Artest wrote:Obi Mikel.
Uzasno dugo traje na TOP levelu, a tako je jebeno limitiran.
Jedan od onih bildera koji dodju na termin da se istrce.
Najvece ublehe u svijetu fudbala
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#1251 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
-
Korisničkoime
#1252 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Dok je bio u Bayernu prica ide sa je na sastanku pred cijelom ekipom skinuo hlace i gace i pokazao svog "leteceg holandana" te pojasnio da to radi kako bi svi u ekipi vidili da ima muda i da ce ista iskoristiti da izbaci iz tima bilo kojeg igraca pa i zvijezde ako budu pravili probleme. U nekoj izjavi je to spomenuo onaj jbn Argentinac stoper kojem se nikad imena ne mogu sjetiti.Velkoski wrote:Ma Van Gaal je tvrdoglavi kreten, koji ne zna postaviti igrače na njihovu poziciju (hint: pogledajte trenutni United).
A sad na tvoj post mislim da je van Gaal jedan od onih trenera koji traze da se igraci i ekipa prilagodi njegovom sistemu a ne da on prilagodi sistem igracima koje ima. Znaci on ce furati 4-3-3 bez obzira sto nema npr.ni jednog krilnog napadaca nek se drugi prilagodi ta ce on se prilagodavati jbt on bi se dobro razumio s bivsim reisom
- nKrkan
#1253 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
DemišelisKorisničkoime wrote:Dok je bio u Bayernu prica ide sa je na sastanku pred cijelom ekipom skinuo hlace i gace i pokazao svog "leteceg holandana" te pojasnio da to radi kako bi svi u ekipi vidili da ima muda i da ce ista iskoristiti da izbaci iz tima bilo kojeg igraca pa i zvijezde ako budu pravili probleme. U nekoj izjavi je to spomenuo onaj jbn Argentinac stoper kojem se nikad imena ne mogu sjetiti.Velkoski wrote:Ma Van Gaal je tvrdoglavi kreten, koji ne zna postaviti igrače na njihovu poziciju (hint: pogledajte trenutni United).
A sad na tvoj post mislim da je van Gaal jedan od onih trenera koji traze da se igraci i ekipa prilagodi njegovom sistemu a ne da on prilagodi sistem igracima koje ima. Znaci on ce furati 4-3-3 bez obzira sto nema npr.ni jednog krilnog napadaca nek se drugi prilagodi ta ce on se prilagodavati jbt on bi se dobro razumio s bivsim reisom
-
Korisničkoime
#1254 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Jah jebo ga otac taj covjeku vazda zaboravim ime
- Bosanski_kralj
#1255 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Puno bolji su treneri koji se prilagođavaju ekipi. Vide fino kojim igračima raspolažu i onda postave formaciju koja tome najbolje odgovara.Korisničkoime wrote:Dok je bio u Bayernu prica ide sa je na sastanku pred cijelom ekipom skinuo hlace i gace i pokazao svog "leteceg holandana" te pojasnio da to radi kako bi svi u ekipi vidili da ima muda i da ce ista iskoristiti da izbaci iz tima bilo kojeg igraca pa i zvijezde ako budu pravili probleme. U nekoj izjavi je to spomenuo onaj jbn Argentinac stoper kojem se nikad imena ne mogu sjetiti.Velkoski wrote:Ma Van Gaal je tvrdoglavi kreten, koji ne zna postaviti igrače na njihovu poziciju (hint: pogledajte trenutni United).
- nKrkan
#1256 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Marko Marin
- AmiĐa_Idriz
#1257 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Oj čuj Marin, pa gdje njega nađe...njemački Messi u najavi
pa šta je sad sa njim, gdje je znam da je skoro bio u Fiorentini, gdje je sad 
- Logovan
#1258 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
nKrkan wrote:Marko Marin
- nKrkan
#1259 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Leskot
Micah Richards
Kevin Princ
Matri
Paulinho
Micah Richards
Kevin Princ
Matri
Paulinho
- mO k3
#1260 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Logovan wrote:nKrkan wrote:Marko MarinUbleha na kvadrat.
