BH klubovi u Evropi - 2012/13

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
LSD

#1251 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by LSD »

leo karan wrote:onaj cetvri gol mi je bas tesko pao iako sam iz suprotnog tabora :sad:

pricajte vi sta hocete, al je sramota da nas slovenci ovako deru u fudbali, stvarno.
mislim sta traziti dalje po evropi, kad nas na pragu te evrope slovenac preslusa ko djecu.

i zeljo je bas glupo puko u drugom, stvarno naivno i amaterski. poslije onakvog prvog poluvremena, da ih gol u 46. minuti onako psihicki slomi je meni amaterski.

los nastup skrooz
Maribor je derao i Lyon , PSV - a da nas ne dere ;-) ...šta ti je :? nisu ovo 80-te godine kad smo mi njih derali po 8-0 i kad su igrali u drugoj ligi, ponekad uđu u prvu
Pokerboy11

#1252 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Pokerboy11 »

LSD wrote:
Pokerboy11 wrote:Pa istina je da ne mozes nabrojat 3 slovecna kako treba da kazes znaju igrat fudbal u tome i jest problem njima i "ne igraju" slovenci naravno ne mislim bukvalno ( za tim maribora) :D A citav tim Zelje je iz BIH osim antolovica. Nemamo nacina da zadrzimo kvalitetne igrace a ni da dovodimo kvalitetne strane igrace i to je vec druga polemika.. :(
Ma oni imaju igrace profesionalce koje mogu dovoditi i pacati jer imaju love...onaj brazilac, zatim onaj Velikonja (za njega rece Marjan da ce Maribor uzeti 3 miliona za njegov transfer u Kardif), onaj Berić koji nam zabi dva komada ce isto prodati u milionskom transferu sigurno - to su za nas misaone imenice trenutno...mi o tome možemo samo maštati zasad.
Zato opet kazem jos 3 god abd ako se nastavi ovom putanjom i mi ce mo doci do toga da mozemo igraca prodat za 2 m ili vise, kako god ne idu nasi igraci vise za 50 hiljada km kao prije. Samo ostaviti Amara i raditi ovim tempom. Nadati se da ce biti tako ABD . Necu ni da spominjem odbacivanje Amara huh ko bi to mogao uraditi :D Izgleda da je tekma ucinila svoje kad to spominjem :-)
strong69

#1253 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by strong69 »

LSD wrote: Maribor je derao i Lyon , PSV - a da nas ne dere ;-) ...šta ti je :? nisu ovo 80-te godine kad smo mi njih derali po 8-0 i kad su igrali u drugoj ligi, ponekad uđu u prvu
Ma nije ovo bilo "deranje". Fakat su golovi bili naivni. Zeljeznicar u drugom amaterski odigrao. Jbg...
Last edited by strong69 on 18/07/2012 23:21, edited 1 time in total.
hypko_nurko

#1254 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by hypko_nurko »

F&N wrote:
hypko_nurko wrote: pa bolje ti je na teraviju sutra nego gledati sarajevo. ili ces to posle tekme ako stignes
u pola 8 je tekma sve se moze stici 8-)
nemoj onda da palis tv prije pola 8. :thumbup:
cyprus

#1255 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by cyprus »

Proteklu deceniju smo vazda kotirali negdje oko 30. mjesta u Evropi... ali mislim da ćemo se vrlo brzo naći oko 40-tog :-) Što je i realno... Napreduju Azerbejdžanci, Moldavci, Slovenci, Kazahstanci, Gruzijci, Finci, Irci... a mi stagniramo... Sve će nas to prestić, ili nas je već preteklo :sad: Taj jebeni koeficijent i nije toliki problem, koliko je evidentno da nas i kvalitetom prestižu... iako će sad i cindrlimindrli reći da niko od njih nema tri igrača koja znaju lopte :oops:

:sad:
Last edited by cyprus on 18/07/2012 23:22, edited 1 time in total.
Cossack

#1256 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Cossack »

leo karan wrote:onaj cetvri gol mi je bas tesko pao iako sam iz suprotnog tabora :sad:

pricajte vi sta hocete, al je sramota da nas slovenci ovako deru u fudbali, stvarno.
mislim sta traziti dalje po evropi, kad nas na pragu te evrope slovenac preslusa ko djecu.

i zeljo je bas glupo puko u drugom, stvarno naivno i amaterski. poslije onakvog prvog poluvremena, da ih gol u 46. minuti onako psihicki slomi je meni amaterski.

los nastup skrooz
Zeljo bez Neyme duplo losija ekipa. O bh fudbalu dovoljno cinjenica da jedan Maribor nakanta osvajaca duple krune.

