BiH-Albanija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- pirmin
#1251 Re: BiH-Albanija
Gledam golove sa drugih stadiona i kontam da imamo sa odstojanjem daleko najlosiji stadion na kojem se igraju kvalifikacione utakmice.
Steta sto su silne pare pokrane, sad moramo UEFA-u moliti za kakvu sadaku da napravimo nesto da iole valja.
Steta sto su silne pare pokrane, sad moramo UEFA-u moliti za kakvu sadaku da napravimo nesto da iole valja.
- lord blackadder
#1252 Re: BiH-Albanija
Tri najgora igraca veceras:
Pjanic - METILJ
Misimovic - tek zadnjih 15 min trgno se iz hibernacije
Dzeko - drvena marija
Nije se niko posebno istakao. Bravo za Pandzu, puno se bolje postavlja od onoga.
Losa igra. Ocekujem dosta provjera za prvu prijateljsku.
Pjanic - METILJ
Dzeko - drvena marija
Nije se niko posebno istakao. Bravo za Pandzu, puno se bolje postavlja od onoga.
-
žuti
#1253 Re: BiH-Albanija
gdje ima pregled ostalih utakmica?
- Sasvim_Obican
#1254 Re: BiH-Albanija
Only1 wrote:Slusaj patrioto, u Banja Luku i Siroki Brijeg pa tamo se bori za ravnopravnost.dinty2 wrote:zivim blizzu bilinog polja
i evo neki debili uzvikuju tekbir alahhuekber
jebo im maletic majku seljacku,,,kad ce vise skontat da je BIH drzava i hrvata i muslimana i srba...
stid me je u ovim trenucima sto pripadam religijskoj zajednici(imenom) muslimana...
na bilino na tekme dolaze najveci ljakani ... sa ogromnim cuzmama cevapima i pivom u ruci i deru se ko kreteni ,,,
![]()
![]()
![]()
![]()
maleticu hvala kralju![]()
- Šibicar
#1255 Re: BiH-Albanija
A ti u prvi saf u Džamiju,pa tamo prosipaj vjerske pokliče,koji btw nemaju nikakve veze sa fudbalom.Only1 wrote:Slusaj patrioto, u Banja Luku i Siroki Brijeg pa tamo se bori za ravnopravnost.dinty2 wrote:zivim blizzu bilinog polja
jebo im maletic majku seljacku,,,kad ce vise skontat da je BIH drzava i hrvata i muslimana i srba...
stid me je u ovim trenucima sto pripadam religijskoj zajednici(imenom) muslimana...
na bilino na tekme dolaze najveci ljakani ... sa ogromnim cuzmama cevapima i pivom u ruci i deru se ko kreteni ,,,
![]()
![]()
![]()
![]()
- dinty2
#1256 Re: BiH-Albanija
slusaj nacionalisto...Only1 wrote:Slusaj patrioto, u Banja Luku i Siroki Brijeg pa tamo se bori za ravnopravnost.dinty2 wrote:zivim blizzu bilinog polja
![]()
![]()
![]()
![]()
dok je takvih ko sto si ti i na jednoj i na drugoj i na trecoj strani,,,vas ublenutih primitivaca i neobrazovanih majmuna...ova prelijepa zemlja nece nikad naprijed
izvinjavam se moderatorima..ne mogu nacista i fasista na forumu
- Šibicar
#1257 Re: BiH-Albanija
E jes' i mene ispizdio večeras,pa on i lopta k'o da su se prvi put sreli u životu,tako je izgledao.lord blackadder wrote:Tri najgora igraca veceras:
Pjanic - METILJ
Dzeko - drvena marija
-
žuti
#1258 Re: BiH-Albanija
mislim da ove prethodne uvrede zasluzuju cisti ban 
- Impavidus
#1259 Re: BiH-Albanija
Samo da nam druga "ježića u leđica" citiram:
Drago mi zbog više nekih stvari:
-Maletić pokazao kako se trči i bori (Maneken šeikov jesi vidio možda?!), i kod onog gola glavom na đon.
-Pandža nadam se do vraćanja Nadarevića i/ili Papca 8ako Bog da, al' da Bog da) izbacio onu letvu Mravca iz prvih 11.
-Ibričić ("jebem i njega i navijače mu što ga podržavaju") ostao na klupi čitavu utakmicu, mali Bešić zaigrao.
Pape živ bio zovi Šehića, Avdukića bilo koga miči samo Hasagića sa gola (za divno čudo nijednom nije ševao napadača).
Nemoj Boga ti dragog više...jeza u ledja wrote:Ej, umjesto Mujdze on ubacuje ovog kloca sto ne zna centarsuta napravit.
Drago mi zbog više nekih stvari:
-Maletić pokazao kako se trči i bori (Maneken šeikov jesi vidio možda?!), i kod onog gola glavom na đon.
-Pandža nadam se do vraćanja Nadarevića i/ili Papca 8ako Bog da, al' da Bog da) izbacio onu letvu Mravca iz prvih 11.
-Ibričić ("jebem i njega i navijače mu što ga podržavaju") ostao na klupi čitavu utakmicu, mali Bešić zaigrao.
