Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
shalla wrote:Pape MORA zvati Jahića, mislim svaka čast Maletiću ali ne hvala...
Nećemo se puni ni sa njim usrećiti. Kad se samo sjetim šta mu je ona rezerva Liverpula, Riera, radio u Zenici, na tom desnom boku, mrak mi na oči padne.
Mada, ako ćemo relano, Jahić je za Maletića Mujdža
Ma to ti kažem, nije ni Jahić Bog zna kakav ali je za sve druge opcije na tom desnom beku ne Mujdža već Maicon
Jbt tito kako ćemo desetkovani biti prvu tekmu protiv tako jebenog napada (prevashodno na krilnim pozicijama)...
Ako ima IŠTA pozitivno to je da prvu igramo kući. Koliko god ekipe voljele igrati revanš kući ja mislim da je nama prednost prva kući, vidjelo se to najbolje u prošlom baražu jer ako bismo opet zijanili prvu (a zijanili bi u gostima sa ovakvom odbranom) ne bismo mogli ništa u Zenici...
shalla wrote:Pape MORA zvati Jahića, mislim svaka čast Maletiću ali ne hvala...
Nećemo se puni ni sa njim usrećiti. Kad se samo sjetim šta mu je ona rezerva Liverpula, Riera, radio u Zenici, na tom desnom boku, mrak mi na oči padne.
Mada, ako ćemo relano, Jahić je za Maletića Mujdža
Ma to ti kažem, nije ni Jahić Bog zna kakav ali je za sve druge opcije na tom desnom beku ne Mujdža već Maicon
Jbt tito kako ćemo desetkovani biti prvu tekmu protiv tako jebenog napada (prevashodno na krilnim pozicijama)...
Ako ima IŠTA pozitivno to je da prvu igramo kući. Koliko god ekipe voljele igrati revanš kući ja mislim da je nama prednost prva kući, vidjelo se to najbolje u prošlom baražu jer ako bismo opet zijanili prvu (a zijanili bi u gostima sa ovakvom odbranom) ne bismo mogli ništa u Zenici...
Ja bi majke mi Hasana zvao, valjo bi nam ko hljeb u ovim tekmama
north wrote:I da, odlično je neko primijetio, da se Portugal toliko favorizuje i namješta njima dobili bi valjda Estoniju ili Crnu Goru....
pa vidis da je crna gora nepoznanica, s englezima dvije nerijesene odigrati. ja mislim da oni imaju sansu da izbace cesku. nije uefa smjela rizikovati pa da im da crnu goru, a nas znaju i pojeli su nas.
Zenica obavezno, ne mogu pretjerano raširiti svoju igru. Ne možemo ni mi, ali makar nam je vezni red duplo jači nego onda i neće nam ko prošli put kad nam pobjeda treba sakriti loptu. Jebat ih, može se. Treba hrabro.
liliac wrote:halo, ba, je l neko ovdje upratio da je riječ o petoj reprezentaciji na svijetu?! kakvu našu igru? još ako gdje zaškripi, eto sudije upomoć, neće znati ko će da ga zove, od nike do blattera. ovo je već završeno.
drndalo wrote:Ma koliko mi bilo zao sto cu morati gledati prenemaganje prima-balerine iz Real-a, neka ih, ko ih *ebe, nisu zvjeri, mogu se pobijediti, jest da nam ne leze stilom, ali hajmo mi njima nametnut nasu igru !
I kom opanci, kom obojci, udri, pa sta bude... Sa stilom kako neko vec rece ! Pa i ako ispadnemo, da nismo ispali ko smokljani, nego uspravnih glava...
Sve ovo je samo nauk za kvalifikacije ubuduce, nikad vise odlazak u goste jednoj Albaniji (uz svo postovanje) "samo" po bod...
Halo ba, ja imam svoje misljenje, i iznesoh ga, i ti svoje si iznio... I sta sad ? Treba li da se predamo unaprijed ? Koji smo *urac onda uopste isli i u Pariz ?
Ne kazem da mi prosli put nije bilo lose dok sam gledao neke poteze i prolaze portugalaca na terenu, ali ako ih Danci mogu pobijediti, mozemo i mi ! Hocemo li, vidjecemo ? Ne mogu ni oni imati svaki dan dobar, kao ni mi...