Bruka! :roll:
Last edited by Cossack on 18/07/2012 23:22, edited 1 time in total.
hypko_nurko

#1257 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by hypko_nurko »

na moj rodjendan odrali ih 8-0 prije sto godina, sad na amaraov oni odrase nas :roll:
amko76

#1258 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by amko76 »

Ma 'ta će Slovenci, hebaćemo mi njih kao i sve dosad. Tako kažu na federalnim medijima i ja vjerujem u to!

'ta će i Ronaldo i Portugal i sve to!

:D
hypko_nurko

#1259 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by hypko_nurko »

Cossack wrote:

los nastup skrooz
Zeljo bez Neyme duplo losija ekipa. O bh fudbalu dovoljno cinjenica da jedan Maribor nakanta osvajaca duple krune.

Bruka! :roll:
nije sve do nyeme. jest da je dobar igrac bio ali ga je i zolotic zamijenio odlicno veceras. ali su ostali igraci katastrofalno odigrali
Last edited by hypko_nurko on 18/07/2012 23:25, edited 1 time in total.
pOZz

#1260 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by pOZz »

Tako je to kad protivnički tabor spusti loptu na zemlju.
Tomahawk11
Globalni moderator

#1261 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Tomahawk11 »

Yebo ti nas kad nam je jedina satisfakcija ko je primio vise golov :-) a i slicne nebuloze
hypko_nurko

#1262 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by hypko_nurko »

amko76 wrote:Ma 'ta će Slovenci, hebaćemo mi njih kao i sve dosad. Tako kažu na federalnim medijima i ja vjerujem u to!

'ta će i Ronaldo i Portugal i sve to!

:D
ta ce maltezani i bugari, ta ce crnogorci :roll:
cindrlimindrli

#1263 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by cindrlimindrli »

cyprus wrote:Recimo onaj što se prodade za 3 miliona u Englesku, a večeras igro samo pola minute... Šta bi bilo da je igro cijelu?
Eto, jedan, a i on da je valjao ista ne bi se vratio...ja sam napisao trojica, i to od kako se zna za njih. Primoz Ulaga
se ne racuna.
cyprus wrote:Nabroj mi ti 3 naša igrača koja znaju igrat lopte!
Pa u nasoj ligi nema ni jedan, vani ih ima puno vise od trojice koji su vrhunski igraci. Sam Edin kosta k`o sva
slovenacka liga skupa sa stadionima, skakaonicom na Planici i drogom portoroz.
emigrazione

#1264 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by emigrazione »

Stigle vas suze tuzlaka :D
sad ce izaci nova igrica: zabij zelji 4 puta :D
Impavidus

#1265 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Impavidus »

Nisam gledao pa ne mogu komentarisat. Po pričama Bogičević i Kvesić loši, Zeba se vidio nije (znaju i oni odakle je najveća opasnsot), čudi me da Bekrić nije ulazio u igru.
hypko_nurko

#1266 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by hypko_nurko »

Impavidus wrote:Nisam gledao pa ne mogu komentarisat. Po pričama Bogičević i Kvesić loši, Zeba se vidio nije (znaju i oni odakle je najveća opasnsot), čudi me da Bekrić nije ulazio u igru.
i meni nije jasno sto bekriju nije ubacio kod 2-1
cyprus

#1267 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by cyprus »

cindrlimindrli wrote:
cyprus wrote:Recimo onaj što se prodade za 3 miliona u Englesku, a večeras igro samo pola minute... Šta bi bilo da je igro cijelu?
Eto, jedan, a i on da je valjao ista ne bi se vratio...ja sam napisao trojica, i to od kako se zna za njih. Primoz Ulaga
se ne racuna.
cyprus wrote:Nabroj mi ti 3 naša igrača koja znaju igrat lopte!
Pa u nasoj ligi nema ni jedan, vani ih ima puno vise od trojice koji su vrhunski igraci. Sam Edin kosta k`o sva
slovenacka liga skupa sa stadionima, skakaonicom na Planici i drogom portoroz.
:thumbup: :-)
Pokerboy11

#1268 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Pokerboy11 »

