Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- honky tonk
#1251 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
samo me okupira saznanje da mi odgovara kao osoba s kojom zelim biti, a takve rijetko upoznajem..
- Pitarrr82
#1252 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
honky tonk wrote:samo me okupira saznanje da mi odgovara kao osoba s kojom zelim biti, a takve rijetko upoznajem..
Malo je intimno pitanje ali koje si godiste?
- MedenoSrce
#1253 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Pa što raskide bnb? Svi primjeri iz dalje okoline govore u prilog tome da ja nisam zensko.
Last edited by MedenoSrce on 01/08/2012 14:53, edited 1 time in total.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1254 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
10 feninga... skontaj svaki dan na 5-6 brojevaBeauty01 wrote:Zašto je toliko teško poslati "good night baby" poruku
pa to ni brankovići ne bi mogli podnijeti
- Pitarrr82
#1255 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Black swan wrote:10 feninga... skontaj svaki dan na 5-6 brojevaBeauty01 wrote:Zašto je toliko teško poslati "good night baby" poruku
Na godinu dana, uf koja racunica
- Averus
#1256 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
5kf ako ti je najbrojBlack swan wrote:10 feninga... skontaj svaki dan na 5-6 brojevaBeauty01 wrote:Zašto je toliko teško poslati "good night baby" poruku
ili besplatno sa bhmobile.ba
Last edited by Averus on 01/08/2012 15:01, edited 1 time in total.
- madtv
#1257 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
je li problem u obrnutom slucaju?Beauty01 wrote:Zašto je toliko teško poslati "good night baby" poruku
- honky tonk
#1258 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
nije bio klasicni raskid, s nekim jakim razlogom. rijetko smo se vidjali i imala sam osjecaj da je njemu svejedno.Pitarrr82 wrote:
ako kazem godiste krenuce predrasude...mlada sam, studiram.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1259 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
pih... do 27 si mlada 
- Pitarrr82
#1260 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
honky tonk wrote:nije bio klasicni raskid, s nekim jakim razlogom. rijetko smo se vidjali i imala sam osjecaj da je njemu svejedno.Pitarrr82 wrote:
ako kazem godiste krenuce predrasude...mlada sam, studiram.
Onda nastavi zivjeti, zivot je pred tobom i bla, bla daj ba nije jedini
- honky tonk
#1261 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Black swan wrote:pih... do 27 si mlada
- honky tonk
#1262 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
a ako dodje ono: 'sta bi bilo da sam..'?Pitarrr82 wrote:
- Pitarrr82
#1263 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
honky tonk wrote:a ako dodje ono: 'sta bi bilo da sam..'?Pitarrr82 wrote:
Samo misli naprijed i na nesto novo, lijepo, na nekoga ko ce biti za tebe tu a ne hodati s drugima a tebi davati laznu nadu
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#1264 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ne zanimas ga ziva bila.honky tonk wrote:eh da i ja priupitam posto se vi muski medjusobno razumijete..
prekinula s momkom. nakon par dana pitala ga da se vidimo (popricat i to) kaze moze uskoro. normala, proslo par dana, pitam ja kad se vidimo, on- prekosutra. dodje to prekosutra-nista. proslo 10 dana-nista, ni glasa od njega..
nisam ga kontaktirala, hem zbog ponosa, hem sam se iznervirala. ugl, sve bi to bilo meni svejedno da ja nisam skontala neke stvari sto sam mu i htjela reci. ali sad se dvoumim...da li da odustanem jer njemu izgleda nije stalo (mada nije htio 'kraj') ili da odlucno krenem ucinit sto sam htjela?
Sta ocekujes drugo da ti kaze? Jedino da bude brutalno iskren, ali ni to ne valja kako god okrenes.
- Pitarrr82
#1265 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
ladyblue18 wrote:Ne zanimas ga ziva bila.honky tonk wrote:eh da i ja priupitam posto se vi muski medjusobno razumijete..
prekinula s momkom. nakon par dana pitala ga da se vidimo (popricat i to) kaze moze uskoro. normala, proslo par dana, pitam ja kad se vidimo, on- prekosutra. dodje to prekosutra-nista. proslo 10 dana-nista, ni glasa od njega..
nisam ga kontaktirala, hem zbog ponosa, hem sam se iznervirala. ugl, sve bi to bilo meni svejedno da ja nisam skontala neke stvari sto sam mu i htjela reci. ali sad se dvoumim...da li da odustanem jer njemu izgleda nije stalo (mada nije htio 'kraj') ili da odlucno krenem ucinit sto sam htjela?
Sta ocekujes drugo da ti kaze? Jedino da bude brutalno iskren, ali ni to ne valja kako god okrenes.
