Sa-x liga, komentari
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- translater
#12501 Re: Sa-x liga, komentari
jednostavnija opcija...
ja sam ZA
ja sam ZA
- Ajatolah_
#12503 Re: Sa-x liga, komentari
Čekaj, kako mislite penali? 1X2 ili rezultati? Ako bude ovo prvo, bit će puno poklapanja a ne možemo ih tu ograničiti, jer ne možemo tjerati nekog da gađa Tottenham - Reading X ili 2 samo zato što je ovaj prije njega igrao keca.
Ja sam više za to da im se da 10 parova, pa neka gađaju obojica iste utakmice - ali rezultate, sa standardnim brojem dozvoljenih poklapanja.
Ja sam više za to da im se da 10 parova, pa neka gađaju obojica iste utakmice - ali rezultate, sa standardnim brojem dozvoljenih poklapanja.
-
legenda reala
#12504 Re: Sa-x liga, komentari
I ja sam ZA
Ali nemojte stavljati ove Engleze što igraju sad prvog januara, kad za vikend počinju i Španci,Talijani, biće više utakmica

Ali nemojte stavljati ove Engleze što igraju sad prvog januara, kad za vikend počinju i Španci,Talijani, biće više utakmica
- cyprus
#12505 Re: Sa-x liga, komentari
MožemoEdoI wrote:...jer ne možemo tjerati nekog da gađa Tottenham - Reading X ili 2 samo zato što je ovaj prije njega igrao keca.
- cyprus
#12506 Re: Sa-x liga, komentari
Postavljeno je 12 utakmica za produžetke i penale... Takmičari će odabrat dvije utakmice za produžetke i pogađat im rezultat... Ostalih 10 će biti penali... Penali se pucaju prvo u pet serija, a zatim će ostali biti izvođeni jedan po jedan... Takmičari mogu izabrati koje hoće utakmice za koji god penal... Npr. prognoza ti trebala izgledat nalik ovome:
WBA - Fulham 8:0
Manchester City - Stoke 1:4
Swansea - Aston Villa 1
Tottenham - Reading 1
West Ham - Norwich 1
Wigan - Manchester United 1
Southampton - Arsenal 1
Celtic - Motherwell X
Aberdeen - Dundee United X
Chelsea - QPR X
Liverpool - Sunderland X
Newcastle - Everton X
Ako je i nakon svega neriješeno, pobjednik je onaj koji je postavio prognozu prvi...
WBA - Fulham 8:0
Manchester City - Stoke 1:4
Swansea - Aston Villa 1
Tottenham - Reading 1
West Ham - Norwich 1
Wigan - Manchester United 1
Southampton - Arsenal 1
Celtic - Motherwell X
Aberdeen - Dundee United X
Chelsea - QPR X
Liverpool - Sunderland X
Newcastle - Everton X
Ako je i nakon svega neriješeno, pobjednik je onaj koji je postavio prognozu prvi...
- van Basten
#12507 Re: Sa-x liga, komentari
da ne bude ako izgubim da kukam jer sam ispao, ja ću odmah reći svoje mišljenje o ovom "pripetavanju". Iako nisam u Sa pa ne znam ni odakle ovo kucam (gori nam je tempo nego u Engleza, nema gdje ni za Novu otići).
znam da nam je ovo rupa u pravilima pa smo nespremni, pa se nešto sklepalo, ali ovo je sve malo nakaradno. Pogotovo ovo pobjednik ko prvi stavi prognozu. Što se onda to nije gledalo i u ranijim utakmicama.
Ugl, moj zvanični prijedlog za iduću sezonu i sve iduće baraže: Izazivač mora nadmašiti izazvanog da bi zauzeo njegovo mjesto, tj u slučaju neriješenog, prvoligaš ostaje u prvoj ligi, drugoligaš u drugoj i sl. Nešto kao u boksu.
sretno
znam da nam je ovo rupa u pravilima pa smo nespremni, pa se nešto sklepalo, ali ovo je sve malo nakaradno. Pogotovo ovo pobjednik ko prvi stavi prognozu. Što se onda to nije gledalo i u ranijim utakmicama.
Ugl, moj zvanični prijedlog za iduću sezonu i sve iduće baraže: Izazivač mora nadmašiti izazvanog da bi zauzeo njegovo mjesto, tj u slučaju neriješenog, prvoligaš ostaje u prvoj ligi, drugoligaš u drugoj i sl. Nešto kao u boksu.
sretno
-
mistek
#12508 Re: Sa-x liga, komentari
Ako Liverpool dobije ili Chelsea ne dobije, van Basten ostaje prvoligaš.
U bilo kojoj drugoj varijanti, legenda reala je u eliti.
- burekdzijabezmesa
#12509 Re: Sa-x liga, komentari
znači nema teorijemistek wrote:Ako Liverpool dobije ili Chelsea ne dobije
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#12510 Re: Sa-x liga, komentari
ma ovo je mila majka kako sma ja kup izgubio, na nekakav shut na go gdje se još ne zna koliko je toga bilo, ono proglašeno na osnovu ako se neko sjeti jel chelzi imao udarac na go

- Ajatolah_
#12511 Re: Sa-x liga, komentari
Van basten, ako glasanje bude u toku mog mandata, moram priznati da ću glasati protiv tog povlaštenog položaja prvoligaša.
Moj prijedlog je da se gleda broj postignutih golova u regularnom dijelu prvenstva, nekako mi najpoštenije djeluje.
Admire. sjećam se
Možda i najupečatljivije finale dosad, ali jebi ga, i to daje neku draž.