bem li mu sve kada se sjecam tekme u frankfurtu ...njemacka-bih kada ga uvede pred kraj
- mO k3
#1261 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
ja mislim da je u turskoj nedze medju bracomAmiĐa_Idriz wrote:Oj čuj Marin, pa gdje njega nađe...njemački Messi u najavipa šta je sad sa njim, gdje je znam da je skoro bio u Fiorentini, gdje je sad
- Kinaski
#1262 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Stevanovic
- Bosanski_kralj
#1263 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Samo ima dosta ubleha u igračima koji su nas odbili i odlučili igrati za neku drugu reprezentaciju. Prvi mi padaju na pamet Seferović i onaj Tanković. Nema ih sad ni na mapi.
Kletve našeg naroda su ih stigle.
- Logovan
#1264 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Onaj što se nudi svakoj reprezentaciji Salatović ili kako već.
Ubleha.
- ODVRATAN_i_GADAN
#1265 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Slabo ti to pratiš. Seferović uredno igra i daje golove za Eintracht Frankfurt.Bosanski_kralj wrote:Samo ima dosta ubleha u igračima koji su nas odbili i odlučili igrati za neku drugu reprezentaciju. Prvi mi padaju na pamet Seferović i onaj Tanković. Nema ih sad ni na mapi.
- Bosanski_kralj
#1266 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
To fakat nisam znao. De malo statistikeODVRATAN_i_GADAN wrote:Slabo ti to pratiš. Seferović uredno igra i daje golove za Eintracht Frankfurt.Bosanski_kralj wrote:Samo ima dosta ubleha u igračima koji su nas odbili i odlučili igrati za neku drugu reprezentaciju. Prvi mi padaju na pamet Seferović i onaj Tanković. Nema ih sad ni na mapi.
- Logovan
- perfekcionista1
#1269 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Safet Suskavac, Vrsajevic, Tinki, Kvrzic...
- perfekcionista1
#1270 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Papke je kriv koliko i oni sto ne igraju za nasu repku. Lik nijednog od njih nije ni nazvao a kamo li da je otisao im na noge da porazgovara s njima vec je Seferovica pozvao na nekakve vecere kao gosta reprezentacije. Smijesno!!Bosanski_kralj wrote:Samo ima dosta ubleha u igračima koji su nas odbili i odlučili igrati za neku drugu reprezentaciju. Prvi mi padaju na pamet Seferović i onaj Tanković. Nema ih sad ni na mapi.
- cyprus
#1271 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Jao krpelja frajera...
-
todd_smith
#1272 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Karim Benzema.
Igras za Francusku, igras za Real Madrid. Primas ogromne pare, imas brend. Zabijas, asistiras, osvajas trofeje.
I onda glupan se uvali u kriminal i olose. Priznao francuskoj policiji da je povezan za skandalom oko Valbuene i nekog seks snimka, gdje bi dobio 150k. Takodjer je jedan od osumjecenih za trgovinu kokaina izmedju Dominikanske Republike i Francuske. Njegov najbolji jaran veliki kriminalac navodno.
Koja ubleha moras biti brate da sjebes sad citavu dobru karijeru za takve gluposti.
Igras za Francusku, igras za Real Madrid. Primas ogromne pare, imas brend. Zabijas, asistiras, osvajas trofeje.
I onda glupan se uvali u kriminal i olose. Priznao francuskoj policiji da je povezan za skandalom oko Valbuene i nekog seks snimka, gdje bi dobio 150k. Takodjer je jedan od osumjecenih za trgovinu kokaina izmedju Dominikanske Republike i Francuske. Njegov najbolji jaran veliki kriminalac navodno.
Koja ubleha moras biti brate da sjebes sad citavu dobru karijeru za takve gluposti.
- alberto_tomba
#1273 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Karim Benzema.
Spahin novi idol.
Spahin novi idol.
- mirzadelibasic
#1274 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Bendtner, Bojan Krkic, Giovani dos Santos, a i dobro su potonuli Torres i Falcao.
-
Sociolog
#1275 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
od ovih spomenutih, eto , moglo bi se potvrditi za Bojana Krkića...ipak je bio u puno mjeri medijski eksponiran, kao veliki talenat.