Raskidi dugih veza...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
harell

#1251 Re: Raskidi dugih veza...

Post by harell »

pa dobro to za zube spada pod generalni izgled ne znam vala nikoga ko voli da mu bolja polovina ima mezarje u ustima :mrgreen:
Joker88

#1252 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Joker88 »

alchak.ba wrote:
Joker88 wrote:meni smeta kad neko "klapce" kad jede i kad nema fine zube
i onda takvog ne zelis kraj sebe, jelde?

jel puses zvakom balon i pucas ga?
Ne zelim, prije nego krenem sa nekim ispita ta "osnovna" pitanja :D
Ne pusem balon, to djeca rade ;)
Great Cornholio

#1253 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Great Cornholio »

Joker88 wrote:
Great Cornholio wrote: To je istina, ali ako si u stanju nepomućene svijesti, ali ako si zaljubljen onda si neuračunjiv, onda si žrtva, a onaj ko manipuliše tvojim osjećajima je zločinac.
zato covjek sebe mora vise voljet :D
Da, ali ne previše, jer prevelika ljubav prema sebi te onemogućava da voliš i još nekog pored sebe.
sour cherry

#1254 Re: Raskidi dugih veza...

Post by sour cherry »

Ima ona istina " Onome u koga si zaljubljen oprostićeš i mane, a onome u koga nisi zamjerićeš čak i vrline".
Istina.Ima i onih koji sebi praštaju sve mane,a drugima nijednu.
alchak.ba

#1255 Re: Raskidi dugih veza...

Post by alchak.ba »

Joker88 wrote:
alchak.ba wrote:

a jel problem ako nema nikako zuba?
jabidapitam

#1256 Re: Raskidi dugih veza...

Post by jabidapitam »

Joker88 wrote:
alchak.ba wrote:

To su sitnice
krater

#1257 Re: Raskidi dugih veza...

Post by krater »

harell wrote:pa dobro to za zube spada pod generalni izgled ne znam vala nikoga ko voli da mu bolja polovina ima mezarje u ustima :mrgreen:
:mrgreen:
le magnifique

#1258 Re: Raskidi dugih veza...

Post by le magnifique »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
alchak.ba

#1259 Re: Raskidi dugih veza...

Post by alchak.ba »

sour cherry wrote:
Ima ona istina " Onome u koga si zaljubljen oprostićeš i mane, a onome u koga nisi zamjerićeš čak i vrline".
a ima i onih koji istrazuju tudje mane, a svoje nikako da otklone.
krater

#1260 Re: Raskidi dugih veza...

Post by krater »

alchak.ba wrote:
sour cherry wrote:
:thumbup:
sour cherry

#1261 Re: Raskidi dugih veza...

Post by sour cherry »

Da,ima,slično onome što sam rekla
jabidapitam

#1262 Re: Raskidi dugih veza...

Post by jabidapitam »

Kastanienallee wrote:doploviste galijom i do meni omiljenih balona :)
Image
:lol:

alchak da ti ova sa slike puse i nju bi sutnuo? :D

Sto ljudi sitnicare, sve kontam omladina neka 20-22 godine.
harell

#1263 Re: Raskidi dugih veza...

Post by harell »

Kastanienallee wrote:doploviste galijom i do meni omiljenih balona :)
Image
i kaze nekom smetaju baloni :evil:
krater

#1264 Re: Raskidi dugih veza...

Post by krater »

m@m@ wrote:momku dopizdilo a vi o zubima i balonima :lol: :lol:
mali predah od socijale :mrgreen:
alchak.ba

#1265 Re: Raskidi dugih veza...

Post by alchak.ba »

sad sam ja sitnicav jer mi smeta kad puse balone i puca ih, jos i javno?

dobro
Great Cornholio

#1266 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Great Cornholio »

A ima i onih kojima smetaju maHane, mane ne primjećuju :evil: :D
krater

#1267 Re: Raskidi dugih veza...

Post by krater »

Great Cornholio wrote:A ima i onih kojima smetaju maHane, mane ne primjećuju :evil: :D
Da nisi taj? :mrgreen:
jabidapitam

#1268 Re: Raskidi dugih veza...

