Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pitarrr82 wrote:Meni se ne svidjaju obojica ali sta se moze...
Da, ima problema s rebrom, citao sam intervju valjda je to teza povreda nego ova s ramenom...
Teza je zato sto bi mu moglo rebro arteriju presjeci, mora da spava sjedeci. Oporavak se predvidja tek za nekoliko sedmica, doktori ga nece pustiti da igra dok mu to rebro skorz ne zaraste.
Pitarrr82 wrote:Meni se ne svidjaju obojica ali sta se moze...
Da, ima problema s rebrom, citao sam intervju valjda je to teza povreda nego ova s ramenom...
Teza je zato sto bi mu moglo rebro arteriju presjeci, mora da spava sjedeci. Oporavak se predvidja tek za nekoliko sedmica, doktori ga nece pustiti da igra dok mu to rebro skorz ne zaraste.
Da, ima intervju na stranici celicnih, procitao sam sve to... nista moracu ja da uskocim izgleda
Biće zanimljivo večeras kad Biilsi igraju uvijek bude oko 50 poena a posebno se nafuraju protiv Patriotsa, pa i protiv Delfina ne bi trebalo biti dugačije!
Koji su debilli ovi boysi. Taman covjek konta da ce mozda okrenuti sezonu i uci u borbu za playoff i covjek stavi pare na njih i onda ih brownsi drze u shut outu 3 kvodera.
Edit: a lionsovi wr-eri su jos vece smote i debili.
Dallas, Tampa, Houston, Atlanta, Green Bay, svi se oni provukose u zadnjim trenucima protiv losijih ekipa, jos troje od njih na svom terenu. Zbog toga su mi liga i utakmice jos interesantniji.
Ne znam pratil ko college football, ali tamo je jos zanimljivije, cak mi veci gust gledati te utakmice, posebno zbog atmosfere na tribinama kao i neizvjesnosti oko poretka.
sadmire wrote:Dallas, Tampa, Houston, Atlanta, Green Bay, svi se oni provukose u zadnjim trenucima protiv losijih ekipa, jos troje od njih na svom terenu. Zbog toga su mi liga i utakmice jos interesantniji.
Ne znam pratil ko college football, ali tamo je jos zanimljivije, cak mi veci gust gledati te utakmice, posebno zbog atmosfere na tribinama kao i neizvjesnosti oko poretka.
Malo ih je tesko upratiti jer ih ima bruku ali meni je recimo Oregon dobar
Gronkovski slomio ruku , zar je moguće da onaka životinja slomi ruku, od koledža znam da je Alabama dobra i LSU, ostalo brate i ne pratim ima ih milijardu!
i meni se cinilo da ih je previse, al u sustini se sve svodi na njih 30-ak, kao u NFL-u, tako da se vremenom sve pohvata.
Oregon je do ove subote bio neporazen i sa Kansasom glavni favorit za finale, ali su oba izgubila, Oregon cak kuci od Stanforda na produzetak, nevjerovatnim nizom nesretnih okolnosti, poteza i odluka. Tako da je Notre Dame prije zadnje utakmice jedini neporazen a mislim da ce Alabama biti druga i ako obje pobijede u zadnjem kolu, igrat ce za titulu.
dobise nas gavrani guzovace, da je bio Ben ubili bi im muhu na guzici, sinoc zakazalo nosenje, a to je bilo presudno za napad kad nema Bena..odbrana je bila na nivou, samo su jednom dosli u red zonu, special team je usrao motku, bojim se da je bez Bena sve vec izgubljeno