Idemo skupo prodati svoju kozu, ako smo ikada ista postigli, postigli smo inatom ! Osim toga, nije sramota izgubiti od boljeg, pa nasima motivacija ne bi trebala biti problem...
liliac wrote:halo, ba, je l neko ovdje upratio da je riječ o petoj reprezentaciji na svijetu?! kakvu našu igru? još ako gdje zaškripi, eto sudije upomoć, neće znati ko će da ga zove, od nike do blattera. ovo je već završeno.
drndalo wrote:Ma koliko mi bilo zao sto cu morati gledati prenemaganje prima-balerine iz Real-a, neka ih, ko ih *ebe, nisu zvjeri, mogu se pobijediti, jest da nam ne leze stilom, ali hajmo mi njima nametnut nasu igru !
I kom opanci, kom obojci, udri, pa sta bude... Sa stilom kako neko vec rece ! Pa i ako ispadnemo, da nismo ispali ko smokljani, nego uspravnih glava...
Sve ovo je samo nauk za kvalifikacije ubuduce, nikad vise odlazak u goste jednoj Albaniji (uz svo postovanje) "samo" po bod...
Halo ba, ja imam svoje misljenje, i iznesoh ga, i ti svoje si iznio... I sta sad ? Treba li da se predamo unaprijed ? Koji smo *urac onda uopste isli i u Pariz ?
Ne kazem da mi prosli put nije bilo lose dok sam gledao neke poteze i prolaze portugalaca na terenu, ali ako ih Danci mogu pobijediti, mozemo i mi ! Hocemo li, vidjecemo ? Ne mogu ni oni imati svaki dan dobar, kao ni mi...
Idemo skupo prodati svoju kozu, ako smo ikada ista postigli, postigli smo inatom ! Osim toga, nije sramota izgubiti od boljeg, pa nasima motivacija ne bi trebala biti problem...
pa, vidiš da nismo ni trebali ići u pariz. kad jedan kriminalac kao što je platini može nekažnjeno poniziti cijelu jednu naciju, možeš li onda zamisliti šta će sponzori da rade sudijama ako im se pedercic ne pojavi na euru. i cijeli baraž namješten protiv balkanskih ekipa. turci će pomesti hrvate, crnogorce će česi uzeti, a mi ćemo ovdje primiti jedan, tamo dva i to će biti to. i zato je ono što je spahić uradio najbliže izdaji što sam ikad vidio. ono je zapravo izdaja. papak jedan. on je u sportu ono što je dino konaković u politici. papak i diletant.
FnatiC wrote:Ovaj Ivan je i ranije pisao o dojavama raznih utakmica.Znam da je nudio na indexu da mu se javi putem maila prije 2 sedmice na utakmicu naku iz 2/1
ma kakve dojave, da fakat imam dojavu sigurno ne bih pisao po internetu nego pravac kladionica i uzet pare
Irska i Češka se guraju svim silama da idu na EP. Cilj im je bio izbjeći Tursku i nas, i to su i napravili. A gdje će UEFA nešto naštimati, ma kakvi, ta je organizacija oličenje poštenja i morala. Normalno da će nas gurnuti na Portugal, obzirom da je to jedina ekipa od nositelja koja nas u ovom trenutku može izbaciti!
FnatiC wrote:Ovaj Ivan je i ranije pisao o dojavama raznih utakmica.Znam da je nudio na indexu da mu se javi putem maila prije 2 sedmice na utakmicu naku iz 2/1
ma kakve dojave, da fakat imam dojavu sigurno ne bih pisao po internetu nego pravac kladionica i uzet pare
na ovo se ne mozes kladiti bar koliko je meni poznato.Mozda negdje kod engleza u kladionici.A prati eto molim te malo index i taj nick.Cesto se javlja na raznim clancima i pise ovo sto sam gore rekao da mu se javis na mail i uz nadoknadu ti da neke parove il tako neso.
Ne furam te teorije zavjere i to nego samo ti kazem sta sam procitao
Malo si prejak na izjavama... Vec sam rekao za Francusku, sranje nam se desilo, naucimo nesto i tjerajmo dalje... Nikad nas niko nece nigdje pustiti, mi moramo sami tamo DOCI/UCI !!! Slabi cekaju pravdu (obicno na "onom" svijetu), jaki primjenjuju PRAVO !
Da je Spahic znao sta ce biti, ne bi to napravio, ali lako je sad biti general... Obicno igra jako odgovorno, pa mora se nekada desiti i greska, glupa, da, ali se desi... Pogresan momenat, definitivno, ali puno vise je doprinjeo nego sto je usr'o, tako da se ne slazem s tobom o izdaji...
na ovo se ne mozes kladiti bar koliko je meni poznato.Mozda negdje kod engleza u kladionici.A prati eto molim te malo index i taj nick.Cesto se javlja na raznim clancima i pise ovo sto sam gore rekao da mu se javis na mail i uz nadoknadu ti da neke parove il tako neso.
