Kup BiH 2011/12
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Petit_Beurre
#1251 Re: Kup BiH 2011/12
Neće ovo na dobro, nikako...
- paravan
#1252 Re: Kup BiH 2011/12
hoce, itekako hocePetit_Beurre wrote:Neće ovo na dobro, nikako...
ovako sve vise i vise ljudi uvidja da sa zivotinjom nemoze biti suzivota
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#1253 Re: Kup BiH 2011/12
Ja sam neutralan i realan, sudjenje danas je bilo malo bolje od prosjecnog, stim da nije bilo protekcije ni jednog tima, malo se sudac u nekim momentima gubio i to je sve, al nijednu ekipu glavni sudac nije ostetio niti sam vidio da ima namjeru. e sad sto smo mi navikli da svaki tim kuci ima "svoje sudjenje" je druga stvar.Dead Man Walking wrote:Fakat ne kontam ovo u vezi sudjenja, mozda sam previse pristrasan, ne znam. Ima li neko neutralan da prokomentarise sudjenje? I iz bliskog komsiluka cujem kako je Zeljo zasticen ko polarni medvjedi i da nas uz ovakvo sudjenje ne moze niko izbaciti. Kakvo sudjenje?
Najveci promasaj sto se sudjenja tice napravio je pomocnik koji je podigao zastavicu i sprijecio kontru zelje, em igrac zelje bio na svojoj polovini, em zadnji igrac borca bio na svojoj polovini terena
- cyprus
#1254 Re: Kup BiH 2011/12
Ja čestitam Željezničaru i Širokom Brijegu na plasmanu u finale Kupa Bosne i Hercegovine
Neka pobjedi bolji...
- Petit_Beurre
#1255 Re: Kup BiH 2011/12
Koliko glava treba da se kotrlja da bi jeli zlatnim kašikama?paravan wrote:hoce, itekako hocePetit_Beurre wrote:Neće ovo na dobro, nikako...![]()
Sve ide po planu, a mi smo samo pijuni druže...
-
Baudelaire
#1256 Re: Kup BiH 2011/12
Nek pobijedi Željezničar, jer fašiste ne mogu smisliti. Dosta više nekakvog prosipanja multietničnosti na nekakav seljački način. Sve dok oni mrze BiH, mrzim i ja njih. Prije ih nisam volio, a sad ih mrzim.cyprus wrote:Ja čestitam Željezničaru i Širokom Brijegu na plasmanu u finale Kupa Bosne i HercegovineNeka pobjedi bolji...
- cyprus
#1257 Re: Kup BiH 2011/12
Ne treba mrziti
Ja se samo nadam fer i korektnom duelu bez ovakvih sranja... Moje simpatije u tom duelu će biti na strani Željezničara, ali ako Široki zasluži titulu, nema problema
Last edited by cyprus on 04/04/2012 23:58, edited 1 time in total.
-
RusmirBurek
#1258 Re: Kup BiH 2011/12
I ja kažem.Baudelaire wrote:Nek pobijedi Željezničar.cyprus wrote:Ja čestitam Željezničaru i Širokom Brijegu na plasmanu u finale Kupa Bosne i HercegovineNeka pobjedi bolji...
25.04.2012.
Sarajevo cijelo večeras je plavo-bijelo
- BHF_Manijak
#1259 Re: Kup BiH 2011/12
Fakat ne znam koliko zaslijepljen moras biti i pristrasan da kazes da ono nije faul, govorim o situaciji koja je prethodila golu!
Volio bih, sto neko rece, da neko fakat neutralan prokomentarise, ili smo mi toliko subjketivni ili su oni bas bas moroni?!
Pa kad su tako pametno sto ne napisase da je Zelji mahan ofsajd u drugom kad je sam igrac jurisao na gol Borca to jos jedan iz pozadine isao, a ofsajda s glave nije bilo!

Volio bih, sto neko rece, da neko fakat neutralan prokomentarise, ili smo mi toliko subjketivni ili su oni bas bas moroni?!
- cyprus
#1260 Re: Kup BiH 2011/12
Ja sam neutralan, ali nisam gledo utakmicuBHF_Manijak wrote:Fakat ne znam koliko zaslijepljen moras biti i pristrasan da kazes da ono nije faul, govorim o situaciji koja je prethodila golu!![]()
![]()
Volio bih, sto neko rece, da neko fakat neutralan prokomentarise, ili smo mi toliko subjketivni ili su oni bas bas moroni?!![]()
Pa kad su tako pametno sto ne napisase da je Zelji mahan ofsajd u drugom kad je sam igrac jurisao na gol Borca to jos jedan iz pozadine isao, a ofsajda s glave nije bilo!
