Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Baudelaire wrote:E jbg Dortmund. Neshvatljivo loša igra Dortmunda u kup takmičenjima. Prošle godine su smiješni bili u Evropa ligi, ove godine u Ligi prvaka. Moraju uzeti Marseille sa 4-0
Ovi Barcini počeli već da čuvaju rezultat seljačkim fazonima.
Toooooooo Leverkusen
neda im arsenal sanse...
2:1...
Last edited by sumirprimus on 23/11/2011 22:36, edited 1 time in total.
ja ja...
ne pogodi opet rezultat,jos jednom ibro pokaza da nije za velike utakmice,
jos jednom barca dobi,sho bi reko šuko laku noc i prijatno,resistance is futile...
Ibro večeras jedan od najboljih na terenu. Rezultati su ekstra bili u grupi E, utakmica u Londonu beton. Kakav je Chelsea u zadnje vrijeme, Valencia ih može mlatnuti.
LSD wrote:Kako Valensija sama sebe uništi svojim kiksevima, sad im valja pobjediti Čelzi u Londonu.
Što da ne, trenutno su bolja ekipa.
Pa ne znam baš, ipak je to Čelzi...još igraju na svom terenu i to pod imperativom pobjede....jer oni mogu ispasti u Europa Ligu, ako kiksaju....ta utakmica ce riješiti sve u grupi E.
LSD wrote:Kako Valensija sama sebe uništi svojim kiksevima, sad im valja pobjediti Čelzi u Londonu.
Što da ne, trenutno su bolja ekipa.
Pa ne znam baš, ipak je to Čelzi...još igraju na svom terenu i to pod imperativom pobjede....jer oni mogu ispasti u Europa Ligu, ako kiksaju....ta utakmica ce riješiti sve u grupi E.
Ma nema više imena i "ipak to je"... ako nemaš igru, doviđenja i prijatno
Valencia je u dobroj formi, nadigrala RM u drugom poluvremenu, sad ovim hudnjacima utrpali sedam... Soldado ne može fulati, još da Emery skonta da Pablo Hernandez mora igrati od prve minute