Post by jabidapitam »

alchak.ba wrote:sad sam ja sitnicav jer mi smeta kad puse balone i puca ih, jos i javno?

dobro
Pa jesi li joj kad reko da te nervira to, da je bezveze kad neko puse balone i sl.? Nije toliko strasna stvar, bar mislim
giovanni galli

#1269 Re: Raskidi dugih veza...

Post by giovanni galli »

a hljebaa mu hahaha, sto me izbusiste, ma stvar je sljedeca, znam ja sam da sam bio kreten, ona kad se zaljubila u mene na pocetku zivkala me stalno i izlazila samnom, a ja to koristio, prije nje nikad nisam sa nekim bio duze od par mjeseci, nakon 3 godine sam se bas zaljubio u nju, i dalje je sve islo skroz ok, ona sad uvijek meni nabija to nesto sta je bilo, i na svaku moju, e sjecas se kad si ti ovo ono, kako sam se ja osjecala, ja sve priznajem tako je ok, ali ja kad god kazem ok reci gotovo je ako ne mozes dalje nakon svega reci i ja odo, ona kaze sudbina ko zna sta zivot nosi, a nikako da kaze to je to, i cim je ne cujem deset dana, smjeh na telefon zezancija i sve. a preksinoc na telefon sto puta, eto sad imas curu, ja njoj kazem eto imas i ti momka 3 godine mladjeg, i super, ide svako svojim putem, ona kazem ma ko zna jeli to nesto momak, to je tek par puta da smo izasli, nije to sad nesto ovo ono. ma ok reko, idem sada imam posla, i spustim slusalicu, nakon toga poruka eto djavo je neki u meni, ne osjecam se dobro, eto imam 49 kila, imala 63 prije po godine, ja kazem zeno na ljeto bi te zenio, znas kad si god zaplakala da sam radi tebe dosao kilometrima u ponoc samo da te zarlim, znas kad si god zaplakala da sam bio tu. i evo pustam te idi dalje sama, ali znas da nisi sretna znas da se unistavasi da nikog kao mene voleti neces, samo postaje kasno, reko ko se danas za nekoga bori pola godine i dokazuje da mu je stalo u ovom svijetu, znam da sam prije sranja radio, i da si ostajala, zato ja sada mogu da pretrpim neke stvari, ali dobro razmisli sta gubis sta dobivas, jer smo imali toliko mogucnosti za napredak. ne znam volio bih da je vratim, volio bih da se skrasimo, ali ne znam igrat i sta sad da napravim, ali znam da joj je stalo, to znam sigurno, i da tersa i da se pravi i ispitiva granice.
krater

#1270 Re: Raskidi dugih veza...

Post by krater »

giovanni galli wrote:a hljebaa mu hahaha, sto me izbusiste, ma stvar je sljedeca, znam ja sam da sam bio kreten, ona kad se zaljubila u mene na pocetku zivkala me stalno i izlazila samnom, a ja to koristio, prije nje nikad nisam sa nekim bio duze od par mjeseci, nakon 3 godine sam se bas zaljubio u nju, i dalje je sve islo skroz ok, ona sad uvijek meni nabija to nesto sta je bilo, i na svaku moju, e sjecas se kad si ti ovo ono, kako sam se ja osjecala, ja sve priznajem tako je ok, ali ja kad god kazem ok reci gotovo je ako ne mozes dalje nakon svega reci i ja odo, ona kaze sudbina ko zna sta zivot nosi, a nikako da kaze to je to, i cim je ne cujem deset dana, smjeh na telefon zezancija i sve. a preksinoc na telefon sto puta, eto sad imas curu, ja njoj kazem eto imas i ti momka 3 godine mladjeg, i super, ide svako svojim putem, ona kazem ma ko zna jeli to nesto momak, to je tek par puta da smo izasli, nije to sad nesto ovo ono. ma ok reko, idem sada imam posla, i spustim slusalicu, nakon toga poruka eto djavo je neki u meni, ne osjecam se dobro, eto imam 49 kila, imala 63 prije po godine, ja kazem zeno na ljeto bi te zenio, znas kad si god zaplakala da sam radi tebe dosao kilometrima u ponoc samo da te zarlim, znas kad si god zaplakala da sam bio tu. i evo pustam te idi dalje sama, ali znas da nisi sretna znas da se unistavasi da nikog kao mene voleti neces, samo postaje kasno, reko ko se danas za nekoga bori pola godine i dokazuje da mu je stalo u ovom svijetu, znam da sam prije sranja radio, i da si ostajala, zato ja sada mogu da pretrpim neke stvari, ali dobro razmisli sta gubis sta dobivas, jer smo imali toliko mogucnosti za napredak. ne znam volio bih da je vratim, volio bih da se skrasimo, ali ne znam igrat i sta sad da napravim, ali znam da joj je stalo, to znam sigurno, i da tersa i da se pravi i ispitiva granice.
treniraj strogocu i autoritet
alchak.ba

#1271 Re: Raskidi dugih veza...

