Komentar nesto tipa : Svi vas provalili za Srebernicu
Koji zatucan narod, kako lazu sami sebe sad kao mi izmislili to
GAZI CIGANE, GAZI CETALJE
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Dobro, eto sretno tebi u lomljenju noga...ice2cube wrote:Treba im noge polomiti.cyprus wrote:Kako bilo, ja se samo nadam da se naši navijači neće spustiti na nivo njihove stoke...Sarajevo_Grad wrote:Ovo drugo, samo što neki pokušavaju ovo dvoje u jedan paket staviti, i onda im kao oprostiti zbog ovih parola i plakata.![]()
Ako se to ne dogodi (a hoce) i treba svako da nas zajebaje![]()
Nikad vi necete da se spustate na neke "nivoe" vi urbani ultra moderni gradjani, necete se opametiti nikad.
E ovoObuca9 wrote:
26. jula će aBd opet ovako visiti Levski...
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/23642 ... otu-SrbijiBugarska uručila protestnu notu Srbiji
SOFIJA/BOSILEGRAD - Bugarska je danas uručila protestnu notu Srbiji zbog zabrane skupa u Bosilegradu povodom 138. godišnjice smrti bugarskog nacionalnog heroja Vasila Levskog.
Nota je uručena ambasadoru Srbije u Sofiji Aleksandru Crkvenjakovu, a šef bugarske diplomatije Nikolaj Mladenov najavio je da će informisati evropske partnere o "grupnom zaustavljanju građana" koji su jutros pokušali da uđu u Srbiju.
Prema tvrdnjama bugarskih izvora, na graničnom prelazu Ribarce zaustavljeni su autobusi kojima su se gosti iz Bugarske uputili u Bosilegrad.
* Bugarski mediji, koji opširno pišu o ovom slučaju, navode da su srpski carinici ustvari vrlo sporo propuštali vozila na graničnom prelazu, tvrdeći da je reč o rutinskoj kontroli.
Tu tvrdnju, međutim, demantovao je portparol Policijske uprave u Vranju, major Dragan Stamenković.
"Informacija nije tačna. Granični prelaz Ribarce normalno radi. Prelaz ljudi i automobila odvija se u oba pravca", kratko je rekao Stamenković.
Kako je tvrdio predsednik bugarskog Kulturno-informativnog centra (KIC) iz Bosilegrada Ivan Nikolov, prelazak Bugara u Srbiju je sprečen.
"Jutros je iz Sofije, na godišnjicu smrti Vasila Levskog, trebalo da stigne nekoliko desetina visokih gostiju. Njima je u Ribarcu rečeno da je prelaz zatvoren, pa su se svi oni, posle nekoliko sati čekanja, vratili u Sofiju", rekao je Nikolov, koji je i juče ocenio da će policija pokušati da spreči prelazak granice.
Nikolov je kasnije precizirao da su "visoki gosti" - aktivisti nacionalističke stranke Ataka.
Kako je javio dopisnik Tanjuga, obeležavanje godišnjice smrti Levskog je zbog zabrane okupljanja proteklo skromno, a vence je na spomen bistu Levskom položio bugarski ambasador u Srbiji Georgij Dimitrov.
Ignorisati ih nakon svega?! Odmah da se razumijemo i ja sam protiv turskih zastava i necega slicnog.GandalfSivi wrote:Losa vam je furka pravo. Zalibo me za Bugare, mi smo Horde Zla, mi trebamo furati svoj fazon, a ove levate (barem na stadionu) izignorisati pravo. Ne trebaju nam ni transparenti, ni turske zastave, zna se sta ide na sjever.
Ako treba da bude problema, zna se gdje je mjesto za to...
