BiH-Albanija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Rezultat?

Pobjeda BiH
153
64%
Remi
39
16%
Pobjeda Albanije
46
19%

Total votes: 238

pirmin

#1251 Re: BiH-Albanija

Post by pirmin »

Gledam golove sa drugih stadiona i kontam da imamo sa odstojanjem daleko najlosiji stadion na kojem se igraju kvalifikacione utakmice.

Steta sto su silne pare pokrane, sad moramo UEFA-u moliti za kakvu sadaku da napravimo nesto da iole valja.
lord blackadder

#1252 Re: BiH-Albanija

Post by lord blackadder »

Tri najgora igraca veceras:

Pjanic - METILJ
Misimovic - tek zadnjih 15 min trgno se iz hibernacije
Dzeko - drvena marija

Nije se niko posebno istakao. Bravo za Pandzu, puno se bolje postavlja od onoga.

Losa igra. Ocekujem dosta provjera za prvu prijateljsku.
žuti

#1253 Re: BiH-Albanija

Post by žuti »

gdje ima pregled ostalih utakmica?
Sasvim_Obican

#1254 Re: BiH-Albanija

Post by Sasvim_Obican »

Only1 wrote:
dinty2 wrote:zivim blizzu bilinog polja
i evo neki debili uzvikuju tekbir alahhuekber

jebo im maletic majku seljacku,,,kad ce vise skontat da je BIH drzava i hrvata i muslimana i srba...
stid me je u ovim trenucima sto pripadam religijskoj zajednici(imenom) muslimana...
na bilino na tekme dolaze najveci ljakani ... sa ogromnim cuzmama cevapima i pivom u ruci i deru se ko kreteni ,,,
:x :x :x :x

maleticu hvala kralju :bih: :bih:
Slusaj patrioto, u Banja Luku i Siroki Brijeg pa tamo se bori za ravnopravnost.
:roll: :roll: :roll: :roll:
Šibicar

#1255 Re: BiH-Albanija

Post by Šibicar »

Only1 wrote:

jebo im maletic majku seljacku,,,kad ce vise skontat da je BIH drzava i hrvata i muslimana i srba...
stid me je u ovim trenucima sto pripadam religijskoj zajednici(imenom) muslimana...
na bilino na tekme dolaze najveci ljakani ... sa ogromnim cuzmama cevapima i pivom u ruci i deru se ko kreteni ,,,

A ti u prvi saf u Džamiju,pa tamo prosipaj vjerske pokliče,koji btw nemaju nikakve veze sa fudbalom.
dinty2

#1256 Re: BiH-Albanija

Post by dinty2 »

Only1 wrote:

slusaj nacionalisto...
dok je takvih ko sto si ti i na jednoj i na drugoj i na trecoj strani,,,vas ublenutih primitivaca i neobrazovanih majmuna...ova prelijepa zemlja nece nikad naprijed

izvinjavam se moderatorima..ne mogu nacista i fasista na forumu
Šibicar

#1257 Re: BiH-Albanija

Post by Šibicar »

lord blackadder wrote:Tri najgora igraca veceras:

Pjanic - METILJ
Dzeko - drvena marija

Nije se niko posebno istakao. Bravo za Pandzu, puno se bolje postavlja od onoga.

E jes' i mene ispizdio večeras,pa on i lopta k'o da su se prvi put sreli u životu,tako je izgledao.
žuti

#1258 Re: BiH-Albanija

Post by žuti »

mislim da ove prethodne uvrede zasluzuju cisti ban :roll:
Impavidus

#1259 Re: BiH-Albanija

Post by Impavidus »

Samo da nam druga "ježića u leđica" citiram:
jeza u ledja wrote:Ej, umjesto Mujdze on ubacuje ovog kloca sto ne zna centarsuta napravit. :-)
Nemoj Boga ti dragog više... ;-)

Drago mi zbog više nekih stvari:
-Maletić pokazao kako se trči i bori (Maneken šeikov jesi vidio možda?!), i kod onog gola glavom na đon. :thumbup:
-Pandža nadam se do vraćanja Nadarevića i/ili Papca 8ako Bog da, al' da Bog da) izbacio onu letvu Mravca iz prvih 11.
-Ibričić ("jebem i njega i navijače mu što ga podržavaju") ostao na klupi čitavu utakmicu, mali Bešić zaigrao. :thumbup:
Pape živ bio zovi Šehića, Avdukića bilo koga miči samo Hasagića sa gola (za divno čudo nijednom nije ševao napadača). :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#1260 Re: BiH-Albanija