Moj prijedlog je da se gleda broj postignutih golova u regularnom dijelu prvenstva, nekako mi najpoštenije djeluje.
Admire. sjećam se
Last edited by Ajatolah_ on 01/01/2013 23:26, edited 2 times in total.
- burekdzijabezmesa
#12512 Re: Sa-x liga, komentari
Admir_1984 wrote:ma ovo je mila majka kako sma ja kup izgubio, na nekakav shut na go gdje se još ne zna koliko je toga bilo, ono proglašeno na osnovu ako se neko sjeti jel chelzi imao udarac na go![]()
![]()
- cyprus
#12513 Re: Sa-x liga, komentari
mistek wrote:Ako Liverpool dobije ili Chelsea ne dobije, van Basten ostaje prvoligaš.
Ja bih reko da Chelsea ne utiče... Bitno je samo kako će L'pool odigrat... Ako dobije, van Basten ostaje u ligi, ako ne legenda ulazi...
-
SaPnA
#12514 Re: Sa-x liga, komentari
kad ide nova sezona?
- cyprus
#12515 Re: Sa-x liga, komentari
Za neke tri sedmice mislim...SaPnA wrote:kad ide nova sezona?
-
mistek
#12516 Re: Sa-x liga, komentari
Do menecyprus wrote:mistek wrote:Ako Liverpool dobije ili Chelsea ne dobije, van Basten ostaje prvoligaš.
Ja bih reko da Chelsea ne utiče... Bitno je samo kako će L'pool odigrat... Ako dobije, van Basten ostaje u ligi, ako ne legenda ulazi...
Kvota 1,35 na Liverpool. Posljednje dvije tekme na Anfieldu završile remijima, a Liverpool posljednji put dobio prije skoro 3 godine. Ove sezone, Sunderland solidan gost, Liverpool prosječan domaćin.
- Hantraga
#12517 Re: Sa-x liga, komentari
PLAY OUT UZIVO:
Legenda - Van Basten 3:4
LEGENDA:
Celtic - Motherwell 1
Tottenham - Reading 1
Wigan - Manchester United 2
VANBASTEN:
Manchester City - Stoke 1
Celtic - Motherwell 1
Liverpool - Sunderland 1
Cestitke Van Bastenu na opstanku...
Legenda - Van Basten 3:4
LEGENDA:
Celtic - Motherwell 1
Tottenham - Reading 1
VANBASTEN:
Manchester City - Stoke 1
Celtic - Motherwell 1
Liverpool - Sunderland 1
Cestitke Van Bastenu na opstanku...
- van Basten
#12518 Re: Sa-x liga, komentari
Hvala na čestitkama, iako i dalje smatram da je ovo sve malo nes(p)retno realizovano. Dati 31. uoči Nove ponudu za 01. i još usloviti ko prvi stavi prognozu da ima prednost....
Evo, ja konkretno u vrijeme tavljanja ponuda već nisam bio u Sa, i sasvim slučajno sam sutradan naletio do nekakvog kompa sa konekcijom i rekoh hajde da provjerim šta su skontali, kad ono ponuda stoji... malo je falilo da ne odigram nikako.
Ugl, moj prijedlog za iduću sezonu sam već iznio pa će se novi UO izjasniti o njemu
Evo, ja konkretno u vrijeme tavljanja ponuda već nisam bio u Sa, i sasvim slučajno sam sutradan naletio do nekakvog kompa sa konekcijom i rekoh hajde da provjerim šta su skontali, kad ono ponuda stoji... malo je falilo da ne odigram nikako.
Ugl, moj prijedlog za iduću sezonu sam već iznio pa će se novi UO izjasniti o njemu
- anonimnaosoba
#12520 Re: Sa-x liga, komentari
čestitke @ van Bastenu !
- abondanzieri
#12521 Re: Sa-x liga, komentari
anonimnaosoba wrote:čestitke @ van Bastenu !
- van Basten
#12523 Re: Sa-x liga, komentari
hvala svima na čestitkama.
Nego, kad ćemo opet?
Nego, kad ćemo opet?
- Ajatolah_
#12524 Re: Sa-x liga, komentari
Od obaveza je ostalo da se izglasaju članovi Saveza i onda da se glasa ako ima prijedloga, upisati nove članove, napraviti raspored i odigrati Super kup.
Koliko se sjećam, trenutno imaju dva prijedloga za rješavanje problema neriješenog ishoda u baražu, a usput i treba regulisati način igranja Super kupa, dakle hoćemo li ga igrati kao finale Kupa ili običnu utakmicu?
Koliko se sjećam, trenutno imaju dva prijedloga za rješavanje problema neriješenog ishoda u baražu, a usput i treba regulisati način igranja Super kupa, dakle hoćemo li ga igrati kao finale Kupa ili običnu utakmicu?
-
Josip_
#12525 Re: Sa-x liga, komentari
Opet cu ponoviti da i mene ubacite ako bude mjesta. Pozdrav