Ma ne samo ignorisat nego ih na vapace odvest, pa onda lagano na slatko po kolace i pravac hase, pravo ono jaranski ba zasluzili suBegA_ wrote:Ignorisati ih nakon svega?! Odmah da se razumijemo i ja sam protiv turskih zastava i necega slicnog.GandalfSivi wrote:Losa vam je furka pravo. Zalibo me za Bugare, mi smo Horde Zla, mi trebamo furati svoj fazon, a ove levate (barem na stadionu) izignorisati pravo. Ne trebaju nam ni transparenti, ni turske zastave, zna se sta ide na sjever.
Vaznija mi je čast od Evrope, samo Bošnjo može ignorirati ovakve uvrede i provokacije.GandalfSivi wrote:Jok majstore, treba se zaletiti, prekinuti utakmicu, navuci kaznu klubu, da nas Evropa skuplje dodje nego sto cemo dobiti od iste. Kao sto rekoh, postoji mjesto za sve, na stadionu ne praviti probleme...
Onda sam te pogresno razumio. Slazem se sa tobom da na stadionu ne treba praviti probleme prvenstveno radi sankcija prema nasem voljenom klubu. Van stadiona ih treba spaliti na lomaci, jednog po jednog!GandalfSivi wrote:Jok majstore, treba se zaletiti, prekinuti utakmicu, navuci kaznu klubu, da nas Evropa skuplje dodje nego sto cemo dobiti od iste. Kao sto rekoh, postoji mjesto za sve, na stadionu ne praviti probleme...
Nisam, al' ja sam od od onih sto vas ne mrziSmail Aga wrote:Naravno da treba neka sitna provokacija ,koliko moze ,koliko UEFA dopusta ali ne treba pretjerivati. A najmanje treba praviti neko sranje koje ce nam klub morati placati.Edin H. wrote:Djecija posla, trebalo bi napraviti neki promakedonski trans ipakSmail Aga wrote:Bugari su u redu raja,ne treba poistovjecivati navijacke zajebancije sa cijelim narodom,cak ni sa tim istim ljudima kada nisu navijaci. Normalno je da navijacki ides dzonom,da uvrijedis,povrijedis a nista od toga ne bi uradio mimo navijacke scene. Treba se ostaviti gluposti,posvetiti se podrsci Sarajevu. Izgleda da cemo imati i jug,pa moze biti solidna atmosfera na Kosevu !!
Nego ja koliko znam,ti nisi nas![]()
Hvala, nista vise, nista manjeSarajevo_Grad wrote:Koji vam je ba ? Ignorisati ih, ali na tribini ! Pametnom dosta.
ne ignorisati vec stalno u medijima vrtiti i jos jednom pokazati koja su pogan po mogucnosti i u stranim medijima, tako tjeras uefu da ih ostro kazni, to sto ces njih napasti nista necs dobiti od tog eto nalupas ih(ako bi policija mlao okrenula glavu u sta sumnjam) oni se oporave i odose a mi izbaceni iz takmicenja,placaj kazne,poslje pirca da smo divljaci...ne isplati se najbolje bi bilo izbacit ih iz evrope jer tako ces ih najvis sjebati oni su ogromne pare dali za novu ekipu i da odma ispadnu je jak udaracBegA_ wrote:Ignorisati ih nakon svega?! Odmah da se razumijemo i ja sam protiv turskih zastava i necega slicnog.GandalfSivi wrote:Losa vam je furka pravo. Zalibo me za Bugare, mi smo Horde Zla, mi trebamo furati svoj fazon, a ove levate (barem na stadionu) izignorisati pravo. Ne trebaju nam ni transparenti, ni turske zastave, zna se sta ide na sjever.
FACEPALM VELICINE OD ILIDZE DO SEBILJA !Kemal Malovčić wrote:Samo mirno, bez negativnih strasti, kad mi njih izbacimo, sami će se izofirati i poubijati.
Mislim, na utakmici.ice2cube wrote:FACEPALM VELICINE OD ILIDZE DO SEBILJA !Kemal Malovčić wrote:Samo mirno, bez negativnih strasti, kad mi njih izbacimo, sami će se izofirati i poubijati.