![]()
-
Baudelaire
#1261 Re: Kup BiH 2011/12
Bježi ba Cypruse, ti si idealistacyprus wrote:Ne treba mrziti
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#1262 Re: Kup BiH 2011/12
sta ces bolan gledat, utakmica sa 3 tacna pasa za 60mincyprus wrote:Ja sam neutralan, ali nisam gledo utakmicuBHF_Manijak wrote:Fakat ne znam koliko zaslijepljen moras biti i pristrasan da kazes da ono nije faul, govorim o situaciji koja je prethodila golu!![]()
![]()
Volio bih, sto neko rece, da neko fakat neutralan prokomentarise, ili smo mi toliko subjketivni ili su oni bas bas moroni?!![]()
![]()
Jel ima negdje da se to pogleda?
nit ima sumnjivih situacija na stetu borca ni nista, dramu prave iz nicega
- Baltazar_khan
#1263 Re: Kup BiH 2011/12
ma ta struktura navijača borca se neće nikad promijeniti. džaba im ono ultra furanje kad su nacionaliste i hajmo reći slabije inteligencije. ja se uvijek sjetim ovog idiota. prebaciti na 3:16
- paravan
#1264 Re: Kup BiH 2011/12
jesi sad svjestan sta rade cetnici i ustase?Petit_Beurre wrote:Koliko glava treba da se kotrlja da bi jeli zlatnim kašikama?paravan wrote:hoce, itekako hocePetit_Beurre wrote:Neće ovo na dobro, nikako...![]()
Sve ide po planu, a mi smo samo pijuni druže...
napokon nas narod moze da prestane biti naivan. napokon prestaje slijepo vjerovati da se sa njima moze zivjeti.
evo ti primjera ispod. i svaka cast baudelaire
Baudelaire wrote: Nek pobijedi Željezničar, jer fašiste ne mogu smisliti. Dosta više nekakvog prosipanja multietničnosti na nekakav seljački način. Sve dok oni mrze BiH, mrzim i ja njih. Prije ih nisam volio, a sad ih mrzim.
- cyprus
#1265 Re: Kup BiH 2011/12
Ma mislim taj neki faul koji jeste/nije bio... Ne bih vala 60 minuta gledo da mi plateAdmir_1984 wrote:sta ces bolan gledat, utakmica sa 3 tacna pasa za 60mincyprus wrote:Ja sam neutralan, ali nisam gledo utakmicuBHF_Manijak wrote:Fakat ne znam koliko zaslijepljen moras biti i pristrasan da kazes da ono nije faul, govorim o situaciji koja je prethodila golu!![]()
![]()
![]()
Jel ima negdje da se to pogleda?
nit ima sumnjivih situacija na stetu borca ni nista, dramu prave iz nicega
- _Reds_
#1266 Re: Kup BiH 2011/12
Komsije jeste li vec isprintali majice
!
Pogledah malo nesto utakmice, hm.. suđenje loše, sudija je mrtvio igro, nije dao da se razvije, i time ocigledno pomagao Dimitrijevicima
, jest da bi Borac i pored toga tesko prosao, al jbg, ne treba ono radit'
I ako Borac ne dobije sad jedno 50.000 po usima, i 6-7 bez navijca, ebes i ligu, i komitet, jer se incident ponovio, kazne trebaju biti poduplane.
Pogledah malo nesto utakmice, hm.. suđenje loše, sudija je mrtvio igro, nije dao da se razvije, i time ocigledno pomagao Dimitrijevicima
I ako Borac ne dobije sad jedno 50.000 po usima, i 6-7 bez navijca, ebes i ligu, i komitet, jer se incident ponovio, kazne trebaju biti poduplane.
-
iceman2010
#1267 Re: Kup BiH 2011/12
Prvo da ne bude zabune, drago mi je sto je zeljo prosao. Zeljo ima trenutno najbolju ekipu i zasluzili su prolaz. O gamadi na stadionu je suvisno trositi rijeci. Uglavnom je sve receno. Ali da je Zeljo imao sudijsku zastitu imao je. Borac nije mogao prici sesnaestercu. Onakvu situaciju iz kakve je zeljo zabio go, borac je trebao imati najmanje dva puta prije toga (ono smijesno, kofol pustanje prednosti, a igrac uopste nije u povoljnoj situaciju i gubi loptu, a prekrsaj je na opasnom mjestu i jos s ledja za zuti karton). Lopta ne smije opasno pasti u zeljin sesnaesterac a da sudija ne svira neki prekrsaj (sjeti se prekrsaje na gusi iako niko nije bio ni blizu njega). Definitivno, do zeljinog gola nije imao ujednacen kriterij. A kada je Zeljo zabio go i kada je objektivno slabiji Borac imao nemogucu misiju da stigne zaostatak od tri gola onda moze i da svira nepostojeci ofsajd zelji i slicno da popravi "sliku" znajuci da je pitanje pobjednika i prolaska dalje vec rijeseno. Sudija je jako lose sudio.Admir_1984 wrote:Ja sam neutralan i realan, sudjenje danas je bilo malo bolje od prosjecnog, stim da nije bilo protekcije ni jednog tima, malo se sudac u nekim momentima gubio i to je sve, al nijednu ekipu glavni sudac nije ostetio niti sam vidio da ima namjeru. e sad sto smo mi navikli da svaki tim kuci ima "svoje sudjenje" je druga stvar.Dead Man Walking wrote:Fakat ne kontam ovo u vezi sudjenja, mozda sam previse pristrasan, ne znam. Ima li neko neutralan da prokomentarise sudjenje? I iz bliskog komsiluka cujem kako je Zeljo zasticen ko polarni medvjedi i da nas uz ovakvo sudjenje ne moze niko izbaciti. Kakvo sudjenje?