Ne furam te teorije zavjere i to nego samo ti kazem sta sam procitao
a sta ce mu moja nadoknada od 10-20-50 eura kada moze on otici u kladionicu i sa tom dojavom zaraditi visestruko od onoga sto mu ja platim da mi kaze tu dojavu. i jos rizikuje da se dojava razglasi toliko daleko da i sama mafija otkaze i promjeni ishod to "dojave".
edit: moglo se i kod nas kladiti na izvucene parove. evo pogledo sam u bet-live ponudi je bilo.
Last edited by karanana on 13/10/2011 14:30, edited 1 time in total.
a tebe karanana sta ja znam sta ce mu 10 20 eura il koliko vec naplacuje.Opet i zadnji put ponavljam da sam ga i ranije vidjao kako ovo pise nista drugo
Se não fosse o penalti mandrake em cima do Nasri, teríamos um Portugal x França nos playoffs; azar, seria já uma prévia da Euro. Quanto aos outros confrontos: Montenegro deve passar pela fosca República Tcheca (que depois da Euro 2008 nunca mais voltou ao bom futebol da primeira metade da década passada); Croácia deve passar da Turquia - revanche pela heroica vitória turca na última Euro - vejo o time croata com mais qualidade que os comandados por Hiddink; Estônia x Irlanda, deve dar Irlanda - ainda estou surpreso pela presença da Estônia nesses playoffs - mais tradição e também um time fisicamente muito forte. Voltando ao jogo de Portugal: a Bósnia pode ter Pjanic e Dzeko, mas tremeram contra os Portugueses antes, e no fim devem treme de novo; Portugal é um time temido, tem CR7, tem outros bons jogadores, deve passar
Malo si prejak na izjavama... Vec sam rekao za Francusku, sranje nam se desilo, naucimo nesto i tjerajmo dalje... Nikad nas niko nece nigdje pustiti, mi moramo sami tamo DOCI/UCI !!! Slabi cekaju pravdu (obicno na "onom" svijetu), jaki primjenjuju PRAVO !
Da je Spahic znao sta ce biti, ne bi to napravio, ali lako je sad biti general... Obicno igra jako odgovorno, pa mora se nekada desiti i greska, glupa, da, ali se desi... Pogresan momenat, definitivno, ali puno vise je doprinjeo nego sto je usr'o, tako da se ne slazem s tobom o izdaji...
nemoj zezati, jarane, ozbiljan igrač ne napravi onakvu grešku u onakvoj utakmici. ono ti je naš primitivizam. da se on pred rajom pohvali kako je izuo nasrija iz cipela, ocam'. onako neodgovorno se ponašati je ravno izdaji. a sad sasvim ljudski, san mi je bolan uništio, tri dana zadnja ne spavam.
liliac wrote:
pa, vidiš da nismo ni trebali ići u pariz. kad jedan kriminalac kao što je platini može nekažnjeno poniziti cijelu jednu naciju, možeš li onda zamisliti šta će sponzori da rade sudijama ako im se pedercic ne pojavi na euru. i cijeli baraž namješten protiv balkanskih ekipa. turci će pomesti hrvate, crnogorce će česi uzeti, a mi ćemo ovdje primiti jedan, tamo dva i to će biti to. i zato je ono što je spahić uradio najbliže izdaji što sam ikad vidio. ono je zapravo izdaja. papak jedan. on je u sportu ono što je dino konaković u politici. papak i diletant.
Stvarno hoces da svi dobijemo ban zbog tebe. Zacepi kad nemas sta pametnije reci!
liliac wrote:nemoj zezati, jarane, ozbiljan igrač ne napravi onakvu grešku u onakvoj utakmici. ono ti je naš primitivizam. da se on pred rajom pohvali kako je izuo nasrija iz cipela, ocam'. onako neodgovorno se ponašati je ravno izdaji. a sad sasvim ljudski, san mi je bolan uništio, tri dana zadnja ne spavam.
Donekle se slazem, ali mislim da je njemu ipak sada teze nego meni i tebi... Jest' poj'o govno, ali i to je dio igre...
Da se vratim na osnovnu misao za buducnost ! NIKAD VISE ODLAZAK U RAZNE ALBANIJE "SAMO" PO 1 BOD ! Svuda i uvijek se mora ici na pobjedu !!! Pa i izgubiti, ali NE SMIJE NEDOSTAJATI AMBICIJE !!!