kmirsad wrote:Danas nisam čistio snjega...
I see what you did there
kmirsad wrote:Danas nisam čistio snjega...
187 wrote:a ja ovi u braku nekkokuz_sa wrote:LIVE U Mostaru pozvani svi sposobni muškarci da se angažuju u čišćenju snijega
normalno, ne treba ovaj snijeg sav cistit, valjat ce nam i u juluvdivna wrote:ja samo sa prozora da golubovi imaju gdje i malo hljeba da mogu poredatiJanjicar wrote:Svi pisu da su danas cisti snijeg,juce,prekjucer a svi online citav dan budu na forumu![]()
a ulica, kad budem imala sa kim, do tada sam onlajn
hahahahahhah nisam normalan majkem'Hemel wrote:187 wrote:a ja ovi u braku nekkokuz_sa wrote:LIVE U Mostaru pozvani svi sposobni muškarci da se angažuju u čišćenju snijega
nije slobodni nego sposobni...![]()
Ako možeš kreni već u četvrtak popodne, ako ne, onda prije u petak nego subotu, jer satelitski snimci pokazuju prilazak još jednog hladnog i snijegonosnog talasa, koji će sigurno iznad našeg područja donijeti snijeg u naredni vikend.187 wrote:Ja bih trebao na put ( van granica BiH) da krenem u petak odnosno subotu , sad ne znam da li da idem ili ne
eto mirsi šanseplain vanilla wrote:nama su rekli da se snijeg cisti u srijedu u 12
kmirsad wrote:Danas nisam čistio snjega... a pado je...
kmirsad wrote:Danas nisam čistio snjega... a pado je...
nije do mene, daju mi povoda bez prijeke potrebeBobi wrote:Armirani, ne zajebavaj narod.
prilagodjena wrote:eto mirsi šanseplain vanilla wrote:nama su rekli da se snijeg cisti u srijedu u 12![]()
kmirsad wrote:Danas je nisam ni pipno--i nek nisam ... a pado je...
Nije... al kažu da će ga sutra biti za 30 cm više... iako ja mislim, da je sve to šuplja...Hemel wrote:kmirsad wrote:Danas nisam čistio snjega... a pado je...
to nije dobro...![]()
Haj'... važi...plain vanilla wrote:nama su rekli da se snijeg cisti u srijedu u 12
ubili ga rakija i cevapi, a sve se lafo cisti...muha_sa wrote:kmirsad wrote:Danas je nisam ni pipno--i nek nisam ... a pado je...![]()
![]()
![]()
šta mu je pa pado![]()
Božije davanje... jebaji ga...to ja van ljudske moči...muha_sa wrote:kmirsad wrote:Danas je nisam ni pipno--i nek nisam ... a pado je...![]()
![]()
![]()
šta mu je pa pado![]()
hljebarnik wrote:Na BC pa se zajebavajte.
kmirsad wrote:Nije... al kažu da će ga sutra biti za 30 cm više... iako ja mislim, da je sve to šuplja...Hemel wrote:kmirsad wrote:Danas nisam čistio snjega... a pado je...
to nije dobro...![]()
![]()
![]()
heeeej drug muj, ..i plus PDVstatixx wrote: ubili ga rakija i cevapi, a sve se lafo cisti...
kmirsad wrote:]Božije davanje... jebaji ga...poluautomatski--dignem ga rukom sam spadne...![]()
![]()