FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ice2cube

#1251 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by ice2cube »

http://www.kurir-info.rs/komentari/navi ... i-komentar

Komentar nesto tipa : Svi vas provalili za Srebernicu :?

Koji zatucan narod, kako lazu sami sebe sad kao mi izmislili to :shock:

GAZI CIGANE, GAZI CETALJE
cyprus

#1252 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by cyprus »

ice2cube wrote:
cyprus wrote:
Sarajevo_Grad wrote:Ovo drugo, samo što neki pokušavaju ovo dvoje u jedan paket staviti, i onda im kao oprostiti zbog ovih parola i plakata. :-)
Kako bilo, ja se samo nadam da se naši navijači neće spustiti na nivo njihove stoke...
Treba im noge polomiti.

Ako se to ne dogodi (a hoce) i treba svako da nas zajebaje :bih:

Nikad vi necete da se spustate na neke "nivoe" vi urbani ultra moderni gradjani, necete se opametiti nikad.
Dobro, eto sretno tebi u lomljenju noga...
BEHAba

#1253 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by BEHAba »

Ma ljudi vi niste svesni sta albanski navijaci ovde kazu makedoncima...

a sad mi ovde 10 strana pisemo o ovome
ma pricaj njima sta god nek seru sta god
BEHAba

#1254 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by BEHAba »

Obuca9 wrote:Image

26. jula će aBd opet ovako visiti Levski...
E ovo
ovo moze
Sigurno ce izazvati frku na drzavno nivo :D

http://www.youtube.com/watch?v=BES5X6qy ... re=related

Bugarska uručila protestnu notu Srbiji

SOFIJA/BOSILEGRAD - Bugarska je danas uručila protestnu notu Srbiji zbog zabrane skupa u Bosilegradu povodom 138. godišnjice smrti bugarskog nacionalnog heroja Vasila Levskog.

Nota je uručena ambasadoru Srbije u Sofiji Aleksandru Crkvenjakovu, a šef bugarske diplomatije Nikolaj Mladenov najavio je da će informisati evropske partnere o "grupnom zaustavljanju građana" koji su jutros pokušali da uđu u Srbiju.

Prema tvrdnjama bugarskih izvora, na graničnom prelazu Ribarce zaustavljeni su autobusi kojima su se gosti iz Bugarske uputili u Bosilegrad.

* Bugarski mediji, koji opširno pišu o ovom slučaju, navode da su srpski carinici ustvari vrlo sporo propuštali vozila na graničnom prelazu, tvrdeći da je reč o rutinskoj kontroli.

Tu tvrdnju, međutim, demantovao je portparol Policijske uprave u Vranju, major Dragan Stamenković.

"Informacija nije tačna. Granični prelaz Ribarce normalno radi. Prelaz ljudi i automobila odvija se u oba pravca", kratko je rekao Stamenković.

Kako je tvrdio predsednik bugarskog Kulturno-informativnog centra (KIC) iz Bosilegrada Ivan Nikolov, prelazak Bugara u Srbiju je sprečen.

"Jutros je iz Sofije, na godišnjicu smrti Vasila Levskog, trebalo da stigne nekoliko desetina visokih gostiju. Njima je u Ribarcu rečeno da je prelaz zatvoren, pa su se svi oni, posle nekoliko sati čekanja, vratili u Sofiju", rekao je Nikolov, koji je i juče ocenio da će policija pokušati da spreči prelazak granice.

Nikolov je kasnije precizirao da su "visoki gosti" - aktivisti nacionalističke stranke Ataka.

Kako je javio dopisnik Tanjuga, obeležavanje godišnjice smrti Levskog je zbog zabrane okupljanja proteklo skromno, a vence je na spomen bistu Levskom položio bugarski ambasador u Srbiji Georgij Dimitrov.
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/23642 ... otu-Srbiji
Last edited by BEHAba on 21/07/2012 16:00, edited 6 times in total.
NoWayOut

#1255 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by NoWayOut »

Image

Uploaded with ImageShack.us
GandalfSivi

#1256 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by GandalfSivi »

Losa vam je furka pravo. Zalibo me za Bugare, mi smo Horde Zla, mi trebamo furati svoj fazon, a ove levate (barem na stadionu) izignorisati pravo. Ne trebaju nam ni transparenti, ni turske zastave, zna se sta ide na sjever.

