drag mi je igrac jako. koji ljubitelj nogometa moze ostat ravnodusan na, recimo, ovoTito_i_Partija wrote:Zasto te toliko interesuje nas "pijacar"?
ili ovo

ili protiv engleza bolest.

a i, ako nisi listao temu, nas par (u biti insomnia i ja
Moderators: Charuga, Tomahawk11
drag mi je igrac jako. koji ljubitelj nogometa moze ostat ravnodusan na, recimo, ovoTito_i_Partija wrote:Zasto te toliko interesuje nas "pijacar"?

obraticu paznju. ne zuri mu se izgleda sa rekordom.insomnia78 wrote:Jasta jeomar little wrote:zar, nisam znala. liga prvaka mi pamet popila.
Im'o je asistenciju za Matudija kod drugog gola
Igraju sutra u 20:30 protiv Guingampa

Orao pao, orao paoPoint. wrote:Heh, nisam znao da si papparazzi. Jesi li se ovo popeo na oluk pa sliko, zivota ti?

Aj, oprosti, izvini zbog spojleraomar little wrote:evo gledam drugo poluvrijeme snimku 4 0, taman posla ostaviti komentar. sad si mi spojloubise boga u ovoj sirotinji. znaci rekord -4.
super lopta za maksvela kod onog gola glavom.
eto onda.forzamilan wrote:On je meni apsolutni car. Prije sam ga mrzio dok je igrao u Juvetu i Interu ali je jbni car i u pravu je što je stariji to je bolji ko i vino.
Ovo je stara slikaPoint. wrote:Heh, nisam znao da si papparazzi. Jesi li se ovo popeo na oluk pa sliko, zivota ti?