Pape živ bio zovi Šehića, Avdukića bilo koga miči samo Hasagića sa gola (za divno čudo nijednom nije ševao napadača).
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1260 Re: BiH-Albanija
Pobjeda je pobjeda...kakva god...
Ipak, mislim da treba podvuci igru Spahica. Taj covjek je pokrio i pokupio sve lopte (i igrace
) u zadnjoj liniji.
Napad je mogao puno bolje, ali ima puno do septembra, do tad se forma moze podici na bolje.
Pandza
Maletic 
Ipak, mislim da treba podvuci igru Spahica. Taj covjek je pokrio i pokupio sve lopte (i igrace
Napad je mogao puno bolje, ali ima puno do septembra, do tad se forma moze podici na bolje.
Pandza
- quasar
#1261 Re: BiH-Albanija
Ne nego cemo prvo u svojoj avliji da pospremimo...Only1 wrote:Slusaj patrioto, u Banja Luku i Siroki Brijeg pa tamo se bori za ravnopravnost.dinty2 wrote:zivim blizzu bilinog polja
![]()
![]()
![]()
![]()
-
solo2
#1262 Re: BiH-Albanija
eih ali juzna mandzurija mora odigrati nerijeseno ili izgubiti od filipina 7 razlike s' tim da se u laosu opet zarati pa da zbog nemogucnosti odigravanja utakmice rezutat bude registrovan 0-3 za burmu.pirmin wrote:A sad kad navale kalkulatori...ako dobijemo Kinu, ako remiziramo sa Japanom, 3 boda protiv J.Koreje...
-
Frankyee
#1263 Re: BiH-Albanija
Sve si sam rekao, dok Pjane i Miske igraju zajdno ni jedan ne valja. Kada je Pjana izasao Miske je dosao do prostora. Mislim da je Ciro bio u pravu sto nije drzao Misketa i Pjanu zajedno. Ako vec njih dvojica igraju onda treba vaditi Medu ili Stilu ( koji nije igrao veceras )lord blackadder wrote:Tri najgora igraca veceras:
Pjanic - METILJ
Dzeko - drvena marija
-
bosnovizija
#1264 Re: BiH-Albanija
BiH – Albanija 2:0
Stadion Bilino polje. Gledalaca: 12.000. Sudija: Blom (Holandija). Strijelci: 1:0 Medunjanin (67), 2:0 - Maletić (90). Žuti kartoni: Maletić (BiH), Duro (Albanija).
BiH: Hasagić, Mujdža (od 73. Maletić), Lulić, Spahić, Pandža, Rahimić, Medunjanin, Pjanić (od 77. Bešić, Misimović, Ibišević (od 61. Muslimović), Džeko.
ALBANIJA: Ujkani, Vangjeli, Dallku, Cana, Curri, Agolli (od 60. Lila), Bulku, Skela, Lala (od 73. Muzaka), Salihi, Bogdani (od 46. Duro).
Za arhivu
Izvor: SCsport.ba
Stadion Bilino polje. Gledalaca: 12.000. Sudija: Blom (Holandija). Strijelci: 1:0 Medunjanin (67), 2:0 - Maletić (90). Žuti kartoni: Maletić (BiH), Duro (Albanija).
BiH: Hasagić, Mujdža (od 73. Maletić), Lulić, Spahić, Pandža, Rahimić, Medunjanin, Pjanić (od 77. Bešić, Misimović, Ibišević (od 61. Muslimović), Džeko.
ALBANIJA: Ujkani, Vangjeli, Dallku, Cana, Curri, Agolli (od 60. Lila), Bulku, Skela, Lala (od 73. Muzaka), Salihi, Bogdani (od 46. Duro).
Za arhivu
Izvor: SCsport.ba
- USAblues
#1265 Re: BiH-Albanija
trcicu trceci wrote:dobri smo, bice golova...ja ocekujem 2:0
- lord blackadder
#1266 Re: BiH-Albanija
Nista konkretno ne producira, samo melja i prodaje lopte. Moze biti samo zamjena za Misimovica, on na krilu nema sta trazit isto kao i Ibricic.Šibicar wrote:E jes' i mene ispizdio večeras,pa on i lopta k'o da su se prvi put sreli u životu,tako je izgledao.lord blackadder wrote:Tri najgora igraca veceras:
Pjanic - METILJ
Dzeko - drvena marija
-
Mostar_1987
#1267 Re: BiH-Albanija
Ja neznam sto se vi zalite na Kenu Hasagica, ja prvi vise volim Begovica i bolji je golman ali Hasagic nas je spasio blamaze u Bukarestu, danas nije gola primio a za repku je solidan da se neseka sa loptom.