Ako treba da bude problema, zna se gdje je mjesto za to...
BegA_

#1257 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by BegA_ »

GandalfSivi wrote:Losa vam je furka pravo. Zalibo me za Bugare, mi smo Horde Zla, mi trebamo furati svoj fazon, a ove levate (barem na stadionu) izignorisati pravo. Ne trebaju nam ni transparenti, ni turske zastave, zna se sta ide na sjever.

Ignorisati ih nakon svega?! Odmah da se razumijemo i ja sam protiv turskih zastava i necega slicnog.
GandalfSivi

#1258 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by GandalfSivi »

Jok majstore, treba se zaletiti, prekinuti utakmicu, navuci kaznu klubu, da nas Evropa skuplje dodje nego sto cemo dobiti od iste. Kao sto rekoh, postoji mjesto za sve, na stadionu ne praviti probleme...
BEHAba

#1259 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by BEHAba »

Koliko para dobija klub od prolazak kola?
ruud

#1260 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by ruud »

Levski je davno umro drug :wink:
s3d4m

#1261 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by s3d4m »

Bugare na ignor !
NoWayOut

#1262 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by NoWayOut »

BegA_ wrote:
GandalfSivi wrote:Losa vam je furka pravo. Zalibo me za Bugare, mi smo Horde Zla, mi trebamo furati svoj fazon, a ove levate (barem na stadionu) izignorisati pravo. Ne trebaju nam ni transparenti, ni turske zastave, zna se sta ide na sjever.

Ignorisati ih nakon svega?! Odmah da se razumijemo i ja sam protiv turskih zastava i necega slicnog.
Ma ne samo ignorisat nego ih na vapace odvest, pa onda lagano na slatko po kolace i pravac hase, pravo ono jaranski ba zasluzili su ;) i poklonit im maice sa likom arkana i mladica sa uspomenom na Srebrenicu... :x :x :x

E ovo me nebi cudilo od nas BALIJA da uradimo FUJFUJFUJFUJFUJFUJFUJFUJFUJFUJFUJFUJ :run:
ice2cube

#1263 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by ice2cube »

GandalfSivi wrote:Jok majstore, treba se zaletiti, prekinuti utakmicu, navuci kaznu klubu, da nas Evropa skuplje dodje nego sto cemo dobiti od iste. Kao sto rekoh, postoji mjesto za sve, na stadionu ne praviti probleme...
Vaznija mi je čast od Evrope, samo Bošnjo može ignorirati ovakve uvrede i provokacije.

Joj Bože sa kim ja živim u državi !
BegA_

#1264 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by BegA_ »

GandalfSivi wrote:Jok majstore, treba se zaletiti, prekinuti utakmicu, navuci kaznu klubu, da nas Evropa skuplje dodje nego sto cemo dobiti od iste. Kao sto rekoh, postoji mjesto za sve, na stadionu ne praviti probleme...
Onda sam te pogresno razumio. Slazem se sa tobom da na stadionu ne treba praviti probleme prvenstveno radi sankcija prema nasem voljenom klubu. Van stadiona ih treba spaliti na lomaci, jednog po jednog! :thumbup:
Last edited by BegA_ on 21/07/2012 16:09, edited 2 times in total.
Mračajski proto

#1265 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Mračajski proto »

Koji vam je ba ? Ignorisati ih, ali na tribini ! Pametnom dosta.
Edin H.