Sto ti je zensko, mi djevojci fino pokusavamo to reci na bezbolan nacin a ona odmah u kost a jbt
- Averus
#1266 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
ama zabranjeno je komentarisati rad moderatoraPitarrr82 wrote:ladyblue18 wrote:Ne zanimas ga ziva bila.honky tonk wrote:eh da i ja priupitam posto se vi muski medjusobno razumijete..
Sto ti je zensko, mi djevojci fino pokusavamo to reci na bezbolan nacin a ona odmah u kost a jbt![]()
- ladyblue18
#1267 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Pa zna i ona sama to, ali joj je tesko prihvatiti.
Da ga ona zanima, ne bi on nista odlagao do prekosutra, a kamoli nestao pa da se ona pita gdje je on 10 dana.
To je tako, nema tu puno filozofije jbg.
Jednostavno nek postavi situaciju obrnuto i nek skonta zasto bi ona nekom momku rekla isto to...zato sto je ne zanima, kratko i jasno.
Nenji, ne zajebavaj.
Da ga ona zanima, ne bi on nista odlagao do prekosutra, a kamoli nestao pa da se ona pita gdje je on 10 dana.
To je tako, nema tu puno filozofije jbg.
Jednostavno nek postavi situaciju obrnuto i nek skonta zasto bi ona nekom momku rekla isto to...zato sto je ne zanima, kratko i jasno.
Nenji, ne zajebavaj.
- Pitarrr82
#1268 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
E ako se ovo ubraja u taj posao banujte me, kriv sam
Gdje nestala ta osjecajnost, pomaganje jedna drugoj a dobra stara vremena...
Gdje nestala ta osjecajnost, pomaganje jedna drugoj a dobra stara vremena...
- Averus
#1269 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ma budimo realni, najbolje ce joj pomoci da joj odmah kaze to i to. Na taj nacin ce cura brze skloniti paznju s te teme i traziti novog muzaferiju da je pazi i mazi 
A doticnoj bih porucio: Meni se cini da si ti njemu bila interesantna samo zato sto nisi pristajala. Mozda ces mu biti interesantnija sad, kad si raskinula
Desavaju se i takve stvari jbg...
Nego, nekako mi tvoja prica djeluje kao pola istine...
Reci mi, kako si se ti ponasala u toj dugorocnoj vezi?
A doticnoj bih porucio: Meni se cini da si ti njemu bila interesantna samo zato sto nisi pristajala. Mozda ces mu biti interesantnija sad, kad si raskinula
Desavaju se i takve stvari jbg...
Nego, nekako mi tvoja prica djeluje kao pola istine...
Reci mi, kako si se ti ponasala u toj dugorocnoj vezi?
- ladyblue18
#1270 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
A koliko je dugo veza trajala uopste?
Samo si napisala da se niste cesto vidjali...
Ali kako god okrenes dolazis do zakljucka kakav jest. Iako mislim da nije u pitanju duga veza.
@pitar-ne do ti bog zatec se jednom u takvom razgovoru
Samo si napisala da se niste cesto vidjali...
Ali kako god okrenes dolazis do zakljucka kakav jest. Iako mislim da nije u pitanju duga veza.
@pitar-ne do ti bog zatec se jednom u takvom razgovoru
- honky tonk
#1271 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
slobodno vi direktno sve, i sama sam takva
imas pravo nenjiA, a veza- nista dugorocno, par mjeseci. nisam smarala
imas pravo nenjiA, a veza- nista dugorocno, par mjeseci. nisam smarala
- alchak.ba
#1272 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
nadji drugog. ma svasta bih napisao, al onda ce reci da provociramhonky tonk wrote:eh da i ja priupitam posto se vi muski medjusobno razumijete..
- kixa
#1273 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
kako nema problema,vidis da imaS4mpion wrote:Jao,vi,zene,ste naprosto stvorene da izmislite problem tamo gdje ga nema.kixa wrote:U vezi sam s momkom oko mjesec dana(znamo se negdje oko dvije godine.Culi smo se stalno,muntao me godinu i na kraju ja pala).Izasli smo 5-6 puta do sada,cujemo se telefonom,ok je sve bilo do prije tri dana
Posaljem mu sms tipa:"Sta ima,sta se radi",bla,bla i te gluposti i on NIKAKO do sada ne daje nikakve znakove zivota
![]()
Do sada je sve bilo ok,znam da mu se svidjam(barem sam mislila,inace ne bi me godinu startovao),znam i da ima naporan posao,sve razumijem,ali opet....NISTA NE RAZUMIJEM![]()
![]()
Hajde forumasi,pomozite da skontam sta je u njegovoj glaviAli bez zezanja prevelikog
Pih,odustajem od svega
- alchak.ba
#1274 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Jel se javio
- kixa