Nisam neki strucnjak da pametujem ali cu samo jos ovo reci u kakvom nam je stanju drzava BIH i sa kakvim politicarima mi dijelimo nasu divnu BOSNU ! BiH dubal i nije u tako losem stanju u kakvom je "drazava", ali evo ipak to je odraz svega ... Samo reci tuga nadati se boljem :( Sretno sutra ekipi sarajevo "ako" ipak budete izgubili sa 4-5 golova zna se sta slijedi :oops: :bih:
leo karan

#1269 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by leo karan »

LSD wrote:

los nastup skrooz
Maribor je derao i Lyon , PSV - a da nas ne dere ;-) ...šta ti je :? nisu ovo 80-te godine kad smo mi njih derali po 8-0 i kad su igrali u drugoj ligi, ponekad uđu u prvu
ma ne zanosim se ja nista, al sam mislio da bi ovaj zeljo mogao napraviti iskorak, pogotovo protiv slovenaca.
koliko toliko su osigurali neku logistiku koja je neophodna za bilo kakav uspjeh, al izgleda da smo mi u BIH fakat kolektivno otisli u dubiouzu ambisa :D
emigrazione

#1270 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by emigrazione »

Sam Edin kosta k`o sva
slovenacka liga skupa sa stadionima, skakaonicom na Planici i drogom portoroz
A đe igra taj Edin, zivota ti
cindrlimindrli

#1271 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by cindrlimindrli »

emigrazione wrote:
Sam Edin kosta k`o sva
slovenacka liga skupa sa stadionima, skakaonicom na Planici i drogom portoroz
A đe igra taj Edin, zivota ti
Prica je bila o tome kakvi su slovenci igraci danas, jucer, prekjucer...znaci, slozicemo se, nikakvi. U svojoj
fudbalskoj istoriji nisu izbacili tri kvalitetna igraca. I onda on mene nesta, a koji su nasi? Cuj koji su...samo
bezveze kurlata ocima k`o onaj Ivicin wannabe strucnjak.
LSD

#1272 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by LSD »

hypko_nurko wrote:
Impavidus wrote:Nisam gledao pa ne mogu komentarisat. Po pričama Bogičević i Kvesić loši, Zeba se vidio nije (znaju i oni odakle je najveća opasnsot), čudi me da Bekrić nije ulazio u igru.
i meni nije jasno sto bekriju nije ubacio kod 2-1
Ma zašto nije Bekrića ubacio uopšte od prve minute :? a ne Jamak koji ne može trcati kao Bekrija.

Maribor je preiskusna ekipa za nas, ljudi su redovni u Evropi (grupna faza EL, jednom su cak bili grupa i u LP) , ekipa koja kažnjava svaku grešku odbrane i zabija golove....odbrana je bila manje više solidna do 70 i neke minute, nismo m dali neke 100% šanse i onda smo pukli ko najveci amateri i dozvolili sebi dva presmiješna gola (zadnji u sudijskom :sad: )...mogli smo i trebali proci bolje rezultatski, da nemamo mentalitet balkanaca....previše je ovih 4-1, ma koliko divovi sad onanisali na ovu pobjedu slovenaca i ismijavali Amara (što je razumljivo)....Maribor kao u košarci sa linije slobodnih bacanja - sve što su haman opalili po golu im je ušlo :roll: ....jednu samo je Antolović skinuo iz onog slobodnjaka.
cindrlimindrli

#1273 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by cindrlimindrli »

LSD wrote:Maribor je preiskusna ekipa za nas, ljudi su redovni u Evropi (grupna faza EL, jednom su cak bili grupa i u LP)
Izvini, ali to im se ne moze pripisati za iskustvo jer niko od ovih danas nije u zivotu vidio grupnu fazu LP, sem na
televizoru. To je kao kad bi iskustvo ovog Zeljinog odrona pravdali nekim polufinalom kupa uefa iz osamdesetih.
todd_smith

#1274 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by todd_smith »

snaga_znanja wrote:
Obuca9 wrote:Realno, presmiješno dosuđen penal za Maribor je prelomio ovu utakmicu.
Sljedeci put objasnite svojim igracima da nije dozvoljeno cupati, vuci, udarati u svom sesnaestercu jer Ivica Osim nije predsjednik UEFE kao sto je slucaj u domacem prvesnstvu...
ni facepalm nije dovoljan za ovo :lol:
leo karan

#1275 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by leo karan »

Imam jednu dilemu pred spavanje sad,
ako je neko upucen da mi kaze otprilike, ako je to moguce, ko je jaci, Maribor ili Levski?
cisto da znam hoce li ovi Bugari ubit brasno u nama sutra :D
Locked