Post by Tomahawk11 »

Pobjeda je pobjeda...kakva god...
Ipak, mislim da treba podvuci igru Spahica. Taj covjek je pokrio i pokupio sve lopte (i igrace :D ) u zadnjoj liniji.
Napad je mogao puno bolje, ali ima puno do septembra, do tad se forma moze podici na bolje. :bih:
Pandza :thumbup: Maletic :thumbup:
quasar

#1261 Re: BiH-Albanija

Post by quasar »

Only1 wrote:

Ne nego cemo prvo u svojoj avliji da pospremimo... :x
solo2

#1262 Re: BiH-Albanija

Post by solo2 »

pirmin wrote:A sad kad navale kalkulatori :D ...ako dobijemo Kinu, ako remiziramo sa Japanom, 3 boda protiv J.Koreje... :D
eih ali juzna mandzurija mora odigrati nerijeseno ili izgubiti od filipina 7 razlike s' tim da se u laosu opet zarati pa da zbog nemogucnosti odigravanja utakmice rezutat bude registrovan 0-3 za burmu.
Frankyee

#1263 Re: BiH-Albanija

Post by Frankyee »

Pjanic - METILJ
Dzeko - drvena marija

Sve si sam rekao, dok Pjane i Miske igraju zajdno ni jedan ne valja. Kada je Pjana izasao Miske je dosao do prostora. Mislim da je Ciro bio u pravu sto nije drzao Misketa i Pjanu zajedno. Ako vec njih dvojica igraju onda treba vaditi Medu ili Stilu ( koji nije igrao veceras )
bosnovizija

#1264 Re: BiH-Albanija

Post by bosnovizija »

BiH – Albanija 2:0
Stadion Bilino polje. Gledalaca: 12.000. Sudija: Blom (Holandija). Strijelci: 1:0 Medunjanin (67), 2:0 - Maletić (90). Žuti kartoni: Maletić (BiH), Duro (Albanija).

BiH: Hasagić, Mujdža (od 73. Maletić), Lulić, Spahić, Pandža, Rahimić, Medunjanin, Pjanić (od 77. Bešić, Misimović, Ibišević (od 61. Muslimović), Džeko.
ALBANIJA: Ujkani, Vangjeli, Dallku, Cana, Curri, Agolli (od 60. Lila), Bulku, Skela, Lala (od 73. Muzaka), Salihi, Bogdani (od 46. Duro).
Za arhivu
Izvor: SCsport.ba
USAblues

#1265 Re: BiH-Albanija

Post by USAblues »

trcicu trceci wrote:dobri smo, bice golova...ja ocekujem 2:0

:shock: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :bih:
lord blackadder

#1266 Re: BiH-Albanija

Post by lord blackadder »

Šibicar wrote:

Pjanic - METILJ
Dzeko - drvena marija

E jes' i mene ispizdio večeras,pa on i lopta k'o da su se prvi put sreli u životu,tako je izgledao.
Nista konkretno ne producira, samo melja i prodaje lopte. Moze biti samo zamjena za Misimovica, on na krilu nema sta trazit isto kao i Ibricic.
Mostar_1987

#1267 Re: BiH-Albanija

Post by Mostar_1987 »

Ja neznam sto se vi zalite na Kenu Hasagica, ja prvi vise volim Begovica i bolji je golman ali Hasagic nas je spasio blamaze u Bukarestu, danas nije gola primio a za repku je solidan da se neseka sa loptom.
jeza u ledja

#1268 Re: BiH-Albanija

Post by jeza u ledja »

Impavidus wrote:Samo da nam druga "ježića u leđica" citiram:
jeza u ledja wrote:Ej, umjesto Mujdze on ubacuje ovog kloca sto ne zna centarsuta napravit. :-)
Nemoj Boga ti dragog više... ;-)
Svejedno je kloc. Da je igrao jos 10 minuta ostali bi na 10 igraca.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#1269 Re: BiH-Albanija

