem za detroitskog maturanta dr. Zlatka. Na to se svodi.Murisno1 wrote:ma ovo će ga zakuhat sad skroz i proći će godina začas ...nellington wrote:
Što, da nećemo praviti vanredne izbore?
onda opet uvedi porez da se namiri jedno sranje, pa drugi za drugo ...
nema nama napretka još dugo, dugo ...
- Hemel
#12508 Re: SDP
daj boze, kapetan zadnji napusta brod...JThomas wrote:ovo je početak kraja za zlaju.
da je pametan da prvi skoci, brod ne bi potonuo...
- Corto Maltese
#12509 Re: SDP
Hebem ti stranku koju i klocevi napuštaju.
- zahvalan
#12510 Re: SDP
A mozel biti da je ovo Bomba Harisove Televizije
Jer na nasem Tv-u nema ni rijeci o ovome ?
Komsic je Dobar Covjek i sam sam Glasao za njega jer je Patriota.
To je jedini Predsjednik kojeg mozete sresti bez tjelohranitelja u Supermarketu
Njegovim Odlaskom gubimo Puno
Ali opet mislim da je ovo Bomba s obzirom koja TV stanica je Prenijela ovu vijest

Jer na nasem Tv-u nema ni rijeci o ovome ?
To je jedini Predsjednik kojeg mozete sresti bez tjelohranitelja u Supermarketu
Njegovim Odlaskom gubimo Puno
Ali opet mislim da je ovo Bomba s obzirom koja TV stanica je Prenijela ovu vijest
- raskopusa
#12511 Re: SDP
shuma.ispod.pazuha wrote:nema potrebe da se bilo sta montira, lik je odavno presao svaku granicu politickog ukusa i pao ispod nivoa na kojem treba biti diplomata, samo njegove izjave da puste to je dovoljno za titulu kabadahije.
nikad on nije dosegnuo nivo diplomate. ostao je u svojoj avliji.dalje nije znao ni umio,a prilika da nesto nauci imao je bezbroj.
Last edited by raskopusa on 19/03/2012 20:57, edited 1 time in total.
-
Soljženicin
#12512 Re: SDP
Nije. Lagumdzija je prezivio i gore, teze politicke udarce. Ovome se pridaje mnogo vise pozornosti nego bi trebalo. Bombasticno bi bilo tek da je gdin Komsic napustio SDP.JThomas wrote:ovo je početak kraja za zlaju.
- nellington
#12513 Re: SDP
Mah, k'o i protiv čikaškihdetroit-mercy wrote: Jel ti to imas nesto protiv detroitskih svrshenika.
- Hemel
#12514 Re: SDP
ZBOG NESLAGANJA SA LAGUMDŽIJOM: Željko Komšić podnio ostavku na sve funkcije u SDP-u!
Ponedjeljak | 19.03.2012.
Član Predsjedništva BiH Željko Komšić danas je u 15 sati podnio ostavku na sve funkcije u Socijaldemokratskoj partiji
Član Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda Željko Komšić podnio je neopozivu ostavku na sve stranačke dužnosti u SDP-u. Komšić je danas u 15 sati poslao službeni fax na tri adrese.
O ostavci je obavijestio predsjednika Glavnog odbora Svetozara Pudarića, predsjednika SDP-a Zlatka Lagumdžiju i generalnog sekretara Nermina Nikšića.
Zvaničnih reakcija SDP-a još nema, no prema za sada dostupnim informacijama Komšićeva ostavka je neopoziva. Također, nema potvrde da će Komšić nakon ostavki na funkcije unutar stranke podnijeti ostavku i na mjesto člana Predsjedništva BiH, jer je to mandat koji su mu povjerili građani BiH. Prema prvim informacijama koje su procurile u javnost, Komšić je odlučio napustiti SDP zbog sukoba sa predsjednikom Zlatkom Lagumdžijom koji traje već duže vremena.
Sukob je navodno kulminirao prije nekoliko dana kada je Lagumdžija posjetio Beograd i kada je dao podršku Vuku Jeremiću, ministru vanjskih poslova Srbije za jednu od funkcija u UN-u. Komšić se ranije negativno izrazio o Jeremićevoj kandidaturi pa je vijest da je Lagumdžija govorio suprotno u Beogradu doživio kao vlastito poniženje, prenosi TV1.
Komšić će ostati član Predsjedništva BiH.
Javnost svakako uskoro očekuje više detalja o ovoj ostavci koja će zasigurno uzdrmati političku scenu u BiH.
(** No links **/BLIN/em/a.k.)
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#12515 Re: SDP
joj, ne mijesajte Komsica i multikultiNass wrote:A s druge strane, SDP sve vise gubi multietnicki karakter stranke, Komsic je bio istaknut u tom smislu, sto je uzasno.
uz pomoc Komsica glasovi vecine Hrvata su postali nebitni
e ako se time treba ponositi onda
-
detroit-mercy
#12516 Re: SDP
Bezbeliraskopusa wrote:shuma.ispod.pazuha wrote:nema potrebe da se bilo sta montira, lik je odavno presao svaku granicu politickog ukusa i pao ispod nivoa na kojem treba biti diplomata, samo njegove izjave da puste to je dovoljno za titulu kabadahije.
nikad on nije dosegnuo nivo diplomate. ostao je u svojoj avliji.dalje nije znao ni umio,a prilika da nesto nauci imao je bezbroj.
Ali jedno je mogao, a to je da donese veliki broj glasaca stranci. Ali eto nek je Damir Hadzic i onaj rumeni politicki izbrusen ko dijamant
- vivaldi
#12517 Re: SDP
zahvalan wrote:A mozel biti da je ovo Bomba Harisove Televizije
Jer na nasem Tv-u nema ni rijeci o ovome ?![]()
To je jedini Predsjednik kojeg mozete sresti bez tjelohranitelja u Supermarketu![]()
Njegovim Odlaskom gubimo Puno![]()
Ali opet mislim da je ovo Bomba s obzirom koja TV stanica je Prenijela ovu vijest![]()
I na teletextu federalne stoji ova vijest ko udarna vec pola sata, samo se pozivaju na ** No links ** tako da nema vise sumnje.
Last edited by vivaldi on 19/03/2012 21:00, edited 1 time in total.
-
Murisno1
#12518 Re: SDP
Prelazi kod Radončića, provjereno!!! 
- zahvalan
#12519 Re: SDP
Kako na brzinu haman 900 preporuka hahahK1ng30 wrote:Prenjela TV u vlasništvu Harisa S.

- shuma.ispod.pazuha
#12520 Re: SDP
sa ovakvim stavovima koje ima, tamo mu i jeste mjestoMurisno1 wrote:Prelazi kod Radončića, provjereno!!!
- Hemel
#12521 Re: SDP
nema sansiMurisno1 wrote:Prelazi kod Radončića, provjereno!!!
- emigrazione
#12522 Re: SDP
Kojim stavovima?shuma.ispod.pazuha wrote:sa ovakvim stavovima koje ima, tamo mu i jeste mjestoMurisno1 wrote:Prelazi kod Radončića, provjereno!!!
- jasko_ja
#12523 Re: SDP
Hajd malo shumo odmori, pregorit ces brate...
-
Ripicipi
#12524 Re: SDP
Niko da kaze sta je to Komsic korisno uradio kao clan predsjednistva, osim sto je dobar co'ek??
- vivaldi
#12525 Re: SDP
Kazu da radoncic prelazi u sdpHemel wrote:nema sansiMurisno1 wrote:Prelazi kod Radončića, provjereno!!!![]()