Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
omar little wrote:oh,kako originalna i nikad vodjena rasprava o fuj liga prvaka, fuj pare i fuj moderni fudbal. ne gledam ligu prvaka osim kad igraju leipzig i qarabag, el clasico je za debile. bas nikad do sada vidjeno.
Pa realno kad vidis koliko para ima red bull kao firma malo su ulozili u klub mada tu ima I do njemackih zakona cini mi se pa su ograniceni da pumpaju pare kao u engleskoj
Sve ok, samo Leipzig je baš primjer modernog fudbala ilitiga plastike kako ono kažu.
Brijem da je omarka bila sarkastična
Ma znam to oni su cini.mi se samo u cvajti ostali duze od godinu a krenuli iz Pete seste lige
Nego poredeci sa ulozenim novcem oni su manje da kazem plasticni nego neki s tradicijom
Kladionice ih stavljale na drugog favorita za osvajanje, mediji i raja ih dizali, a jedino šta oni imaju bolje od Reala su navijači. Atmosfera je odlična, za razliku od igre. Real će ovo rutinski završiti.
Velkoski wrote:najjače mi je kad navijači Dortmunda npr. kukaju na Leipzig, a svaki im je igrač više plaćen nego ovi Leipzigovi
Nije u tome poenta Krste. I nisu samo navijači Dortmunda u pitanju, nego vjerovatno više od 90% navijača u Njemackoj. Tamo ljudi puno drže do tradicije u fudbalu, identiteta i mogućnosti da učestvuju o odlučivanju o svom klubu, ma koliko taj njegov možda jedan glas bio nebitan. RB se po tom svemu popišao, što nama kao posmatračima iz daleka možda može biti sasvim legitimno, ali tamo se to drugačije percipira.