Post by Chmoljo »

samo da prenesem utiske sa druge teme
Chmoljo wrote:odlična igra. sa ovakvom ćemo rasturiti Francuze usred Pariza... trica ne gine trikolorima... :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

volim te Safete, volim te Edine, Harise, Darko, bravo.

volim te Mahire :bih:
:) :mrgreen:
jeza u ledja

#1270 Re: BiH-Albanija

Post by jeza u ledja »

PS: Sad sam procitao da je Mujdza izasao radi povrede. Haj dobro...
bosnovizija

#1271 Re: BiH-Albanija

Post by bosnovizija »

Selektor Albanije nakon susreta
Kuže: BiH je zasluženo slavila

Piše: M. Dautbegović
Utorak, 07.06.11. 22:35.

Odmah nakon večerašnjeg susreta na Bilinom polju selektor albanskog nacionalnog tima, Josip Kuže rekao je da je Bosna i Hercegovina zasluženo slavila.
"U jednoj lošoj fudbalskoj predstavi Bosna i Hercegovina je zasluženo slavila. Bh. igrači su umorni, ali moji igrači nisu u dobroj formi i to nismo uspjeli kazniti", rekao je Kuže i dodao:
"Nadao sam se da ćemo iz kontranapada napraviti nešto, ali nismo u tome uspjeli. Mislim da je BiH sada u najboljoj poziciji u borbi za drugo mjesto. BiH ima kvaliteniju momčad od Bjelorusa i u dvije utakmice po mom mišljenju prednost je na Strani bh. tima. Međutim, neće biti lako", dodao je Kuže.

Hvala gospodine Kuže!
Sasvim_Obican

#1272 Re: BiH-Albanija

Post by Sasvim_Obican »

Ovako je to vidio nap stari arapski znanac.. "Dark Meleć" mi je favorit ovaj put :D
Bosnolog

#1273 Re: BiH-Albanija

Post by Bosnolog »

madFlava wrote:
Edin H. wrote:e]

Ne poraz od Rumuna je bio moguc, Pape je propustio bodove taktikom u Albaniji, pa i protiv Francuske kuci.
ako budemo izjednaceni s rumunima,oni prolaze ;)

Apsolutno se slazem od samog pocetka Susic je izjavio da igra za drugo mjesto i baraz,..... yebo ga taj kukavicko debilski podanicki mentalitet,....Zasto se ne igra mudima i srcem na pobjedu protiv svih kuci ili u gostima i prvo mjesto na tabeli,Ovaj podanicki mentalitet nas nigdje nikada nece odvesti,,.Umjesto da se ide na prvo mjesto i direktne kvalifikacije,ganjamo i kalkulisemo na yebeni baraz svaki put i onda imamo ovo sto imamo ,..... :evil: :evil: :evil: :evil:

Drago mi je za Maletica sto je dao gol,..Maletic je takode ubacio Ibisevicu za onja gol u Albaniji,.Momak igra srcem i bori se za razliku od dobrog dijela baletanskih supaka na celu sa Dzekom tarbom koji me sve vise razocarava,.....Ibisevic se i bio odlican svo vrijem a Susic povlaci njega umjesto kilavog Dzeke,....pitam se da li mi pratismo istu utakmicu,....

Pjanic mora da uvede ekstra obrok i u teretanu ili da poveca brzinu ,...To vazi i za Misketa da smrsa i poveca pokretljivost,On ima tehniku ali ne i brzinu i okretnost,.....
Kinaski

#1274 Re: BiH-Albanija

Post by Kinaski »

Gledajuci onako tekmu , primjetio sam da idu u coporu na loptu (mislim na veznu liniju) , u par navrata medunjanin je ulazio u duel sa rahimicem , pa su jedan drugom smetali . Uglavnom nema te trkacke igre i zbog toga je slabo dzeko dolazio do izrazaja i ako mu neko posalje loptu na njemu je flaster . Budimo realni da nije Cire Dzeko ne bi bio ovo sto je sad , ali to nije tema ovog topica :)
solo2

#1275 Re: BiH-Albanija

Post by solo2 »

Veceras je valjda (ponovo) svima jasno da nemamo dovoljan broj 'Mudonja"u ekipi tj. imamo ih samo dvojicu a to su Spahic i Muslimovic - ostalo (uz par pozrtvovanih) su balerine... Posebno Dzekson, Miske i Pjanic.
Locked