Najveci promasaj sto se sudjenja tice napravio je pomocnik koji je podigao zastavicu i sprijecio kontru zelje, em igrac zelje bio na svojoj polovini, em zadnji igrac borca bio na svojoj polovini terena
- Obuca9
#1268 Re: Kup BiH 2011/12
A sta im je ovo furka "jalija"? Je li se to odnosi uopsteno na Sarajlije ili samo na navijace Zeljeznicara?
P.S.
Da ne bude zabune, znam sta znaci ta rijec, nego me zanima kontekst u kojem je koriste po tim smrdljivim forumima.
P.S.
Da ne bude zabune, znam sta znaci ta rijec, nego me zanima kontekst u kojem je koriste po tim smrdljivim forumima.
- cyprus
#1269 Re: Kup BiH 2011/12
Ja samo znam prvo da je mržnja prvenstveno autodestruktivan fenomen, a drugo da jedna mržnja hrani drugu...Baudelaire wrote:Bježi ba Cypruse, ti si idealistacyprus wrote:Ne treba mrzitiKad oni meni ne misle dobro, što bih ja njima mislio? Mrzim svakog pojedinca sa današnje utakmice koji je pjevao onakve pjesme i divljao, kao i svakog onog ko je to prećutno odobravao. Čast onima kojima se to nije svidjelo, ali mislim da je njih premalo.
paravanu pitanje: šta bi trebalo uraditi sa tim za koje ti kažeš da se s njima ne može živjeti?
- _Reds_
#1270 Re: Kup BiH 2011/12
Safet IsovićObuca9 wrote:A sta im je ovo furka "jalija"? Je li se to odnosi uopsteno na Sarajlije ili samo na navijace Zeljeznicara?
P.S.
Na jaliji badem drvo raste
Na Jaliji, na Jaliji
badem drvo raste
na bademu od zlata ljuljacka
Tu se ljulja, tu se ljuja
i staro i mlado
dodje reda na mog dragana
Pade jaran, pade jaran
u zelenu travu
pade jaran u zelenu travu
Zali se ga, zali se ga
svi redom jarani
a najvise lijepa djevojka
da nije ova jalija
-
Baudelaire
#1271 Re: Kup BiH 2011/12
Jalija radi toga što se rimuje sa balija. Predstavlja balije ustvari. Ja sam bar tako skontao, može biti da griješim.Obuca9 wrote:A sta im je ovo furka "jalija"? Je li se to odnosi uopsteno na Sarajlije ili samo na navijace Zeljeznicara?
P.S.
Cypruse, šta je rješenje? Daj nam ti nešto ponudi. Da pokazujemo izljeve ljubavi prema, mogu slobodno reći, gamadi?
- ganjeta
#1272 Re: Kup BiH 2011/12
Jedina greška na štetu Borca u prvom poluvremenu je faul nad Gušom, i u drugom faul nad Krunićem. Pa onaj Marković je izbio laktom Jamaka nije ni svirao faul, a bilo je za žuti najmanje. To da je Željo bio zaštićen okačite mačku o rep. Da je srao sudija, jeste, ali da smo bili zaštićeni
Smiješno!
- Petit_Beurre
#1273 Re: Kup BiH 2011/12
Ma ok, paravan, haveru kako da ti objasnim, ne gumo ih ni ja, ali zaboravio sam njemački, valja mi opet učiti
šala mala...
Najbitnije je sad šta će komitet uraditi. Ovo je ja mislim test zrelosti, ako se tako uopšte može reći.
Najbitnije je sad šta će komitet uraditi. Ovo je ja mislim test zrelosti, ako se tako uopšte može reći.
- and
#1274 Re: Kup BiH 2011/12
treba se ugledati na ove taze europljane.hrvatska je fino riješila probleme i pravac eu.Baudelaire wrote:Jalija radi toga što se rimuje sa balija. Predstavlja balije ustvari. Ja sam bar tako skontao, može biti da griješim.Obuca9 wrote:A sta im je ovo furka "jalija"? Je li se to odnosi uopsteno na Sarajlije ili samo na navijace Zeljeznicara?
P.S.
Cypruse, šta je rješenje? Daj nam ti nešto ponudi. Da pokazujemo izljeve ljubavi prema, mogu slobodno reći, gamadi?
- cyprus
#1275 Re: Kup BiH 2011/12
Hm, a pričamo o rješenju? Ti smtraš da je mržnja rješenje? Interesantno...Baudelaire wrote:Cypruse, šta je rješenje? Daj nam ti nešto ponudi. Da pokazujemo izljeve ljubavi prema, mogu slobodno reći, gamadi?
A rješenje za šta? Za konkretan slučaj današnje utakmice? Za problem huliganstva u BiH? Za problem nacionalizma u BiH? Problem fašizma? Problem složene političke situacije u zemlji? To su uglavnom problemi koji zahtjevaju komplexan pristup i čije rješenje nije moguće brzo pronaći i adekvatno primjeniti...