- jeza u ledja
#1268 Re: BiH-Albanija
Svejedno je kloc. Da je igrao jos 10 minuta ostali bi na 10 igraca.Impavidus wrote:Samo da nam druga "ježića u leđica" citiram:Nemoj Boga ti dragog više...jeza u ledja wrote:Ej, umjesto Mujdze on ubacuje ovog kloca sto ne zna centarsuta napravit.![]()
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1269 Re: BiH-Albanija
samo da prenesem utiske sa druge teme

Chmoljo wrote:odlična igra. sa ovakvom ćemo rasturiti Francuze usred Pariza... trica ne gine trikolorima...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
volim te Safete, volim te Edine, Harise, Darko, bravo.
volim te Mahire
- jeza u ledja
#1270 Re: BiH-Albanija
PS: Sad sam procitao da je Mujdza izasao radi povrede. Haj dobro...
-
bosnovizija
#1271 Re: BiH-Albanija
Selektor Albanije nakon susreta
Kuže: BiH je zasluženo slavila
Piše: M. Dautbegović
Utorak, 07.06.11. 22:35.
Odmah nakon večerašnjeg susreta na Bilinom polju selektor albanskog nacionalnog tima, Josip Kuže rekao je da je Bosna i Hercegovina zasluženo slavila.
"U jednoj lošoj fudbalskoj predstavi Bosna i Hercegovina je zasluženo slavila. Bh. igrači su umorni, ali moji igrači nisu u dobroj formi i to nismo uspjeli kazniti", rekao je Kuže i dodao:
"Nadao sam se da ćemo iz kontranapada napraviti nešto, ali nismo u tome uspjeli. Mislim da je BiH sada u najboljoj poziciji u borbi za drugo mjesto. BiH ima kvaliteniju momčad od Bjelorusa i u dvije utakmice po mom mišljenju prednost je na Strani bh. tima. Međutim, neće biti lako", dodao je Kuže.
Hvala gospodine Kuže!
Kuže: BiH je zasluženo slavila
Piše: M. Dautbegović
Utorak, 07.06.11. 22:35.
Odmah nakon večerašnjeg susreta na Bilinom polju selektor albanskog nacionalnog tima, Josip Kuže rekao je da je Bosna i Hercegovina zasluženo slavila.
"U jednoj lošoj fudbalskoj predstavi Bosna i Hercegovina je zasluženo slavila. Bh. igrači su umorni, ali moji igrači nisu u dobroj formi i to nismo uspjeli kazniti", rekao je Kuže i dodao:
"Nadao sam se da ćemo iz kontranapada napraviti nešto, ali nismo u tome uspjeli. Mislim da je BiH sada u najboljoj poziciji u borbi za drugo mjesto. BiH ima kvaliteniju momčad od Bjelorusa i u dvije utakmice po mom mišljenju prednost je na Strani bh. tima. Međutim, neće biti lako", dodao je Kuže.
Hvala gospodine Kuže!
- Sasvim_Obican
#1272 Re: BiH-Albanija
Ovako je to vidio nap stari arapski znanac.. "Dark Meleć" mi je favorit ovaj put
- Bosnolog
#1273 Re: BiH-Albanija
madFlava wrote:ako budemo izjednaceni s rumunima,oni prolazeEdin H. wrote:e]
Ne poraz od Rumuna je bio moguc, Pape je propustio bodove taktikom u Albaniji, pa i protiv Francuske kuci.
Apsolutno se slazem od samog pocetka Susic je izjavio da igra za drugo mjesto i baraz,..... yebo ga taj kukavicko debilski podanicki mentalitet,....Zasto se ne igra mudima i srcem na pobjedu protiv svih kuci ili u gostima i prvo mjesto na tabeli,Ovaj podanicki mentalitet nas nigdje nikada nece odvesti,,.Umjesto da se ide na prvo mjesto i direktne kvalifikacije,ganjamo i kalkulisemo na yebeni baraz svaki put i onda imamo ovo sto imamo ,.....
Drago mi je za Maletica sto je dao gol,..Maletic je takode ubacio Ibisevicu za onja gol u Albaniji,.Momak igra srcem i bori se za razliku od dobrog dijela baletanskih supaka na celu sa Dzekom tarbom koji me sve vise razocarava,.....Ibisevic se i bio odlican svo vrijem a Susic povlaci njega umjesto kilavog Dzeke,....pitam se da li mi pratismo istu utakmicu,....
Pjanic mora da uvede ekstra obrok i u teretanu ili da poveca brzinu ,...To vazi i za Misketa da smrsa i poveca pokretljivost,On ima tehniku ali ne i brzinu i okretnost,.....
- Kinaski
#1274 Re: BiH-Albanija
Gledajuci onako tekmu , primjetio sam da idu u coporu na loptu (mislim na veznu liniju) , u par navrata medunjanin je ulazio u duel sa rahimicem , pa su jedan drugom smetali . Uglavnom nema te trkacke igre i zbog toga je slabo dzeko dolazio do izrazaja i ako mu neko posalje loptu na njemu je flaster . Budimo realni da nije Cire Dzeko ne bi bio ovo sto je sad , ali to nije tema ovog topica 
-
solo2
#1275 Re: BiH-Albanija
Veceras je valjda (ponovo) svima jasno da nemamo dovoljan broj 'Mudonja"u ekipi tj. imamo ih samo dvojicu a to su Spahic i Muslimovic - ostalo (uz par pozrtvovanih) su balerine... Posebno Dzekson, Miske i Pjanic.