Post by alchak.ba »

umori ti mene jarane
jabidapitam

#1272 Re: Raskidi dugih veza...

Post by jabidapitam »

giovanni galli wrote:a hljebaa mu hahaha, sto me izbusiste, ma stvar je sljedeca, znam ja sam da sam bio kreten, ona kad se zaljubila u mene na pocetku zivkala me stalno i izlazila samnom, a ja to koristio, prije nje nikad nisam sa nekim bio duze od par mjeseci, nakon 3 godine sam se bas zaljubio u nju, i dalje je sve islo skroz ok, ona sad uvijek meni nabija to nesto sta je bilo, i na svaku moju, e sjecas se kad si ti ovo ono, kako sam se ja osjecala, ja sve priznajem tako je ok, ali ja kad god kazem ok reci gotovo je ako ne mozes dalje nakon svega reci i ja odo, ona kaze sudbina ko zna sta zivot nosi, a nikako da kaze to je to, i cim je ne cujem deset dana, smjeh na telefon zezancija i sve. a preksinoc na telefon sto puta, eto sad imas curu, ja njoj kazem eto imas i ti momka 3 godine mladjeg, i super, ide svako svojim putem, ona kazem ma ko zna jeli to nesto momak, to je tek par puta da smo izasli, nije to sad nesto ovo ono. ma ok reko, idem sada imam posla, i spustim slusalicu, nakon toga poruka eto djavo je neki u meni, ne osjecam se dobro, eto imam 49 kila, imala 63 prije po godine, ja kazem zeno na ljeto bi te zenio, znas kad si god zaplakala da sam radi tebe dosao kilometrima u ponoc samo da te zarlim, znas kad si god zaplakala da sam bio tu. i evo pustam te idi dalje sama, ali znas da nisi sretna znas da se unistavasi da nikog kao mene voleti neces, samo postaje kasno, reko ko se danas za nekoga bori pola godine i dokazuje da mu je stalo u ovom svijetu, znam da sam prije sranja radio, i da si ostajala, zato ja sada mogu da pretrpim neke stvari, ali dobro razmisli sta gubis sta dobivas, jer smo imali toliko mogucnosti za napredak. ne znam volio bih da je vratim, volio bih da se skrasimo, ali ne znam igrat i sta sad da napravim, ali znam da joj je stalo, to znam sigurno, i da tersa i da se pravi i ispitiva granice.
Ma je*e tu lud zbunjenog. Ubili ste se jedno za drugo. Dug i bericetan brak vam zelim :D
alchak.ba

#1273 Re: Raskidi dugih veza...

Post by alchak.ba »

jabidapitam wrote:
alchak.ba wrote:sad sam ja sitnicav jer mi smeta kad puse balone i puca ih, jos i javno?

dobro
Pa jesi li joj kad reko da te nervira to, da je bezveze kad neko puse balone i sl.? Nije toliko strasna stvar, bar mislim
ma nije to nijedna radila da se razumijemo, al imam nekih kolegica i jaranica koje to rade. Prijatelju, najradje bih se ranio tad
harell

#1274 Re: Raskidi dugih veza...

Post by harell »

opra sapra, ja vise ne znam sta da mislim

ustvari dobro kazete ubili se jedno za drugo, nasla krpa zakrpu. Jarane pa nebi se peglo toliko nema boga, osim ako to nije neka nevjerovatna ljubav koju ja dozivio nisam pa zato ne kontam, ugl zeni se u junu odma
Last edited by harell on 13/03/2013 18:30, edited 1 time in total.
sour cherry

#1275 Re: Raskidi dugih veza...

Post by sour cherry »

jabidapitam wrote:

dobro
Boji se da bi ga napala :lol: :lol:
Post Reply