#1266 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Edin H. »

Smail Aga wrote:
Edin H. wrote:
Smail Aga wrote:Bugari su u redu raja,ne treba poistovjecivati navijacke zajebancije sa cijelim narodom,cak ni sa tim istim ljudima kada nisu navijaci. Normalno je da navijacki ides dzonom,da uvrijedis,povrijedis a nista od toga ne bi uradio mimo navijacke scene. Treba se ostaviti gluposti,posvetiti se podrsci Sarajevu. Izgleda da cemo imati i jug,pa moze biti solidna atmosfera na Kosevu !!
Djecija posla, trebalo bi napraviti neki promakedonski trans ipak :D
Naravno da treba neka sitna provokacija ,koliko moze ,koliko UEFA dopusta ali ne treba pretjerivati. A najmanje treba praviti neko sranje koje ce nam klub morati placati.
Nego ja koliko znam,ti nisi nas :? :?
Nisam, al' ja sam od od onih sto vas ne mrzi :D odem kadkada sa rajom i otici cu i na ovu utakmicu.
Nemojte samo zaboraviti da je Bugarska prva zemlja koja je priznala BiH, maloumne djecurlije ce uvijek biti.
GandalfSivi

#1267 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by GandalfSivi »

Sarajevo_Grad wrote:Koji vam je ba ? Ignorisati ih, ali na tribini ! Pametnom dosta.
Hvala, nista vise, nista manje :wink:
johnny_blazze

#1268 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by johnny_blazze »

BegA_ wrote:

ne ignorisati vec stalno u medijima vrtiti i jos jednom pokazati koja su pogan po mogucnosti i u stranim medijima, tako tjeras uefu da ih ostro kazni, to sto ces njih napasti nista necs dobiti od tog eto nalupas ih(ako bi policija mlao okrenula glavu u sta sumnjam) oni se oporave i odose a mi izbaceni iz takmicenja,placaj kazne,poslje pirca da smo divljaci...ne isplati se najbolje bi bilo izbacit ih iz evrope jer tako ces ih najvis sjebati oni su ogromne pare dali za novu ekipu i da odma ispadnu je jak udarac ;)
Last edited by johnny_blazze on 21/07/2012 16:11, edited 1 time in total.
Kemal Malovčić

#1269 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Kemal Malovčić »

Samo mirno, bez negativnih strasti, kad mi njih izbacimo, sami će se izofirati i poubijati. :thumbup:
ice2cube

#1270 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by ice2cube »

Nisam, al' ja sam od od onih sto vas ne mrzi :D odem kadkada sa rajom i otici cu i na ovu utakmicu.
Nemojte samo zaboraviti da je Bugarska prva zemlja koja je priznala BiH, maloumne djecurlije ce uvijek biti.[/quote]

Nisu nas priznali sigurno sto nas vole... Politika idolu, politika.
ice2cube

#1271 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by ice2cube »

Kemal Malovčić wrote:Samo mirno, bez negativnih strasti, kad mi njih izbacimo, sami će se izofirati i poubijati. :thumbup:
FACEPALM VELICINE OD ILIDZE DO SEBILJA !
BEHAba

#1272 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by BEHAba »

Za pamet.
Last edited by BEHAba on 21/07/2012 16:17, edited 1 time in total.
ja1986

#1273 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by ja1986 »

navijaci Sarajeva i ostali gledaoci sigurno nece reagovati, niti ce uciniti sta na i van stadiona, ali se zato iskreno nadam da ce jedinica za podrsku odraditi svoj posao onako kako zasluzuju provokatori i navijaci koji dolaze sa strane.
Kemal Malovčić

#1274 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Kemal Malovčić »

ice2cube wrote:
Kemal Malovčić wrote:Samo mirno, bez negativnih strasti, kad mi njih izbacimo, sami će se izofirati i poubijati. :thumbup:
FACEPALM VELICINE OD ILIDZE DO SEBILJA !
Mislim, na utakmici.

A što se tiče tvojih reakcija, moja reakcija na njih je: Facepalm velik k'o Allah.
Pitarrr82

#1275 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Pitarrr82 »

Beze ovih par likova na ovoj temi odjednom koje nikada nisam vidio inace da pisu ovdje ili navijaju za FKS a sada loze raju, ne treba nista raditi sto moze naskoditi klubu na bilo koji nacin...
Post Reply